Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Koukam,ze se tu kujou pikle
![]()
Alpako nasi tchyne se taky nelibi spani dopoledne
To si proste nevyberes ![]()
Katy tak to kas teda problem,kdyz potrebujes tolik SIO ![]()
A ta anavacka ti taky proteka? Ja bych treba do finky narvala jednu bambusovoukiko a BI vkladacku…to prece zase tak velikou prdelku met nebude a treba se ta kiko neshrne…
tak k nam konecne dorazily nove anavy… holt jak jsem dlouho cekala jsem zjistila, ze jsem si zeleny objednala podruhy… no zadna krec ![]()
Mirii kikko čč bambusovou a BI malou vkládačku už jsem dáááno zkoušela, bez úspěchu. Dnes měla ve fince prefol a BI malou a stejně sviňa protekla, já to fakt nechápu. ![]()
lenholka píše:
tak k nam konecne dorazily nove anavy… holt jak jsem dlouho cekala jsem zjistila, ze jsem si zeleny objednala podruhy… no zadna krec
Krásné, a ta horní jsem na stránkách neviděla…
lenholka píše:
tak k nam konecne dorazily nove anavy… holt jak jsem dlouho cekala jsem zjistila, ze jsem si zeleny objednala podruhy… no zadna krec
ja budu mit tu blede modrou
jo a ze sijeme detem si stahnu strih a nacpu to tchyni at mi nasije spodarky ![]()
Plinecky krasne, tu zelenou zmen za jinou,ne?
to je dobry zapomenoutmze uz sis ji jednou objednala ![]()
Katy tak to mate teda problem
..kdyby to delala jen ta finka,tak si reknu,ze je nekde chyba ve vyrobe,ale kdyz ti to delaji vsechny krom merinostarky …ja bych teda asi obmenila plinkovej satnik. Pryc z kapsovkama a hura na SIO…lepsi nez mit kazdej den mokro v gatich…
careynka píše:lenholka píše:ja budu mit tu blede modrou
tak k nam konecne dorazily nove anavy… holt jak jsem dlouho cekala jsem zjistila, ze jsem si zeleny objednala podruhy… no zadna krecjo a ze sijeme detem si stahnu strih a nacpu to tchyni at mi nasije spodarky
Jaky spodarky?
Tak aspon nejake pozitivum tu padlo na tchyni
,kdyz je tu tak drbeme..... ![]()
Mirii píše:
Plinecky krasne, tu zelenou zmen za jinou,ne?to je dobry zapomenoutmze uz sis ji jednou objednala
Katy tak to mate teda problem..kdyby to delala jen ta finka,tak si reknu,ze je nekde chyba ve vyrobe,ale kdyz ti to delaji vsechny krom merinostarky …ja bych teda asi obmenila plinkovej satnik. Pryc z kapsovkama a hura na SIO…lepsi nez mit kazdej den mokro v gatich…
Mirii hele já fakt nekradu, opravdu nemám na to kupovat teď 6 merinostár SIO, navíc mě nebaví. Ještě vyzkouším použít tu kapsovku jako svrchní kalhotky, že prostě nebudu cpát prefold do kapsy. Jinak mě fakt picne. ![]()
Mirii píše:careynka píše:Jaky spodarky?lenholka píše:ja budu mit tu blede modrou
tak k nam konecne dorazily nove anavy… holt jak jsem dlouho cekala jsem zjistila, ze jsem si zeleny objednala podruhy… no zadna krecjo a ze sijeme detem si stahnu strih a nacpu to tchyni at mi nasije spodarky
Tak aspon nejake pozitivum tu padlo na tchyni
,kdyz je tu tak drbeme.....
no plinecky, ona je svadlena a ja mam ruce levy ![]()
Katy to je mi jasny,kor kdyz budes za chvilu bez plinek…teda mala
Jsem zvedava jestli se ti ujmou aspon jako svrchnaky. A odpoledne s tim mas taky problem? Jako jestli neni rano nejak moc velikej prisun tekutin. Ja s tim mela problem po rannim mleku,pak toho bylo hoodne naraz.
Careynko tak jestli ti bude ochotna sit pleny,tak mas teda zlatou tchyni ![]()
Mirii problém je prostě pořád, jen teda já je dávám fakt jen na cestování, tzn. ráno jedeme do školky a vracíme se v poledne, pak už je v kalhotkových plínkách a vlňáčcích. Teď že ty kapsovky protékají mi ani nevadí, bo má na nich stejně vždy longies a to ty zastaví, ale jde mi pak o jaro a léto. ![]()
Katy, a jak tam ten prefold skládáš? na třetiny nebo na šířku kapsy? Já zrovna do finský jakoby trochu do trojúhelníku - vpředu užší, vzadu širší. Ale měkký prefold se mi tam taky sroloval. To už je pak lepší ta Kikko bambuska s něčím dalším.
Katy
A nechceš vyzkoušet naši Finku, jestli ti bude taky protékat?
Mirii píše:
Plinecky krasne, tu zelenou zmen za jinou,ne?to je dobry zapomenoutmze uz sis ji jednou objednala
Katy tak to mate teda problem..kdyby to delala jen ta finka,tak si reknu,ze je nekde chyba ve vyrobe,ale kdyz ti to delaji vsechny krom merinostarky …ja bych teda asi obmenila plinkovej satnik. Pryc z kapsovkama a hura na SIO…lepsi nez mit kazdej den mokro v gatich…
kdyby mi to nelezelo takovou dobu na poste tak bych vedela vid… zmenit uz se to asi neda covece ![]()