Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ona je tez kozoroh, takze to neni jednoduchy. Jiskrilo to. Navic je prostredni, tak ma silnou tendenci delat si proste co chce, i kdyz se nevyjadri, co to vlastne je
Malem sla
Presvedcilo ji to mokro ![]()
Achdarek píše:ivuska.h píše:Nezkoušela jsi cvičení podle Mojžíšové?To cvičím skoro denně. Jenže to jde pomalu. Každou chvíli tahám jedno nebo druhé dítě. A pak někdy místo toho abych cvičila, tak sedím u šicího stroje.
Šití je na záda pěkně blbé. A sezení u počítače taky ![]()
ivuska.h píše:Achdarek píše:Šití je na záda pěkně blbé. A sezení u počítače takyivuska.h píše:Nezkoušela jsi cvičení podle Mojžíšové?To cvičím skoro denně. Jenže to jde pomalu. Každou chvíli tahám jedno nebo druhé dítě. A pak někdy místo toho abych cvičila, tak sedím u šicího stroje.
Já vím. Vybrala jsem si blbé koníčky
U ntb stojím (to abych tu nebyla tak dlouho
)
ankasz píše:Katy2 píše:Tak to asi neklapne, já a ruční práce - to nejde dohromadyankasz píše:Fígl mě napadá jedině dát do nich ještě vlněný obdélník, který sama jednoduše upleteš.
Gladys: chvilkou jsem myslela, tak po hodině, na procházku ven, vůbec to by byl mokrý asi i fusák.
Tak jsem myslela, jestli nemáte nějaký tajný fígl![]()
Hele a nikdo z rodiny to nezvládne? Koupíš klubko ovčí vlny a někdo uplete, je to pořád jen hladce, nic složitého. ![]()
ivuska.h píše:lenholka píše:Beco je manželovo, nosí v něm Klárku. Teda teď už je Klárce moc těsné, asi budu muset koupit batolecí Pandu, ta je super. Já mám na Ondru šátky, v Becu se mu moc nelíbí.
a po takovym nositku co maj u anavek jsem taky pokukovala.. no koupila jsem nakonec satek, ja bych v tom tak roztomile nevypadala
Ivuš já má batolecí Skladino a taky jsem s nim nadmíru spokojená, teda až na tu čekací dobu, ta je fakt dlouhá. ![]()
Achdarek píše:ivuska.h píše:Já vím. Vybrala jsem si blbé koníčkyAchdarek píše:Šití je na záda pěkně blbé. A sezení u počítače takyivuska.h píše:Nezkoušela jsi cvičení podle Mojžíšové?To cvičím skoro denně. Jenže to jde pomalu. Každou chvíli tahám jedno nebo druhé dítě. A pak někdy místo toho abych cvičila, tak sedím u šicího stroje.U ntb stojím (to abych tu nebyla tak dlouho
)
Achdárku a balon nemáš? Na tom se u PC sedí fakt super. ![]()
Katy2 píše:Achdarek píše:Achdárku a balon nemáš? Na tom se u PC sedí fakt super.ivuska.h píše:Já vím. Vybrala jsem si blbé koníčkyAchdarek píše:Šití je na záda pěkně blbé. A sezení u počítače takyivuska.h píše:Nezkoušela jsi cvičení podle Mojžíšové?To cvičím skoro denně. Jenže to jde pomalu. Každou chvíli tahám jedno nebo druhé dítě. A pak někdy místo toho abych cvičila, tak sedím u šicího stroje.U ntb stojím (to abych tu nebyla tak dlouho
)
potvrzuji… kortá se na něm nedá kojit ![]()
Koukam ze mate doma dobry exhibicionisty
,tusim,ze me to teprve ceka…
Nechcete sem nahazet treba odjazy na ty vase batoleci pandy,beca apod? Ze bych se necemu treba i priucila ![]()
Katy2 píše:ankasz píše:Hele a nikdo z rodiny to nezvládne? Koupíš klubko ovčí vlny a někdo uplete, je to pořád jen hladce, nic složitého.Katy2 píše:Tak to asi neklapne, já a ruční práce - to nejde dohromadyankasz píše:Fígl mě napadá jedině dát do nich ještě vlněný obdélník, který sama jednoduše upleteš.
Gladys: chvilkou jsem myslela, tak po hodině, na procházku ven, vůbec to by byl mokrý asi i fusák.
Děkuju, zkusím zaúkolovat babičku. A vlna není třeba nějaká spešl, stačí nějakou z obchodu, mělo by to být přece všechno ovčí? Syntetická asi není né?
ankasz píše:Katy2 píše:Děkuju, zkusím zaúkolovat babičku. A vlna není třeba nějaká spešl, stačí nějakou z obchodu, mělo by to být přece všechno ovčí? Syntetická asi není né?ankasz píše:Hele a nikdo z rodiny to nezvládne? Koupíš klubko ovčí vlny a někdo uplete, je to pořád jen hladce, nic složitého.Katy2 píše:Tak to asi neklapne, já a ruční práce - to nejde dohromadyankasz píše:Fígl mě napadá jedině dát do nich ještě vlněný obdélník, který sama jednoduše upleteš.
syntetica to být nemůže
Holky, dá se pravá vlna koupit i v nějaké kamenné galanterce? Mě se nechce kvuli jednomu klubku platit poštovné na eshop?
Alpaka píše:
Holky, dá se pravá vlna koupit i v nějaké kamenné galanterce? Mě se nechce kvuli jednomu klubku platit poštovné na eshop?
Alpako ti nevím, na mě koukali jak na vola když jsem se ptala v galerce. Ale v OV V Bavlnce měli klubko merino vlny, ale jen 25g a za 70kč. Tak možná budou mít třeba i na Bráně, zkus se zeptat. ![]()
pomeranca píše:Katy2 píše:potvrzuji… kortá se na něm nedá kojitAchdarek píše:Achdárku a balon nemáš? Na tom se u PC sedí fakt super.ivuska.h píše:Já vím. Vybrala jsem si blbé koníčkyAchdarek píše:Šití je na záda pěkně blbé. A sezení u počítače takyivuska.h píše:Nezkoušela jsi cvičení podle Mojžíšové?To cvičím skoro denně. Jenže to jde pomalu. Každou chvíli tahám jedno nebo druhé dítě. A pak někdy místo toho abych cvičila, tak sedím u šicího stroje.U ntb stojím (to abych tu nebyla tak dlouho
)
Dá
Mám vyzkoušeno. ALe musí být lehce zapřen u stěny.
Alpaka píše:
Taky budu muset zjistit ![]()