Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ja teda v lete jela v las vegas vlnakach a spokojenost byla na vsech stranach…a nebo potom na hanbace ![]()
Brunifid píše:Alpaka píše:A zkoušela jsi to? Já ne
Teda nemůžu si pomoct, ale mě ve 30st. vedrech vlněný svetr nechladí.
Ja v podstate jo…teda ne ve 30, ale to je mi vedro i bez svetru.
Vlna ma termoregulacni schopnosti, ovsem je jasny, ze kdyz si obleces svetr a vyvalis se na slunicko ve 30ti stupnich, upeces se
Jinak musis pocitat, ze dite cura a to pak chladi, kdyz ma na tom vlnaky, aspon to vic dejcha a nezapari se.
Nad timhle fakt premyslim, protoze jsem tomu ze zacatku vubec neverila a myslela si se svetrem to samy
Kazdopadne B. mel z vlnaku ve vedru zadek ok, v jinych kalhotkach bez mazani problem… ![]()
Brunifid píše:Katy2 píše:Nedráždi!
Ty jo tak u vás jsou fakt nějací divní. To já pokaždé když příjdu k dr. a to už je Eli rok a půl, tak pokaždé se sestra i dr. rozplývají nad tím jakou má Eli zase krásnou plínku. To je první čeho si všimnou a to druhé jsou oči.![]()
Já jsem ráda, že mi nikdo nenadává
A nebyl by nějaký návod na longiese? Na upletení doma? Nebo mám použít ten samý recept co na krátké, jen prodloužit nohavičky?
Brunifid, jen prolítávám… ale já bych to tak pletla ![]()
chuanitka píše:
Brunifid, jen prolítávám… ale já bych to tak pletla
A na konci to stahnout nebo co s tím?
Brunifid píše:chuanitka píše:A na konci to stahnout nebo co s tím?
Brunifid, jen prolítávám… ale já bych to tak pletla
Na konci to myslíš dole u pacek? Klidně tam můžeš uplést i ťapky.
![]()
Brunifid píše:Alpaka píše:A zkoušela jsi to? Já ne
Teda nemůžu si pomoct, ale mě ve 30st. vedrech vlněný svetr nechladí.
ZKOUŠEL, LETOS právě kvuli vlňÁKŮM
Katy2 píše:Brunifid píše:Na konci to myslíš dole u pacek? Klidně tam můžeš uplést i ťapky.chuanitka píše:A na konci to stahnout nebo co s tím?
Brunifid, jen prolítávám… ale já bych to tak pletla![]()
![]()
![]()
Jenže to bude za chvíli pak krátký, ne? Když to bude bez ťapek, vydrží dýl, ne?
Moje představa je dávat na doma jen bodýčko, longiese a ponožky.
Alpako pak teda jedině ještě někde v sekáči sehnat merino svetr a vlňáčky ušít. Ty las vegas byly fakt super tenoučké a přitom držáky. A nebo by jsi taky mohla pak zkusit napsat Pastelce, já jí posílala ty moje M, byly fakt prťavé, tak možná už je ona nebude v létě potřebovat. ![]()
Bruni dlouhé longies obrázek jak vypadají doma pletené
http://www.fler.cz/…el-s-1031498
Alpako, ber to tak, že hůř jak v hnusce tomu dítěti nebude ![]()
Umíš uháčkovat řetízek? Pokud jo, tak tím se začíná to pletení dobře, pak to jen navlečeš na jehlici a můžeš štrikovat
V lete uz budu mozna prodavat aj ja ty moje M las vegas po Nene - svetle modre…
Modelka v Kisy plíně potřetí
Než jsem jí to stihla zahnout vepředu (jsou tam dvě řady patentku na změnšení), tak byla pos… a modeling skončil ![]()
A zkoušela jsi to? Já ne