Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
no tak takhle podobne se mi ted rozkadila stepka
to vypada ze se ji rozjizdi nejakej prujem, 3× za posledni 2 hodky, kde to zase vzala chudera, me picne
teda Katy, tos teda musela mít pěkný… tohle uklízet. já s nostalgií vzpomínám, jak to bylo pěkné, když kadila každý den 3* a šlo to lehce umýt mokrou žíňkou ![]()
zuzanecka81 píše:
teda Katy, tos teda musela mít pěkný… tohle uklízet. já s nostalgií vzpomínám, jak to bylo pěkné, když kadila každý den 3* a šlo to lehce umýt mokrou žíňkou
Tak to u nás teda fakt obvykle nešlo. ![]()
Katy2 píše:zuzanecka81 píše:Tak to u nás teda fakt obvykle nešlo.
teda Katy, tos teda musela mít pěkný… tohle uklízet. já s nostalgií vzpomínám, jak to bylo pěkné, když kadila každý den 3* a šlo to lehce umýt mokrou žíňkou
No ja tohle brala rovnou pod umyvadlo. A kolikrat mi to z ty pliny vyteklo cestou do koupelny
Plne jsem kojila skoro 12 mesicu, takze si dovedete predstavit, co to bylo ke konci za davky…
Ted uz je to aspon tuhy ![]()
B. je taky v galerce, ale koukala jsem, ze Ivca vybrala tu nejnastvanejsi ![]()
A ta sakurka je fakt krasna!
Ahoj, nedočítám, ale jdu se podělit o jeden spadlý kámen ze srdce ![]()
Přišlo vyúčtování za elektro, já se ho bojim už od listopadu, protože u nás jela sušička obden na plíny, plus naše oblečení
Přišel nedoplatek 1500. A pak jsem se koukala na účet a zjistila, že poslední zálohy jsem poslala moc pozdě a už se do toho vyúčtování nezapočítali a tím pádem máme vlastně přeplatek
Takže sušičce třikrát hurá sláva
![]()
(pro dokreslení, máme barák, topíme plynem, zálohy 1200 měsíčně na elektro). Tak mi přijde, že to docela jde. Já čekala třeba 5tis nedoplatek a nakonec takto super a za plyn nedoplatek jako loni.
zuzanecka81 píše:
jo a neluš je na anavy v galerce!teda s jinou fotkou, než těmadle
No, takováto fotka by se tam taky velice vyjímala
![]()
no holky, tak ted jste mi daly!! Ja nezkusena prvocekatelka a takove soky tady!!! To mimi fakt jako tak moc kaka, jo?
no te buh
tak to je mazec teda ![]()
xlin píše:
no holky, tak ted jste mi daly!! Ja nezkusena prvocekatelka a takove soky tady!!! To mimi fakt jako tak moc kaka, jo?no te buh
![]()
tak to je mazec teda
No i tak je to mazec teda
to uz chci videt, jak to zvladnu
kolicek na nos leda
![]()
jinak holky, uplne mimo tema, muzu? - jde poznat plodova voda, kdyz odtece trochu? slo ze me z niceho nic trochu vody (tak caj. lzicka) a ted zas nic, tak nevim, jestli zacit stresovat nebo byt v klidu (nic me neboli, vse ok, mimi se hybe, mam ale asi nastydly mocak, protoze me v noci bolel po curani)…
zdravim vespolek po dlouhe dobe:-)
konecne jsem docetla az nakonec, porad jste mi utikaly ![]()
nasla by se zde dobra duse ktere by se chtelo psat lanolinovaci postup z toho lanolinu z lekarny nejsem schopna dohledat i kdyz to uz tu bylo nekolikrat… konecne mam i lanolin i co lanolinovat ![]()
a jeste dotazek ty jednovelikostni anavy od kolika cca kilo sedi (asi to nebude hned na caa 4kila co?)
xlin, tyhle vodnaté výtoky jsou poměrně časté, ono i mimi začíná tlačit trochu na podvozek (jako celá ta zvětšená děloha) a ty přilehlé žlázky na ten tlak mohou reagovat jednorázovou sekrecí, právě tak ta lžíce je prý normál, to nám říkala PA na kurzu, při jednorázovém zamokření není třeba stresovat.
Ale neboj, též se pozoruju, navíc u mě už to pánevní dno není, co bejvávalo, tak občas si i trochu cvrknu ![]()
ravena píše:
zdravim vespolek po dlouhe dobe:-)
konecne jsem docetla az nakonec, porad jste mi utikaly
nasla by se zde dobra duse ktere by se chtelo psat lanolinovaci postup z toho lanolinu z lekarny nejsem schopna dohledat i kdyz to uz tu bylo nekolikrat… konecne mam i lanolin i co lanolinovata jeste dotazek ty jednovelikostni anavy od kolika cca kilo sedi (asi to nebude hned na caa 4kila co?)
Já jsem ty anavy měla zhruba od 5kg malé a sedli jí teda dobře
- takže si myslím že je to opravdu i na malé miminko.
Gladys - super, konecne me nekdo uklidnil, diky!!!
ja si rikam, ze mi nic neni, citim se dobre, tak to nic nebude
litam na pohotovost furt, uz se mi tam nechce
Ja mam mimise nasackovaneho uplne dole uz asi mesic, zaryta hlava u mocaku, takze ja fakt silim, kolikrat kdyz vstanu a posune se niz, tak mam pocit, ze nedobehnu na WC, jak to tlaci
kapacita mocaku se mi zmensila na ctvrtinu, haha
Ty jsi ve kterem tt? Ja zitra zacinam 25. tyden ![]()
Ahoj holky , můžu o radu ?
![]()
Tiše si látkuju už asi 2 měsíce (když nepočítám syna před skoro 16 lety
) a dospěla jsem k tomu , že chci zkusit látku i na spaní (zatím jen odpolední).
Z toho , co si myslím ,že by připadalo v úvahu nevím co vybrat , tak se chci poradit se zkušenějšími .
Babyidea Bamboo Extra a něčím dovycpat (stačí 1 prefold?) + vlňáčky
nebo Anavy (nevím jestli dovycpat nebo originál stačí) + vlňáčky.
Jen doplním , že dcerce je 17 měsíců a spí i 3 hodiny…