Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Bruni na tu s husama jsem koukala na sijemdetem,mela tam i tmavemodry vnitrek a byla k sezrani ![]()
Katy2 píše:Mirii píše:
Katy ty si stezuj,mas manzu co bude ctrnact dni latkovat a jeste si dela fotky![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
njn, fakt ideální chlap, co víc bych si přála, co?
Presne ![]()
Mirii píše:lenholka píše:A to cekas odkud? Ja cekala na anavy a porad nic a pak jsem zjistila,ze je balicek davno na poste a postacka nam proste nehodila nic do schrankypomeranca píše:no jo ale ja uz cekam asi 14 dnulenholka píše:no já platila převodem z mbank do mbank, takže peníze byly hned na místě určení a měla jsem osobní odběr, proto ta rychlost
ty brdo vsem chodej anavy a me nicasi budu muset zapatrat chm…
s tim ze pred tydnem mi psali ze slucuji objednavky nebo kdy… no ono to docela zkresluje treba jsem jenom netrpeliva
no to si delas srandu
jako u nas je ta posta vazne hrozna, ale zrovna posledni tyden sli nejak do sebe a dorucujou balicky az domu, donedavna nechavali jenom listky a ani nezkouseli jestli je nekdo doma..
Lenholko fakt, nikdo nezvonil a listek taky nedal…jsem pak psala Ive a ona mi poslala odkaz na cislo balicku a tam bylo,ze je na poste…a to tam lezelo skoro ctrnact dni
tak si proto sestra sla bez listecku…
Mirii píše:
Bruni na tu s husama jsem koukala na sijemdetem,mela tam i tmavemodry vnitrek a byla k sezrani
A jo, tak ta teda je! ![]()
http://www.sijemdetem.cz/…IMG_1113.JPG
Jaký je vůbec rozdíl mezi těmi ŠD plenkami?
A jaké mají spojení na Anavy? Tam i píšou, že je to stejný střih.
lenholka píše:pomeranca píše:no jo ale ja uz cekam asi 14 dnulenholka píše:no já platila převodem z mbank do mbank, takže peníze byly hned na místě určení a měla jsem osobní odběr, proto ta rychlost
ty brdo vsem chodej anavy a me nicasi budu muset zapatrat chm…
s tim ze pred tydnem mi psali ze slucuji objednavky nebo kdy… no ono to docela zkresluje treba jsem jenom netrpeliva
Prosím o jméno do SZ, prošetřím to.
Brunifid píše:ivuska.h píše:A to se jako směješ komu?!
Mě bude letos 25![]()
To nebyl výsměch, fakt! ![]()
Brunifid píše:
No to vidíš s fotky ne? ŠD mají obrácený šev. ![]()
Brunifid píše:
To je dlouhá historie, takže ve zkratce – ŠD měli původně šít plínky pod mou značkou, nakonec jsme se rozhodli, že by to bylo moc složité organizačně, takže si šili svoje, ale podle mého střihu (jen obracené, ne obšívané). Teď ale střih trochu měnili (liší se hlavně způsob zmenšování a vkládačky, vpodstatě je to podle Megerky), takže po doprodání zásob bude asi už jen ta nová verze.
Mirii píše:
Ivushko to je jako muj,jenze ten muj informatik se na to vybodnul pred samotnym zaverem a uz mu i vyprchala moznost se k tomu vratit a obhajit
tady mimo CR je mu to fuk,ale az se jednou vratime zpet,tak toho litovat bude…co uz ted…prodlouzil si studentskej zivot a vyhnul se vojne
Jako bys psala o tom mym
A musim rict, ze je mu to vicemene fuk stale, protoze by nejspis stejne delal, to co dela a za stejny peniz…A protoze s tim seknul, nasel praci, diky ktery jsme na dva a pul roku vypadli tady z toho blbakova
To spis sejri mne… mne to prekazily detatka ![]()
ivuska.h píše:Brunifid píše:To je dlouhá historie, takže ve zkratce – ŠD měli původně šít plínky pod mou značkou, nakonec jsme se rozhodli, že by to bylo moc složité organizačně, takže si šili svoje, ale podle mého střihu (jen obracené, ne obšívané). Teď ale střih trochu měnili (liší se hlavně způsob zmenšování a vkládačky, vpodstatě je to podle Megerky), takže po doprodání zásob bude asi už jen ta nová verze.
Aha, a vy jste nějací známí? Koukám na kontakty - Odolena Voda, Liberec.
A čtu: „látkové plenky Anavy z nabídky šije Ivana Filipovičová“
Nemají někde kamennou prodejnu? Liberec zas až tak z ruky nemám.