Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mirii s ockovanim to bylo jak ve fronte u reznika, dostali jsme cislo, nikdo se s nama nabavil, ockovala sestra,ani nevedela cim, slo to 3.4. a 5.mesic.
Od te doby nechavam ockovat doma, nechat prcka neockovanyho v tom semenisti roztodivnejch chorob, ktery tu jsou k mani, bych si nelajsla.
Odplenkovano zatim neni,ale uz tyden kadi do zachodu, tak aspon se nemusim babrat s nocnikem. Ale rict si tedy jeste neumi,to uz bych po nem chtela mooooc. ![]()
Achdarek - ty máš tuto plenku od Kisy http://www.fler.cz/…icka-1330355 ?
Mě dneska přišla poštou - je v kýblu, zítra peru a uvidíme jak budeme spokojení my ![]()
Petko - to je ona. Mám vzor „Na louce“ A je fakt moc pěkná.
. Tak snad taky budeš spokojená.
Neno a pořídila jse to sedátko 2v1 s se skládacím nočníkem? Já uvažuji nad sedátkem, ale zas nepoznám, jestli už - nočník mi zahraje. A navíc v obýváku je to pro mě pohodlnější.
Zvlšť v 6 ráno u kadění jsem zavrtaná v peřinách a vyčekávat na záchodě se mi nechce. Ale zas to vynášení by odpadlo. ![]()
Očko - já odsunula jen Priorix, ale jen dočasně, asi jen na jaro.
Měla jste některá novorozeneckou Anavy? Nebo vůbec novorozenecké velikosti kalhotkovek. Od kdy jste dávaly jednovelikostní?
A jak perete pytle na plíny od Baby? Já naruby, ale pak se ta vnější vrstva neodstředí a teče z něj voda. Když neobrátím, tak se zas nevypere vnitřek. Pop-in pytel byl jen z jedné vrstv látky a ta vnější vrstva se nenasákla vodou. Al zas je na tu blbou šňůru. ![]()
Alpako, Neno, já jsem celá happy za boban v nočníku a vy tu řešíte vynášení
Nevíte, co máte ![]()
My zatím jednoznačně nočník a pokud ho budu muset brát s sebou na hřiště, tak mě to neva ![]()
Mirii, no jo, nadřu nenadřu, dneska to byl fakt vopruz, jak furt říkal a furt nic, už jsem ho chtěla nechat, ať si to v klidu udělá do plíny
Ale zase je vidět, že si to uvědomuje, že chápe, že by ten bobek měl skončit v nočníku, tak mi je blbý ho v tom nechat. A jemu bude cca 25m, až se mimino narodí a to už je takový odplenkovávací čas, plus bude léto a přes něj bych to chtěla teda vychytat, protože když bude mít venku nehodu v létě, tak se nic neděje, ale v zimě to je horší
Já už dávala i seoaračku do nočníku, ale zas když se tam jen vyčural, byla jí škoda a lvit se mi to nechtělo.
Nočník na hřiště - vzhledem k tomu, že moje konzerva se stopro mimo nočnák nevyčurá, tak už jsem uvažovala nad takovým nočníkovým onbagem - provrtala bych do nočníku dirky a protáhla jakési popruhy, a nočník vláčela pod klukem v šátku. ![]()
No já jsem si říkala, že bych docela zkusila ten cestovní, jde složit na placku a nedávala bych dovnitř ty náplně, jen aby si měl kam sednout při činu, čurání vákne travička a bobky bych papírovým kapesníkem sebrala, jako u pejska
Akorát se mi do toho enchce, že je to drahý jak mrcha
A těmi skládacíma nožičkama by určitě taky šel protáhnout nějaký popruh a připevnit třeba na záda, k batohu…
Kluci ale radi curaji na travicku, taky jsem se toho bala, a pak to bylo nadseni preveliky
Dokonce i u holky, moje nadseni bylo teda umenseny tim, ze jsem ji musela drzet v podrepu a na brise jsem mela uvazanyho pidiBena ![]()
Holky mne se desne libi tyhle bubaci, nemate tip, kdo je jeste sije?
http://www.fler.cz/…15kg-1305457
Jo s klukem který čůral na travičku mám zkušenost - s bratrancem tehdy tak 2-3roky - vždycky říkal - travička má radost že jí zalévám
a když jednou počůral slimáka tak řekl - slimák má radost že jsem ho zalil - no a všichni dospělí šli tenkrát do kolen smíchy ![]()
Jo no, u kluku je to sranda
Dokud nezacnou pocuravat zachod a blizky okoli
Je to cim dal horsi, jako batole s tim problem nemel…
asho, ochcanej záchod jsem zatím řešila jen s mužem - je vysoký, čurání odstřikuje… Na čas jsem si vymohla alespoň čurání v sedě v koupelně, ale mám takový dojem, že na to zas kašle
Kluci budou čurat v sedě do té doby, než si budou po sobě záchod a přilehlé okolí umět umýt a pak si můžou vybrat. Čurat ve stoje a mýt záchod nebo čurat v sedě ![]()
asha píše:
http://www.fler.cz/…15kg-1305457
Bubáků tu mám teď několik metrů, jenže nejsou certifikovaní, takže jsou dobří tak akorát na vložky nebo pro vlastní potřebu
No co, aspoň zas něco po sto letech ušiju vlastním děckám.
Gladys píše:
asho, ochcanej záchod jsem zatím řešila jen s mužem - je vysoký, čurání odstřikuje… Na čas jsem si vymohla alespoň čurání v sedě v koupelně, ale mám takový dojem, že na to zas kašleKluci budou čurat v sedě do té doby, než si budou po sobě záchod a přilehlé okolí umět umýt a pak si můžou vybrat. Čurat ve stoje a mýt záchod nebo čurat v sedě
No to jo, je to opruz. Na zacatku je to fajn, protoze decka ve dvou a pul sotva na zachod samy vylezou. Ale to byl prave maly, takze to neslo okolo ![]()
ivuska.h píše:asha píše:Bubáků tu mám teď několik metrů, jenže nejsou certifikovaní, takže jsou dobří tak akorát na vložky nebo pro vlastní potřebu
http://www.fler.cz/…15kg-1305457No co, aspoň zas něco po sto letech ušiju vlastním děckám.
Aha, takze ty to nemuzes sit pro obchod, ale na Fleru to byt muze jako soukromy prodej? No to je otravny teda. Jsem se prave divila, ze na vlozkach je mas a na plinach ne…