Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
petka.konecna píše:careynka píše:My novou postel budeme kupovat až uděláme dítěti (dětem) pokojík - takže asi za sto letpetka.konecna píše:taky bych si nejradsi koupila novou postel, tahle nase strasne vrze
My máme tuto sedačku a spí se na ní velmi pohodlně - ona je přímo určená ke každodennímu spaní.Já na ní spala v těhu, protože je fakt tvrdá a lepší než naše postele debilní.
Jen nemůžu nikde objevit jak se jmenujeale nevim jestli z masivu nebude vrzat taky… ??
a my az zbydou nejaky prasule, takze taky za sto let ![]()
My máme Ason sedačku. je taky na každodenní, s lamelovým roštem, ale nemají asi eshop.
careynka píše:ivuska.h píše:aha, a kdy mam cekat zmenu?careynka píše:Vyloženě celé s potiskem ne, protože tam je problém s certifikací (látky jsou převážně z USA a muselo by se to certifikovat tady, což je hodně drahé). Ale tošku tento problém řešit budeme, detailně zatím nebudu rozvádět
ivus, neplanujete sit easyny s nejakym peknym motivem nebo obrazkem??
To ještě přesně nevím, ráda bych tak do měsíce, ale většinou mi tyto odhady nevychází ![]()
ivuska.h píše:careynka píše:To ještě přesně nevím, ráda bych tak do měsíce, ale většinou mi tyto odhady nevycházíivuska.h píše:aha, a kdy mam cekat zmenu?careynka píše:Vyloženě celé s potiskem ne, protože tam je problém s certifikací (látky jsou převážně z USA a muselo by se to certifikovat tady, což je hodně drahé). Ale tošku tento problém řešit budeme, detailně zatím nebudu rozvádět
ivus, neplanujete sit easyny s nejakym peknym motivem nebo obrazkem??
Tak sup sup, at je jeste stihnem!
Teda doufam, ze to jsou AIO, uz jsem z vas volaka zmetena
Vyrustame z AIO Imse!
asha píše:ivuska.h píše:Tak sup sup, at je jeste stihnem!careynka píše:To ještě přesně nevím, ráda bych tak do měsíce, ale většinou mi tyto odhady nevycházíivuska.h píše:aha, a kdy mam cekat zmenu?careynka píše:Vyloženě celé s potiskem ne, protože tam je problém s certifikací (látky jsou převážně z USA a muselo by se to certifikovat tady, což je hodně drahé). Ale tošku tento problém řešit budeme, detailně zatím nebudu rozvádět
ivus, neplanujete sit easyny s nejakym peknym motivem nebo obrazkem??Teda doufam, ze to jsou AIO, uz jsem z vas volaka zmetena
Vyrustame z AIO Imse!
jj, AIO jsou Easy
mne sedi vic nez nejaky todle a tamto a mega prdka
ale je mi jich lito davat jen tak behem dne ![]()
asha píše:ivuska.h píše:To je pravda. Bohuzel, na to se u nas hazi bobek. A pan C. je v evropskym parlamentuasha píše:Gladys píše:
Jo, to jsem už vlastně četla, že to chtějí zanést přímo do zákonaPředtím jak to bylo jen ve vyhlášce, tak se člověku, co neočkuje, nemohlo nic moc stát
No tak teď už to bude pouze na dr, zda bude krýt či hlásit na hygienu
Fakt takovéto vynucování mi přijde uhozené, jakto, že to někde jde jinak a u nás ne? to musí být drsná podmazávačka ze strany výrobců, s tou vyhláškou to fungovalo celkem dobře, kdo se nezajímal, tak si dítě napíchal dle kalendáře a kdo se zajímal, tak se mu toho zas až tolik stát nemohlo.No jenze pokud to fakt schvali v tyhle idiotsky forme, nebude mozny ani individual…to se penize jen posypou, ockovani proti 9ti nemocem, to jsme v Evrope rarita! Ale nedivim se, znam dr. C., jeji manzel je zvire v Bruselu, ted jsem se na nej dovedela dalsi perlicku…mne uz fakt nic neprekvapi. Pani dr. pochybuje o informovanosti rodicu…od ni jsem nedostala jedinou informaci a pokud jsem si nejakou vydupala, byla vedle jak ta jedle (obzvlastni lahudka byla, kdyz mi coby sestinedelce vyhrozovala, ze je epidemie cernyho kasle).
Uplne nejsilenejsi je, kdyz vidite, ze o tom rozhodujou lidi, ktery o tom vedi jeste min, nez vy
Pokut se tak nebojim, jako tech popotahovacek se skolkou, skolou…oni prece nemuzou uzakonit, ze nevezmou dite do ZS, vzdyt to je protizakonny!![]()
![]()
To je videt ten tlak…nebo spis posyp…
Paní dr. C., to je ta, co tak brojí proti ambulantním porodům?
Jinak s tím očkováním by to byl asi celoevropský skandál a stálo by zato to pak nehcat prošetřit u nějakého toho evropském soudu, protože takový zákon by byl v přímém rozporu s Úmluvou o lidských právech a biomedicíně.
Nevim, uvidis ji tady…nebo jestli jsi videla zpravy na ty Prime. http://prima.stream.cz/…ima-10-01-11
Jojo, pan C. je europoslanec, tak to je ona. Kdesi jsem četla nějaký její článek, kde výrazně nedoporučovala zdravotníkům nepodporovat amulantní porody, mimo jiné proto, že dítě pak není kalmetizováno, ó hrůzo!
A vybízí pediatry, aby nepřebírali do péče děti po domácích porodech, že nemají kalmetizaci, screeningy (jaký je problém je udělat?), není u nich jistota, že přijímají potravu a přibírají (to asi matka doma nepozná, váhy asi existují jen v porodnicích) atd.
careynka píše:asha píše:jj, AIO jsou Easyivuska.h píše:Tak sup sup, at je jeste stihnem!careynka píše:To ještě přesně nevím, ráda bych tak do měsíce, ale většinou mi tyto odhady nevycházíivuska.h píše:aha, a kdy mam cekat zmenu?careynka píše:Vyloženě celé s potiskem ne, protože tam je problém s certifikací (látky jsou převážně z USA a muselo by se to certifikovat tady, což je hodně drahé). Ale tošku tento problém řešit budeme, detailně zatím nebudu rozvádět
ivus, neplanujete sit easyny s nejakym peknym motivem nebo obrazkem??Teda doufam, ze to jsou AIO, uz jsem z vas volaka zmetena
Vyrustame z AIO Imse!
ale je mi jich lito davat jen tak behem dne
Hmm lito… ja dneska konecne dala na doma Tuuut. Furt mi to bylo lito. No aspon vim, ze vydrzi 3 hodiny plne vylozena. Akorat se mu to tam zas sezmoulalo.
asha píše:careynka píše:Hmm lito… ja dneska konecne dala na doma Tuuut. Furt mi to bylo lito. No aspon vim, ze vydrzi 3 hodiny plne vylozena. Akorat se mu to tam zas sezmoulalo.asha píše:jj, AIO jsou Easyivuska.h píše:Tak sup sup, at je jeste stihnem!careynka píše:To ještě přesně nevím, ráda bych tak do měsíce, ale většinou mi tyto odhady nevycházíivuska.h píše:aha, a kdy mam cekat zmenu?careynka píše:Vyloženě celé s potiskem ne, protože tam je problém s certifikací (látky jsou převážně z USA a muselo by se to certifikovat tady, což je hodně drahé). Ale tošku tento problém řešit budeme, detailně zatím nebudu rozvádět
Vyrustame z AIO Imse!
a co je tuuut?
mne dneska prisly itti bitti a pastelky, tak jsem zvedava, ale ty pastelky jsou strasne velky, budu muset ten jeden roh ohnout,abych pripla vubec snapku ![]()
asha píše:careynka píše:Hmm lito… ja dneska konecne dala na doma Tuuut. Furt mi to bylo lito. No aspon vim, ze vydrzi 3 hodiny plne vylozena. Akorat se mu to tam zas sezmoulalo.asha píše:jj, AIO jsou Easyivuska.h píše:Tak sup sup, at je jeste stihnem!careynka píše:To ještě přesně nevím, ráda bych tak do měsíce, ale většinou mi tyto odhady nevycházíivuska.h píše:aha, a kdy mam cekat zmenu?careynka píše:Vyloženě celé s potiskem ne, protože tam je problém s certifikací (látky jsou převážně z USA a muselo by se to certifikovat tady, což je hodně drahé). Ale tošku tento problém řešit budeme, detailně zatím nebudu rozvádět
Vyrustame z AIO Imse!
A utahuješ to dost? Na jaký patentek zapínáš?
ivuska.h píše:asha píše:Jojo, pan C. je europoslanec, tak to je ona. Kdesi jsem četla nějaký její článek, kde výrazně nedoporučovala zdravotníkům nepodporovat amulantní porody, mimo jiné proto, že dítě pak není kalmetizováno, ó hrůzo!ivuska.h píše:To je pravda. Bohuzel, na to se u nas hazi bobek. A pan C. je v evropskym parlamentuasha píše:Gladys píše:
Jo, to jsem už vlastně četla, že to chtějí zanést přímo do zákonaPředtím jak to bylo jen ve vyhlášce, tak se člověku, co neočkuje, nemohlo nic moc stát
No tak teď už to bude pouze na dr, zda bude krýt či hlásit na hygienu
Fakt takovéto vynucování mi přijde uhozené, jakto, že to někde jde jinak a u nás ne? to musí být drsná podmazávačka ze strany výrobců, s tou vyhláškou to fungovalo celkem dobře, kdo se nezajímal, tak si dítě napíchal dle kalendáře a kdo se zajímal, tak se mu toho zas až tolik stát nemohlo.No jenze pokud to fakt schvali v tyhle idiotsky forme, nebude mozny ani individual…to se penize jen posypou, ockovani proti 9ti nemocem, to jsme v Evrope rarita! Ale nedivim se, znam dr. C., jeji manzel je zvire v Bruselu, ted jsem se na nej dovedela dalsi perlicku…mne uz fakt nic neprekvapi. Pani dr. pochybuje o informovanosti rodicu…od ni jsem nedostala jedinou informaci a pokud jsem si nejakou vydupala, byla vedle jak ta jedle (obzvlastni lahudka byla, kdyz mi coby sestinedelce vyhrozovala, ze je epidemie cernyho kasle).
Uplne nejsilenejsi je, kdyz vidite, ze o tom rozhodujou lidi, ktery o tom vedi jeste min, nez vy
Pokut se tak nebojim, jako tech popotahovacek se skolkou, skolou…oni prece nemuzou uzakonit, ze nevezmou dite do ZS, vzdyt to je protizakonny!![]()
![]()
To je videt ten tlak…nebo spis posyp…
Paní dr. C., to je ta, co tak brojí proti ambulantním porodům?
Jinak s tím očkováním by to byl asi celoevropský skandál a stálo by zato to pak nehcat prošetřit u nějakého toho evropském soudu, protože takový zákon by byl v přímém rozporu s Úmluvou o lidských právech a biomedicíně.
Nevim, uvidis ji tady…nebo jestli jsi videla zpravy na ty Prime. http://prima.stream.cz/…ima-10-01-11A vybízí pediatry, aby nepřebírali do péče děti po domácích porodech, že nemají kalmetizaci, screeningy (jaký je problém je udělat?), není u nich jistota, že přijímají potravu a přibírají (to asi matka doma nepozná, váhy asi existují jen v porodnicích) atd.
Ty jo ja vim! Mam s ni bohaty zkusenosti! Sice uz mi rekla, ze neockovat TBC je ok, ovsem kdyz jsem rekla, ze v 6ti mesicich a 1!!!! dni jeste nemel prikrm, pac jsme alergici, spustila na mne, ze ale POTREBUJE VLAKNINU!!!!!!
To me totalne zazdilo
Nakonec jsem plne kojila rok, urcite nejedl kvuli ni, z toho soku
No a dalsi a dalsi perlicky, skoro mam nutkani to sepsat
Jenze je v predsednictvu C. pediatr. spol. A Vakc. taky a ma dlouhy prsty…hodne moc. Takze tu pisu ve zkratkach
![]()
careynka píše:asha píše:a co je tuuut?careynka píše:Hmm lito… ja dneska konecne dala na doma Tuuut. Furt mi to bylo lito. No aspon vim, ze vydrzi 3 hodiny plne vylozena. Akorat se mu to tam zas sezmoulalo.asha píše:jj, AIO jsou Easyivuska.h píše:Tak sup sup, at je jeste stihnem!careynka píše:To ještě přesně nevím, ráda bych tak do měsíce, ale většinou mi tyto odhady nevycházíivuska.h píše:aha, a kdy mam cekat zmenu?careynka píše:Vyloženě celé s potiskem ne, protože tam je problém s certifikací (látky jsou převážně z USA a muselo by se to certifikovat tady, což je hodně drahé). Ale tošku tento problém řešit budeme, detailně zatím nebudu rozvádět
Vyrustame z AIO Imse!
mne dneska prisly itti bitti a pastelky, tak jsem zvedava, ale ty pastelky jsou strasne velky, budu muset ten jeden roh ohnout,abych pripla vubec snapku
No ale teda! Prece Anavka ![]()
ivuska.h píše:asha píše:A utahuješ to dost? Na jaký patentek zapínáš?careynka píše:Hmm lito… ja dneska konecne dala na doma Tuuut. Furt mi to bylo lito. No aspon vim, ze vydrzi 3 hodiny plne vylozena. Akorat se mu to tam zas sezmoulalo.asha píše:jj, AIO jsou Easyivuska.h píše:Tak sup sup, at je jeste stihnem!careynka píše:To ještě přesně nevím, ráda bych tak do měsíce, ale většinou mi tyto odhady nevycházíivuska.h píše:aha, a kdy mam cekat zmenu?careynka píše:Vyloženě celé s potiskem ne, protože tam je problém s certifikací (látky jsou převážně z USA a muselo by se to certifikovat tady, což je hodně drahé). Ale tošku tento problém řešit budeme, detailně zatím nebudu rozvádět
Vyrustame z AIO Imse!
Ma to zapnuty nejvic co to jde, aniz by to bylo pres sebe.Uvazovala jsem, ze to dam pres, ale nevytahne se to? Zas takovy hubenour uz neni, natahnu to tam, to jo, ale taky aby ho to netlacilo. ![]()
asha píše:careynka píše:No ale teda! Prece Anavkaasha píše:a co je tuuut?careynka píše:Hmm lito… ja dneska konecne dala na doma Tuuut. Furt mi to bylo lito. No aspon vim, ze vydrzi 3 hodiny plne vylozena. Akorat se mu to tam zas sezmoulalo.asha píše:jj, AIO jsou Easyivuska.h píše:Tak sup sup, at je jeste stihnem!careynka píše:To ještě přesně nevím, ráda bych tak do měsíce, ale většinou mi tyto odhady nevycházíivuska.h píše:aha, a kdy mam cekat zmenu?careynka píše:Vyloženě celé s potiskem ne, protože tam je problém s certifikací (látky jsou převážně z USA a muselo by se to certifikovat tady, což je hodně drahé). Ale tošku tento problém řešit budeme, detailně zatím nebudu rozvádět
Vyrustame z AIO Imse!
mne dneska prisly itti bitti a pastelky, tak jsem zvedava, ale ty pastelky jsou strasne velky, budu muset ten jeden roh ohnout,abych pripla vubec snapku
jooo, auticka
nez mi to dopalilo… ![]()
Tý jo tady se píše ve zkratkách už i o lidech - paní C, paní M … začínám se ztrácet ![]()
petka.konecna píše:
Tý jo tady se píše ve zkratkách už i o lidech - paní C, paní M … začínám se ztrácet
ja uz jsem se davno ztratila ![]()