Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
10.1.11 14:12
ravena píše:
moc prosim da dobra duse pripravu lanolinu z lekarny..(slibuju ze si to napisu :-) do sesitku)

Nejsem odborník, ale tohle bych zvládnout mohla, mám to totiž napsaný vedle noťase :mrgreen:
Bezvodý lanolin (Adeps Lanae), půl lžičky až lžičku rozpustit v horké vodě, kápnout trochu šamponu. Nechat zchladnout. Do toho ponořit vlňáčky na 8 hodin, vyždímat, nechat uschnout.

• Citovat
  • Upravit
8651
10.1.11 14:14

Raveno, lanolín: čajová lžička na jedny vlňáky, rozpustit v troše horké vody (klidně vařící) - mastná oka na hladině, přikápnout trošku šapónu (tekutého mýdla… ne nic moc eko, páč to pak nefunguje :)) - mléčně zakalená voda, přilít vlažnou vodu, aby toho bylo dost na ponoření vlňáků, tyto ponořit, několikrát promačkat (lze nechat pár hodin, ale není nutné), vyndat, ručně vymačkat, usušit (lze i na ručníku na topení).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
10.1.11 14:15
asha píše:
Mirii píše:
asha píše:
Hm, koukam, ze Alan 7-18kg se nezbavuje nikdo…Ale my stejne milujem auticka. On tu plinu porad nekde taha. Snad budu muset koupit jeste jednu :mrgreen:
Bobanek :mrgreen:
Me se starsi porad dozaduje merinostar s opickama :lol:

No jo, vzdycky ma cely mokry triko, jak dela soustredene BRRRRVRRRRRR :mrgreen:
Kde jsou k videni ty Merinostar?

Ivusasi by chtel, ale ja uz z tech kramu tady silim. Mame 3+1…uz se sem nevejde pomalu ani mys (aspon letos jsme tu poprvy zadnou nemeli :mrgreen: ) :zed: No necham si to projit hlavou :mrgreen:

http://www.merinostar.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
10.1.11 14:16
asha píše:
Mirii píše:
asha píše:
Hm, koukam, ze Alan 7-18kg se nezbavuje nikdo…Ale my stejne milujem auticka. On tu plinu porad nekde taha. Snad budu muset koupit jeste jednu :mrgreen:

Ivusasi by chtel, ale ja uz z tech kramu tady silim. Mame 3+1…uz se sem nevejde pomalu ani mys (aspon letos jsme tu poprvy zadnou nemeli :mrgreen: ) :zed: No necham si to projit hlavou :mrgreen:

Tak autíčková myš by taky šla :lol:

Příspěvek upraven 10.01.11 v 14:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.1.11 14:16
Oskárek píše:
asha píše:
Mirii píše:
asha píše:

http://www.merinostar.cz/

Tak to je moje smrt… :mrgreen: Presto diky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
10.1.11 14:20

:mrgreen: :mrgreen: rádo se stalo

my máme 2 kalhotkový, a 1 sio
na kalhotkových se mi líbí nejvíc asi to, že jsou měkký a dost velký, takže se obávám, že to budou jedny z mála, který nám vydržej až do konce odplenkování. momentálně používám s dovycpáním na noc…
sio je krásná štíhloučká, pobere tak průměrně, není na dlouhý procházky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.1.11 14:23

Ivi neprovokuj!!!! :mrgreen:

Merinostar…no nastesti jsem koukla, ze to neni tak zly, pro nas zadny lakadlo. Brala bych ty dlouhy vlnaky z jezkama, ale hnedyma, mate nekdo? B. ted pomalu vyrusta z Longies a uz do vetsich asi nepujdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.1.11 14:26

A ja mizim, za chvili jdu na prvni rodicak, individualni konzultace…a musim vzit B. :zed: Normalne jsem mela desivy sny. On tam vsechno behem vteriny „prerovna“. Aspon vyzkousime konecne ty auticka, to mi zlepsuje naladu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
10.1.11 14:31
asha píše:
Ivi neprovokuj!!!! :mrgreen:Merinostar…no nastesti jsem koukla, ze to neni tak zly, pro nas zadny lakadlo. Brala bych ty dlouhy vlnaky z jezkama, ale hnedyma, mate nekdo? B. ted pomalu vyrusta z Longies a uz do vetsich asi nepujdu.

Já je viděla naživo a vůbec se mi nelíbily. Nepruží, spíš vypadají jako tepláky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
10.1.11 14:35

Katy my taky hnuskujeme na noc…ja se rada vyspim :lol:

Asho ja ty s jezkama chtela,ale koupila jsem pred nema jedny kalhotkovy na patentky a ty jsou teda spis na ozdobu nez na udrzeni :roll: ,navic se mi uz vyrval patentek a vlnacky se ubec nejak roztahly…premyslim,ze je schvalne vyperu na 60 :-D ..jako na noc bych si je dat netroufla…ale kdyby tehda uz ti jezci existovali,tak jsem je koupila :lol: ted uz me nelakaj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.1.11 14:35
Alpaka píše:
asha píše:
Ivi neprovokuj!!!! :mrgreen:Merinostar…no nastesti jsem koukla, ze to neni tak zly, pro nas zadny lakadlo. Brala bych ty dlouhy vlnaky z jezkama, ale hnedyma, mate nekdo? B. ted pomalu vyrusta z Longies a uz do vetsich asi nepujdu.
Já je viděla naživo a vůbec se mi nelíbily. Nepruží, spíš vypadají jako tepláky.

Aha diky…tak to si vystacime s Bundleskama, ty mame hodne dlouhy. Ja teda ani ty longiesky nepouzivam jako svrchnaky, mame je ted misto puncochacu, predtim jako kamase, na noseni idealni, jak maji dlouhy zada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
10.1.11 14:38

Oskarku a kalhotove pleny merinostar mas jakou velikost? A jinak si s nema spokojena,ju? Jsem je chtela vyzkouset,ale zatim nevyzkousela :lol:
Achdarku co ta plena z fleru,porad ses tak nadsena?
Se stehujeme do vetsiho bydleni a budu bez susicky :cry: . Teda budu ji mit v pracce zabudovanou,ale ta je na hov…
Tak ale zase si muzu oduvodnit proc potrebuju vice novych plen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
10.1.11 14:43
Mirii píše:
Oskarku a kalhotove pleny merinostar mas jakou velikost? A jinak si s nema spokojena,ju? Jsem je chtela vyzkouset,ale zatim nevyzkousela :lol:
Achdarku co ta plena z fleru,porad ses tak nadsena?
Se stehujeme do vetsiho bydleni a budu bez susicky :cry: . Teda budu ji mit v pracce zabudovanou,ale ta je na hov…
Tak ale zase si muzu oduvodnit proc potrebuju vice novych plen :lol:

Já mám pračku se sušičkou v jednom (Miele) a jde to, jen holt suší cca poloviční náplň, než kolik pere, takže když peru plnou pračku plín, ručníků atd., musím to po vyprání přetřídit a něco pověsit. Ale i tak lepší než nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
10.1.11 14:44
ravena píše:
Mirii a kde mas inzeraty? Ze bych se podivala…kdyz uz vim ze mame holcicku :-)

moc prosim da dobra duse pripravu lanolinu z lekarny..(slibuju ze si to napisu :-) do sesitku)

Katy po tech huggiskach se malej od segry oprudil :( vubec jim nesedly a to ma papirovky od narozeni…

Příspěvek upraven 10.01.11 v 14:09

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
10.1.11 14:55

Ivush ale taky zere vic energie,nez samotna susicka,ne? Ja pocitam,ze teda budu susit jen ty pleny,tak uvidim. Ja jinak susicku moc nepouzivam, me z ni prijde obleceni pak nevyzehlitelny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure