Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
14.1.11 10:58
Achdarek píše:
Tak druhý pokus o web s recenzemi látkových plen. Odzkoušeno ve firefoxu, chrome i IE.http://achdarek.webnode.cz/

Tohle je článek, který vstoupí do dějin! Plenkové zkratky ! :pankac: :mrgreen:
Nechtěla bys tam ještě vysvětlit, co je to ta kalhotkovka, kapsovka a tak? 8-)

• Citovat
  • Upravit
22590
14.1.11 11:04

Achdarku vypada to mnohem lepe nez poprve :palec:
Holky me dnes konecne dorazil pytel na pleny z te predvanocni objednavky :srdce: ,ten je taaak krasnej…ja myslela,ze bude pul i z venku a ona je to latka. No jsme zase cela nadsena :lol: :srdce: ted uz se jen uzdravit a vyrazit ven a vyuzit ho! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.1.11 11:05

A ja se tu nekdo ptal na prani,tak se ma obratit naruby a prat…akorat teda ikde nepisou zda na 60 jako pleny,mate nekdo odzkouseno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
14.1.11 11:06

Brunifd - neříkej, že jsi do teď mohla fungovat bez seznamu zkratek. :mrgreen: To bylo první, když jsem začala látkovat, co jsem na webu našla.

Stránky určitě budu ještě doplňovat, ale nechce mi psát znovu informace, co se dají na www.latkovky.info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
14.1.11 11:07
Mirii píše:
Achdarku vypada to mnohem lepe nez poprve :palec:

Taky mi to dalo mnohem víc práce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
14.1.11 11:09
Brunifid píše:
Achdarek píše:
Tak druhý pokus o web s recenzemi látkových plen. Odzkoušeno ve firefoxu, chrome i IE.http://achdarek.webnode.cz/
Tohle je článek, který vstoupí do dějin! Plenkové zkratky ! :pankac: :mrgreen:
Nechtěla bys tam ještě vysvětlit, co je to ta kalhotkovka, kapsovka a tak? 8-)

Zkratky jsou super, kolikrát jsem musela uvažovat, co to tady píšete za zkratky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.1.11 11:12

Achdarku ale predstav si az budes nove zajemkyne o latkovani odkazovat na sve dilo,misto dlouheho vysvetlovani :lol:
I kdyz ono je pak stejne lepsi se znovu ptat,ja v tom mela totalni zmatek, je to proste moc informaci najednou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.1.11 11:18

Achdarku a co tam jeste ke kazdete recenzi vlozit fotecku posuzovane pliny…ja treba ani nemam tuseni co je to ta magic plina :think: ,jako muzu ji najit na netu,ale mozna by bylo fajn tam mit i jeji obrazek.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
14.1.11 11:23

Mirii - to mám taky v plánu. Už mám část plenek i nafocenou. Jen ti stáhnout z foťáku, upravit a vložit na stránky. Přes víkend by se to mohlo podařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
14.1.11 11:25
Mirii píše:
Achdarku ale predstav si az budes nove zajemkyne o latkovani odkazovat na sve dilo,misto dlouheho vysvetlovani :lol:
I kdyz ono je pak stejne lepsi se znovu ptat,ja v tom mela totalni zmatek, je to proste moc informaci najednou :lol:

Já třeba zase raději hledám než se ptám. Ale ráda odpovídám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.1.11 11:28

Ale tak ja nemyslim, ze jsou tu lidi tak hnusny a jinde naopak, ja zazila hnusny lidi leckde…a hodny i u nas :mrgreen: Vsude se nekdy sejde par pitomcu nebo tech, co si nechteji zadat. Oni se nebavili, bylo videt, ze se jim proste nechce neco delat, a;e jsou zvedavi. Asi jako kdyz nekdo zkolabuje, kazdy cumi, ale pomuze malokdo. :nevim:
Mmch., nejvtipnejsi je, kdyz mi chce nekdo pomoct s ultralajtama (golfky trikilovy) do nizkopodlazniho busu :mrgreen:

A dneska zkousim jinou metodu, B. ma zadek furt desny, tak davam vazacky Disany s cc a prebalovat budu po hodine (akorat mam jen 4, tak to budu muset vymyslet). Nejspis to ma z toho, ze kazdy rano dopijel po deckach dzus, nechaly hrnecky s brckama na stole… sice redeny, ale kyselejsi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.1.11 11:31
Achdarek píše:
Mirii - to mám taky v plánu. Už mám část plenek i nafocenou. Jen ti stáhnout z foťáku, upravit a vložit na stránky. Přes víkend by se to mohlo podařit.

Tak zkratky fakt dobry …ja to teda vzdycky odhadla a trefila se, akorat ted v posledni dobe to BE…a to ji mam doma :mrgreen: U zavazovacky mi chybi vazacka…to zavazovacka nepouzivam, je to na psani moc dlouhy :mrgreen: Ale tak to snad pozna kazdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
14.1.11 11:43
Achdarek píše:
Brunifd - neříkej, že jsi do teď mohla fungovat bez seznamu zkratek. :mrgreen: To bylo první, když jsem začala látkovat, co jsem na webu našla.Stránky určitě budu ještě doplňovat, ale nechce mi psát znovu informace, co se dají na www.latkovky.info.

No mohla, jsem se vždycky jak ten blbec zeptala, ale zkratky já mám moc ráda, další moje úchylka :jazyk:
Kdybys nechtěla znovu psát ionformace, co se dají někde najít, můžeš ten web zase smazat, ne? 8-) Vtip je v tom, udělat to lépe a radostněji než jinde :wink:

A mohla bych na Tebe mít prosbičku? Jestli bys mi koukla na tohle , stačí zběžně, jestli je to čitelný ve všem a nehází to nějaký nesmysly. Je to v Joomla, tak by nemělo, ale odzkoušený to nemám. Na tom mým pomalým krámu se mi nechce instalovat nic, co životně nepotřebuju. :oops:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
14.1.11 11:45

Mirii - já ten pytel prala naruby a na 40°C s oblečením.

Achdarek - recenze si jdu prohlídnout :)

• Citovat
  • Upravit
22590
14.1.11 12:29

Holky help,mate nekdo vyzkouseno sebamed mydlo ci detsky sampon do lanolinove lazne? Dosel mi ecover na vlnu a dala jsem misto nej nejake organicke detske mydlo a nedostavil se mlecnej efekt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure