Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
14.1.11 17:22

Bruni na tu s husama jsem koukala na sijemdetem,mela tam i tmavemodry vnitrek a byla k sezrani :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.1.11 17:22
Katy2 píše:
Mirii píše:
Katy ty si stezuj,mas manzu co bude ctrnact dni latkovat a jeste si dela fotky :pankac:
:lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: njn, fakt ideální chlap, co víc bych si přála, co?

Presne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
14.1.11 17:26
Mirii píše:
lenholka píše:
pomeranca píše:
lenholka píše:
ty brdo vsem chodej anavy a me nic :think: asi budu muset zapatrat chm…
no já platila převodem z mbank do mbank, takže peníze byly hned na místě určení a měla jsem osobní odběr, proto ta rychlost
no jo ale ja uz cekam asi 14 dnu :think: s tim ze pred tydnem mi psali ze slucuji objednavky nebo kdy… no ono to docela zkresluje treba jsem jenom netrpeliva :mrgreen:
A to cekas odkud? Ja cekala na anavy a porad nic a pak jsem zjistila,ze je balicek davno na poste a postacka nam proste nehodila nic do schranky :cert:

no to si delas srandu :cert: jako u nas je ta posta vazne hrozna, ale zrovna posledni tyden sli nejak do sebe a dorucujou balicky az domu, donedavna nechavali jenom listky a ani nezkouseli jestli je nekdo doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.1.11 17:40

Lenholko fakt, nikdo nezvonil a listek taky nedal…jsem pak psala Ive a ona mi poslala odkaz na cislo balicku a tam bylo,ze je na poste…a to tam lezelo skoro ctrnact dni :pocitac: tak si proto sestra sla bez listecku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
14.1.11 17:47
Mirii píše:
Bruni na tu s husama jsem koukala na sijemdetem,mela tam i tmavemodry vnitrek a byla k sezrani :srdce:

A jo, tak ta teda je! :palec:
http://www.sijemdetem.cz/…IMG_1113.JPG

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
14.1.11 17:51

Jaký je vůbec rozdíl mezi těmi ŠD plenkami?
A jaké mají spojení na Anavy? Tam i píšou, že je to stejný střih.

• Citovat
  • Upravit
8651
14.1.11 17:52

Mě bude letos 25 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
14.1.11 17:53
ivuska.h píše:

A to se jako směješ komu?! :cert: :twisted:

• Citovat
  • Upravit
8651
14.1.11 17:55
lenholka píše:
pomeranca píše:
lenholka píše:
ty brdo vsem chodej anavy a me nic :think: asi budu muset zapatrat chm…
no já platila převodem z mbank do mbank, takže peníze byly hned na místě určení a měla jsem osobní odběr, proto ta rychlost
no jo ale ja uz cekam asi 14 dnu :think: s tim ze pred tydnem mi psali ze slucuji objednavky nebo kdy… no ono to docela zkresluje treba jsem jenom netrpeliva :mrgreen:

Prosím o jméno do SZ, prošetřím to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.1.11 17:57
Brunifid píše:
ivuska.h píše:
A to se jako směješ komu?! :cert: :twisted:

To nebyl výsměch, fakt! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.1.11 17:58
Brunifid píše:
A jaké mají spojení na Anavy? Tam i píšou, že je to stejný střih.

No to vidíš s fotky ne? ŠD mají obrácený šev. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.1.11 17:59
Brunifid píše:

To je dlouhá historie, takže ve zkratce – ŠD měli původně šít plínky pod mou značkou, nakonec jsme se rozhodli, že by to bylo moc složité organizačně, takže si šili svoje, ale podle mého střihu (jen obracené, ne obšívané). Teď ale střih trochu měnili (liší se hlavně způsob zmenšování a vkládačky, vpodstatě je to podle Megerky), takže po doprodání zásob bude asi už jen ta nová verze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.1.11 18:03
Mirii píše:
Ivushko to je jako muj :lol: ,jenze ten muj informatik se na to vybodnul pred samotnym zaverem a uz mu i vyprchala moznost se k tomu vratit a obhajit :cry: tady mimo CR je mu to fuk,ale az se jednou vratime zpet,tak toho litovat bude…co uz ted…prodlouzil si studentskej zivot a vyhnul se vojne :-)

Jako bys psala o tom mym :mrgreen: A musim rict, ze je mu to vicemene fuk stale, protoze by nejspis stejne delal, to co dela a za stejny peniz…A protoze s tim seknul, nasel praci, diky ktery jsme na dva a pul roku vypadli tady z toho blbakova :palec: To spis sejri mne… mne to prekazily detatka :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
14.1.11 18:03
ivuska.h píše:
Brunifid píše:
To je dlouhá historie, takže ve zkratce – ŠD měli původně šít plínky pod mou značkou, nakonec jsme se rozhodli, že by to bylo moc složité organizačně, takže si šili svoje, ale podle mého střihu (jen obracené, ne obšívané). Teď ale střih trochu měnili (liší se hlavně způsob zmenšování a vkládačky, vpodstatě je to podle Megerky), takže po doprodání zásob bude asi už jen ta nová verze.

Aha, a vy jste nějací známí? Koukám na kontakty - Odolena Voda, Liberec.
A čtu: „látkové plenky Anavy z nabídky šije Ivana Filipovičová

Nemají někde kamennou prodejnu? Liberec zas až tak z ruky nemám.

• Citovat
  • Upravit
4509
14.1.11 18:06

no jo ja kdyz budu v decine tak to mam taky vesmes za humny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení