Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
A jeste sem hodim fota moji trimesicni berusky… prvni je obludna Popo s Tots kalhotkama, druha Haipa s IV Organic. Fakt jsem ji to nemohla davat, ona byla takova droboucka ![]()
asho, bříško podstatné, ale že to dr zjistila tak pozdě, to je docela nepříjemné, s těmi většími dětmi se blbě cvičí
Mě upozorňovala i na lehkou hypotonii prakticky od začátku, ale Mates to nějak jasnovidně vyřešil tím, že dva měsíce válel jen sudy, tudíž si ten trup hodně zpevnil. Kdyby ne, tak jsme skončili na vojtovce, dr trochu strašila skoliozou, pokud se nezpevní do doby, než se vzpřímí. Naštěstí do kleku šel hodně pozdě, tak to zatím vycvičil ![]()
haipa daipa mám v pytli připravené na mimino, ty jsou moc fajn. IV máme soft
A hlavně to nedělá tak obří zadek.
Gladys píše:
asho, bříško podstatné, ale že to dr zjistila tak pozdě, to je docela nepříjemné, s těmi většími dětmi se blbě cvičíMě upozorňovala i na lehkou hypotonii prakticky od začátku, ale Mates to nějak jasnovidně vyřešil tím, že dva měsíce válel jen sudy, tudíž si ten trup hodně zpevnil. Kdyby ne, tak jsme skončili na vojtovce, dr trochu strašila skoliozou, pokud se nezpevní do doby, než se vzpřímí. Naštěstí do kleku šel hodně pozdě, tak to zatím vycvičil
No jo, kdyz se zacla otacet az v 8mi mesicich, uz jsem to nevydrzela. Blby bylo, ze jsme v tu dobu zili v Italii, takze jsem musela litat na kontroly. Ale je bez nasledku…ona si proste jela svym tempem a tim cvicenim se trochu zpevnila. B. je pravej opak, to je jeden sval, ten na sobe nikdy nemel ani spicek ![]()
Gladys píše:
Ještě dotaz k fleecákům, dají se i na noc? Myslím, že to někde v popisku přímo máš, ale jestli to stačí na batole, které v 7 dostane plínu a spí těch cca 11-12h, s čuráním ráno na mě ještě fakt nečeká, takže plína je nacucaná. Mometálně spí ve vlňácích disana nebo finských a přes to má longiesky.
Já je na noc dávám, ale on teď v noci nějak hrozivě účuraný není, plínka je durch jen předu, vzadu suchá.
No Eliška taky nikdy neměla bříško, ale je fakt, že ona břišní svaly trénovala už od měsíce a kousek, už tehdy zvedala hlavu od podložky a tahala to fakt břichem.
Bych si s ní měla vzít příklad. ![]()
Asho, tak hlavně, že se to spravilo, ona ta hypotonie je taková záludná
ivushko, dík, tak to asi zůstaneme u vlňáků na noc, on je má kolikrát fakt na ždímání
Blbý je, že se nám na hambáčích ochodili patentky, tak se mu občas i pod gatěma rozepínají a když tam hodí bobek, tak je to masakr.
Pořád přemýšlím, zda nějak přepatentkovat a nebo se na to vybodnout ![]()
Gladys píše:
Asho, tak hlavně, že se to spravilo, ona ta hypotonie je taková záludná
Tak bude se to muset hlidat, az pujde do skoly a pak v puberte. Ale snad to bude ok. Zadna velka sportovkyne z ni teda nebude, ale na to nema ani ty geny ![]()
Máte zkušenost s plenkové kalhotkami BIO One Size Rainbow? ![]()
Děkuji
Elleník píše:
Máte zkušenost s plenkové kalhotkami BIO One Size Rainbow?
Děkuji
jojojo zrovna mi pred par dny dosly a jsou super, aspon u nas ![]()
lenholka píše:Elleník píše:jojojo zrovna mi pred par dny dosly a jsou super, aspon u nas
Děkuji
Elleník píše:
A do nich se používají ještě nějaké vložky a navrch svrchňáčky? Nebo ne. Omlouvám se, ale zatím v tom plavu.lenholka píše:Elleník píše:jojojo zrovna mi pred par dny dosly a jsou super, aspon u nas
Děkuji
Vycpávat nemusíš, svrchňáky jsou nutné.
tak dneska jsem poprvé vyzkoušela vlňáčky disany na anavku. no naprosto luxusní! robě dostalo k tomu jen ponožky a krásně si hovělo, bylo jí teplíčko
a dneska jsem dostala mail, že zboží z anavy odesláno - takže mám na cestě dalších 6 plín ![]()