Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mirii a nedáváš toho třeba málo? Myslím šamponu a nebo hodně lanolinu? ![]()
Tenhle lanolin uz jsem zkousela a byl ok…davam pul vrchovate lzicky a samponu jako bych rekla tak lzici..... Jako uz ted je to smrad jak hrom, a jeste zkouset jar ![]()
Se mi zda zeto trochu bile je,ale proste ne tak jako kdyz jsem tam supla ten ecover, tak uz fakt nevim. Ale asi to bude rukama
Bo co ![]()
Mě se jeden lanolin prostě nerozpouštěl ničim. Nechala jsem ho na mazání nosi a koupila jiný.
Jsem debol. Vyprala jsem longiesky, nalano, usušila, dneska je měl kluk na sobě prvně. Vyčural se na nočník, tak jsem mu hned nedala plínu s tím, že to 15 min vydrží bez plíny a šli luxovat. Sekla jsem se. Za 10 min. čural znova - do longiesek bez plíny. Co teď? Znovu celé kolo nebo je usušit, případně vymáchnout jen v čisté vodě a nelanolinovat?
Asho zase jeden odkaz pro tebe
http://www.fler.cz/…icka-1250350
Lze usit i na patentky
,cena je prizniva ![]()
Brunifid píše:No mohla, jsem se vždycky jak ten blbec zeptala, ale zkratky já mám moc ráda, další moje úchylka
A mohla bych na Tebe mít prosbičku? Jestli bys mi koukla na tohle , stačí zběžně, jestli je to čitelný ve všem a nehází to nějaký nesmysly. Je to v Joomla, tak by nemělo, ale odzkoušený to nemám. Na tom mým pomalým krámu se mi nechce instalovat nic, co životně nepotřebuju.
Kdybys nechtěla znovu psát ionformace, co se dají někde najít, můžeš ten web zase smazat, ne?Vtip je v tom, udělat to lépe a radostněji než jinde
Funguje to ve všem:-)
pomeranca píše:
Achdarek: moc pěknýMám zase něco sepsat?
Jen by se mi líbilo, kdyby u každé plínky byla uvedená i země výrobce… (to bych toho chtěla)Pak mě ještě napadá, že by tam mohly být recenze na jednotlivé značky… ale já v tom teda nemám moc přehled. Jako např: Český výrobce, dělá takový kalhotkový pleny, takový svrchňáky a tyhlety vkládačky, poměr cena/ kavlita je uspokojivý. Co ty na to?
Klidně piš:-)
O recenzích na značky budu uvažovat.
Mirii píše:
Holky help,mate nekdo vyzkouseno sebamed mydlo ci detsky sampon do lanolinove lazne? Dosel mi ecover na vlnu a dala jsem misto nej nejake organicke detske mydlo a nedostavil se mlecnej efekt…
Mirii - mně dětský šampon od sebamedu v lanolinové lázni fungoval.
moje anavy
(došly i s jedním vlasem
)
poslala jsem pro to muže, stavil se u ivuščinýho manžela v práci, pak se vrátil a poznamenal: to je takovej borec, asi stejně starej jak já
pomeranca píše:
moje anavy(došly i s jedním vlasem
)
poslala jsem pro to muže, stavil se u ivuščinýho manžela v práci, pak se vrátil a poznamenal: to je takovej borec, asi stejně starej jak já
Já mu dám borec, už dva dny je to pan doktor (ne medicíny!) a velmi si na tom zakládá
To je konečně ta pravá kvalifikace pro dealera plín. Ale Klárka to odmítla akceptovat, říkala, že tatínek „není dotol, ale mijáček“ ![]()
Za vlas se omlouváme, řeknu kolegyni, ať při balení nosí koupací čepici
Mmch manžel mi před pár dny měřil vlasy a už měří 73 cm ![]()
pomeranca píše:
moje anavy(došly i s jedním vlasem
)
Koukam ze podlozka ladi k pline ![]()
Ta bila vypada lip nez na webu,vypada dost dobre ![]()
Borec
![]()
Ivus a ceho je teda ted doktor? Jako postgradual?
Achdarku jenze ja nezkusila sampon,ale mydlo od sebamedu…tak mozna proto nefungoval? Ja uz to tam ted namocila a uvidim nooo
Mirii píše:Ivus a ceho je teda ted doktor? Jako postgradual?
Je na postgraduálu, ale teprv odbhájil teze, takže zatím jen RNDr., PhD. snad tak za rok. A dělá to z informatiky, high performance computing.