Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
15.1.11 21:09
careynka píše:
Ivus, vim, ze zase budu otravovat, ale jak to vypada s moji objednavkou?? Nejak se to nehybe :-(

Napiš mi prosím do SZ své jméno, mrknu na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.1.11 08:35

Petko a jak jsi manducu zkoušela? Ono některé děti si zvyknou hned, některé ne. Jde o to se především hýbat, tak že já bych vyzkoušela znovu a šla rovnou na procházku, třeba i na 10min jen kolem baráku. Krosničku si taky nějak nedovedu představit, navíc i to těžiště je tam jinak než v šátku či ergo nosítku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.1.11 08:36

Jo a Batolení nosítko Skaldino je sice psáno pro děti od tří let, ale sama vidíš, že u Eli už je použitelné od roku a něco, tak že záleží na proporcích dítěte. Dle mě je pro normální dítě použitelné už od roku a půl v pohodě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
16.1.11 09:36

Tak včera jsem si ušila další tři kalhotovky a jedny natahovací flísáčky. Ty se mi moc líbí. ASi budou ještě další. :oops:

A taky jsem včera odpárala suchý zip na achdárkách a nacvakala tam patentky. Už před měsícem jsem tam zkusmo dala jeden patentek a testovala,zda se nevythává. A nic. Tak uvidím, jak to fungovat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.1.11 09:38
Katy2 píše:
Petko a jak jsi manducu zkoušela? Ono některé děti si zvyknou hned, některé ne. Jde o to se především hýbat, tak že já bych vyzkoušela znovu a šla rovnou na procházku, třeba i na 10min jen kolem baráku. Krosničku si taky nějak nedovedu představit, navíc i to těžiště je tam jinak než v šátku či ergo nosítku.

Zkoušly jsme jí když měla malá 2,5měsíce a přesně jak píše, dala jsem si jí na sebe, že půjdeme do obchodu (máme to 5 minut) a než jsme tam došly tak byla fakt rudá v obličeji a jen řvala :( - měly jsme jí doma asi týden, denně jsem jí do toho dávala jen na doma, a co druhý den jsem zkoušela jít ven, ale nějak nám to prostě nešlo. Nevím jestli byla moc malinkatá a teď už by to bylo lepší … uvažuju že bych si jí zkusila půjčit znovu teď na konci ledna, kdy jedeme pak i na dovolenou, tak bych to zkusila i v terénu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2999
16.1.11 09:48

Ahoj holky, děkuji za pozvání :-)
Psala jsem, že jsem objevila maminku z Brna,která na emiminu prodává Anavy, zjistila jsem,že má internetový obchůdek http://www.babako.cz/, kde jsou i Anavy, co už na www.anavy.cz nemají… ale možná to víte… A Anavy jsou taky z Brna… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
16.1.11 09:55
Achdarek píše:
Tak včera jsem si ušila další tři kalhotovky a jedny natahovací flísáčky. Ty se mi moc líbí. ASi budou ještě další. :oops:

jee chceme vidět foto :potlesk: nad vlňákama jsem taky přemýšlela z merono upletu z sijemdetem.cz z něho jsi šila ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.1.11 10:04
petka.konecna píše:
Katy2 píše:
Zkoušly jsme jí když měla malá 2,5měsíce a přesně jak píše, dala jsem si jí na sebe, že půjdeme do obchodu (máme to 5 minut) a než jsme tam došly tak byla fakt rudá v obličeji a jen řvala :( - měly jsme jí doma asi týden, denně jsem jí do toho dávala jen na doma, a co druhý den jsem zkoušela jít ven, ale nějak nám to prostě nešlo. Nevím jestli byla moc malinkatá a teď už by to bylo lepší … uvažuju že bych si jí zkusila půjčit znovu teď na konci ledna, kdy jedeme pak i na dovolenou, tak bych to zkusila i v terénu :nevim:

Petko já bych to vyzkoušela, dej tomu ještě šanci. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
16.1.11 10:36
Pavla23 píše:
Achdarek píše:
Tak včera jsem si ušila další tři kalhotovky a jedny natahovací flísáčky. Ty se mi moc líbí. ASi budou ještě další. :oops:
jee chceme vidět foto :potlesk: nad vlňákama jsem taky přemýšlela z merono upletu z sijemdetem.cz z něho jsi šila ty?

Vlňáčky jsem zatím šila jen ze svetrů. Na nic jiného si zatím netroufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
16.1.11 11:36

Katy
Co prefoldy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
16.1.11 11:37
Achdarek píše:
Tak včera jsem si ušila další tři kalhotovky a jedny natahovací flísáčky. Ty se mi moc líbí. ASi budou ještě další. :oops:A taky jsem včera odpárala suchý zip na achdárkách a nacvakala tam patentky. Už před měsícem jsem tam zkusmo dala jeden patentek a testovala,zda se nevythává. A nic. Tak uvidím, jak to fungovat dál.

Tady je někdo šikovný.....
Z čeho šiješ? Kupuješ na šijemdětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
16.1.11 11:40
katy-katy píše:
Ahoj holky, děkuji za pozvání :-)
Psala jsem, že jsem objevila maminku z Brna,která na emiminu prodává Anavy, zjistila jsem,že má internetový obchůdek http://www.babako.cz/, kde jsou i Anavy, co už na www.anavy.cz nemají… ale možná to víte… A Anavy jsou taky z Brna… :dance:

Ahojek!
JJ, z Babaka jsme už taky měli nějaké nákupy :-)
Paní je moc milá. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.1.11 11:43
Mahja píše:
Katy
Co prefoldy?

Ani se neptej, samo že včera jeden protekl a to tu plínu na sobě měla jen hodinu. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
16.1.11 11:59
Mahja píše:Tady je někdo šikovný.....
Z čeho šiješ? Kupuješ na šijemdětem?
Šiju ze starých ručníků a triček. Až se to naučím lépe, tak pak terpve na ŠD nakoupím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
16.1.11 12:00
Katy2 píše:
Mahja píše:
Katy
Co prefoldy?
Ani se neptej, samo že včera jeden protekl a to tu plínu na sobě měla jen hodinu. :cert: :cert:

katy - co ti protéká? Mně jednu dobu protékali fuzzi, ale co tam dávám dvě vkládačky, tak je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure