Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
10.1.11 15:03
ivuska.h píše:
Raveno, lanolín: čajová lžička na jedny vlňáky, rozpustit v troše horké vody (klidně vařící) - mastná oka na hladině, přikápnout trošku šapónu (tekutého mýdla… ne nic moc eko, páč to pak nefunguje :)) - mléčně zakalená voda, přilít vlažnou vodu, aby toho bylo dost na ponoření vlňáků, tyto ponořit, několikrát promačkat (lze nechat pár hodin, ale není nutné), vyndat, ručně vymačkat, usušit (lze i na ručníku na topení).

Ivuš fakt nic eko? Já teda začala dávat místo šamponu Ulrich a teda učinkuje, že by nebyl eko? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
10.1.11 15:04

prosím vás, máte někdo zkušenost s těmito plenami? Děkuji

http://www.detiamiminka.cz/…ii-1kss.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.1.11 15:12

Mirii, bez sušičky by můj život ztratil smysl :mrgreen: Ale tak aspoň ta v pračce, holt se tím člověk musí probrat, jak píše Ivushka a nechat tam jen ty hůř schnoucí kousky a čtverce, bodýčka, vázačky, to všechno schne celkem dobře.

Momentálně koumám, co budu dávat miminu na noc, zda má smysl kupovat nějaké BE v malých velikostech, či se na to vybodnout a zkusit to s vázačkami a případně něco dokoupit. Třeba anavy či ŠD by byla dostatečně savá, ale vzhledem k tomu, že bude léto a budem trávit asi hodně času venku, tak si chci nechat parádní plínky na ven :oops: Chtělo by to nějaké neparádní savé plíny v trochu lepší cenové relaci (tak maximálně 300 :oops::lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.1.11 15:15
mofiz píše:
prosím vás, máte někdo zkušenost s těmito plenami? Děkujihttp://www.detiamiminka.cz/…ii-1kss.html

Ano, mám je moc ráda, ale začla jsem je ráda dávat až později, tak nějak v 10-11m, na menší mimi na mě byli moc široké mezi nohama. Vycpávám vším možným, nejradši asi vícevrtvýma nebo bambusovýma čtverci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
10.1.11 15:15
Katy2 píše:
ivuska.h píše:
Raveno, lanolín: čajová lžička na jedny vlňáky, rozpustit v troše horké vody (klidně vařící) - mastná oka na hladině, přikápnout trošku šapónu (tekutého mýdla… ne nic moc eko, páč to pak nefunguje :)) - mléčně zakalená voda, přilít vlažnou vodu, aby toho bylo dost na ponoření vlňáků, tyto ponořit, několikrát promačkat (lze nechat pár hodin, ale není nutné), vyndat, ručně vymačkat, usušit (lze i na ručníku na topení).
Ivuš fakt nic eko? Já teda začala dávat místo šamponu Ulrich a teda učinkuje, že by nebyl eko? :think:

Tím nic eko jsem myslela, že to nemá být takový ten dětský šampon nebo tekuté mýdlo bez mýdla, to pak nefunguje. Musí to být prostě účinný detergent, což teda ten Ulrich asi je :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
10.1.11 15:19
Mirii píše:
Ivush ale taky zere vic energie,nez samotna susicka,ne? Ja pocitam,ze teda budu susit jen ty pleny,tak uvidim. Ja jinak susicku moc nepouzivam, me z ni prijde obleceni pak nevyzehlitelny :lol:

Na bavlnu má spotřebu 1.77 kWh na 3 kg náplně (zasucha).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
10.1.11 15:22
Gladys píše:
mofiz píše:
prosím vás, máte někdo zkušenost s těmito plenami? Děkujihttp://www.detiamiminka.cz/…ii-1kss.html
Ano, mám je moc ráda, ale začla jsem je ráda dávat až později, tak nějak v 10-11m, na menší mimi na mě byli moc široké mezi nohama. Vycpávám vším možným, nejradši asi vícevrtvýma nebo bambusovýma čtverci

Já je dávám hlavně na noc vycpané bambusovým čtvercem - dávám je zhruba od dvou měsíců - je to mezi nožičkama širší, jsou na to potřeba dostatečně široké svrchňáky, ale jinak jsem spokojená.

• Citovat
  • Upravit
4509
10.1.11 15:33

teda holky, na noc hnusky?? vy me strasite :think:

jinak brana k detem me zklamala, nejen ze si me tam nikdo nevsimal (zrovna se papalo), ale vyber plen docela zvlastni, ceho meli dost tak to byly itti bitti tak ty jsem si tam vybrala a vlnacku meli dost, ale jedny jediny zavazovacky disany, divny pulky, par plenek od sijemdetem v divnych barvach a tak vubec celkove prazdny regaly, po sleve ani vidu ani slechu, tak nevim,no ale presto jsem tam nechala 1500…
mam konecne vytouzeny prefold, kikko bambusky a dalsi hovadinky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
10.1.11 15:36

Bruni a Ivus diky mam zapsano.. az odejdou na plavco a pokud se Krisulik nezbudi pujdu varit :mrgreen: kdyz chci dat 2 je vlnacky tak jen zdvojnasobim? nemusim namichat 2× ze ne :?: mmch dneska jsem dostala korunky (tedy Krisulik) na jedny muchomurky tak snad budou brzy :mrgreen:

Miiri diky budu sledovat, ale koukam, ze tam ty holcici cuddle uz nemas, a ni ty longisky (tedy myslim, ze jsi to byla ty kdo je nabizel)

Susicku taky budem kupovat ted az dorazi porodny.. snad mi tu vyhlidlou v akci nevyprodaj :think: jak ja se na ni tesim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.1.11 15:48

leni, tenhle dojem mám z Brány v podstatě pořád. Většinou se pobejčím nad ŠD, mají jich teď docela dost oproti dřívějšku, itti mě už nějak nelákají, mám 3ks, do každé ještě náhradní set a skoro je teď nenosíme. A mají jich tam plné regály, nějak nechápu proč.
A po slevách ani vidu, no ještě že jsem se tam nevypravila, skoro mě nalákali :cert: To by mě teda nakrkli. Oni napíšou 20-80% a v konečným důsledku by to určitě bylo všude těch 20% a 80% procent jen na opravdu neprodejný šunty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
10.1.11 15:56
lenholka píše:
teda holky, na noc hnusky?? vy me strasite :think:

Nenech se zastrašit, já mám předsevzetí, že na hnusky nešáhnu :mrgreen:

ravena: Já si za porodný koupila myčku :mrgreen: Žádnou vyhlídnutou jsem neměla a narazila jsem na jednu, co byla z dvaceti na 9,5tis. :palec:
Dvakrát bych to nedělala, dala bych teda lžičku celou, když budeš dávat víc vody do větší nádoby a hotovo.

• Citovat
  • Upravit
4254
10.1.11 16:05

Mirii,
já je mám celkem ráda, hlavně protože jsou měkký a našemu prckovi pohodlný. Savost celkem průměrná, ale tím jak jsou větší, tak se dají pěkně dovycpat, to už nám s žádnou jinou plínou prakticky nehrozí. Proto jsem je teď začla používat na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
10.1.11 16:06

no to mi pripomina ze jsem si tam koupila impregnaci a mam takovej pocit, ze tam neni ceskej navod… tak to ozkousim po vasem… akorat mam ten bezvodej ci jakej to je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
10.1.11 16:08

Gladys fakt jsem se rozhlizela a nikde zadna sleva, tak netusim, pak me jeste nepadlo jestli mi neco neodecetli z ceny, ale doma jsem koukala a neodecetli a jeste nemeli nazpatek 2kc, meli jen 1kc tak to me fakt pobavilo, se dusovali jak ji nekde sezenou tak jsem radsi mazala pryc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
10.1.11 16:10

Raveno ja tam ti BI vlnaky ani nedavala…Oskarek mi napsal,ze bude chtit ty kratke a ted nevim jestli i dlouhe,tak jsem tam radeji nedala jeste zadne :-D … A oni moji male jeste jsou,takze je treba jeste vyuziju, nejake se mi s nema nechce na mimibazar,to je takovej hrich bych rekla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure