Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
12.1.11 08:47
Achdarek píše:
Ve firefoxu ok, explorer je tmavý. To je blbý. :nevim: A navíc se tam nezobrazují rubriky, štítky … Ach jo.

Já mám IE. A počkám si, až to bude ve fázi, abych si nezničila zbytky zraku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10713
12.1.11 08:50

Achdarek: to je krásný! Moc líbí :palec: Taky něco sepíšu a pošlu Ti.. kdyžtak mi dejn mail ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
12.1.11 09:00

Achdarek: Odkaz www.fuzzibunz.com je neaktivní, ostatní odkazy se otevírají do stejné záložky, byklo by lepší, kdyby se otvíraly do nové.

• Citovat
  • Upravit
31594
12.1.11 09:10
pomeranca píše:
careynka píše:
pomeranca píše: :mavam: ahoj… konečně jsem dočetla a koukám, že se tu probírá kde co :mrgreen: Občas dokonce i plínky :lol:
No a už nějak nevím co psát v tuhle noční hodinu :mrgreen:Snad jen dotaz: dneska mi Šimon pokaždé děsně brečel a vyváděl, když jsem mu sebrala počůranou plínu… proč? :think:
no co to ses za matku, brat milackovi curanky 8-o :-D
No já si říkala :oops: jsem hrozná matka :mrgreen: :roll:

Nebrečel spíš proto, že mu bylo chladněji, když jsi přebalovala? Přeci jen ta plína hřeje i počuraná.
Možná taky chtěl při rozbalení čůrat, to by ten pláš byl takový hodně hlasitý, ostrý, kdyby zima, tak spíš nespokojené fňukání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
12.1.11 09:11
petka.konecna píše:
Mirri - a proč si jí vlastně chcete kupovat v čechách?

My ji nechceme z CR :lol: Prave ji musim sehnat nekde tady :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
12.1.11 09:14

Pomeranca taky bych spis myslela,ze ji mel treba cerstve pocuranou a mel teplicko .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
12.1.11 09:25

tak ja dneska razim na kontrolu s latkou, jsem zvedava jestli si nekdo vsimne, pozitivne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
12.1.11 09:31
lenholka píše:
tak ja dneska razim na kontrolu s latkou, jsem zvedava jestli si nekdo vsimne, pozitivne :mrgreen:

U nás nikdo, ve finále jsem se klepala, abych ještě v ordinaci nedostala vynadáno :roll:
Ale my dneska zase jedeme plavat, tam si o tom s paní popovídám, to už mám vyzkoušeno, akorát skládám plíny ze sušáku a dumám, kterou jí dám :-)

• Citovat
  • Upravit
1720
12.1.11 09:40

Ahoj holky, tak už jedeme napůl v látce, na noc a na delší dobu na ven (když vím, že budu venku přebalovat) dávám jednorázovky. Pročetla jsem toho hromadu, docela mi bodly ty vaše seznamy, co jste tu někdy před sto stránkama dávaly :-) . A Achdarku - výborný nápad s těma recenzema. Škoda, že tady něco takovýho nebylo dřív (ale já to určitě ocením i dál, ještě uplyne trochu vody, než si nějakou tu plenkovou výbavu poskládám:-) ). Objednala jsem si nějaký kalhotkový plíny, něco na mmb, tak teď čekám asi 5 balíčků :-D. A docela mi teď jde „čtvercovat“ - novosklad a dovnitř bambusovou vkládačku. Když jsem dovnitř dávala čč narovno, tak to motání byla katastrofa, ale koupila jsem si pár bambusových vkládaček BL a jak to není takovej balík, tak se mi s tím manipuluje celkem v pohodě. A máte pravdu…jak tomu člověk jednou propadne, tak by nakupoval a nakupoval a nakupoval… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
12.1.11 09:43
evi.an píše:
Ahoj holky, tak už jedeme napůl v látce, na noc a na delší dobu na ven (když vím, že budu venku přebalovat) dávám jednorázovky.

No a za chvíli budeš speciálně na výlety (když víš, že budeš přebalovat) dávat hezké látkové, aby všichni čuměli :palec: :mrgreen:
A na noc taky a budeš z toho mít celé dopoledne vánoce, že jsi to poskládala tak hezky, že Ti to nepročúral. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1720
12.1.11 09:47
Brunifid píše:
evi.an píše:
Ahoj holky, tak už jedeme napůl v látce, na noc a na delší dobu na ven (když vím, že budu venku přebalovat) dávám jednorázovky.
No a za chvíli budeš speciálně na výlety (když víš, že budeš přebalovat) dávat hezké látkové, aby všichni čuměli :palec: :mrgreen:
A na noc taky a budeš z toho mít celé dopoledne vánoce, že jsi to poskládala tak hezky, že Ti to nepročúral. :mrgreen:

No nevím, švagrová má sedmitýdenního prcka a když jsem se zmínila, že občas dávám látku, tak se tvářila docela zvláštně :roll: . Tak nevím, jestli se tím zrovna budu chlubit, hroší kůži nemám a než poslouchat nějaký řeči :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
12.1.11 09:49

Holky,mam dotaz k vlnackam:

Uz jsem mela od Disany a byly BOMBA.Ted chci koupit vetsi velikost(na leto asi nejvzdusnejsi,ne?) a nasla jsem jeste i vlnacky od Popoliny.
Podotykam,ze se bavim o NATAHOVACICH vlnaccich,ty druhe mne moc neberou

POradte-JAKE JSOU VASE ZKUSENOSTI :huban: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
12.1.11 09:55
evi.an píše:
No nevím, švagrová má sedmitýdenního prcka a když jsem se zmínila, že občas dávám látku, tak se tvářila docela zvláštně :roll: . Tak nevím, jestli se tím zrovna budu chlubit, hroší kůži nemám a než poslouchat nějaký řeči :nevim:

Tak si z toho uděláš recesi. Prostě když už jsme divná, tak se i divně tvářím a dělám, že je to mé životní krédo. Věř, na tohle se zvyknout dá :mrgreen:
Kdyžtak se tvař zvláštně na švagrovou a máš to 8-)

• Citovat
  • Upravit
8651
12.1.11 10:08
asha píše:
ivuska.h píše:
asha píše:
careynka píše:
asha píše:
ivuska.h píše:
careynka píše:
ivuska.h píše:
careynka píše:
ivus, neplanujete sit easyny s nejakym peknym motivem nebo obrazkem??
Vyloženě celé s potiskem ne, protože tam je problém s certifikací (látky jsou převážně z USA a muselo by se to certifikovat tady, což je hodně drahé). Ale tošku tento problém řešit budeme, detailně zatím nebudu rozvádět :wink:
aha, a kdy mam cekat zmenu? :-DD
To ještě přesně nevím, ráda bych tak do měsíce, ale většinou mi tyto odhady nevychází :zed:
Tak sup sup, at je jeste stihnem! :mrgreen: Teda doufam, ze to jsou AIO, uz jsem z vas volaka zmetena :mrgreen: Vyrustame z AIO Imse!
jj, AIO jsou Easy :-) mne sedi vic nez nejaky todle a tamto a mega prdka :-) ale je mi jich lito davat jen tak behem dne :-D
Hmm lito… ja dneska konecne dala na doma Tuuut. Furt mi to bylo lito. No aspon vim, ze vydrzi 3 hodiny plne vylozena. Akorat se mu to tam zas sezmoulalo.
A utahuješ to dost? Na jaký patentek zapínáš?
Ma to zapnuty nejvic co to jde, aniz by to bylo pres sebe.Uvazovala jsem, ze to dam pres, ale nevytahne se to? Zas takovy hubenour uz neni, natahnu to tam, to jo, ale taky aby ho to netlacilo. :think:

No v jeho věku bych to tak viděla, že by to měl mít zaplé už bez překřížení. Ondrovi ještě křížím, na druhou stranu dvou a půl letá Klárka je pořád na tom stejném nastavení jako někdy před rokem, tj. nejtěsněji bez křížení.

Utáhnout se to neboj, tlačit to určitě nebude ani se to nevytahá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
12.1.11 10:12
Mirii píše:
petka.konecna píše:
Mirri - a proč si jí vlastně chcete kupovat v čechách?
My ji nechceme z CR :lol: Prave ji musim sehnat nekde tady :nevim:

A co Ikea?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky