Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Achdarku vypada to mnohem lepe nez poprve ![]()
Holky me dnes konecne dorazil pytel na pleny z te predvanocni objednavky
,ten je taaak krasnej…ja myslela,ze bude pul i z venku a ona je to latka. No jsme zase cela nadsena
ted uz se jen uzdravit a vyrazit ven a vyuzit ho! ![]()
A ja se tu nekdo ptal na prani,tak se ma obratit naruby a prat…akorat teda ikde nepisou zda na 60 jako pleny,mate nekdo odzkouseno?
Brunifd - neříkej, že jsi do teď mohla fungovat bez seznamu zkratek.
To bylo první, když jsem začala látkovat, co jsem na webu našla.
Stránky určitě budu ještě doplňovat, ale nechce mi psát znovu informace, co se dají na www.latkovky.info.
Mirii píše:
Achdarku vypada to mnohem lepe nez poprve
Taky mi to dalo mnohem víc práce ![]()
Brunifid píše:Achdarek píše:Tohle je článek, který vstoupí do dějin! Plenkové zkratky !
Tak druhý pokus o web s recenzemi látkových plen. Odzkoušeno ve firefoxu, chrome i IE.http://achdarek.webnode.cz/![]()
Nechtěla bys tam ještě vysvětlit, co je to ta kalhotkovka, kapsovka a tak?
Zkratky jsou super, kolikrát jsem musela uvažovat, co to tady píšete za zkratky… ![]()
Achdarku ale predstav si az budes nove zajemkyne o latkovani odkazovat na sve dilo,misto dlouheho vysvetlovani ![]()
I kdyz ono je pak stejne lepsi se znovu ptat,ja v tom mela totalni zmatek, je to proste moc informaci najednou ![]()
Achdarku a co tam jeste ke kazdete recenzi vlozit fotecku posuzovane pliny…ja treba ani nemam tuseni co je to ta magic plina
,jako muzu ji najit na netu,ale mozna by bylo fajn tam mit i jeji obrazek.....
Mirii - to mám taky v plánu. Už mám část plenek i nafocenou. Jen ti stáhnout z foťáku, upravit a vložit na stránky. Přes víkend by se to mohlo podařit.
Mirii píše:
Achdarku ale predstav si az budes nove zajemkyne o latkovani odkazovat na sve dilo,misto dlouheho vysvetlovani
I kdyz ono je pak stejne lepsi se znovu ptat,ja v tom mela totalni zmatek, je to proste moc informaci najednou
Já třeba zase raději hledám než se ptám. Ale ráda odpovídám ![]()
Ale tak ja nemyslim, ze jsou tu lidi tak hnusny a jinde naopak, ja zazila hnusny lidi leckde…a hodny i u nas
Vsude se nekdy sejde par pitomcu nebo tech, co si nechteji zadat. Oni se nebavili, bylo videt, ze se jim proste nechce neco delat, a;e jsou zvedavi. Asi jako kdyz nekdo zkolabuje, kazdy cumi, ale pomuze malokdo. ![]()
Mmch., nejvtipnejsi je, kdyz mi chce nekdo pomoct s ultralajtama (golfky trikilovy) do nizkopodlazniho busu ![]()
A dneska zkousim jinou metodu, B. ma zadek furt desny, tak davam vazacky Disany s cc a prebalovat budu po hodine (akorat mam jen 4, tak to budu muset vymyslet). Nejspis to ma z toho, ze kazdy rano dopijel po deckach dzus, nechaly hrnecky s brckama na stole… sice redeny, ale kyselejsi ![]()
Achdarek píše:
Mirii - to mám taky v plánu. Už mám část plenek i nafocenou. Jen ti stáhnout z foťáku, upravit a vložit na stránky. Přes víkend by se to mohlo podařit.
Tak zkratky fakt dobry …ja to teda vzdycky odhadla a trefila se, akorat ted v posledni dobe to BE…a to ji mam doma
U zavazovacky mi chybi vazacka…to zavazovacka nepouzivam, je to na psani moc dlouhy
Ale tak to snad pozna kazdy…
Achdarek píše:
Brunifd - neříkej, že jsi do teď mohla fungovat bez seznamu zkratek.To bylo první, když jsem začala látkovat, co jsem na webu našla.Stránky určitě budu ještě doplňovat, ale nechce mi psát znovu informace, co se dají na www.latkovky.info.
No mohla, jsem se vždycky jak ten blbec zeptala, ale zkratky já mám moc ráda, další moje úchylka ![]()
Kdybys nechtěla znovu psát ionformace, co se dají někde najít, můžeš ten web zase smazat, ne?
Vtip je v tom, udělat to lépe a radostněji než jinde ![]()
A mohla bych na Tebe mít prosbičku? Jestli bys mi koukla na tohle , stačí zběžně, jestli je to čitelný ve všem a nehází to nějaký nesmysly. Je to v Joomla, tak by nemělo, ale odzkoušený to nemám. Na tom mým pomalým krámu se mi nechce instalovat nic, co životně nepotřebuju. ![]()
Mirii - já ten pytel prala naruby a na 40°C s oblečením.
Achdarek - recenze si jdu prohlídnout ![]()
Holky help,mate nekdo vyzkouseno sebamed mydlo ci detsky sampon do lanolinove lazne? Dosel mi ecover na vlnu a dala jsem misto nej nejake organicke detske mydlo a nedostavil se mlecnej efekt…
Tohle je článek, který vstoupí do dějin! Plenkové zkratky !

Nechtěla bys tam ještě vysvětlit, co je to ta kalhotkovka, kapsovka a tak?