Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
12.1.11 10:26
Brunifid píše:
careynka píše:
ted ma 10 tydnu a 5,5 kila, ale je to takovej drobecek kojenej :-)
Mě chceš hned po ránu rozčílit?! Se sem těším a Ty takhle? Pavlínka měla na 3 měsících a týdnu 5,1kg :oops: :lol:

Ja se necilim…B. mel ve trech mesicich 4890g …nejvic mela Tyna 5,6 kg, vzhledem k jeji por. vaze teda fakt vykon :mrgreen: Jdu docist.

Příspěvek upraven 12.01.11 v 10:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.1.11 10:38

Ivusko zkusim prekrizit a uvidime, jestli se v tom zacne dusit, zasahnu :mrgreen: Ted mi doschly auticka, tak mu je narazim, az pujdem pro decka.

farska clovece, ctes mi myslenky! Ja teda koupila vetsi Disany, chtela jsem cerveny, ale oni je maji spis do fialovoruzova…tak jsem vzala modry, nic moc volba, protoze jsou na nich videt vsechny cucky, kdyz je bez teplaku. A ty Popo maji cervenooranz, uplne uzasny barvy… nooo a ta cena taky ujde.
Jsem ted usetrila, protoze se mi ozvala pani z toho obchudku s vyprodejema, ze nemaji nic, co jsem chtela :cert: Aspon jsem to pochopila, napsala to docela zmatene…tohle miluju, objednam a cekam, prijdou dva potvrzujici maily a pak houbeles.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
12.1.11 10:55

Jejda,
z jakeho obchudku???Ja ted taky naobjednavala… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
12.1.11 11:03

Ahoj děvčata, už jsem tady na Vás pár dotázku měla a vždy jste mi poradila, za což díky. Za pár týdnů máme rodit, a já už mám téměř vše. Jen ne ty balvněné plenky.ZYatím jsem si objednala klasické plenky 40ks, 6ks bambusek a 6 velkých tetra plen. To je potřeba i když člověk nelátkuje.
Chtěla bych látkovat doma, a na ven používat papírové. Vím, že to nemáte rádi :lol: , ale mě to přijde jednodušší. Mohly byste mi poradit kolik čeho si mám koupit??? Z diskuzí tady jsem pochopila že nejlepší jsou popolini ale vůbec nevím kolik jakých, jestli ty dokromady, nebo ty plenky + svrchňáče… a jestli ty jendovelikostní, nebo neeee Prosííím pomoc :-) Jsem bezradná a aspoň něco chci mít doma. Látkovat chci z více důvodů, tak myslím, že vydržím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.1.11 11:09
Elleník píše:
Ahoj děvčata, už jsem tady na Vás pár dotázku měla a vždy jste mi poradila, za což díky. Za pár týdnů máme rodit, a já už mám téměř vše. Jen ne ty balvněné plenky.ZYatím jsem si objednala klasické plenky 40ks, 6ks bambusek a 6 velkých tetra plen. To je potřeba i když člověk nelátkuje.
Chtěla bych látkovat doma, a na ven používat papírové. Vím, že to nemáte rádi :lol: , ale mě to přijde jednodušší. Mohly byste mi poradit kolik čeho si mám koupit??? Z diskuzí tady jsem pochopila že nejlepší jsou popolini ale vůbec nevím kolik jakých, jestli ty dokromady, nebo ty plenky + svrchňáče… a jestli ty jendovelikostní, nebo neeee Prosííím pomoc :-) Jsem bezradná a aspoň něco chci mít doma. Látkovat chci z více důvodů, tak myslím, že vydržím. :lol:

Nejlepsi jsou Popoliny? No mam tu troje temer netknuty Biofrote, po dvou detech, jedno je melo jen kvuli kyclim misto decky a druhy se na ne akorat koukalo, kdyz jsem je vratila do police :mrgreen:
Vetsino ujsme se to shodly, ze pro novose jsou idealni zavazovaci plenky, treba Disana, nebo Lotties, do nich ctvercovku a navrch vlnaky. Az trochu odroste, tak kalhotkovy, ja mela radsi vicevelikostni, moje decka tak nerostly, take treba Elles House, Bamboozle atd. pouzivame od 4 mesicu doted. Jednovelikostni mam ty Popoliny a jsou ohromny porad.

Myslim,ze zvlast, kdyz budes latkovat jen doma, se do tech vazacek za chvili zblaznis (jako ja) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.1.11 11:11

Noo a pak jsou ruzny chutovky, jako treba Anavy, ze jo? :mrgreen: To jsou plenky na ukazovani, to te pak bude mrzet dat na ven a k dr. a pod. jednorazovku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.1.11 11:12
farska píše:
Jejda,
z jakeho obchudku???Ja ted taky naobjednavala… :jazyk:

Ty detiamiminka nebo jak se to jmenuje, ja to vzdycky hned zapomenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
12.1.11 11:36
asha píše:
farska píše:
Jejda,

Nestraš - já tam taky objednávala - hlavně prášek :)

• Citovat
  • Upravit
29730
12.1.11 11:42
petka.konecna píše:
asha píše:
farska píše:
Jejda,
Nestraš - já tam taky objednávala - hlavně prášek :)

Tak to by ti napsali…ja chtela plinu, bodycko a gel z orechu. Tak maji asi jen gel, ale levandulovy. U body mi odepsala dost nejednoznacne. A platit takovy postovny za jednu polozku nebudu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
12.1.11 12:14

Elleníku, Popoliny a Bambino mio jsou nejrozšířenější i v nelátkových obchodech, proto je tolik maminek mělo, ale existují lepší plíny :lol:
Jak radí Asha, šla bych do vázaček disana, do toho ti budou stačit ty obyč čtverce, bude ti to rychle schnout, tak jich nebudeš potřebovat tolik.
Na doma bych si koupila tak 10ks vázaček disana, snappi sponku, separačky a dvoje svrchňáky, jaké, to je silně individuální, vlňáky jsou nejzdravější - nejprodyšnější, pul je „nejdržavější“, ale vázačky ti zadrží tu tekutou stoličku, tak by ten pul ani moc nemusel být, snadno se uderžují i fleecové svrchní kalhotky. Můžeš zkusit třeba Anavy, ty jsou jednovelikostní, na vázačku ti určitě dobře sednou haipa daipa, ty jsou vícevelikostní.
Víc bych zatím nebrala, uvidíš, jak vám sedne to, co koupíš teď. Pokud jde jen o domácí látkování, tak nepotřebuješ nic extra savého, doma budeš mít klid na to přebalit dítě častěji než někde na procházce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
12.1.11 12:23

Tak Vám moc děkuji za radu :-) Jdu kouknout do internetových obchůdků. O těch vázačkách jsem ani neslyšela :lol: Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
12.1.11 12:27

Tak jsem dala malé na prdelku plenku od Kisy - a než jsem tu naší modelku vyfotila, tak se totálně pos… - takže žádná zkouška savostí a kvality se nekoná :cert:

• Citovat
  • Upravit
4509
12.1.11 12:29

tak jsem pekne urazena, naprosto NIKDO si nevsim :cert:
respektive sestra cucela ale nerekla pul slova pche
no asi lepsi nez kdyby se do me pustili ze jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
12.1.11 12:31
petka.konecna píše:
Tak jsem dala malé na prdelku plenku od Kisy - a než jsem tu naší modelku vyfotila, tak se totálně pos… - takže žádná zkouška savostí a kvality se nekoná :cert:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
81479
12.1.11 12:31

Tak já se rovnou s novošem přiživím - co novošovi na léto za svrchňáky - na největší vedra plánuji jen vázačku bez svrchňáků, maximálně vlněný obdélník. Ale jinak? PUL se mi moc nechce, T. měl PULky asi 14 dní, pak jsem přešla na vlnu a od té doby měl PULky na sobě 3× (nepočítám kapsovky a SIO).
Takže zkusím jedny flízáky a pak nějakou vlnu, ale jakou? Dvojvrstvé natahovací Disany (Popoliny) se mi zdají na léto moc. Je něco jiného? Optimálně ne na suchý zip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure