Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
11.1.11 10:46

Neno tad uz se na ockovani nechodi hromadne,ale po jednom k GPckovi…jsme to minulej tyden zrusili,jak jjsem mela horecku ja,ted ma horecku manza,tak to asi zase zrusime…se bojim,ze to pak mala od nas chytne jak bude oslabena… Ja nechala prvni ockovat na vsechno co se tu ockuje a druhou asi taky necham. Akorat ten priorix se mi moc nezda- Deniska na nej mela silene horecky nekolik dni a noci…tak se ho trochu bojim,ale na ten je jeste spousta casu.
Cestovni prkynko mame a pouzivame dost casto,hlavne kdyz bylo tepleji. Vetsinou na travnik a kdyz to nejde,tak tam davam ty sacky…mam koupenou jednu sadu,tak az ji dopotrebujeme,tak druhou nekoupim. Po prestehovani chceme kupovat uz i sedatko pro malou na zachod,pac ona chodi uz na velkej a musime ji tam pridrzovat. S manzou cura i venku jen tak v rukach :-D . Ja ze zacatku nepoznala zda mala cura a tak jsme meli hrajici nocnik z CR,ale uz stejne nefunguje :lol:

Bruni drzime ti at se drzis :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
11.1.11 10:48

Achdarku a ty si nechala jit ven slona bez cepice a saly v takove zime :zed: :lol: :lol: Teda to jsou matky dneska :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
11.1.11 10:49
Achdarek píše:
trochu OT, ale musím se někde pochlubit, co jsem dětem ušila. Tobík si slona hned vzal do školičky. Manžel mně pak volal, že musím ještě slonovi ušít čepici, šálu a kombinézu, aby mu nebyla zima. :-D

Ten je kráááásnej, jsi šikovná :palec:

• Citovat
  • Upravit
22590
11.1.11 10:50
petka.konecna píše:
Achdarek - ty máš tuto plenku od Kisy http://www.fler.cz/…icka-1330355 ?Mě dneska přišla poštou - je v kýblu, zítra peru a uvidíme jak budeme spokojení my :)

Peti tak potom vyfot jak sedi a dej vedet
Ja mela zalusk na tu s kockou a psema,ale je fuc :mrgreen:
Ale jeste tam je ta s medvidkama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.1.11 10:53
Achdarek píše:
Jak tak čtu, tak bych se asi tak měla víc s tím nočníkem snažit. :think: POčkám až bude tepleji.Alpako - priorix teď řeším. Chtěla jsem ho odložit na jaro nebo léto. Ale Tobík chodí do školičky a nosí domů různé bacily. POdle naší MUDr. je lepší očkovat teď v lednu, kdy je nejmíň nemocí. Docela jí důvěřuji.
JInak jsem Poli nenechala očkovat proti TBC.

No Priorix cim dyl, tim lip… jak pise tusim Gladys. Tahle vakcina je dost mrcha. A ze v lednu je nejmin nemoci? Ted desne radi spala a spalovy anginy, streptokok tu lita az hruza :zed: Ja bych ockovala spis koncem jara, az se to usadi, doporuceny pro ockovani je bud jaro, nebo podzim, nez prijdou pliskanice a leto, kdyz neni vedro. Ovsem najit dr., ktery se tim ridi je dost problem.
Mmch, z tyhle vakciny bych nejradsi naockovala jen holce zardenky a klukum priusnice, pred pubertou… :nevim: No M. uz ma vse, podle planu, coz si neprestanu vycitat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.1.11 10:55
Achdarek píše:
trochu OT, ale musím se někde pochlubit, co jsem dětem ušila. Tobík si slona hned vzal do školičky. Manžel mně pak volal, že musím ještě slonovi ušít čepici, šálu a kombinézu, aby mu nebyla zima. :-D
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
11.1.11 11:24
Mirii píše:
petka.konecna píše:
Achdarek - ty máš tuto plenku od Kisy http://www.fler.cz/…icka-1330355 ?Mě dneska přišla poštou - je v kýblu, zítra peru a uvidíme jak budeme spokojení my :)
Peti tak potom vyfot jak sedi a dej vedet
Ja mela zalusk na tu s kockou a psema,ale je fuc :mrgreen:
Ale jeste tam je ta s medvidkama :lol:

Já jsem koupila ten mořský svět :), odpoledne peru, zítra snad zkoušíme a fotíme :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.11 11:31

Přeju hezký den :-)
Omlouvam se, že vám sem lezu,ale nechce se mi začínat nové téma
S kamarádkou se teď rozhodujeme, které pleny na noc. Dětem už je půl roku a v noci je nepřebalujeme, takže už dvě pleny a vkládačka skoro nestačí.
Našli jsme pleny, které by se nám zamlouvaly:
Baby Lucy Bamboo na suchý zip (8-15 kg, 238,–)
Baby Lucy Organic Velour ( rostoucí , 219,–)
Tots Bots Babmoozle stretch (rostoucí, 340,–) , nebo Tots Bots Bamboozle na suchý zip ( 8-16kg, 340,–)

Jsou ty dvě poslední komfortem stejné?
A co ty BL Organic?
Já mám BL svrchní kalhotky a jsou výborné…
Prosím, napiště zkušenosti…a jestli je lepší založit nové téma, založím ho :)

Můj syn už má přes 70 cm a devět kilo, je stále kojený ( i přes noc :)), takže musíme vybírat pleny, které hodně sají a nikde ho nebudou škrtit.
Prosím poraďte :oops:
Abysme nevyhodili zbytečně peníze
Díky, Paddy

• Citovat
  • Upravit
4509
11.1.11 11:37
Brunifid píše:
Achdarek píše:
Ten je kráááásnej, jsi šikovná :palec:

to je vid… my levi holt jenom slintame :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
11.1.11 11:47

Paddy, já mám obě ty BL, dávám je na noc a dobré. Ale někomu zas nepadnou, holky je tu i prodávaly, chce to asi vyzkoušet. Zvlášť ty Velour mám ráda, je to takové plyšové :-)
Ale já mám velikost S-XS a miminku jsou 3,5 měsíce a má přes 5kg, tak Ti zas tak moc neporadím :lol:

lenholka: No jo, kdo umí, ten umí, já jen čumím :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10652
11.1.11 12:04

achdárku ty seš šikula :potlesk: to je pěkný „muchláček“ něco takovýho by potřeboval tennáš malý noční terorista do postele :lol: to já se k něčemu jinému než k plenkám ještěnědostala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.1.11 12:10

Paddy, mam Bamboozle, uz na druhy dite a jsem spokojena. Nekdo neni. Pozor u nich na barvy, mam oranzovou, ta pranim trochu hrubne (musi se promnout) a bily (nebeleny, ty jsou jemny porad). Barevny hodne holkam pelichaji, ze zustane jen osnova (tezko rict, jestli na tom ma podil kysely praci prostredek).
Na noc nevim, jestli cura fakt hodne, tak bych dala jeste vkladacku. Jinak na noc jsou asi lepsi konopny, treba Bumhugger.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.1.11 12:27
zuzanecka81 píše:
ahoj!
Katy, tak si myslím, že neluš bude na tom podobně jako eli. mě teda nechce jíst od porodky a je to furt horší. vpodstatě jí od tří týdnů stejné množství mlíka - teď poslední dny ještě míň. vypije 40ml a už nechce. na jídlo jí pořád budím, páč jinak by taky nejedla snad vůbec. kolik ti takhle eli pila? mě neluše přibírá jen díky tomu, že trousí jednou za uherák a tak i ty drtky co pije pořádně využije. :zed: už mě to odsávání ale přestává bavit, člověk nemůže bez odsávačky na krok z baráku. tak dumám, že to zabalím. jenže si říkám, aby na té um pak nejedla ještě hůř… :nevim:

Zuzi no já ti nevím, mě Eli pak nechtěla ani UM, tak že u nás bylo jedno co jí, mlíko začala pít ve velkém množství až cca kolem roku, teď dává skoro litr za den, ale taky toho ostatního moc nesní.
Jinak já dávala hodně jíst v polospánku, to většinou fakt pila. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.1.11 12:34

Zuzi ještě k tomu odsávání, jak často teď odsáváš? Já to časem ustálila na 3 - 4krát za den, a celkem jsem dala ten litr. Ono nevím jak to máš ty, ale já fakt strašně dlouho končila s odsáváním, prostě to nešlo se rozhodnout zda ukončit a nebo ne, hlavně mi bylo líto, že malou ochudím o MM, kterého mám dostatek, tak že já končila snad 100×...........a věř, že i když už jsem byla rozhodnutá a ukončila odsávání, tak jsem pak toho litovala. :-( Tím tě samo nechci do ničeho nutit, je to jen a jen na tobě, navíc i když jsem to MM vylévala, když ho nevypila, tak stále to bylo relativně zadara, spíš mě pak štvalo, že vylévám UM, za které musím draze platit. :oops: Tak že za mě pokud máš mléka dost, tak bych zredukovala jen četnost odsávání. Samo že můžeš zkusit i UM, ale dle mě to lepší nebude, spíš bych vyzkoušela to krmení v polospánku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
11.1.11 13:07
Achdarek píše:
Jak tak čtu, tak bych se asi tak měla víc s tím nočníkem snažit. :think: POčkám až bude tepleji.Alpako - priorix teď řeším. Chtěla jsem ho odložit na jaro nebo léto. Ale Tobík chodí do školičky a nosí domů různé bacily. POdle naší MUDr. je lepší očkovat teď v lednu, kdy je nejmíň nemocí. Docela jí důvěřuji.
JInak jsem Poli nenechala očkovat proti TBC.

No u nás je v lednu nemocí až nad hlavu. Nejdřív nějaká gastroenteritida teď měl kluk horečky, nevím proč, já mám zas rýmu. Takže te´d v žádném případě nic nedám. V únoru jedem na hory, tam nechci vyžrat žádnou reakci na očkování, takže u nás je to jasné. Zatím jsem domluvená na konec března a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure