Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky, kdo jste tady psali o té bráně, nevím teda jak v Praze, ale v Brně v té slavné výprodejové slevě skoro nic nemají, byl tam jeden věšák s hadrama a krabice s asi deseti plínkama a tím to zhaslo. Těžké zklamání, no. Naběhla jsem tam nažhavená, že se trochu rozšoupnu, že si nakoupím nějaký ty kalhotkový plíny… a odešla jsem s prázdnou
.
careynka píše:
tyhle bubaci jsou bozi, ty beruhttp://www.fler.cz/…0-kg-1186509
Ja sem nehazela na ni odkaz,pac je jen 4-10 kg a to tusim tady kdosi hucel,ze uz by jim nebyla
ted nevim zda Asha ![]()
Evi ja si napsala seznam co chci z netu, tak ookud neco bude ve sleve,tak budu mit aspon radost,ale nadeje si nedelam…kupovat to budu tak i tak ![]()
Mirii píše:careynka píše:
Ja sem nehazela na ni odkaz,pac je jen 4-10 kg a to tusim tady kdosi hucel,ze uz by jim nebyla
Evi ja si napsala seznam co chci z netu, tak ookud neco bude ve sleve,tak budu mit aspon radost,ale nadeje si nedelam…kupovat to budu tak i takted nevim zda Asha
ja uz je mam objednany
nam poslouzi dobre ![]()
No já radši nakoupím přes net - v té bráně mi to příjde přece jen dražší (pravda - jak co) než v jiných eshopech, kde si to můžu taky vyzvednout osobně - aspoň jak co.
Njn,kdyz ja chci od vseho neco a v brane zrovna maji vse,takhle bychmusela objednat zvice obchudku ato uz se pak nevyplati napostovnym…ale jinak me tedabrana ost stve, maji nejaky komunikacni blok ![]()
careynka píše:Mirii píše:ja uz je mam objednanycareynka píše:
Evi ja si napsala seznam co chci z netu, tak ookud neco bude ve sleve,tak budu mit aspon radost,ale nadeje si nedelam…kupovat to budu tak i takted nevim zda Asha
nam poslouzi dobre
Tady je riziko hazet nejake odkazy ![]()
Mirii píše:
Njn,kdyz ja chci od vseho neco a v brane zrovna maji vse,takhle bychmusela objednat zvice obchudku ato uz se pak nevyplati napostovnym…ale jinak me tedabrana ost stve, maji nejaky komunikacni blok
kdybys videla co tam sedi za nadheru za pultem tak by ti to bylo hned jasny ![]()
Mirii píše:
Njn,kdyz ja chci od vseho neco a v brane zrovna maji vse,takhle bychmusela objednat zvice obchudku ato uz se pak nevyplati napostovnym…ale jinak me tedabrana ost stve, maji nejaky komunikacni blok
No ja mam s Branou takovou zkusenost, ze na netu maji vsechno, co jinde treba ne, tak abych usetrila za postu, vsechno tam jak blb objednam a oni pak pulku nemaji. To se mi stalo nekolikrat, snad vubec neaktualizujou stranky ![]()
Mirii píše:careynka píše:Tady je riziko hazet nejake odkazyMirii píše:ja uz je mam objednanycareynka píše:
nam poslouzi dobre
Nemyslete si, ze jsem tyhle bubaky nevidela! A sakrovala…tyhle jsou jednoznacne nejhezci!!! Takova nespravedlnost!
A ted neco uvidite. Ja mu to teda prekrizila. Slo to uplne v pohode a vkladacky pak byly sezvejkany podstatne min! Je mu 19 mesicu proboha! A plinu ma jak kojenec ![]()
Brunifid píše:chuanitka píše:A na konci to stahnout nebo co s tím?
Brunifid, jen prolítávám… ale já bych to tak pletla
Pleteš to odshora ne? Tak furt pleteš a pleteš, přiměřeně ubíráš a v přiměřené délce uzavřeš
Mrkni na moje kamaše , pletla jsem na čtyřkách jehlicích, ubírala v každé desáté řadě dvě oka vždy na vnitřní straně stehen a upletla jsem je delší, aby šly ohnout nahoru a dýl vydržely ![]()
asha píše:
A ted neco uvidite. Ja mu to teda prekrizila. Slo to uplne v pohode a vkladacky pak byly sezvejkany podstatne min! Je mu 19 mesicu proboha! A plinu ma jak kojenec
Hele nám je sice jen 17 měsíců, ale plínu zapínám stejně.
![]()
asha píše:Mirii píše:Nemyslete si, ze jsem tyhle bubaky nevidela! A sakrovala…tyhle jsou jednoznacne nejhezci!!! Takova nespravedlnost!careynka píše:Tady je riziko hazet nejake odkazyMirii píše:ja uz je mam objednanycareynka píše:
nam poslouzi dobre
asha píše:
A ted neco uvidite. Ja mu to teda prekrizila. Slo to uplne v pohode a vkladacky pak byly sezvejkany podstatne min! Je mu 19 mesicu proboha! A plinu ma jak kojenec
Hlavně, že je vysmátej, ne? ![]()
Sem si konečně objednala anavy
protože se tam objevily ty přebalovací podložky (a už zase skoro zmizely
)
ivuska: zvolila jsem osobní odběr a za předchozí domluvu jsem považovala to jak jsem se tě zde na fóru ptala, neva
musela jsem rychle objednávat, aby to nebylo hned pryč ![]()