Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
17.1.11 09:09

Koukam,ze se tu kujou pikle :lol: :lol: :lol:
Alpako nasi tchyne se taky nelibi spani dopoledne :lol: To si proste nevyberes :lol:

Katy tak to kas teda problem,kdyz potrebujes tolik SIO :lol:
A ta anavacka ti taky proteka? Ja bych treba do finky narvala jednu bambusovoukiko a BI vkladacku…to prece zase tak velikou prdelku met nebude a treba se ta kiko neshrne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
17.1.11 12:16

tak k nam konecne dorazily nove anavy… holt jak jsem dlouho cekala jsem zjistila, ze jsem si zeleny objednala podruhy… no zadna krec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.1.11 12:17

Mirii kikko čč bambusovou a BI malou vkládačku už jsem dáááno zkoušela, bez úspěchu. Dnes měla ve fince prefol a BI malou a stejně sviňa protekla, já to fakt nechápu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
17.1.11 12:52
lenholka píše:
tak k nam konecne dorazily nove anavy… holt jak jsem dlouho cekala jsem zjistila, ze jsem si zeleny objednala podruhy… no zadna krec :mrgreen:

Krásné, a ta horní jsem na stránkách neviděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.1.11 12:55
lenholka píše:
tak k nam konecne dorazily nove anavy… holt jak jsem dlouho cekala jsem zjistila, ze jsem si zeleny objednala podruhy… no zadna krec :mrgreen:

ja budu mit tu blede modrou :-) jo a ze sijeme detem si stahnu strih a nacpu to tchyni at mi nasije spodarky :-DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.1.11 12:59

Plinecky krasne, tu zelenou zmen za jinou,ne? :lol: to je dobry zapomenoutmze uz sis ji jednou objednala :lol:
Katy tak to mate teda problem :think: ..kdyby to delala jen ta finka,tak si reknu,ze je nekde chyba ve vyrobe,ale kdyz ti to delaji vsechny krom merinostarky …ja bych teda asi obmenila plinkovej satnik. Pryc z kapsovkama a hura na SIO…lepsi nez mit kazdej den mokro v gatich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.1.11 13:00
careynka píše:
lenholka píše:
ja budu mit tu blede modrou :-) jo a ze sijeme detem si stahnu strih a nacpu to tchyni at mi nasije spodarky :-DDD

Jaky spodarky? :-D Tak aspon nejake pozitivum tu padlo na tchyni :lol: ,kdyz je tu tak drbeme..... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.1.11 13:06
Mirii píše:
Plinecky krasne, tu zelenou zmen za jinou,ne? :lol: to je dobry zapomenoutmze uz sis ji jednou objednala :lol:
Katy tak to mate teda problem :think: ..kdyby to delala jen ta finka,tak si reknu,ze je nekde chyba ve vyrobe,ale kdyz ti to delaji vsechny krom merinostarky …ja bych teda asi obmenila plinkovej satnik. Pryc z kapsovkama a hura na SIO…lepsi nez mit kazdej den mokro v gatich…

Mirii hele já fakt nekradu, opravdu nemám na to kupovat teď 6 merinostár SIO, navíc mě nebaví. Ještě vyzkouším použít tu kapsovku jako svrchní kalhotky, že prostě nebudu cpát prefold do kapsy. Jinak mě fakt picne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.1.11 13:12
Mirii píše:
careynka píše:
lenholka píše:
ja budu mit tu blede modrou :-) jo a ze sijeme detem si stahnu strih a nacpu to tchyni at mi nasije spodarky :-DDD
Jaky spodarky? :-D Tak aspon nejake pozitivum tu padlo na tchyni :lol: ,kdyz je tu tak drbeme..... :lol:

no plinecky, ona je svadlena a ja mam ruce levy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.1.11 13:15

Katy to je mi jasny,kor kdyz budes za chvilu bez plinek…teda mala :lol: Jsem zvedava jestli se ti ujmou aspon jako svrchnaky. A odpoledne s tim mas taky problem? Jako jestli neni rano nejak moc velikej prisun tekutin. Ja s tim mela problem po rannim mleku,pak toho bylo hoodne naraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.1.11 13:17

Careynko tak jestli ti bude ochotna sit pleny,tak mas teda zlatou tchyni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.1.11 13:18

Mirii problém je prostě pořád, jen teda já je dávám fakt jen na cestování, tzn. ráno jedeme do školky a vracíme se v poledne, pak už je v kalhotkových plínkách a vlňáčcích. Teď že ty kapsovky protékají mi ani nevadí, bo má na nich stejně vždy longies a to ty zastaví, ale jde mi pak o jaro a léto. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
17.1.11 13:24

Katy, a jak tam ten prefold skládáš? na třetiny nebo na šířku kapsy? Já zrovna do finský jakoby trochu do trojúhelníku - vpředu užší, vzadu širší. Ale měkký prefold se mi tam taky sroloval. To už je pak lepší ta Kikko bambuska s něčím dalším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742

Katy
A nechceš vyzkoušet naši Finku, jestli ti bude taky protékat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
Mirii píše:

kdyby mi to nelezelo takovou dobu na poste tak bych vedela vid… zmenit uz se to asi neda covece :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure