Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
11.1.11 22:29
petka.konecna píše:
Tý jo tady se píše ve zkratkách už i o lidech - paní C, paní M … začínám se ztrácet :)

No jo, tady uz si zahravas s ohnem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
11.1.11 22:41

Farska to jsem mela na mysli…ale potrebovaka bych znacku co odkaz…a ty ostatni gauce klidne taky odkazy,potrebuju nejakej odzkousenej… :lol: diky moc a dobrou vsem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
11.1.11 23:03

:mavam: ahoj… konečně jsem dočetla a koukám, že se tu probírá kde co :mrgreen: Občas dokonce i plínky :lol:
No a už nějak nevím co psát v tuhle noční hodinu :mrgreen:

Snad jen dotaz: dneska mi Šimon pokaždé děsně brečel a vyváděl, když jsem mu sebrala počůranou plínu… proč? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
11.1.11 23:04
pomeranca píše: :mavam: ahoj… konečně jsem dočetla a koukám, že se tu probírá kde co :mrgreen: Občas dokonce i plínky :lol:
No a už nějak nevím co psát v tuhle noční hodinu :mrgreen:Snad jen dotaz: dneska mi Šimon pokaždé děsně brečel a vyváděl, když jsem mu sebrala počůranou plínu… proč? :think:

no co to ses za matku, brat milackovi curanky 8-o :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
11.1.11 23:08
careynka píše:
pomeranca píše: :mavam: ahoj… konečně jsem dočetla a koukám, že se tu probírá kde co :mrgreen: Občas dokonce i plínky :lol:
No a už nějak nevím co psát v tuhle noční hodinu :mrgreen:Snad jen dotaz: dneska mi Šimon pokaždé děsně brečel a vyváděl, když jsem mu sebrala počůranou plínu… proč? :think:
no co to ses za matku, brat milackovi curanky 8-o :-D

No já si říkala :oops: jsem hrozná matka :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
11.1.11 23:11

Musím sem napsat, jak se občas bavím, když narazím na něco v bazaru…

• papírové plenky v kategorii použité zboží
  • látková plena kalhotková fleecová: upozornění - je nutné použít svrchní kalhotky
  • ergonomická klokanka 8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
12.1.11 00:13

Ahoj,

tak jsem pokročila v psaní recenzí plenek. Náznak najdete tady . Zatím je to jen začátek. Připomínky uvítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
12.1.11 08:23
careynka píše:
ted ma 10 tydnu a 5,5 kila, ale je to takovej drobecek kojenej :-)

Mě chceš hned po ránu rozčílit?! Se sem těším a Ty takhle? Pavlínka měla na 3 měsících a týdnu 5,1kg :oops: :lol:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
12.1.11 08:24

Mirri - a proč si jí vlastně chcete kupovat v čechách?

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
12.1.11 08:25
Mirii píše:
Bruni tak presne tuhle plinu mam doma :lol: u starsi sem ji skoro nepouzivala,suchace brzo ztvrdnou a to mam susicku a vubec mi toprijde jako frote a ne bambus :nevim: …ted u male ji davam,ale jako je hned nacucana a nic moc nepobere. Do druhe bych uz nesla......a to jsem si myslela,ze jsem jedinej exot co tu plinu ma :lol: A jeste nam teda nesedi kolem nozicek,ani mladsi a ani starsi…

Další „dobrá“ zpráva :cert:
Mně se právě líbila, jak je hebounká, tak jsem neodolala. Že mi v tvrdé vodě zhrubne, to je mi jasný, otázkou je jak moc, to se holt musí zkusit :nevim:
Tak uvidím, zkusit je potřeba všechno, ne? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
12.1.11 08:26
Achdarek píše:
Ahoj,tak jsem pokročila v psaní recenzí plenek. Náznak najdete tady . Zatím je to jen začátek. Připomínky uvítám.

První věc, jen co jsem vlezla na stránky: Černé písmo na tmavě hnědém pozadí není skoro k přečtení, otáčím noťas všemi směry, abych vůbec něco vyluštila :-(

• Citovat
  • Upravit
4509
12.1.11 08:29

ja to vidim hezky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
12.1.11 08:30
Brunifid píše:
Achdarek píše:
Ahoj,tak jsem pokročila v psaní recenzí plenek. Náznak najdete tady . Zatím je to jen začátek. Připomínky uvítám.
První věc, jen co jsem vlezla na stránky: Černé písmo na tmavě hnědém pozadí není skoro k přečtení, otáčím noťas všemi směry, abych vůbec něco vyluštila :-(

To je divný. já to mám světlý. Jdu zkoumat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
12.1.11 08:31

Ve firefoxu ok, explorer je tmavý. To je blbý. :nevim: A navíc se tam nezobrazují rubriky, štítky … Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
12.1.11 08:34
Achdarek píše:
Ve firefoxu ok, explorer je tmavý. To je blbý. :nevim: A navíc se tam nezobrazují rubriky, štítky … Ach jo.

Google chrome hlásí čitelno :) a zobrazeno snad vše :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí