Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
11.1.11 17:40
Katy2 píše:
asha píše:
Katy2 píše:
asha píše:
Holky nemate nekdo kapsovku BI? Uplne jsem zapomnela, proc jsem ji u T. prestala pouzivat. Jednou to v ni B. zvladnul, ale dneska katastrofa. Uplne protekla, jakoby byla bez PUL :zed:
Tuším že tu má Mahja a nestěžuje si. Čím jí vycpáváš?
Dala jsem jednoduchou konopku EH a Kikko frote bambus, tu malou nadvakrat. Jindy to staci v pohode, prijde mi, ze ten PUL je spatny…
hmmm tak pro nás by to bylo hodně málo. :think:

U nas ne, nejde ani tak o vkladacky, jde o to, ze to behem hodiny proteklo, jako bys dala plinu bez svrchnaku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.1.11 17:42
asha píše:
Katy2 píše:
asha píše:
Katy2 píše:
asha píše:
Holky nemate nekdo kapsovku BI? Uplne jsem zapomnela, proc jsem ji u T. prestala pouzivat. Jednou to v ni B. zvladnul, ale dneska katastrofa. Uplne protekla, jakoby byla bez PUL :zed:
Tuším že tu má Mahja a nestěžuje si. Čím jí vycpáváš?
Dala jsem jednoduchou konopku EH a Kikko frote bambus, tu malou nadvakrat. Jindy to staci v pohode, prijde mi, ze ten PUL je spatny…
hmmm tak pro nás by to bylo hodně málo. :think:
U nas ne, nejde ani tak o vkladacky, jde o to, ze to behem hodiny proteklo, jako bys dala plinu bez svrchnaku. :nevim:

Já teda nevím jak u vás, ale já mám obecně u všech kapsovek problém, že když dám něco měkkého do vnitř, tak se to jako by smuchlá doprostřed a protéká to pak, protože vlastně to teče přimo na ten pul. Tak že jsem si objednala prefoldy a doufám že to pomůže. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
11.1.11 17:51

Katy, já odsávám 7* denně - stejně jako krmím. chci, aby mělo nelušátko mlíko co nejčerstvější. takže vždycky odsaju, přeleju do flašky a jdu budit na krmení. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
11.1.11 17:55
asha píše:

Nestěžuji :-) Nám přijde suprovní, ale já dávám do ní jen prefold, zatím nám neprotekla. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.1.11 17:58
zuzanecka81 píše:
Katy, já odsávám 7* denně - stejně jako krmím. chci, aby mělo nelušátko mlíko co nejčerstvější. takže vždycky odsaju, přeleju do flašky a jdu budit na krmení. :nevim:

hmmm, tak to by bylo pro mě moc pracné, pro mě bylo jednodušší odsát, dát do lednice a pak dle potřeby přihřát. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.1.11 17:59
Mahja píše:
asha píše:
Nestěžuji :-) Nám přijde suprovní, ale já dávám do ní jen prefold, zatím nám neprotekla. :palec:

A je mozny, ze mam vadny kus? Vkladacky normalne rovny, nacucany teda, ale podle mne ten PUL by to mel drzet. Tohle bylo zvenku fakt mokry… uz jsem si jeden cas myslela, ze to je kapsovka, na kterou jsou nutny svrchnaky, tak jsem ji nekam zahrabala…ted jsem ji objevila, precetla, ze ma PUL…a ono houby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.1.11 18:01
asha píše:
Mahja píše:
asha píše:
Nestěžuji :-) Nám přijde suprovní, ale já dávám do ní jen prefold, zatím nám neprotekla. :palec:
A je mozny, ze mam vadny kus? Vkladacky normalne rovny, nacucany teda, ale podle mne ten PUL by to mel drzet. Tohle bylo zvenku fakt mokry… uz jsem si jeden cas myslela, ze to je kapsovka, na kterou jsou nutny svrchnaky, tak jsem ji nekam zahrabala…ted jsem ji objevila, precetla, ze ma PUL…a ono houby.

Nevím já bych asi zkusila více dovycpat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
11.1.11 18:04
asha píše:
Mahja píše:
asha píše:
A je mozny, ze mam vadny kus? Vkladacky normalne rovny, nacucany teda, ale podle mne ten PUL by to mel drzet. Tohle bylo zvenku fakt mokry… uz jsem si jeden cas myslela, ze to je kapsovka, na kterou jsou nutny svrchnaky, tak jsem ji nekam zahrabala…ted jsem ji objevila, precetla, ze ma PUL…a ono houby.

To je divné, no, já si ji koupila ve slevě na mamaji na zkoušku a říkala jsem si, že škoda, že jsem ještě nepřikoupila. Nám vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
11.1.11 18:05
asha píše:

Mám, protýká mi v ploše, špatná laminace. Jinak střihově dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.1.11 18:05

No dala jsem 4 vrstvy, jednu konopnou a tri bambus a mezi nohama to mel akorat, stejny, jako kdyz dam EH, moc se mi nechce jeste neco pridavat, jedine tak na spani. Blby je, ze se na to nemuzu spolehnout, doma je to fuk, ale na ven to teda dat nemuzu. Nebo na to dam vlnaky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.1.11 18:07
ivuska.h píše:
asha píše:
Mám, protýká mi v ploše, špatná laminace. Jinak střihově dobrá.

No presne, sedi krasne. Takze pod ty vlnaky no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.1.11 18:10
asha píše:
No dala jsem 4 vrstvy, jednu konopnou a tri bambus a mezi nohama to mel akorat, stejny, jako kdyz dam EH, moc se mi nechce jeste neco pridavat, jedine tak na spani. Blby je, ze se na to nemuzu spolehnout, doma je to fuk, ale na ven to teda dat nemuzu. Nebo na to dam vlnaky :mrgreen:

No hele vlňáčky dávám Elišce na MMT, používám je teda jen na cestování, tak že teď v zimě je to v pohodě, to jí tak nebo tak dávám longies. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.1.11 18:19
Mahja píše:
asha píše:

Já, já ji mám, je krásná, zelená a úplně na hovno :mrgreen:
Já mám tu velikost od 6kg, to bylo zrovna období, kdy se začalo dávat na bříško a normálně mi vždycky vlhkost prošla krz, ne protečení po straně, ale protlačila se, jak si na ní ležel. A to jsem tenkrát ještě neměla sušičku a praní na 60 jí nemělo vadit. Pořád se odhodlávám ji vyhodit a furt se mi nechce, je úplně nová, párkrát použitá :roll:
Líbila se mi pak ta mobil hour a nechala jsem si zajít chuť, když s ní mám takové zklušenosti.
Ale fuzzi mi začali dělat to samé, s tím rozdílem, že jsem je párkrát prohanala sušičkou :oops: Teď je mám jako svrchňáky na doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
11.1.11 18:28
Gladys píše:
Mahja píše:
asha píše:

Já, já ji mám, je krásná, zelená a úplně na hovno :mrgreen:
Já mám tu velikost od 6kg, to bylo zrovna období, kdy se začalo dávat na bříško a normálně mi vždycky vlhkost prošla krz, ne protečení po straně, ale protlačila se, jak si na ní ležel. A to jsem tenkrát ještě neměla sušičku a praní na 60 jí nemělo vadit. Pořád se odhodlávám ji vyhodit a furt se mi nechce, je úplně nová, párkrát použitá :roll:

Jojo, s tou mojí to je přesně to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.1.11 18:47

Holky diky, uz jsem fakt myslela, ze je problem na prijimaci :mrgreen: Hezka a na h… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure