Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
zuzanecka81 píše:
a mě je 29a můj oslavil včera 36
tak to máte stejný věkový rozdíl jako my, mému bude v březnu 37. ![]()
Mirii píše:
Lenholko asi maji pifku na anavy balicky
Ivus tak to ses teda pekny mlade, bych te tipovala spis ke 40,ale to jako jen diky tomu ze sijes a mas firmuja budu mit letos 28,takze taky jeste muzu nektere provokovat. Kdepak je ta nase dvacitka Asha?
No holky je to des,jak ten cas leti…jsem zvedava jestli budu jeste takhke blbnout ve 40
40 je bliz nez si myslis ![]()
Mne uz je tech dvacet asi 8 let, predtim mne tipovali na 17
No ale sebekriticky priznam, ze je to cim dal vic spis stav ducha
![]()
asha píše:Mirii píše:40 je bliz nez si myslis
Lenholko asi maji pifku na anavy balicky
Ivus tak to ses teda pekny mlade, bych te tipovala spis ke 40,ale to jako jen diky tomu ze sijes a mas firmuja budu mit letos 28,takze taky jeste muzu nektere provokovat. Kdepak je ta nase dvacitka Asha?
No holky je to des,jak ten cas leti…jsem zvedava jestli budu jeste takhke blbnout ve 40
Mne uz je tech dvacet asi 8 let, predtim mne tipovali na 17No ale sebekriticky priznam, ze je to cim dal vic spis stav ducha
![]()
![]()
Gladys píše:
Mě bude 28. Začínám si připadat stařeA jsem ráda, že mě to miminkování chytlo v 25
Podle mě akorát
TAKY STAŘE VYPADÁŠ :mrgr
een: viz profilová fotka
Mirii píše:
Asho a co jste teda delali v te Italii?
Docitam, tak budu asi odpovidat trochu nesouvisle…
DH tam mel projekt. Kousek od Rima, bydleli jsme v horach asi 25km od Rima…no prakticky kousek od predmesti. Bylo to drama, protoze se porad menily plany, nejdriv jsem mela dodelat statnice a prestehovat se za nim, to mel Mates dva a ctvrt. A kdyz odjel, tak jsem za tyden zjistila, ze bude druhatko. Tak na riziko, skolu uz mi neprotahli… Pak jsme tam litali s Matyskem, ale hodne jsem to odlezela doma…sama s M. Tata se nam vratil v prosinci, v lednu se narodila Tyna a v unoru jsme odjizdeli vsichni. No a kdyz to koncilo, tak jsem po posledni ceste tam zjistila tretatko…v rijnu. DH do prosince v Italii, a ja na riziku uz se dvema ![]()
Pliny jsem susila venku na susaku, meli jsme tam i pracku a vsichni cumeli…nikdo to tam neznal.
zuzanecka81 píše:
Kecas, fakt mel vcera 36??? Jako jaaaa, ty jo! Tak ze mu preju vsechno nej!
![]()
asha píše:zuzanecka81 píše:Kecas, fakt mel vcera 36??? Jako jaaaa, ty jo! Tak ze mu preju vsechno nej!
![]()
ASHO, VŠECHNO NEJLEPŠÍÍÍÍÍ,KOZOROŽKO!!!!!
A Anička,třetí dcerka,má narozky zítra(dort už se chladí v lednici) ![]()
farska píše:asha píše:ASHO, VŠECHNO NEJLEPŠÍÍÍÍÍ,KOZOROŽKO!!!!!zuzanecka81 píše:Kecas, fakt mel vcera 36??? Jako jaaaa, ty jo! Tak ze mu preju vsechno nej!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A Anička,třetí dcerka,má narozky zítra(dort už se chladí v lednici)
Dekuji
Tak to tez prejeme vsechno nej! No my zitra mame megaoslavu, vsichni tri, jeste musim udelat dorty, aby se ulezely, ale desne se mi nechce.
jeee koukam ze 13.1. je plodne datum
manza oslavil vcera 33 ![]()
a dneska konecne jedeme v latkovkach, zatim testujeme novosklad s PUL, zatim nam to jde vyborne
ale uz setesim az budou vlnacky (jeste jsem si je nechala nemastny na foceni)
a dotazek ma cenu kupovat vlnacky disana 3-6 mesicu? nebo si rovnou mam koupit radsi vetsi? mala uz ted ma pres 4 kila a 4 faldiky na stehynkach ![]()
Příspěvek upraven 14.01.11 v 21:23
ravena píše:
jeee koukam ze 13.1. je plodne datummanza oslavil vcera 33
no to uz je hotova smrst ![]()
Holky,tak teda vsem kozorohum vsechno nej! ![]()
Raveno kup vetsi nez 3-6 mesicu…ja je ted chtela prodavat,ale omylem jsem je srazila v pracce
,aale kdyby mel nekdo zajem o vlnacky na ucuranou panenku,tak to budou mega drzaky,pac s nema jde ted i zabijet
![]()
Koukám, že řešíte věk
Mně i manželovi bude letos 36. Takže stará baba, ale cítím se mladě. Ono to s těmi dětmi ani jinak nejde. ![]()
Oslavenkyním vše nejlepší ![]()
hEHE,
JA DORT DO SKOLKY MELA UZ NA STREDU-dikybohu,nebot Aja dostala silenou anginu,oteklou pulku krcku a horeecky…ted zrovna zblila celou postel plus sve oblibene panence nablila do kapucky..To byl hysterak ![]()
Druhy dort jsem placala dneska s dalsi ,starsi dcerkou…To je dvojdortik
Bych jo sezrala auz ted ![]()
Mirii píše:
Holky,tak teda vsem kozorohum vsechno nej!
Raveno kup vetsi nez 3-6 mesicu…ja je ted chtela prodavat,ale omylem jsem je srazila v pracce,aale kdyby mel nekdo zajem o vlnacky na ucuranou panenku,tak to budou mega drzaky,pac s nema jde ted i zabijet
![]()
Jen si to nech, holky to budou mit na panenku…zacit se ma odmala ![]()
Mmch. panenky…T. dostala Annabellku a ja ji chtela poridit oblecky. Tak 2 pary ponozek 150,–!!! Koupila jsem v CA tri pary daleko kvalitnejsich novorozeneckych za 75
A jen proto, ze jim neslo odolat.
Plenky dam po Benovi a oblecek po ni a bude. ![]()