Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81480
14.1.11 14:11

A není problém v lanolinu? Co zkusit ještě Jar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.1.11 14:12

Mirii a nedáváš toho třeba málo? Myslím šamponu a nebo hodně lanolinu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.1.11 14:15

Tenhle lanolin uz jsem zkousela a byl ok…davam pul vrchovate lzicky a samponu jako bych rekla tak lzici..... Jako uz ted je to smrad jak hrom, a jeste zkouset jar :lol:
Se mi zda zeto trochu bile je,ale proste ne tak jako kdyz jsem tam supla ten ecover, tak uz fakt nevim. Ale asi to bude rukama :zed: Bo co :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
14.1.11 14:16

Mě se jeden lanolin prostě nerozpouštěl ničim. Nechala jsem ho na mazání nosi a koupila jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
14.1.11 15:05

Jsem debol. Vyprala jsem longiesky, nalano, usušila, dneska je měl kluk na sobě prvně. Vyčural se na nočník, tak jsem mu hned nedala plínu s tím, že to 15 min vydrží bez plíny a šli luxovat. Sekla jsem se. Za 10 min. čural znova - do longiesek bez plíny. Co teď? Znovu celé kolo nebo je usušit, případně vymáchnout jen v čisté vodě a nelanolinovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.1.11 15:09

Alpako ja bych je jen nechala vyvetrat a pak zase pouzila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.1.11 15:45

Asho zase jeden odkaz pro tebe
http://www.fler.cz/…icka-1250350
Lze usit i na patentky :lol: ,cena je prizniva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
14.1.11 15:50
Brunifid píše:

No mohla, jsem se vždycky jak ten blbec zeptala, ale zkratky já mám moc ráda, další moje úchylka :jazyk:
Kdybys nechtěla znovu psát ionformace, co se dají někde najít, můžeš ten web zase smazat, ne? 8-) Vtip je v tom, udělat to lépe a radostněji než jinde :wink:

A mohla bych na Tebe mít prosbičku? Jestli bys mi koukla na tohle , stačí zběžně, jestli je to čitelný ve všem a nehází to nějaký nesmysly. Je to v Joomla, tak by nemělo, ale odzkoušený to nemám. Na tom mým pomalým krámu se mi nechce instalovat nic, co životně nepotřebuju. :oops:

Funguje to ve všem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
14.1.11 15:51
pomeranca píše:
Achdarek: moc pěkný :palec: Mám zase něco sepsat?
Jen by se mi líbilo, kdyby u každé plínky byla uvedená i země výrobce… (to bych toho chtěla :lol: )Pak mě ještě napadá, že by tam mohly být recenze na jednotlivé značky… ale já v tom teda nemám moc přehled. Jako např: Český výrobce, dělá takový kalhotkový pleny, takový svrchňáky a tyhlety vkládačky, poměr cena/ kavlita je uspokojivý. Co ty na to?

Klidně piš:-)
O recenzích na značky budu uvažovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
14.1.11 15:52
Mirii píše:
Holky help,mate nekdo vyzkouseno sebamed mydlo ci detsky sampon do lanolinove lazne? Dosel mi ecover na vlnu a dala jsem misto nej nejake organicke detske mydlo a nedostavil se mlecnej efekt…

Mirii - mně dětský šampon od sebamedu v lanolinové lázni fungoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
14.1.11 16:05

moje anavy :srdce: (došly i s jedním vlasem :jazyk: )
poslala jsem pro to muže, stavil se u ivuščinýho manžela v práci, pak se vrátil a poznamenal: to je takovej borec, asi stejně starej jak já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.1.11 16:13
pomeranca píše:
poslala jsem pro to muže, stavil se u ivuščinýho manžela v práci, pak se vrátil a poznamenal: to je takovej borec, asi stejně starej jak já

Já mu dám borec, už dva dny je to pan doktor (ne medicíny!) a velmi si na tom zakládá :mrgreen: :mrgreen: To je konečně ta pravá kvalifikace pro dealera plín. Ale Klárka to odmítla akceptovat, říkala, že tatínek „není dotol, ale mijáček“ :lol:

Za vlas se omlouváme, řeknu kolegyni, ať při balení nosí koupací čepici :lol: Mmch manžel mi před pár dny měřil vlasy a už měří 73 cm :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.1.11 16:17
pomeranca píše:
poslala jsem pro to muže, stavil se u ivuščinýho manžela v práci, pak se vrátil a poznamenal: to je takovej borec, asi stejně starej jak já

Koukam ze podlozka ladi k pline :-D
Ta bila vypada lip nez na webu,vypada dost dobre :lol:

Borec :lol: :pankac:

Ivus a ceho je teda ted doktor? Jako postgradual?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.1.11 16:18

Achdarku jenze ja nezkusila sampon,ale mydlo od sebamedu…tak mozna proto nefungoval? Ja uz to tam ted namocila a uvidim nooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.1.11 16:20
Mirii píše:Ivus a ceho je teda ted doktor? Jako postgradual?

Je na postgraduálu, ale teprv odbhájil teze, takže zatím jen RNDr., PhD. snad tak za rok. A dělá to z informatiky, high performance computing.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure