Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Bruni tak presne tuhle plinu mam doma
u starsi sem ji skoro nepouzivala,suchace brzo ztvrdnou a to mam susicku a vubec mi toprijde jako frote a ne bambus
…ted u male ji davam,ale jako je hned nacucana a nic moc nepobere. Do druhe bych uz nesla......a to jsem si myslela,ze jsem jedinej exot co tu plinu ma
A jeste nam teda nesedi kolem nozicek,ani mladsi a ani starsi…
ahoj holky, dneska jsem byla s prckem plavat a samozrejme vytahla novy plinky ![]()
Tots bots…
Farska prosimte ty si v jedne diskuzi hazela foto a odkaz na gauc,kterej se da pouzivat na denni spani? Jestlimsi to byla ty muzes mi to jeste pls jednou napsat? My ted shanime gauc dobrej na spani ale musim ho kupovat pres net a jeste sem museji dorucovat,tak je to trochu peklo ![]()
careynka píše:
ahoj holky, dneska jsem byla s prckem plavat a samozrejme vytahla novy plinky
Tots bots…
Hele se ti to dítě nějak rozmnožilo a nebo jsi nám zatajila, že máš dvě? ![]()
Katy2 píše:careynka píše:Hele se ti to dítě nějak rozmnožilo a nebo jsi nám zatajila, že máš dvě?
ahoj holky, dneska jsem byla s prckem plavat a samozrejme vytahla novy plinky
Tots bots…
careynka píše:
a Anavy easy
Teda, takové vlasaté mimino, o tom se mi může jen zdát, já mám samé plešouny ![]()
A zas budu žebrat o půjčení fotečky na web – mohla bych ji tam dát do galerie? ![]()
ivuska.h píše:careynka píše:
a Anavy easyTeda, takové vlasaté mimino, o tom se mi může jen zdát, já mám samé plešouny
A zas budu žebrat o půjčení fotečky na web – mohla bych ji tam dát do galerie?
Jeee, Vojtisek bude slavnej
urcite, budu jen rada… no ale s tema vlasama, dve kamosky z diskuze maji deti, holcicku a kluka a oba maji haro dvakrat tolik co muj! To jsem v zivote nevidela, uz jim to i padalo do oci ![]()
careynka píše:ivuska.h píše:Jeee, Vojtisek bude slavnejcareynka píše:
a Anavy easyTeda, takové vlasaté mimino, o tom se mi může jen zdát, já mám samé plešouny
A zas budu žebrat o půjčení fotečky na web – mohla bych ji tam dát do galerie?urcite, budu jen rada… no ale s tema vlasama, dve kamosky z diskuze maji deti, holcicku a kluka a oba maji haro dvakrat tolik co muj! To jsem v zivote nevidela, uz jim to i padalo do oci
My se řadíme k plešounům ![]()
ivuska.h píše:careynka píše:
careynka píše:ivuska.h píše:Jeee, Vojtisek bude slavnejcareynka píše:
A zas budu žebrat o půjčení fotečky na web – mohla bych ji tam dát do galerie?urcite, budu jen rada… no ale s tema vlasama, dve kamosky z diskuze maji deti, holcicku a kluka a oba maji haro dvakrat tolik co muj! To jsem v zivote nevidela, uz jim to i padalo do oci
A kolik prosím váží?
careynka píše:ivuska.h píše:careynka píše:
Ta je taky krásná! On je vyloženě model, jak drží tu ručičku ![]()
ivuska.h píše:careynka píše:A kolik prosím váží?ivuska.h píše:Jeee, Vojtisek bude slavnejcareynka píše:
ted ma 10 tydnu a 5,5 kila, ale je to takovej drobecek kojenej ![]()
ivuska.h píše:careynka píše:Ta je taky krásná! On je vyloženě model, jak drží tu ručičkuivuska.h píše:careynka píše:
on je hroznej, vezmu fotak a strne a cuci do objektivu
dnes prvne se mi podarilo vyfotit kdyz se smal…z dalky ![]()