Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
14.1.11 21:03
zuzanecka81 píše:
a mě je 29 :pankac: a můj oslavil včera 36 :kytka:

tak to máte stejný věkový rozdíl jako my, mému bude v březnu 37. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
14.1.11 21:04

koukám, že mi tu asi začnete skoro všechny vykat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.1.11 21:05
Mirii píše:
Lenholko asi maji pifku na anavy balicky :lol:
Ivus tak to ses teda pekny mlade, bych te tipovala spis ke 40,ale to jako jen diky tomu ze sijes a mas firmu :lol: ja budu mit letos 28,takze taky jeste muzu nektere provokovat. Kdepak je ta nase dvacitka Asha? :lol:
No holky je to des,jak ten cas leti…jsem zvedava jestli budu jeste takhke blbnout ve 40 :lol:

40 je bliz nez si myslis :mrgreen:
Mne uz je tech dvacet asi 8 let, predtim mne tipovali na 17 :mrgreen: No ale sebekriticky priznam, ze je to cim dal vic spis stav ducha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
14.1.11 21:10
asha píše:
Mirii píše:
Lenholko asi maji pifku na anavy balicky :lol:
Ivus tak to ses teda pekny mlade, bych te tipovala spis ke 40,ale to jako jen diky tomu ze sijes a mas firmu :lol: ja budu mit letos 28,takze taky jeste muzu nektere provokovat. Kdepak je ta nase dvacitka Asha? :lol:
No holky je to des,jak ten cas leti…jsem zvedava jestli budu jeste takhke blbnout ve 40 :lol:
40 je bliz nez si myslis :mrgreen:
Mne uz je tech dvacet asi 8 let, predtim mne tipovali na 17 :mrgreen: No ale sebekriticky priznam, ze je to cim dal vic spis stav ducha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
14.1.11 21:11
Gladys píše:
Mě bude 28. Začínám si připadat staře :lol: A jsem ráda, že mě to miminkování chytlo v 25 8-) Podle mě akorát :mrgreen:

TAKY STAŘE VYPADÁŠ :mrgr :-P :-P :-P een: viz profilová fotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.1.11 21:11
Mirii píše:
Asho a co jste teda delali v te Italii?

Docitam, tak budu asi odpovidat trochu nesouvisle…
DH tam mel projekt. Kousek od Rima, bydleli jsme v horach asi 25km od Rima…no prakticky kousek od predmesti. Bylo to drama, protoze se porad menily plany, nejdriv jsem mela dodelat statnice a prestehovat se za nim, to mel Mates dva a ctvrt. A kdyz odjel, tak jsem za tyden zjistila, ze bude druhatko. Tak na riziko, skolu uz mi neprotahli… Pak jsme tam litali s Matyskem, ale hodne jsem to odlezela doma…sama s M. Tata se nam vratil v prosinci, v lednu se narodila Tyna a v unoru jsme odjizdeli vsichni. No a kdyz to koncilo, tak jsem po posledni ceste tam zjistila tretatko…v rijnu. DH do prosince v Italii, a ja na riziku uz se dvema :mrgreen:
Pliny jsem susila venku na susaku, meli jsme tam i pracku a vsichni cumeli…nikdo to tam neznal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.1.11 21:14
zuzanecka81 píše:

Kecas, fakt mel vcera 36??? Jako jaaaa, ty jo! Tak ze mu preju vsechno nej! :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
14.1.11 21:15
asha píše:
zuzanecka81 píše:
Kecas, fakt mel vcera 36??? Jako jaaaa, ty jo! Tak ze mu preju vsechno nej! :kytka: :mrgreen:

ASHO, VŠECHNO NEJLEPŠÍÍÍÍÍ,KOZOROŽKO!!!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :kytka: A Anička,třetí dcerka,má narozky zítra(dort už se chladí v lednici) 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.1.11 21:18
farska píše:
asha píše:
zuzanecka81 píše:
Kecas, fakt mel vcera 36??? Jako jaaaa, ty jo! Tak ze mu preju vsechno nej! :kytka: :mrgreen:
ASHO, VŠECHNO NEJLEPŠÍÍÍÍÍ,KOZOROŽKO!!!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :kytka: A Anička,třetí dcerka,má narozky zítra(dort už se chladí v lednici) 8-)

Dekuji :-) Tak to tez prejeme vsechno nej! No my zitra mame megaoslavu, vsichni tri, jeste musim udelat dorty, aby se ulezely, ale desne se mi nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
14.1.11 21:19

jeee koukam ze 13.1. je plodne datum :mrgreen: manza oslavil vcera 33 :wink:

a dneska konecne jedeme v latkovkach, zatim testujeme novosklad s PUL, zatim nam to jde vyborne :mrgreen: ale uz setesim az budou vlnacky (jeste jsem si je nechala nemastny na foceni)

a dotazek ma cenu kupovat vlnacky disana 3-6 mesicu? nebo si rovnou mam koupit radsi vetsi? mala uz ted ma pres 4 kila a 4 faldiky na stehynkach :mrgreen:

Příspěvek upraven 14.01.11 v 21:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.1.11 21:22
ravena píše:
jeee koukam ze 13.1. je plodne datum :mrgreen: manza oslavil vcera 33 :wink:

no to uz je hotova smrst :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.1.11 21:31

Holky,tak teda vsem kozorohum vsechno nej! :kytka:
Raveno kup vetsi nez 3-6 mesicu…ja je ted chtela prodavat,ale omylem jsem je srazila v pracce :lol: ,aale kdyby mel nekdo zajem o vlnacky na ucuranou panenku,tak to budou mega drzaky,pac s nema jde ted i zabijet :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
14.1.11 21:37

Koukám, že řešíte věk :mrgreen: Mně i manželovi bude letos 36. Takže stará baba, ale cítím se mladě. Ono to s těmi dětmi ani jinak nejde. :mrgreen:

Oslavenkyním vše nejlepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
14.1.11 21:38

hEHE,
JA DORT DO SKOLKY MELA UZ NA STREDU-dikybohu,nebot Aja dostala silenou anginu,oteklou pulku krcku a horeecky…ted zrovna zblila celou postel plus sve oblibene panence nablila do kapucky..To byl hysterak :roll:
Druhy dort jsem placala dneska s dalsi ,starsi dcerkou…To je dvojdortik :kytka: Bych jo sezrala auz ted :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.1.11 21:38
Mirii píše:
Holky,tak teda vsem kozorohum vsechno nej! :kytka:
Raveno kup vetsi nez 3-6 mesicu…ja je ted chtela prodavat,ale omylem jsem je srazila v pracce :lol: ,aale kdyby mel nekdo zajem o vlnacky na ucuranou panenku,tak to budou mega drzaky,pac s nema jde ted i zabijet :lol: :pankac:

Jen si to nech, holky to budou mit na panenku…zacit se ma odmala :mrgreen:
Mmch. panenky…T. dostala Annabellku a ja ji chtela poridit oblecky. Tak 2 pary ponozek 150,–!!! Koupila jsem v CA tri pary daleko kvalitnejsich novorozeneckych za 75 :mrgreen: A jen proto, ze jim neslo odolat. :mrgreen: Plenky dam po Benovi a oblecek po ni a bude. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure