Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2417
13.1.11 19:50

Ivusko, díky. Ten odběr nebyl zrovna příjemnej :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
13.1.11 20:03

Asho aty máš sušičku? Tak já je asi vyzkouším :think: Ty z IKEA jsou bavlněný, ale krásně barevný a je to vysoká gramáž. Tvar drží naprosto úúúžasně. A jsou i celkem měkký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.1.11 20:05

Jo jo, Ikea jsou fakt super, kdybych o nich věděla dříve, tak bych klasické obyč. čč ani nekupovala. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.1.11 20:18
Pastelka píše:
Asho aty máš sušičku? Tak já je asi vyzkouším :think: Ty z IKEA jsou bavlněný, ale krásně barevný a je to vysoká gramáž. Tvar drží naprosto úúúžasně. A jsou i celkem měkký.

Nemam susicku, jsme v panelaku, v lete balkon, v zime susak v kazdym pokoji, aspon se obejdem bez zvlhcovace.
Ja teda uz bavlnu nemusim, ta vystacila par mesicu, ted uz davam jen Haipu a je to tak na chvili i s vkladackou. A hlavne, mne se ty cc nastradaly, kupovala jsem 10 u prvniho, pak deset ke kazdy babicce, k T. jeste deset do Italie, kdyz jsme se stehovali, protoze jsem obcas litala zpatky…a nakonec jich mam pres 40, protoze vzdycky nekde nejaka chybela :mrgreen: A v cc byl az Ben.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
13.1.11 20:22

:mrgreen: :mrgreen: sestaveno ze 41 fotek - to jsem netušila že máme tak moc plínek :)

• Citovat
  • Upravit
51750
13.1.11 20:24
petka.konecna píše: :mrgreen: :mrgreen: sestaveno ze 41 fotek - to jsem netušila že máme tak moc plínek :)

nemáš toho nějak moc? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
13.1.11 20:26
Katy2 píše:
petka.konecna píše: :mrgreen: :mrgreen: sestaveno ze 41 fotek - to jsem netušila že máme tak moc plínek :)
nemáš toho nějak moc? :think: :mrgreen:

teďkom koukám že jsou tam některé fotky dvakrát - jdu to předělat :) - a to ještě nemám cca 5 nafocených.

Mě se nezdá že bych toho měla moc - mě furt něco chybí :lol: - buď je to v kýblu nebo na věšáku :)

Manžel asi ví, proč mi to zakazuje kupovat.

• Citovat
  • Upravit
10170
13.1.11 20:28

Dnes se mi povedla super věc. :pocitac: Když jsem odjížděla z návštěvy, tak jsem nezavřela tašku s plenkami. A doma při vyndavání z auta se mi všechny čisté plenky vysypaly do bahna okolo auta. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.1.11 20:30

To je hezkyyyy! Par nasich kousku tam vidim! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.1.11 20:33
Achdarek píše:
Dnes se mi povedla super věc. :pocitac: Když jsem odjížděla z návštěvy, tak jsem nezavřela tašku s plenkami. A doma při vyndavání z auta se mi všechny čisté plenky vysypaly do bahna okolo auta. :zed: :zed: :zed:

No to nas..e, vidim, ze jsme mely podobny stesti. Ovsem ja sebou svihla i s kocarem. Nastupovala jsem do busu, ty nejvyssi schody, B. v PP Pliku, na nem plastenka, pod ni na rukojetich aktovka. Nahanim decka, aby se tam vyskrabaly, popadnu kocar…a slapnu do diry. Uz jsem to nevybalancovala, kocar na zadech, ja taky. B. v pohode, jen koukal, jak se mu zmenil obzor :mrgreen: A myslite, ze mi nekdo pomohl????? :cert: Uz kdyz nas videli nastupovat, vsichni zmizli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
13.1.11 20:43

ahoj!
miri, tak nelušátko má 5750g :wink:
a nedostalo se mi od doktorky žádného komentáře látkovek - a to jsme nasadili červenou itti bitti :mrgreen:

tak náš taťka je šikula. krom aio zatím bravurně zvládá pulky a plínu narovno - mám nachystané ty vkládací plíny na hromadě, tak jen odebírá a zasouvá. dneska si chtěl zkusit sám sestavit balení haipy-daipy. tak si to tak všecko snesl na hromadu (snapku, fleesáčky, haipu-daipu pastelku, vkládačku, separačku) poskládal, umotal robě a pak jejda, zbyla mu tam separačka :mrgreen: tak jsem ho pochválila, že to nevadí, dá jí příště :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
13.1.11 20:44

Ashotak to je teda síla :cert:

Achdárkuvíš jak budou ale zase krásně vypadat na sušáku :mrgreen: :mrgreen:

Petkono to toho nemáš zrovna málo 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
13.1.11 20:49

holky díky, tak jsem finky zmenšila,ale málo,tak až zítra zmenším tu druhou více a uvidíme…

jo a vy co máte starší děti, jak jste to dělaly v létě na jednodenních výletech - dítko v bavlně? děti asi budeme mít v nosítku (v šátku asi ne, uvidíme), budou mít cca 15měsíců, jak často vaše dítka v té době kadila? Protože Šimidlo i teď díky flákání příkrmů kadí běžně 4-5× denně téměř jako plně kojený, tedy napytel…(dneska asi 7× 8-o ) tak doufám,že se to nějak lépe ustálí.. si to nějak s látkou nedovedu představit a to jsme takoví výletníci :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.1.11 20:52
Boriska píše:
holky díky, tak jsem finky zmenšila,ale málo,tak až zítra zmenším tu druhou více a uvidíme…jo a vy co máte starší děti, jak jste to dělaly v létě na jednodenních výletech - dítko v bavlně? děti asi budeme mít v nosítku (v šátku asi ne, uvidíme), budou mít cca 15měsíců, jak často vaše dítka v té době kadila? Protože Šimidlo i teď díky flákání příkrmů kadí běžně 4-5× denně téměř jako plně kojený, tedy napytel…(dneska asi 7× 8-o ) tak doufám,že se to nějak lépe ustálí.. si to nějak s látkou nedovedu představit a to jsme takoví výletníci :nevim: :think:

No ja se priznam, ze s T. jsem na vyletech nelatkovala. Jednak mela vsechny paradni oblecky tak akorat a jednak presne tenhle duvod. Uz tak jsme tahali kramu az az. Mela jsem Moltexy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
13.1.11 20:56

pastelko, jsi si mě vyčarovala a hned jsem zmizla, chcípla baterka v noťasu :lol:
Nevím, jak jinde, ale mě monitor nedělali (FTN nedělá na poradnách, jen pokud se něco nezdá), dělali vnitřní vyšetření (chtěla jsem odmítnout, ale byla jsem zvědavá :oops: ) a kontrolovali přes utz mimino, průtoky pupečníkem. Ale já rodila 39+0, takže po termínu nevím, jen vím, že jsou ty kontroly pak častější než 1×týdně.
Někteří dr mají tendence „prošťuchovat“, někteří se o tom i zapomenou zmínit, že se něco takového chystají udělat :evil:
I když kdybych se měla pak už rozhodovat mezi vyvoláním a hamiltonem, tak bych zkusila toho hamiltona, nemusí to nic udělat, ale může. Já všude chytře hlásím, že očekáváme potomka v první půlce června :mrgreen: (TP 23.5. :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure