Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
14.1.11 22:55

Ona je tez kozoroh, takze to neni jednoduchy. Jiskrilo to. Navic je prostredni, tak ma silnou tendenci delat si proste co chce, i kdyz se nevyjadri, co to vlastne je :mrgreen: Malem sla :mrgreen: Presvedcilo ji to mokro :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.1.11 22:56
Achdarek píše:
ivuska.h píše:Nezkoušela jsi cvičení podle Mojžíšové?
To cvičím skoro denně. Jenže to jde pomalu. Každou chvíli tahám jedno nebo druhé dítě. A pak někdy místo toho abych cvičila, tak sedím u šicího stroje.

Šití je na záda pěkně blbé. A sezení u počítače taky :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
14.1.11 22:59
ivuska.h píše:
Achdarek píše:
To cvičím skoro denně. Jenže to jde pomalu. Každou chvíli tahám jedno nebo druhé dítě. A pak někdy místo toho abych cvičila, tak sedím u šicího stroje.
Šití je na záda pěkně blbé. A sezení u počítače taky :pocitac:

Já vím. Vybrala jsem si blbé koníčky :zed: U ntb stojím (to abych tu nebyla tak dlouho :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.1.11 07:53
ankasz píše:
Katy2 píše:
ankasz píše:
Gladys: chvilkou jsem myslela, tak po hodině, na procházku ven, vůbec to by byl mokrý asi i fusák 8-) .
Tak jsem myslela, jestli nemáte nějaký tajný fígl :wink:
Fígl mě napadá jedině dát do nich ještě vlněný obdélník, který sama jednoduše upleteš. :nevim: :think:
Tak to asi neklapne, já a ruční práce - to nejde dohromady :nevim:

Hele a nikdo z rodiny to nezvládne? Koupíš klubko ovčí vlny a někdo uplete, je to pořád jen hladce, nic složitého. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.1.11 07:57
ivuska.h píše:
lenholka píše:
a po takovym nositku co maj u anavek jsem taky pokukovala.. no koupila jsem nakonec satek, ja bych v tom tak roztomile nevypadala :-D
Beco je manželovo, nosí v něm Klárku. Teda teď už je Klárce moc těsné, asi budu muset koupit batolecí Pandu, ta je super. Já mám na Ondru šátky, v Becu se mu moc nelíbí.

Ivuš já má batolecí Skladino a taky jsem s nim nadmíru spokojená, teda až na tu čekací dobu, ta je fakt dlouhá. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.1.11 07:59
Achdarek píše:
ivuska.h píše:
Achdarek píše:
Já vím. Vybrala jsem si blbé koníčky :zed: U ntb stojím (to abych tu nebyla tak dlouho :mrgreen: )

Achdárku a balon nemáš? Na tom se u PC sedí fakt super. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
15.1.11 08:28
Katy2 píše:
Achdarek píše:
ivuska.h píše:
Achdarek píše:
Já vím. Vybrala jsem si blbé koníčky :zed: U ntb stojím (to abych tu nebyla tak dlouho :mrgreen: )
Achdárku a balon nemáš? Na tom se u PC sedí fakt super. :mrgreen:

potvrzuji… kortá se na něm nedá kojit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
15.1.11 10:05

Koukam ze mate doma dobry exhibicionisty :lol: ,tusim,ze me to teprve ceka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
15.1.11 10:09

Nechcete sem nahazet treba odjazy na ty vase batoleci pandy,beca apod? Ze bych se necemu treba i priucila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
15.1.11 10:39
Katy2 píše:
ankasz píše:
Katy2 píše:
ankasz píše:
Gladys: chvilkou jsem myslela, tak po hodině, na procházku ven, vůbec to by byl mokrý asi i fusák 8-) .
Fígl mě napadá jedině dát do nich ještě vlněný obdélník, který sama jednoduše upleteš. :nevim: :think:
Hele a nikdo z rodiny to nezvládne? Koupíš klubko ovčí vlny a někdo uplete, je to pořád jen hladce, nic složitého. :-D

Děkuju, zkusím zaúkolovat babičku. A vlna není třeba nějaká spešl, stačí nějakou z obchodu, mělo by to být přece všechno ovčí? Syntetická asi není né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.1.11 11:08
ankasz píše:
Katy2 píše:
ankasz píše:
Katy2 píše:
ankasz píše:
Hele a nikdo z rodiny to nezvládne? Koupíš klubko ovčí vlny a někdo uplete, je to pořád jen hladce, nic složitého. :-D
Děkuju, zkusím zaúkolovat babičku. A vlna není třeba nějaká spešl, stačí nějakou z obchodu, mělo by to být přece všechno ovčí? Syntetická asi není né?

syntetica to být nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
15.1.11 11:22

Holky, dá se pravá vlna koupit i v nějaké kamenné galanterce? Mě se nechce kvuli jednomu klubku platit poštovné na eshop?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.1.11 11:32
Alpaka píše:
Holky, dá se pravá vlna koupit i v nějaké kamenné galanterce? Mě se nechce kvuli jednomu klubku platit poštovné na eshop?

Alpako ti nevím, na mě koukali jak na vola když jsem se ptala v galerce. Ale v OV V Bavlnce měli klubko merino vlny, ale jen 25g a za 70kč. Tak možná budou mít třeba i na Bráně, zkus se zeptat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
15.1.11 11:34
pomeranca píše:
Katy2 píše:
Achdarek píše:
ivuska.h píše:
Achdarek píše:
Achdárku a balon nemáš? Na tom se u PC sedí fakt super. :mrgreen:
potvrzuji… kortá se na něm nedá kojit :lol:

:mrgreen: Mám vyzkoušeno. ALe musí být lehce zapřen u stěny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
15.1.11 12:06
Alpaka píše:
Holky, dá se pravá vlna koupit i v nějaké kamenné galanterce? Mě se nechce kvuli jednomu klubku platit poštovné na eshop?

Taky budu muset zjistit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí