Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
13.1.11 11:03

Elleniku ty bambusove saji paradne, fakt misto dvou obyc cc staci jen jedna bambuska. Sice se pranim zmensi,ale na savosti jim to neublizi…ja je davam proste jen narovno do pulek ci vlnacku na zip…nejaky sklad bych z nich uz asi neumotala :-)))

Zuzanecko - to je jasny,ja jsem sestre hned rikala,ze prece nebude chodit holcicka v takove jednobarevne nude :lol: ,snad to pristi tyden vymeni dobre. Me musi ma draha sestra fakt milovat :lol:
A nemas tu anavy moc na volno? Ja teda ty moje uz taky nezmensuju a tim padem je ma volne trochu kolem nozicek,ale zatim mi nikdy nic neproteklo…a zapinam teda asi tak jak ty,ale mi prijde,ze mam vetsiho cvalika :lol: ,nekdy ji to teda zapnu asi tak jak ted zapina Asha :lol: ,ale mi prijde pak zbytecne utazena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
13.1.11 11:05

Ahoj holky :kytka:
prosím, prosím,
dáte mi sem odkaz na zahraničné obchůdky s plínkama, ze kterých jste objednávaly? (pamatuju si jen ty oga boga, že jste o nich tady psaly :think: )
Moc díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
13.1.11 11:22

Ja nakupovala treba tady :
http://www.cheeksandcherries.co.uk/
A tohle je odkaz na ty finske bubaky apod…
 http://www.hahtuvahullu.fi/page/17/-kuosit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
13.1.11 11:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.1.11 11:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.1.11 11:36

Tak s finstinou se fakt nechytam, oni to tam nemaji v AJ? Nemuzu to najit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
13.1.11 11:44

Miri díky :wink: :kytka:
Ty finské jsou fakt hezké, ale já bych se nechytala ani s mou angličtinou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
13.1.11 11:50

miri, já to neluš neutahuju moc, neb trpí šíleně na prdy, tak ať se jí v tom líp hýbe. kolem nožek to těsní dobře. já jí nechávám všechny plíny takhle volné. proto jsem se taky vzdala skladů - tam se to musí utáhnout pořádně a to bych neluš neudělala :oops: :mrgreen:
dneska jdeme na převážení, tak se ukáže, kdo má jakýho cvalíka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
13.1.11 11:57

Asho s pani se komunikuje pres email , ona nejak anglicky umi. Baba to hazela vzdycky do google prekladace a tak nejak jsme podle toho vybraly,ale byl to boj :lol: …ale kdyz pani napises email,tak se s tebou domluvi.

Tu piratskou plinu jsem mela hozenou v odkazech :-D tusim,ze uz tady nekdy byla ukazovana :-D Ale asi ji doma jeste zadna nemame :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.1.11 12:09
Mirii píše:
Asho s pani se komunikuje pres email , ona nejak anglicky umi. Baba to hazela vzdycky do google prekladace a tak nejak jsme podle toho vybraly,ale byl to boj :lol: …ale kdyz pani napises email,tak se s tebou domluvi.Tu piratskou plinu jsem mela hozenou v odkazech :-D tusim,ze uz tady nekdy byla ukazovana :-D Ale asi ji doma jeste zadna nemame :lol:

No taky 22 liber…to je dost brutalni :-?

A ty finsky teda stoji za to? Jaky jsou zhruba ceny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.1.11 12:22
Gladys píše:
lenholka píše:
jo a dneska jsem se taky dozvedela ze anavy flisacky ruzovy jsou z vnitrku cerveny 8-o se se mnou chlap hadal normalne :lol:
Jsou tmavě růžový! Takový jak se říká, snad fuchsiový? :think:
Ale chlapi jsou barvoslepý, co po nich chtít :roll:

Gladys a ty máš ty tmavě růžové? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.1.11 12:24
zuzanecka81 píše:

a vy dáváte do fleesáčků anavy plíny narovno? :?:

Zuzi ano jáí dávám do flisáčku anavy čč na rovno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.1.11 12:29
Elleník píše:
Já už si koupila barevnní kiko 3ks a 3ks bílé kiko (původně do kočárku na utírání a tak), ale ještě nějaké přikoupím. Přijdou mi takové slabé, ale četla jsem že lépe sají :-)

Elleník slabé? Viděla jsi už obyčejné čtvercovky? Ty jsou teprve slabé. Dobré jsou tetra plíny, ty co byly za nás, ale nevím zda ještě seženeš.........vlastně nedávno tu někdo házel okdaz, tuším že na sambaby.com, tam prý mají i tetra plíny 70×70. Pak mám super zkušenost taky s Ikea osušky Bersling či jak se jmenujou, je to vlastně čč, nevím proč tomu říkají osušky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
13.1.11 12:29

Ony byly přebalovací podložky?
To jsem zaspala… :-) Sice teď nepoužíváme, ale mohla jsem aspoň hodit oko.
Ivusko asi to chce nějakou posilu, po plenkách se hned zapráší. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
13.1.11 12:31

Katy
už jste doma ze školky? Ten den, co jste byly tady, tak na mě došla asi chřipajzna, jsem kantáre.
Flísáky super, ráno jsem je hledala, Ivo je stčil i s plenkou do pračky, tak už jsem je i vyprala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure