Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mahja píše:
Katy
už jste doma ze školky? Ten den, co jste byly tady, tak na mě došla asi chřipajzna, jsem kantáre.
Flísáky super, ráno jsem je hledala, Ivo je stčil i s plenkou do pračky, tak už jsem je i vyprala…
Ty jo chuděro, snad budeš brzy zdravá. Já teď jen doufám, že Týna taky nikde nic nechytla, ve středu nastupujeme do lázní.
Jen nevím jak to zvládnu bez Elišky a ona beze mne, teď dva dny jsem jí dopoledne nechala doma manželovi a celé dopoledne prý volala mamíííííííííí, mamííííííííííí a jak jsem se vrátila, tak to bylo teda radostííííííííí. Bobanek můj malý, snad to tady s taťkou zvádne. ![]()
Katy
To víš, že to zvládne, holka šikovná. Mi by taky bylo smutno, ale víkendy jsi doma, ne?
Mahja píše:
Katy
To víš, že to zvládne, holka šikovná. Mi by taky bylo smutno, ale víkendy jsi doma, ne?
No jo, na víkendy budu zdraht domů, ale to dojedeme až po obědě v sobotu a v neděli k večeru zpět, tak že budu s ní doma jen den a kousek, už teď je mi po ní smutno. ![]()
Katy
No, super. Pak dej vědět, jestli ti v kapsovce lépe sedí.
Až v sobotu po obědě? Jsem myslela, že v pátek odpoledne, to máte ještě nějaké procedury?
asha píše:
Tyyyyy joooooohttp://www.fill-your-pants.com/…telagoon.jpg
Tak na pirátku jsem koukala, nějaký ten měsíc zpátky… Vypadá suprovně.
Mahja píše:
Až v sobotu po obědě? Jsem myslela, že v pátek odpoledne, to máte ještě nějaké procedury?
Majo procedůry jsou ještě v sobotu dopoledne, tak že když končíme třeba v půl jedenácté, tak do 11ti na ten oběd počkám, pokud máme jen brzy ráno něco, tak na oběd nečekám a jedu už dopoledne.
JO Majo, můžu se ve středu jak pojedu do Klimek stavit k tobě pro tu chůvičku? Jsem předevčírem na to uplně zapoměla.
A fakt bych jí potřebovala, ať můžu večer s babama pařit a ne sedět jen na pokoji. ![]()
Jo stav se, musím se podívat, kde jsem ji dala. Zajdem někdy na „kafe“, ne?
Mahja píše:
Jo stav se, musím se podívat, kde jsem ji dala. Zajdem někdy na „kafe“, ne?
Jasan, doufám že za námi do lázní někdy s Aďou dorazíš. ![]()
Nemáte náhodou někdo střih na svrchňáčky? Zkusila bych si ušít. Koukala jsem na sijemdetem a strihy jsem nasla, ale ne na svchrchňáče a ty bych chtěla zkusit jako první
Mají tam krásné materiály a já jsem doma, tak to zkusím nejdřív z nějaké látky co mi zbyla zkusmo a pak …:lol:
Tak už mi píšou z detiamiminka.cz že není ten prací gel z ořechů - mě klepne, hlavně kvůli něho jsem to objednávala. Mám tam sice dalších pět věcí, ale ten gel byl nejdůležitější
![]()
mabit píše:
holky potřebuju rady
kamarádka M8 14 měsíčhí holku v hnuskách,te%d čeká druhý a chtěla by začít lárkovat ,že bude mít obě děti v látce..chce pomoct z výbavoulátkovou tak aby měla na obě děti stejný plenky,aby nemusela rozlišovat plenyy..tak jsem jí poraidila jednovelikostní,čč,zavazovačky-ale já přeci jen nemám zkušenost s plínkama pro děti nad rokco ještě byste jí poradili?!
já myslim, žes poradila dobře. ono je to od nějakýho +- půl roku jedno, dítě už tolik nepříbírá. já začla látkovat zhruba v té době a už jsem ani žádnou plínu nemusela zmenšovat. a všechno máme buď jednovelikostní nebo L
pokud chce plíny na oboje, tak bych vynechala třeba haipa daipa pastelky, ty už kolem těch 10 kg špatně padnou
jinak na kikko bambusový bysme mohli vyhlásit soutěž o srážení. ty barevný mám snad 30×40 cm ![]()
petka.konecna píše:
Tak už mi píšou z detiamiminka.cz že není ten prací gel z ořechů - mě klepne, hlavně kvůli něho jsem to objednávala. Mám tam sice dalších pět věcí, ale ten gel byl nejdůležitější![]()
jj já objednávala hlavně kvůli hemp hour strap a taky už nebyla ![]()