Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81479
12.1.11 15:40

Ikdyby zvládnul, tak látkovky šít nebude. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
12.1.11 15:42
Alpaka píše:
Ikdyby zvládnul, tak látkovky šít nebude. :mrgreen:
:lol: :mrgreen: :lol: Tak to máš fakt blbé, ten můj mi šil vkládačky. :-P :-P :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
12.1.11 15:48

petko, hemangiom mělo dítě po narození též, na hlavě, krásně vyblednul, ve 20m po něm není skoro ani stopy. Jen co se obecně většinou neví, pokud se na těle hemangiom vyskytuje, je větší pravděpodobnost, že se vyskytne i na nějakém vnitřním orgánu. Nemusí, může. Tam potom může způsobit, že při nějakém úrazu, třeba při bouračce nebo jiném hodně silném nárazu, může začít lehčeji krvácet jak ostatní tkáně. Takže při úrazech je lehce zvýšené riziko případného vnitřního krvácení. Je to jen kdyby, ale dobré vědět při úrazu.

Ty kisy vypadají dobře :palec: Akorát já jsem konzerva, jakmile nám něco sedne, tak se mi nechce kupovat jiný výrobek.

Alpako, příště s sebou vezmu vlnu a háček a naučím tě háčkovat, aby sis mohla uháčkovat aspoň tu šáličku :mrgreen: Plést sice umím, ale nenabívá mi to vůbec, háčkování jde rychleji a je menší pravděpodobnost, že si to člověk celé vypáře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
12.1.11 15:52

Tak ja jsem umela kdysi davno hackovat :lol: ,ale startovat to musela vzdycky mamka :lol:
Dneska by meka ma draha sestra navstivit branukdetem s sezname co jsem ji dala,tak jsem zvedava zda nebude mit dalsi ujmu na zdravi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
12.1.11 15:54

Bruni nase mala ma taky sileny lopuchy :lol: …me a sestre se to nejak upravilo v puberte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
12.1.11 15:54

Mirii chudák ségra, snad tam narazí na normální obsluhu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
12.1.11 15:56
Katy2 píše:
Mirii chudák ségra, snad tam narazí na normální obsluhu. :mrgreen:

No jako to doufam,jinak uz s timhle obchodem skoncim. Naposled jsem jim napsala vazne vzteklej mail a nikdo se mi ani nenamahal odpovedet :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
12.1.11 15:57
Mirii píše:
Katy2 píše:
Mirii chudák ségra, snad tam narazí na normální obsluhu. :mrgreen:
No jako to doufam,jinak uz s timhle obchodem skoncim. Naposled jsem jim napsala vazne vzteklej mail a nikdo se mi ani nenamahal odpovedet :cert:

myslis z toho detiamaminka? ja tam ted objednavala a uplne v pohode, jeste mi spojila dve objednavky do jedny a byla hrozne prijemna 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
12.1.11 15:58

aha, tak do brany :-D no nic, zase jsem mimo :-D ja se do brany v praze taky chystam pro ergonositko, tak jsem zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
12.1.11 16:00

Mě furt někdo říká že by mohla jít dělat mimi-modelku na obálky časopisů pro maminky, reklamu atd … jenže ona se na cizí tváří strašně zle a nesměje se na ně :)

Už to máme nacvičené - Alžbětko kuk, mamka fotí a tohle stačí a je úsměv :)

Hele uši zakryješ vlasama :) a na náušnice jdeme v 7-8měsících na nastřelení na ušní. A je fakt že problémy jsou jiné - tohle jsou maličkosti, i ten náš „nádor“ - prvně jsem měla strach, ale jak si o tom přečteš a najdeš info, tak jsem klidnější.

Plenka je fakt krásná, ta zelená je božská :)

• Citovat
  • Upravit
19494
12.1.11 16:01
petka.konecna píše:
Mě furt někdo říká že by mohla jít dělat mimi-modelku na obálky časopisů pro maminky, reklamu atd … jenže ona se na cizí tváří strašně zle a nesměje se na ně :)

Už to máme nacvičené - Alžbětko kuk, mamka fotí a tohle stačí a je úsměv :)

Hele uši zakryješ vlasama :) a na náušnice jdeme v 7-8měsících na nastřelení na ušní. A je fakt že problémy jsou jiné - tohle jsou maličkosti, i ten náš „nádor“ - prvně jsem měla strach, ale jak si o tom přečteš a najdeš info, tak jsem klidnější.

Plenka je fakt krásná, ta zelená je božská :)

to nam rikaji taky :-D jenze ten pacholek vidi fotak a uplne strne a Ty me fotiiis jo? tak ja se ani nehnu, aby se ti to nerozmazalo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
12.1.11 16:03

Gladys díky za info - vím že to může být na těch vnitřních orgánech, to jsem si někde přečetla, ale o tom krvácení při zranění jsem nevěděla. A vám to teda zmizelo jo? No já jsem zvědavá, zatím to dost roste - i do výšky, už to má více než 0,5cm vystouplé možná i víc a do šířky do roste taky, spolu z nohou, na to mě Dr. upozorňovala.

• Citovat
  • Upravit
22590
12.1.11 16:05

Tady plena z fleru s bubakama http://www.fler.cz/…16kg-1305457

Uz nevim kdo ji chtel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
12.1.11 16:07

tyhle bubaci jsou bozi, ty beru :-D http://www.fler.cz/…0-kg-1186509