Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Achdarek: to je krásný! Moc líbí
Taky něco sepíšu a pošlu Ti.. kdyžtak mi dejn mail ![]()
Achdarek: Odkaz www.fuzzibunz.com je neaktivní, ostatní odkazy se otevírají do stejné záložky, byklo by lepší, kdyby se otvíraly do nové.
pomeranca píše:careynka píše:No já si říkalapomeranca píše:no co to ses za matku, brat milackovi curankyahoj… konečně jsem dočetla a koukám, že se tu probírá kde co
Občas dokonce i plínky
No a už nějak nevím co psát v tuhle noční hodinuSnad jen dotaz: dneska mi Šimon pokaždé děsně brečel a vyváděl, když jsem mu sebrala počůranou plínu… proč?
![]()
jsem hrozná matka
![]()
Nebrečel spíš proto, že mu bylo chladněji, když jsi přebalovala? Přeci jen ta plína hřeje i počuraná.
Možná taky chtěl při rozbalení čůrat, to by ten pláš byl takový hodně hlasitý, ostrý, kdyby zima, tak spíš nespokojené fňukání.
petka.konecna píše:
Mirri - a proč si jí vlastně chcete kupovat v čechách?
My ji nechceme z CR
Prave ji musim sehnat nekde tady ![]()
Pomeranca taky bych spis myslela,ze ji mel treba cerstve pocuranou a mel teplicko .
tak ja dneska razim na kontrolu s latkou, jsem zvedava jestli si nekdo vsimne, pozitivne ![]()
lenholka píše:
tak ja dneska razim na kontrolu s latkou, jsem zvedava jestli si nekdo vsimne, pozitivne
U nás nikdo, ve finále jsem se klepala, abych ještě v ordinaci nedostala vynadáno ![]()
Ale my dneska zase jedeme plavat, tam si o tom s paní popovídám, to už mám vyzkoušeno, akorát skládám plíny ze sušáku a dumám, kterou jí dám ![]()
Ahoj holky, tak už jedeme napůl v látce, na noc a na delší dobu na ven (když vím, že budu venku přebalovat) dávám jednorázovky. Pročetla jsem toho hromadu, docela mi bodly ty vaše seznamy, co jste tu někdy před sto stránkama dávaly
. A Achdarku - výborný nápad s těma recenzema. Škoda, že tady něco takovýho nebylo dřív (ale já to určitě ocením i dál, ještě uplyne trochu vody, než si nějakou tu plenkovou výbavu poskládám:-) ). Objednala jsem si nějaký kalhotkový plíny, něco na mmb, tak teď čekám asi 5 balíčků
. A docela mi teď jde „čtvercovat“ - novosklad a dovnitř bambusovou vkládačku. Když jsem dovnitř dávala čč narovno, tak to motání byla katastrofa, ale koupila jsem si pár bambusových vkládaček BL a jak to není takovej balík, tak se mi s tím manipuluje celkem v pohodě. A máte pravdu…jak tomu člověk jednou propadne, tak by nakupoval a nakupoval a nakupoval… ![]()
evi.an píše:
Ahoj holky, tak už jedeme napůl v látce, na noc a na delší dobu na ven (když vím, že budu venku přebalovat) dávám jednorázovky.
No a za chvíli budeš speciálně na výlety (když víš, že budeš přebalovat) dávat hezké látkové, aby všichni čuměli
![]()
A na noc taky a budeš z toho mít celé dopoledne vánoce, že jsi to poskládala tak hezky, že Ti to nepročúral. ![]()
Brunifid píše:evi.an píše:No a za chvíli budeš speciálně na výlety (když víš, že budeš přebalovat) dávat hezké látkové, aby všichni čuměli
Ahoj holky, tak už jedeme napůl v látce, na noc a na delší dobu na ven (když vím, že budu venku přebalovat) dávám jednorázovky.![]()
A na noc taky a budeš z toho mít celé dopoledne vánoce, že jsi to poskládala tak hezky, že Ti to nepročúral.
No nevím, švagrová má sedmitýdenního prcka a když jsem se zmínila, že občas dávám látku, tak se tvářila docela zvláštně
. Tak nevím, jestli se tím zrovna budu chlubit, hroší kůži nemám a než poslouchat nějaký řeči ![]()
Holky,mam dotaz k vlnackam:
Uz jsem mela od Disany a byly BOMBA.Ted chci koupit vetsi velikost(na leto asi nejvzdusnejsi,ne?) a nasla jsem jeste i vlnacky od Popoliny.
Podotykam,ze se bavim o NATAHOVACICH vlnaccich,ty druhe mne moc neberou
POradte-JAKE JSOU VASE ZKUSENOSTI
![]()
evi.an píše:
No nevím, švagrová má sedmitýdenního prcka a když jsem se zmínila, že občas dávám látku, tak se tvářila docela zvláštně. Tak nevím, jestli se tím zrovna budu chlubit, hroší kůži nemám a než poslouchat nějaký řeči
Tak si z toho uděláš recesi. Prostě když už jsme divná, tak se i divně tvářím a dělám, že je to mé životní krédo. Věř, na tohle se zvyknout dá ![]()
Kdyžtak se tvař zvláštně na švagrovou a máš to ![]()
asha píše:ivuska.h píše:Ma to zapnuty nejvic co to jde, aniz by to bylo pres sebe.Uvazovala jsem, ze to dam pres, ale nevytahne se to? Zas takovy hubenour uz neni, natahnu to tam, to jo, ale taky aby ho to netlacilo.asha píše:A utahuješ to dost? Na jaký patentek zapínáš?careynka píše:Hmm lito… ja dneska konecne dala na doma Tuuut. Furt mi to bylo lito. No aspon vim, ze vydrzi 3 hodiny plne vylozena. Akorat se mu to tam zas sezmoulalo.asha píše:jj, AIO jsou Easyivuska.h píše:Tak sup sup, at je jeste stihnem!careynka píše:To ještě přesně nevím, ráda bych tak do měsíce, ale většinou mi tyto odhady nevycházíivuska.h píše:aha, a kdy mam cekat zmenu?careynka píše:Vyloženě celé s potiskem ne, protože tam je problém s certifikací (látky jsou převážně z USA a muselo by se to certifikovat tady, což je hodně drahé). Ale tošku tento problém řešit budeme, detailně zatím nebudu rozvádět
ivus, neplanujete sit easyny s nejakym peknym motivem nebo obrazkem??Teda doufam, ze to jsou AIO, uz jsem z vas volaka zmetena
Vyrustame z AIO Imse!
mne sedi vic nez nejaky todle a tamto a mega prdka
ale je mi jich lito davat jen tak behem dne
No v jeho věku bych to tak viděla, že by to měl mít zaplé už bez překřížení. Ondrovi ještě křížím, na druhou stranu dvou a půl letá Klárka je pořád na tom stejném nastavení jako někdy před rokem, tj. nejtěsněji bez křížení.
Utáhnout se to neboj, tlačit to určitě nebude ani se to nevytahá.
Mirii píše:petka.konecna píše:My ji nechceme z CR
Mirri - a proč si jí vlastně chcete kupovat v čechách?Prave ji musim sehnat nekde tady
A co Ikea?
Já mám IE. A počkám si, až to bude ve fázi, abych si nezničila zbytky zraku