Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81480
13.1.11 13:34
Oskárek píše:
mabit píše:
holky potřebuju rady
kamarádka M8 14 měsíčhí holku v hnuskách,te%d čeká druhý a chtěla by začít lárkovat ,že bude mít obě děti v látce..chce pomoct z výbavoulátkovou tak aby měla na obě děti stejný plenky,aby nemusela rozlišovat plenyy..tak jsem jí poraidila jednovelikostní,čč,zavazovačky-ale já přeci jen nemám zkušenost s plínkama pro děti nad rok :think: co ještě byste jí poradili?!

já myslim, žes poradila dobře. ono je to od nějakýho +- půl roku jedno, dítě už tolik nepříbírá. já začla látkovat zhruba v té době a už jsem ani žádnou plínu nemusela zmenšovat. a všechno máme buď jednovelikostní nebo L
pokud chce plíny na oboje, tak bych vynechala třeba haipa daipa pastelky, ty už kolem těch 10 kg špatně padnou

jinak na kikko bambusový bysme mohli vyhlásit soutěž o srážení. ty barevný mám snad 30×40 cm 8-o

Já začala látkovat v 5ti měsících. Vše co mu bylo tenkrát je mu i teď. Na novoše plánuju dokoupit Disana vázzačky - ty jsem na kluka nepoužívala, protože mi od vázaček odradily HHS. Přikoupím samodoma vlňáky, možná jedny PULky nebo fleesáky. A počítám, že od 2-3 měsíců už bude moct mít mrňě jednovelikostní kalhotkové společně s klukem. Stejně tak jednovelikostní kapsovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
13.1.11 13:41

Alpako ja ted uz jedu vsechny pliny po Denisce a tusim,ze uz tak pred mesicem byly ok…jen co mam vylozene velikost L,tak na ty si jeste pocka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
13.1.11 13:45
petka.konecna píše:
Sušíte někdo Anavy a šijemedětem plenku na topení? Může se to?

Dávám na kamna…ale tak ať se mi jich nedotýkají patentky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
13.1.11 13:49
Mahja píše:
petka.konecna píše:

Tak už to mám na plíně na topení - potřebuju aby do večwera uschly, jedem ráno pryč na 3 dny, tak ať netahám mokré plíny ještě :)

• Citovat
  • Upravit
5173
13.1.11 14:02

hmm disany bych jí mohla taky poradit ,já je na noveše na širokej hooodně využila apoužívám ještě teď ,ale už do ní dávám vícevrstvou popolinu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
13.1.11 14:13
petka.konecna píše:
Mahja píše:
petka.konecna píše:
Tak už to mám na plíně na topení - potřebuju aby do večwera uschly, jedem ráno pryč na 3 dny, tak ať netahám mokré plíny ještě :)

No jasnan, nějak se to urychlit musí, taky zrovna suším.
Už aby bylo to sluníčko a schly hezky venku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.1.11 14:38
Mirii píše:
Asho ta finska kapsovka ci kalhotova plena vysla asi na 490,– jako ta kapsovka je uplne bozi, ta me nadchla mega moc. Kalhotova plina je fajn,ale mne zatim moc nesedi ten system zmensovani. Ale treba na velkou je paradni…ja teda obecne nerada zmensovani u vseho,takze anavky uz treba nezmensuju a ostatni vlastne taky ne. Mam od tech finek jednu primo v eMku na suchace a tu teda ted miluju uplne nejvic ze vsech plen :lol:

Diky :) A jak to vyjde s postovnym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.1.11 14:42

A jak s tou vicevrstevnou Anavy, myslite, ze uz z toho vyrusta? Nemam srovnani, jen ty fotky, ma byt do 15kg, ale to teda myslim, ze mit nebudem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
13.1.11 14:45

Asho tak to netusim, to byla hromadna objednavka,takze postovne bylo vetsi za vic pin a rozpocitavalo se to…

Holky ja prave zabila disany 3-6 meiscu velikost :pocitac: vytahuju pradlo co jsem prala na 40 a koukam co to mam za tvrde gate na panenku :zed: . Se mi tam nejak pripletly a jsou tvrde jako sadra a hlavne malinke,moc malinke :-( . Mala je na sobe nela snad jen 3 x …uplne nove,me jebne :-(
Ja uz teda nektere vlnaky prala na 40 a nic se jim nestalo…a to sem je prala na 40 umyslne,tyhle omylem a je po nich :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.1.11 14:46

A ty Kikko frote mam 61×57 a uz si nepamatuju puvodni rozmer :mrgreen: Mne obdelnik neva, vsechny pliny jeste po mne, jsou obdelnikovy…a ty novy pak taky. Jen teda nechapu, kde jste vzaly, ze ty pleny za nas byly Tetra…? Cim se to lisi? Ja je mam jemny, ale gramaz bude plus minus stejna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
13.1.11 14:46
petka.konecna píše:

Může :wink: Jen netahat za gumičky, dokud je to teplé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.1.11 14:54

Tak mé kikko bambusové čč barevné mají 55×72 cm a nebarevné mají 55×68cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
13.1.11 14:55

Finská kapsovka je fakt super. Nejoblíbenější kapsovka. Možná i tím, že je to jediná kapsovka na patentky, kterou mám. trochu odstává na bříšku, jinak sedí nádherně - je užší mezi nohama, než jiné a to mám ráda. Suchá je hned po vyndání z pračky. Mám tedy vícevelikostní L na zapínámé na boku

Kalhotková mě moc nenadchla, to jsou ze šijem detěm nebo megerka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.1.11 14:55
asha píše:
A ty Kikko frote mam 61×57 a uz si nepamatuju puvodni rozmer :mrgreen: Mne obdelnik neva, vsechny pliny jeste po mne, jsou obdelnikovy…a ty novy pak taky. Jen teda nechapu, kde jste vzaly, ze ty pleny za nas byly Tetra…? Cim se to lisi? Ja je mam jemny, ale gramaz bude plus minus stejna.

Kikko froté to jsou které? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.1.11 14:57
Alpaka píše:
Finská kapsovka je fakt super. Nejoblíbenější kapsovka. Možná i tím, že je to jediná kapsovka na patentky, kterou mám. trochu odstává na bříšku, jinak sedí nádherně - je užší mezi nohama, než jiné a to mám ráda. Suchá je hned po vyndání z pračky. Mám tedy vícevelikostní L na zapínámé na bokuKalhotková mě moc nenadchla, to jsou ze šijem detěm nebo megerka.

Alpako co cpeš do té finské kapsovky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí