Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Katy2 píše:asha píše:hmmm tak pro nás by to bylo hodně málo.Katy2 píše:Dala jsem jednoduchou konopku EH a Kikko frote bambus, tu malou nadvakrat. Jindy to staci v pohode, prijde mi, ze ten PUL je spatny…asha píše:Tuším že tu má Mahja a nestěžuje si. Čím jí vycpáváš?
Holky nemate nekdo kapsovku BI? Uplne jsem zapomnela, proc jsem ji u T. prestala pouzivat. Jednou to v ni B. zvladnul, ale dneska katastrofa. Uplne protekla, jakoby byla bez PUL
U nas ne, nejde ani tak o vkladacky, jde o to, ze to behem hodiny proteklo, jako bys dala plinu bez svrchnaku. ![]()
asha píše:Katy2 píše:U nas ne, nejde ani tak o vkladacky, jde o to, ze to behem hodiny proteklo, jako bys dala plinu bez svrchnaku.asha píše:hmmm tak pro nás by to bylo hodně málo.Katy2 píše:Dala jsem jednoduchou konopku EH a Kikko frote bambus, tu malou nadvakrat. Jindy to staci v pohode, prijde mi, ze ten PUL je spatny…asha píše:Tuším že tu má Mahja a nestěžuje si. Čím jí vycpáváš?
Holky nemate nekdo kapsovku BI? Uplne jsem zapomnela, proc jsem ji u T. prestala pouzivat. Jednou to v ni B. zvladnul, ale dneska katastrofa. Uplne protekla, jakoby byla bez PUL
Já teda nevím jak u vás, ale já mám obecně u všech kapsovek problém, že když dám něco měkkého do vnitř, tak se to jako by smuchlá doprostřed a protéká to pak, protože vlastně to teče přimo na ten pul. Tak že jsem si objednala prefoldy a doufám že to pomůže. ![]()
Katy, já odsávám 7* denně - stejně jako krmím. chci, aby mělo nelušátko mlíko co nejčerstvější. takže vždycky odsaju, přeleju do flašky a jdu budit na krmení. ![]()
asha píše:
Nestěžuji
Nám přijde suprovní, ale já dávám do ní jen prefold, zatím nám neprotekla. ![]()
zuzanecka81 píše:
Katy, já odsávám 7* denně - stejně jako krmím. chci, aby mělo nelušátko mlíko co nejčerstvější. takže vždycky odsaju, přeleju do flašky a jdu budit na krmení.
hmmm, tak to by bylo pro mě moc pracné, pro mě bylo jednodušší odsát, dát do lednice a pak dle potřeby přihřát. ![]()
Mahja píše:asha píše:Nestěžuji
Holky nemate nekdo kapsovku BI? Uplne jsem zapomnela, proc jsem ji u T. prestala pouzivat. Jednou to v ni B. zvladnul, ale dneska katastrofa. Uplne protekla, jakoby byla bez PULNám přijde suprovní, ale já dávám do ní jen prefold, zatím nám neprotekla.
A je mozny, ze mam vadny kus? Vkladacky normalne rovny, nacucany teda, ale podle mne ten PUL by to mel drzet. Tohle bylo zvenku fakt mokry… uz jsem si jeden cas myslela, ze to je kapsovka, na kterou jsou nutny svrchnaky, tak jsem ji nekam zahrabala…ted jsem ji objevila, precetla, ze ma PUL…a ono houby.
asha píše:Mahja píše:A je mozny, ze mam vadny kus? Vkladacky normalne rovny, nacucany teda, ale podle mne ten PUL by to mel drzet. Tohle bylo zvenku fakt mokry… uz jsem si jeden cas myslela, ze to je kapsovka, na kterou jsou nutny svrchnaky, tak jsem ji nekam zahrabala…ted jsem ji objevila, precetla, ze ma PUL…a ono houby.asha píše:Nestěžuji
Holky nemate nekdo kapsovku BI? Uplne jsem zapomnela, proc jsem ji u T. prestala pouzivat. Jednou to v ni B. zvladnul, ale dneska katastrofa. Uplne protekla, jakoby byla bez PULNám přijde suprovní, ale já dávám do ní jen prefold, zatím nám neprotekla.
Nevím já bych asi zkusila více dovycpat. ![]()
asha píše:Mahja píše:A je mozny, ze mam vadny kus? Vkladacky normalne rovny, nacucany teda, ale podle mne ten PUL by to mel drzet. Tohle bylo zvenku fakt mokry… uz jsem si jeden cas myslela, ze to je kapsovka, na kterou jsou nutny svrchnaky, tak jsem ji nekam zahrabala…ted jsem ji objevila, precetla, ze ma PUL…a ono houby.asha píše:Nestěžuji
To je divné, no, já si ji koupila ve slevě na mamaji na zkoušku a říkala jsem si, že škoda, že jsem ještě nepřikoupila. Nám vydrží.
asha píše:
Mám, protýká mi v ploše, špatná laminace. Jinak střihově dobrá.
No dala jsem 4 vrstvy, jednu konopnou a tri bambus a mezi nohama to mel akorat, stejny, jako kdyz dam EH, moc se mi nechce jeste neco pridavat, jedine tak na spani. Blby je, ze se na to nemuzu spolehnout, doma je to fuk, ale na ven to teda dat nemuzu. Nebo na to dam vlnaky ![]()
ivuska.h píše:asha píše:Mám, protýká mi v ploše, špatná laminace. Jinak střihově dobrá.
No presne, sedi krasne. Takze pod ty vlnaky no ![]()
asha píše:
No dala jsem 4 vrstvy, jednu konopnou a tri bambus a mezi nohama to mel akorat, stejny, jako kdyz dam EH, moc se mi nechce jeste neco pridavat, jedine tak na spani. Blby je, ze se na to nemuzu spolehnout, doma je to fuk, ale na ven to teda dat nemuzu. Nebo na to dam vlnaky
No hele vlňáčky dávám Elišce na MMT, používám je teda jen na cestování, tak že teď v zimě je to v pohodě, to jí tak nebo tak dávám longies. ![]()
Mahja píše:asha píše:Nestěžuji
Já, já ji mám, je krásná, zelená a úplně na hovno ![]()
Já mám tu velikost od 6kg, to bylo zrovna období, kdy se začalo dávat na bříško a normálně mi vždycky vlhkost prošla krz, ne protečení po straně, ale protlačila se, jak si na ní ležel. A to jsem tenkrát ještě neměla sušičku a praní na 60 jí nemělo vadit. Pořád se odhodlávám ji vyhodit a furt se mi nechce, je úplně nová, párkrát použitá ![]()
Líbila se mi pak ta mobil hour a nechala jsem si zajít chuť, když s ní mám takové zklušenosti.
Ale fuzzi mi začali dělat to samé, s tím rozdílem, že jsem je párkrát prohanala sušičkou
Teď je mám jako svrchňáky na doma
Gladys píše:Mahja píše:asha píše:Nestěžuji
Já, já ji mám, je krásná, zelená a úplně na hovno
Já mám tu velikost od 6kg, to bylo zrovna období, kdy se začalo dávat na bříško a normálně mi vždycky vlhkost prošla krz, ne protečení po straně, ale protlačila se, jak si na ní ležel. A to jsem tenkrát ještě neměla sušičku a praní na 60 jí nemělo vadit. Pořád se odhodlávám ji vyhodit a furt se mi nechce, je úplně nová, párkrát použitáJojo, s tou mojí to je přesně to samé.
Holky diky, uz jsem fakt myslela, ze je problem na prijimaci
Hezka a na h… ![]()