Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3042
13.1.11 09:40

Ještě mi dámy prosím poraďte kolik kusů těch zavazovacích plen si mám koupit a do toho jaké čtvercové - Bambus, obyč, 70×70 nebo 80×80 a kolik? Vím že obtěžuji, ale nechci toho koupit moc, nebo v šestinedělí brečet že toho mám málo :lol: Díky Vám :kytka:
Nechtěla bych prát denně, ale tak obden abych měla plnou pračku :-) Mám velkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.1.11 09:54
zuzanecka81 píše:
ahoj!
miri, no mám to na holku a po modré zrovna moc neprahnu. tak kdyby to nevadilo, radši bych tu louku - vel. 2 :oops:

holky, do kdy zmenšujete anavky? já je dávám na prostřední velikost a přemýšlím, že bych je nezmenšovala :think:

a vy dáváte do fleesáčků anavy plíny narovno? :?:

a zde je moje dnešní nadělení: :mrgreen:

podložky jsem nestihla, už tam byly jen dvě barvy a obě se mi moc nelíbí… počkám, až zas budou další a koupím i nějakou tu sio :lol:

Juuu…no aspon vidim, kdo mi vyfouknul ty oranzovy auticka :mrgreen:

A ja nevim, jestli mam jit do tech bambusovych vicevrstevnych, prijde mi, ze i to L je pro nej uz nejak maly…hodim foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.1.11 10:00
Elleník píše:
Ještě mi dámy prosím poraďte kolik kusů těch zavazovacích plen si mám koupit a do toho jaké čtvercové - Bambus, obyč, 70×70 nebo 80×80 a kolik? Vím že obtěžuji, ale nechci toho koupit moc, nebo v šestinedělí brečet že toho mám málo :lol: Díky Vám :kytka:
Nechtěla bych prát denně, ale tak obden abych měla plnou pračku :-) Mám velkou :lol:

Ja mela tech vazacek skoro 20 a davala jsem bud bambus frote 30×30 (mam asi 8ks), nebo cc (tech mam pres 40, casem se nasbiraly),kupovala jsem i bavlneny MaM 30×30, ale nez prisly, byly do vazacek skoro maly, ale perfektne se hodily jako prirucni uterak, treba k nositku, davala jsem si je na svou hrud, aby mne nezaslintal :mrgreen: Mam i IV 80×80, ale ty mi prisly hodne velky, mela jsem je spis pod hlavu, nebo jako prosteradlo na prosteradlo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.1.11 10:01
zuzanecka81 píše:
a modelka v invierno :lol:

Sladoska :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
13.1.11 10:06

Děkuji Asho a co je cc? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
13.1.11 10:07

nechala jsem robě větrat na podložce… prý je to zdravé. No a on párkrát utrousil a ochutnal :roll: Tak takhle nám jde bezplenkovka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730

Trosku mu to pada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
Elleník píše:

zkratka pro obyč čtverec :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.1.11 10:08
Elleník píše:

Obyc ctvercovka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
13.1.11 10:14

Takže 70×70 doufám :-) Už si připadám jako magor :lol: V menších velikostech jsem objevila jen Haipa daipa 55×55 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.1.11 10:16
Elleník píše:
Takže 70×70 doufám :-) Už si připadám jako magor :lol: V menších velikostech jsem objevila jen Haipa daipa 55×55 :-)

Jj 70×70, treba ty Libstatsky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
13.1.11 10:18

Zlato :hug: Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
13.1.11 10:28

Elleniku ja bych teda koupila i par bambusovych kikko, oni vazne perfektne saji a tolik nehrubnou jak klasickej cc…ja si nakoupila normalni ctverce a bambusove a ted saham jen po bambusovych a klasicke ctverce pouzivam jen na pusu :lol: . Vsak vyzkousej a uvidis,ale urcite bych si jich par koupila…a mozna kup radeji barevne,at se ti nepletou s obycejnyma jako me ze zacatku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.1.11 10:31
Mirii píše:
Elleniku ja bych teda koupila i par bambusovych kikko, oni vazne perfektne saji a tolik nehrubnou jak klasickej cc…ja si nakoupila normalni ctverce a bambusove a ted saham jen po bambusovych a klasicke ctverce pouzivam jen na pusu :lol: . Vsak vyzkousej a uvidis,ale urcite bych si jich par koupila…a mozna kup radeji barevne,at se ti nepletou s obycejnyma jako me ze zacatku :mrgreen:

Jj ty barevny bych koupila v kazdym pripade, minimalne pro paradu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
13.1.11 10:33

Já už si koupila barevnní kiko 3ks a 3ks bílé kiko (původně do kočárku na utírání a tak), ale ještě nějaké přikoupím. Přijdou mi takové slabé, ale četla jsem že lépe sají :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure