Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81479
11.1.11 17:08

A naočkovat Týnku a ne eli s tím, že případně z ázní pošleš jen eli na paragraf s tátou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.1.11 17:09

Katy to ti fakt neporadim. Vim jen, ze na BC chystali neco jako „burza nemoci“… sama teda nevim, jestli bych do toho takovym zpusobem sla, ja radsi, kdyz se to prihodi samo. Zkus se poradit na BC s tim ockovanim. Jsou tam holky, co se tim hodne zabyvaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.1.11 17:12
Alpaka píše:
A naočkovat Týnku a ne eli s tím, že případně z ázní pošleš jen eli na paragraf s tátou?

A s tim, ze to pak stejne muze chytnout (u obou davek je tusim ucinnost kolem 80-90%), ale aspon ty lazne by prosly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.1.11 17:13
Alpaka píše:

No letos už to stejně nějak vyřešit nestihnu, jedeme už příští týden. Tak že budu doufat,že je tam nikdo nepřitáhne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.1.11 17:14
asha píše:
Alpaka píše:
A s tim, ze to pak stejne muze chytnout (u obou davek je tusim ucinnost kolem 80-90%), ale aspon ty lazne by prosly…

Jo jo, právě že lázně by prošly, to už má zjištěno, už tam nějaké naočkované děti byly a to domů nemusely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.1.11 17:15

Asho, já vycházím jen z teorie, vakcína je homologovaná, tak předpokládám, že je s menšími či většími problémy koupitelná
Zarděnky u chlapa by neměli být problém, pokud to vyleží.

Neštovice bych ráda, co jsem četla, tak ideální věk je předškolní, ony jsou docela záhul pro imunitu a zase čím starší dítě, tím hůř je snáší. Ale jak zařídit, aby to nedostalo mladší dítě, to fakt nevím :think:
Příušnice by byly též fajn, co jsem četla, tak u nich ta vakcinace snad nemusí být celoživotní, kdežto po prodělání oboustraně příušnic už je ochrana doživotní.
Spalničky bych se bála. Možná trochu i proto, že jak je populace proočkovaná, že prakticky nejsou, zda by byly hned v počátku správně rozpoznatelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.1.11 17:16
Katy2 píše:
asha píše:
Alpaka píše:
Jo jo, právě že lázně by prošly, to už má zjištěno, už tam nějaké naočkované děti byly a to domů nemusely.

Asi bych pockala do leta, na jare byvaji epidemie..a pokud je nechytne, tak bych ji mozna nechala. Tohle rozhodovani je fakt blby, pamatuju si…sedela jsem nad tim nekolik dni, protoze cas nas dost tlacil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.1.11 17:21
Gladys píše:
Asho, já vycházím jen z teorie, vakcína je homologovaná, tak předpokládám, že je s menšími či většími problémy koupitelná
Zarděnky u chlapa by neměli být problém, pokud to vyleží.Neštovice bych ráda, co jsem četla, tak ideální věk je předškolní, ony jsou docela záhul pro imunitu a zase čím starší dítě, tím hůř je snáší. Ale jak zařídit, aby to nedostalo mladší dítě, to fakt nevím :think:
Příušnice by byly též fajn, co jsem četla, tak u nich ta vakcinace snad nemusí být celoživotní, kdežto po prodělání oboustraně příušnic už je ochrana doživotní.
Spalničky bych se bála. Možná trochu i proto, že jak je populace proočkovaná, že prakticky nejsou, zda by byly hned v počátku správně rozpoznatelné.

No doktori maji problem rozpoznat i zardenky. Priusnice se taky skoro nesezenou, ty bych do puberty rada.
Celozivotni ochrana neni snad u niceho, ono to pomalu klesa vsechno. A prave u vsech techhle detskych nemoci je to docela blby, protoze klesa v dospelosti, kdy uz se to nehlida. Navic jsou pro imunitu docela dulezity, ja se posledni dobu docela obavam toho, kam se se vsim tim ockovanim dostanem…

Ty vakciny…ja uz to nejaky cas nezkoumala, na netu je dostupnost, tusim, ze na vakciny.net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
11.1.11 17:27

Tak já zas budu trošku OT s plínama, jo? :mrgreen:
Poprvé v životě jsem navštívila plínkový krámek :dance: Ulricha, pro kterého jsem tam jela, budou mít později.
A straaaaaašně se mi tam líbila tahle (Lollipop Bamboo), ta je TAK heboučká! Otázkou je, co provede v naší trdé vodě, ale to hnedka vyzkouším. :mrgreen:
 http://www.pliny-plinky.cz/…20Bamboo.jpg

• Citovat
  • Upravit
Brunifid

Jo a paní nosí v šátku a domluvíme sraz se školením :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
51750
asha píše:
Katy2 píše:
asha píše:
Alpaka píše:
Asi bych pockala do leta, na jare byvaji epidemie..a pokud je nechytne, tak bych ji mozna nechala. Tohle rozhodovani je fakt blby, pamatuju si…sedela jsem nad tim nekolik dni, protoze cas nas dost tlacil.

Navíc Týnka už má 7 let pryč, tak že fakt by bylo nejlepší kdyby je chytla co nejdříve, když už teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.1.11 17:31

Holky nemate nekdo kapsovku BI? Uplne jsem zapomnela, proc jsem ji u T. prestala pouzivat. Jednou to v ni B. zvladnul, ale dneska katastrofa. Uplne protekla, jakoby byla bez PUL :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.1.11 17:32
asha píše:
Holky nemate nekdo kapsovku BI? Uplne jsem zapomnela, proc jsem ji u T. prestala pouzivat. Jednou to v ni B. zvladnul, ale dneska katastrofa. Uplne protekla, jakoby byla bez PUL :zed:

Tuším že tu má Mahja a nestěžuje si. Čím jí vycpáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.1.11 17:34
Katy2 píše:
asha píše:
Holky nemate nekdo kapsovku BI? Uplne jsem zapomnela, proc jsem ji u T. prestala pouzivat. Jednou to v ni B. zvladnul, ale dneska katastrofa. Uplne protekla, jakoby byla bez PUL :zed:

Dala jsem jednoduchou konopku EH a Kikko frote bambus, tu malou nadvakrat. Jindy to staci v pohode, prijde mi, ze ten PUL je spatny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.1.11 17:38
asha píše:
Katy2 píše:
asha píše:
Dala jsem jednoduchou konopku EH a Kikko frote bambus, tu malou nadvakrat. Jindy to staci v pohode, prijde mi, ze ten PUL je spatny…

hmmm tak pro nás by to bylo hodně málo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí