Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Katy2 píše:Alpaka píše:Alpako co cpeš do té finské kapsovky?
Finská kapsovka je fakt super. Nejoblíbenější kapsovka. Možná i tím, že je to jediná kapsovka na patentky, kterou mám. trochu odstává na bříšku, jinak sedí nádherně - je užší mezi nohama, než jiné a to mám ráda. Suchá je hned po vyndání z pračky. Mám tedy vícevelikostní L na zapínámé na bokuKalhotková mě moc nenadchla, to jsou ze šijem detěm nebo megerka.
Většinou prfold nebo kikkobambusku s něčím neším - mám třeba tokové malé 30×30 čtverce z bambusového froté. Včera jsem už neměla nic, tak jsem to narvala dvěma čč.
Alpaka píše:Katy2 píše:Většinou prfold nebo kikkobambusku s něčím neším - mám třeba tokové malé 30×30 čtverce z bambusového froté. Včera jsem už neměla nic, tak jsem to narvala dvěma čč.Alpaka píše:Alpako co cpeš do té finské kapsovky?
Finská kapsovka je fakt super. Nejoblíbenější kapsovka. Možná i tím, že je to jediná kapsovka na patentky, kterou mám. trochu odstává na bříšku, jinak sedí nádherně - je užší mezi nohama, než jiné a to mám ráda. Suchá je hned po vyndání z pračky. Mám tedy vícevelikostní L na zapínámé na bokuKalhotková mě moc nenadchla, to jsou ze šijem detěm nebo megerka.
Hmm a když tam dáš tu kikko bambus neprotéká ti? Mě teda téměř vždy proteče, vždy se jí tak čč smuchlá a není od kraje ke kraji a tam to protíká.
![]()
Katy2 píše:asha píše:Kikko froté to jsou které?
A ty Kikko frote mam 61×57 a uz si nepamatuju puvodni rozmerMne obdelnik neva, vsechny pliny jeste po mne, jsou obdelnikovy…a ty novy pak taky. Jen teda nechapu, kde jste vzaly, ze ty pleny za nas byly Tetra…? Cim se to lisi? Ja je mam jemny, ale gramaz bude plus minus stejna.
Mam bambus frote, ale koukala jsem, ze je snad uz nikde nemaji. Jako vkladacky jsou ty 30×30 super. Ta velka zas pod hlavu, na prikryti novose atd., je to jemny i po letech
Snazim se je najit, protoze bych jednu velkou jeste brala a zatim nic…
Tak ja jsem si koupila tu origos vkladacku a zdycky ji nejak dovnitr nasoukam a pohoda,neproteka…ta origos vkladacka je priblizne stejna jako ta u merinostar opicek…
Tak jsem prave zjistila, ze B. ma zadek jak pavian a nejakou vyrazku. Ma ji i na ksichte, takze to bude z jidla, ale zaboha nevim jakyho, nejdriv jsem myslela, ze to ma z mrazu… Takze jsem mu dala Alanu a lecime, v latce se mu to vzdycky jeste zhorsi ![]()
asha píše:Katy2 píše:Mam bambus frote, ale koukala jsem, ze je snad uz nikde nemaji. Jako vkladacky jsou ty 30×30 super. Ta velka zas pod hlavu, na prikryti novose atd., je to jemny i po letechasha píše:Kikko froté to jsou které?
A ty Kikko frote mam 61×57 a uz si nepamatuju puvodni rozmerMne obdelnik neva, vsechny pliny jeste po mne, jsou obdelnikovy…a ty novy pak taky. Jen teda nechapu, kde jste vzaly, ze ty pleny za nas byly Tetra…? Cim se to lisi? Ja je mam jemny, ale gramaz bude plus minus stejna.
Snazim se je najit, protoze bych jednu velkou jeste brala a zatim nic…
asho myslíš tyto? http://www.kikko.cz/…m/21734.html
já mám právě ty malé 30×30
asha píše:
Jo to jsou nejspis ony, tam jsem nekoukala
Vždyť jsou téměř všude http://www.baby-eshop.cz/…mb_cmp=zbozi
zdravím holky, nestíhám, malý je akční a malá už taky popoleze,tak začne ještě větší masakr ![]()
k finkám, moje noční jsou naprd, protože mým hubeným dětem neobepínají nožičky, tak je dávám baruš, ta tolik po rádnu nekadí… šimonovi odstávají i když je mám na novorozence,tedy zapínání přes sebe
ty finské dítka jsou jakési tlustší nebo co
dá se to někde vevnitř pousnout?
jinak jsem od jedné paní k popolinkám dostala jako bonus fleesovou plínku medley - a udělala jsem z ní šimonovi supr noční kapsovku
určitě drží lépe než ta finka, to jsou věci, chjo jak manžel vidí,že jim to odstává, tak by mě nejraději bacil, jsem dostala přednášku o naprosté zbytečnosti vlněných návleků pro naše děti -já je užiju,i kdybych je měla nosit já! ![]()
Katy2 píše:
a tady ještě levnější
http://www.e-cipisek.cz/…ny-a-osusky/
levnější jsou v www.sambaby.cz tam stojí nebělené 150, mám pocit, že je tam nemají zmíněné ty nebělené
Borisko a mas je zmensene uvnitr? Jsou tam patentky na gumickach a tim se to zmensuje. Ja ted mam nacvaknuto na druhem patentku a kolem nozek sedi perfektne a to rozhodne nekrizim zapinani navrchu…
Boriska píše:Katy2 píše:levnější jsou v www.sambaby.cz tam stojí nebělené 150, mám pocit, že je tam nemají zmíněné ty nebělené
a tady ještě levnější
http://www.e-cipisek.cz/…ny-a-osusky/
Opravuju odkaz - www.sambaby.com
Mirii píše:
Borisko a mas je zmensene uvnitr? Jsou tam patentky na gumickach a tim se to zmensuje. Ja ted mam nacvaknuto na druhem patentku a kolem nozek sedi perfektne a to rozhodne nekrizim zapinani navrchu…
a druhý patentek -jakoby od okraje myslíš? já furt řeším, na co to tam je…
Boriska píše:Mirii píše:a druhý patentek -jakoby od okraje myslíš? já furt řeším, na co to tam je…
no já teda viděla jen jednovelikostní kapsovku bez vkládačky a tam teda byly uvnitř na obou stranách gumičky s patentky a tím se to zmenšovalo, jsem to měla někde i vyfocené. ![]()