Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
14.1.11 22:41

ivuško: ta je úžasná s tím nosítkem :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
14.1.11 22:44

no nic, jdu nasadit druhou anavu a jdem spát, dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.1.11 22:45
Mirii píše:
lenholka píše:
teda a fakt na ty matersky magorim, nebo mam mliko na mozku ptz kazdej prispevek po sobe musim gramaticky opravovat :zed:
Jsem si vsimla trent :lol:
Ale co mas z toho ja uz nekdy ani neverim svym ocim,kdyz ctu hrubky ktere napisu. Myslim,ze nejses jedina…zase si rikam,ze to jeste nemuze byt tak zly,kdyz ty chyby vidim po opetovnem precteni :lol:

Ja nikdy chyby nedelala, jsem v tomhle kovana, proste to vidim okamzite. A posledni dobou opravuju taky kazdou chvili… kolikrat jsem uplne v uzasu :mrgreen: S kazdym ditetem je to horsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
Mirii píše:
Ivushko ta je sladkaaaa :lol: nemas cas usit ji poradny obleceni,cooo :pankac: tak chudak nahotu schovava za nositko :lol:

:lol: Ona je děsná striptérka, je problém ji udržet celý den oblečenou, je otužilá a není jí zima… Její nejčastější záminka pro svlečení je, že prohlásí, že jde plavat. :nevim:

Asho, já se těma svýma hadrama raději nikde nechlubím, abych nebyla nařčena z duševní choroby. Momentálně mám teda jen 5 šátků, 1 RS a dvě nosítka, tak to není tak hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509

no a to jsem si rikala ze dalsi dite az tak za 5-6 let… no to si ted nedovedu predstavit ze bych rodila nekdy po 35 :lol: nastesti jsem z toho vyrostla a za 2 roky to asi nebude problem… teda po psychicky strance ne :mrgreen:

a po takovym nositku co maj u anavek jsem taky pokukovala.. no koupila jsem nakonec satek, ja bych v tom tak roztomile nevypadala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
14.1.11 22:47
Mirii píše:
Lenholko to ses jeste porad pod 30 ,takze kliiid…ja to spis myslela jak ted kazdej studuje,pak je potreba praxe a pak najednou 35 na krku a prvni ditko a s nim rada problemu jak vubec otehotnet.....

To jsem skoro já. Dostudovat, práce a pak terpve děti :oops: Ale já jsem spokojená. Má super děti, skvělýho manžela, dobrou práci, která mně baví. Co víc si přát (teda kromě zdraví)? Na třetím pracujeme, tak uvidíme kdy se zadaří. Ale vzhledem k mým premanetně bloklým zádům, to asi bude chvíli trvat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.1.11 22:48
lenholka píše:
a po takovym nositku co maj u anavek jsem taky pokukovala.. no koupila jsem nakonec satek, ja bych v tom tak roztomile nevypadala :-D

Beco je manželovo, nosí v něm Klárku. Teda teď už je Klárce moc těsné, asi budu muset koupit batolecí Pandu, ta je super. Já mám na Ondru šátky, v Becu se mu moc nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.1.11 22:48

Já dítě po 30 ještě tak beru, ale po 35 první, to musí být děsný šok, člověk už má svoje rutiny, je zvyklý na pohodlíčko, klídeček a do toho mimčo. Musí to být pro mamči, co to hodně odložili, víc zvykání.Samozřejmě, že když se někdo začne snažit ve 30 a ono to nejde, tak to je něco jiného.

nošení, Mates si párkrát navlíknul ring sling, to je takové univerzál, utáhnu na jeho velikost, přebývající pruh, když je moc dlouhý, tak omotám kolem RS pod kroužky. Ale moc ho to nechytlo, ještě stále je raději nošen, než sám nosit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.1.11 22:49
ivuska.h píše:
Mirii píše:
Ivushko ta je sladkaaaa :lol: nemas cas usit ji poradny obleceni,cooo :pankac: tak chudak nahotu schovava za nositko :lol:

:lol: Ona je děsná striptérka, je problém ji udržet celý den oblečenou, je otužilá a není jí zima… Její nejčastější záminka pro svlečení je, že prohlásí, že jde plavat. :nevim:

Asho, já se těma svýma hadrama raději nikde nechlubím, abych nebyla nařčena z duševní choroby. Momentálně mám teda jen 5 šátků, 1 RS a dvě nosítka, tak to není tak hrozné.

A jaky mas to druhy? Ja teda musela Ergo prodat, protoze Beco byla poradna slupka… ale nelituju, ja bych B. v Ergu na zada v zivote nedostala, on je jak z hadich ocasku. A mam to s tema lampionkama :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.1.11 22:49
Achdarek píše:
Mirii píše:
Lenholko to ses jeste porad pod 30 ,takze kliiid…ja to spis myslela jak ted kazdej studuje,pak je potreba praxe a pak najednou 35 na krku a prvni ditko a s nim rada problemu jak vubec otehotnet.....
To jsem skoro já. Dostudovat, práce a pak terpve děti :oops: Ale já jsem spokojená. Má super děti, skvělýho manžela, dobrou práci, která mně baví. Co víc si přát (teda kromě zdraví)? Na třetím pracujeme, tak uvidíme kdy se zadaří. Ale vzhledem k mým premanetně bloklým zádům, to asi bude chvíli trvat :zed:

Nezkoušela jsi cvičení podle Mojžíšové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.1.11 22:50
asha píše:
ivuska.h píše:
Mirii píše:

A jaky mas to druhy? Ja teda musela Ergo prodat, protoze Beco byla poradna slupka… ale nelituju, ja bych B. v Ergu na zada v zivote nedostala, on je jak z hadich ocasku. A mam to s tema lampionkama :srdce:

Druhé mám doma šitý Mei Tai, ale není moc dobře řešené, tak je jen na krátké nošení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
14.1.11 22:50
ivuska.h píše:
Mirii píše:

Ivusko - Tobík je to samé. Furt by běhal doma nahý. :mrgreen:

Malá je úžasná :potlesk:
Plavání - dnes cestou ze školky jsme šli kolem potoka, v kterém teče teď hodně vody a Tobík si začal sundavat rukavice a čepici s tím, že se jde potápět. A že mu mám dát potápěčské brýle. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.1.11 22:51
Achdarek píše:
ivuska.h píše:
Mirii píše:

Ivusko - Tobík je to samé. Furt by běhal doma nahý. :mrgreen:

Malá je úžasná :potlesk:
Plavání - dnes cestou ze školky jsme šli kolem potoka, v kterém teče teď hodně vody a Tobík si začal sundavat rukavice a čepici s tím, že se jde potápět. A že mu mám dát potápěčské brýle. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tyna mi rekla ve skolce, ze pujde domu jen v puncochacich (bez bot), protoze uz je tam teplo :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
14.1.11 22:53
ivuska.h píše:Nezkoušela jsi cvičení podle Mojžíšové?

To cvičím skoro denně. Jenže to jde pomalu. Každou chvíli tahám jedno nebo druhé dítě. A pak někdy místo toho abych cvičila, tak sedím u šicího stroje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
14.1.11 22:54
Tyna mi rekla ve skolce, ze pujde domu jen v puncochacich (bez bot), protoze uz je tam teplo :mrgreen:

A šla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí