Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
11.1.11 19:33

Coz mne privadi na myslenku hitparady plen HNH :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
11.1.11 19:33

Bruni tak presne tuhle plinu mam doma :lol: u starsi sem ji skoro nepouzivala,suchace brzo ztvrdnou a to mam susicku a vubec mi toprijde jako frote a ne bambus :nevim: …ted u male ji davam,ale jako je hned nacucana a nic moc nepobere. Do druhe bych uz nesla......a to jsem si myslela,ze jsem jedinej exot co tu plinu ma :lol: A jeste nam teda nesedi kolem nozicek,ani mladsi a ani starsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
11.1.11 20:37

ahoj holky, dneska jsem byla s prckem plavat a samozrejme vytahla novy plinky :-D
Tots bots…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
11.1.11 20:39

a Anavy easy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
11.1.11 20:39

Farska prosimte ty si v jedne diskuzi hazela foto a odkaz na gauc,kterej se da pouzivat na denni spani? Jestlimsi to byla ty muzes mi to jeste pls jednou napsat? My ted shanime gauc dobrej na spani ale musim ho kupovat pres net a jeste sem museji dorucovat,tak je to trochu peklo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.1.11 20:40
careynka píše:
ahoj holky, dneska jsem byla s prckem plavat a samozrejme vytahla novy plinky :-D
Tots bots…

Hele se ti to dítě nějak rozmnožilo a nebo jsi nám zatajila, že máš dvě? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
11.1.11 20:41
Katy2 píše:
careynka píše:
Tots bots…
Hele se ti to dítě nějak rozmnožilo a nebo jsi nám zatajila, že máš dvě? :mrgreen:
:-D to je kamosky a jak ta hnuska vedle vypadala obycejne :-D hned se pani ucitelka taky ptala, jestli davam latkovy :-) i Dr si vsim
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
11.1.11 20:55
careynka píše:

Teda, takové vlasaté mimino, o tom se mi může jen zdát, já mám samé plešouny :lol:

A zas budu žebrat o půjčení fotečky na web – mohla bych ji tam dát do galerie? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
11.1.11 20:58
ivuska.h píše:
careynka píše:

Teda, takové vlasaté mimino, o tom se mi může jen zdát, já mám samé plešouny :lol:

A zas budu žebrat o půjčení fotečky na web – mohla bych ji tam dát do galerie? :oops:

Jeee, Vojtisek bude slavnej :-D urcite, budu jen rada… no ale s tema vlasama, dve kamosky z diskuze maji deti, holcicku a kluka a oba maji haro dvakrat tolik co muj! To jsem v zivote nevidela, uz jim to i padalo do oci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
11.1.11 21:03
careynka píše:
ivuska.h píše:
careynka píše:

A zas budu žebrat o půjčení fotečky na web – mohla bych ji tam dát do galerie? :oops:
Jeee, Vojtisek bude slavnej :-D urcite, budu jen rada… no ale s tema vlasama, dve kamosky z diskuze maji deti, holcicku a kluka a oba maji haro dvakrat tolik co muj! To jsem v zivote nevidela, uz jim to i padalo do oci :-D

My se řadíme k plešounům :)

• Citovat
  • Upravit
19494
11.1.11 21:03
ivuska.h píše:
careynka píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
11.1.11 21:04
careynka píše:
ivuska.h píše:
careynka píše:

Jeee, Vojtisek bude slavnej :-D urcite, budu jen rada… no ale s tema vlasama, dve kamosky z diskuze maji deti, holcicku a kluka a oba maji haro dvakrat tolik co muj! To jsem v zivote nevidela, uz jim to i padalo do oci :-D

A kolik prosím váží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
11.1.11 21:05
careynka píše:
ivuska.h píše:
careynka píše:

Ta je taky krásná! On je vyloženě model, jak drží tu ručičku :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
11.1.11 21:06
ivuska.h píše:
careynka píše:
ivuska.h píše:
careynka píše:

A kolik prosím váží?

ted ma 10 tydnu a 5,5 kila, ale je to takovej drobecek kojenej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
11.1.11 21:07
ivuska.h píše:
careynka píše:
ivuska.h píše:
careynka píše:

Ta je taky krásná! On je vyloženě model, jak drží tu ručičku :huban:

on je hroznej, vezmu fotak a strne a cuci do objektivu :-D dnes prvne se mi podarilo vyfotit kdyz se smal…z dalky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure