Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1720
12.1.11 16:10

Holky, kdo jste tady psali o té bráně, nevím teda jak v Praze, ale v Brně v té slavné výprodejové slevě skoro nic nemají, byl tam jeden věšák s hadrama a krabice s asi deseti plínkama a tím to zhaslo. Těžké zklamání, no. Naběhla jsem tam nažhavená, že se trochu rozšoupnu, že si nakoupím nějaký ty kalhotkový plíny… a odešla jsem s prázdnou :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
12.1.11 16:41
careynka píše:
tyhle bubaci jsou bozi, ty beru :-D http://www.fler.cz/…0-kg-1186509

Ja sem nehazela na ni odkaz,pac je jen 4-10 kg a to tusim tady kdosi hucel,ze uz by jim nebyla :mrgreen: ted nevim zda Asha :mrgreen:

Evi ja si napsala seznam co chci z netu, tak ookud neco bude ve sleve,tak budu mit aspon radost,ale nadeje si nedelam…kupovat to budu tak i tak :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
12.1.11 16:48
Mirii píše:
careynka píše:

Ja sem nehazela na ni odkaz,pac je jen 4-10 kg a to tusim tady kdosi hucel,ze uz by jim nebyla :mrgreen: ted nevim zda Asha :mrgreen:

Evi ja si napsala seznam co chci z netu, tak ookud neco bude ve sleve,tak budu mit aspon radost,ale nadeje si nedelam…kupovat to budu tak i tak :-))

ja uz je mam objednany :-) nam poslouzi dobre :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
12.1.11 17:00

No já radši nakoupím přes net - v té bráně mi to příjde přece jen dražší (pravda - jak co) než v jiných eshopech, kde si to můžu taky vyzvednout osobně - aspoň jak co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
12.1.11 17:10

Njn,kdyz ja chci od vseho neco a v brane zrovna maji vse,takhle bychmusela objednat zvice obchudku ato uz se pak nevyplati napostovnym…ale jinak me tedabrana ost stve, maji nejaky komunikacni blok :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
12.1.11 17:11
careynka píše:
Mirii píše:
careynka píše:

Evi ja si napsala seznam co chci z netu, tak ookud neco bude ve sleve,tak budu mit aspon radost,ale nadeje si nedelam…kupovat to budu tak i tak :-))

Tady je riziko hazet nejake odkazy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
12.1.11 17:12
Mirii píše:
Njn,kdyz ja chci od vseho neco a v brane zrovna maji vse,takhle bychmusela objednat zvice obchudku ato uz se pak nevyplati napostovnym…ale jinak me tedabrana ost stve, maji nejaky komunikacni blok :cert:

kdybys videla co tam sedi za nadheru za pultem tak by ti to bylo hned jasny :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.1.11 17:42
Mirii píše:
Njn,kdyz ja chci od vseho neco a v brane zrovna maji vse,takhle bychmusela objednat zvice obchudku ato uz se pak nevyplati napostovnym…ale jinak me tedabrana ost stve, maji nejaky komunikacni blok :cert:

No ja mam s Branou takovou zkusenost, ze na netu maji vsechno, co jinde treba ne, tak abych usetrila za postu, vsechno tam jak blb objednam a oni pak pulku nemaji. To se mi stalo nekolikrat, snad vubec neaktualizujou stranky :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.1.11 17:43
Mirii píše:
careynka píše:
Mirii píše:
careynka píše:

Nemyslete si, ze jsem tyhle bubaky nevidela! A sakrovala…tyhle jsou jednoznacne nejhezci!!! Takova nespravedlnost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.1.11 17:44

A ted neco uvidite. Ja mu to teda prekrizila. Slo to uplne v pohode a vkladacky pak byly sezvejkany podstatne min! Je mu 19 mesicu proboha! A plinu ma jak kojenec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
12.1.11 18:05
Brunifid píše:
chuanitka píše:
Brunifid, jen prolítávám… ale já bych to tak pletla :wink:
A na konci to stahnout nebo co s tím?

Pleteš to odshora ne? Tak furt pleteš a pleteš, přiměřeně ubíráš a v přiměřené délce uzavřeš :mrgreen: Mrkni na moje kamaše , pletla jsem na čtyřkách jehlicích, ubírala v každé desáté řadě dvě oka vždy na vnitřní straně stehen a upletla jsem je delší, aby šly ohnout nahoru a dýl vydržely :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
12.1.11 18:33
asha píše:
A ted neco uvidite. Ja mu to teda prekrizila. Slo to uplne v pohode a vkladacky pak byly sezvejkany podstatne min! Je mu 19 mesicu proboha! A plinu ma jak kojenec :mrgreen:

Hele nám je sice jen 17 měsíců, ale plínu zapínám stejně. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
12.1.11 18:49
asha píše:
Mirii píše:
careynka píše:
Mirii píše:
careynka píše:

Nemyslete si, ze jsem tyhle bubaky nevidela! A sakrovala…tyhle jsou jednoznacne nejhezci!!! Takova nespravedlnost!
:-)))))))) a Vojtisek do nich bude prdankovat :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
12.1.11 18:50
asha píše:
A ted neco uvidite. Ja mu to teda prekrizila. Slo to uplne v pohode a vkladacky pak byly sezvejkany podstatne min! Je mu 19 mesicu proboha! A plinu ma jak kojenec :mrgreen:

Hlavně, že je vysmátej, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
12.1.11 18:52

Sem si konečně objednala anavy :dance: protože se tam objevily ty přebalovací podložky (a už zase skoro zmizely :lol: )

ivuska: zvolila jsem osobní odběr a za předchozí domluvu jsem považovala to jak jsem se tě zde na fóru ptala, neva :oops: musela jsem rychle objednávat, aby to nebylo hned pryč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure