Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7712
8.1.11 21:30

Jj, to tvrdnuti ted uz vim taky, to nic neni, to je v pohode… ale ja dostala u PC min. tyden v sobotu takove bolesti, jakoby krece ze vsech stran, ze jsem se sotva doplazila na sedacku a pul hodiny se to uklidnovalo a prichazelo ve vlnach… bolelo to jak svina, fakt :-( tak proto jsem sla na pohotovost, mela jsem strach, jestli se neotviram… nastesti ne, vse ok, tak jen to magnezko papam, no :-(

A fakt diky za tipy v sestinedeli, jestli to pujde, fakt vyuziju! :-) tlacit na bricho a masirovat krouzivymi pohyby :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
8.1.11 21:32

O te PA jsem taky uvazovala, mam na vyber dve skvele, ale nevim, jestli to neni zbytecne vzhledem k lekarsky vedenemu porodu, ktery budu mit… jeste se rozhodnu casem, preci jen je jeste min. 3,5 mesice snad cas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.1.11 21:34

Homeo jsem mela i k porodu, pak jsem ho teda vyuzila hlavne po nem a fakt to hodne pomohlo. Mela jsem akutni CS, v podstate mne sotva stacili uspat, ani na epi nebyl cas… a pak na JIPce docela zirali, jak rychle jsem se dala dokupy…diky homeo. Ale jinak teda bolesti sileny cely sestinedeli :evil:

Ja mela tvrdnuti takovy, ze jsem mela treba dve hodiny bricho jak sutr…docela to bolelo, nemohla jsem se skoro pohnout. Jak mne videli v porodnici, hned mne dali na kapacku. U tretiho uz jsem se na to vykaslala, se stejnym vysledkem…ale neprijemny to teda bylo, zvlast nekde venku s detma. Vyndavat v takovym stavu kocar z busu, zadna slast…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
8.1.11 21:34
asha píše:
Alpaka píše:
Katy2 píše:
Alpaka píše:
Když tak o tom přemýšlím, jak se vlasně docílilo, aby ty porodnické vložky neprotekly? vrstvením? Já už to radši zapoměla. :-? Já vlsatně už vůbec zapoměla, jak se vložky a podobné MS nesmysly používají. :oops:
:lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: Šťastná to žena. :mrgreen:
Až to na mě po letech přijde, tak to se mnou švihne. :lol:
No ja v porodnici vrstvila..nejmin tri :mrgreen: Dost brutal teda… doma na mne cekaly ty italsky, jeste mam par baliku, protoze jsem MS nemela po porodu 15 mesicu :palec:

tak to máme stejně, já jen po těch 15ti měsících rovnou zjistila //, takže jedu druhé kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
8.1.11 21:36

asho - tak to je mazec tvrdnuti teda… nezavidim :-( tak tak dramaticke to nemam… u me to i dost zpusobuje placenta vzadu nahore, takze maly kope do cele delohy ze vsech stran a tim ji dost drazdi, mam dost hybajici se mimi a citlivou delohu (pry jsem moc stihla, pres bricho zadny tuk), proto citim pohyby od konce 16.tt… nikdo mi neveril :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
8.1.11 21:37

Alpako - tak to je sila :-D no ale aspon, ze se povedlo :-) :palec: to neni tak hrozne, ne? aspon si to odbydes najednou… ja to chci taky podobne, tak 24m po 1. porodu otehotnet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
8.1.11 21:39

Já si zrovna dneska řikala, že už tvrdnutí začínám cítit. Tentokrát už to beru ale s větším klidem, minule mi to dost znervoznila a gynekolog mému klidu zrovna nepřidal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
8.1.11 21:40

Alpako - me vynervovala dr. na te pohotovosti, chteli si me tam i nechat na pozorovani, tak to jsem odmitla… nasadila mi dokonce 6tablet magnezka denne! Zato muj dr. se nad tim nepozastavil, rekl, ze at se uklidnim, ze je to normalni a snizil davky na 3 denne, pri obtizis pridat… Vubec to neresil… nekdy jsou doktori zbytecne plasani :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
8.1.11 21:41
xlin píše:
Alpako - tak to je sila :-D no ale aspon, ze se povedlo :-) :palec: to neni tak hrozne, ne?

Já to tak chtěla. Naopak jsem začínala být mírně nervozní, že MS nikde a bez ní neotěhotním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
8.1.11 21:41
Gladys píše:
ad šestinedělí, chystám se požírat homeopatika a pít vhodné čaje, prý potom člověk krvácí míň. Já jsem teda krvácela 2 týdny jak když píchnou prase a pak zbytek šestinedělí na střídačku červená a špinění. A teď jsem v jedné diskuzi vyšmírovala, že se má jíst arnica a pít snad řebříček. Ale o tom se ještě hodlám poradit s PA, až budu nějakou hledat, což se teda vlastně blíží :think:Ivushko, kdy jsi si zajišťovala PA k porodu? Já teda čekám na velký utz, abych nepředbíhala událostem a asi i na tu hranici 24.tt tak nějak podvědomě, ale pak už bych chtěla někoho kontaktovat a jít si nezávazně pokecat, abych věděla, zda mi sedne, tak nevím, zda to není předčasné

Poprvé jsem jí psala někdy kolem toho 20. tt, ale tehdy mi vůbec neodepsala a doneslo se ke mě, že je děsně vytížená (máme tu jen jednu jedinou, teda teď už tři, ale tehdy byla jen ta jedna), tak jsem to více méně vzdala a smiřovala se s porodnicí. No a pak mi na ni dal kdosi číslo, to jsem byla snad v 35. tt nebo tak nějak, to už jsem ji naštěstí dohnala, měli jsme schůzku a přišla mi dobrá, tak jsem si ji objednala, naštěstí měla na můj TP volno. Rodila jsem pak pár dní po termínu, takže to vyšlo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
8.1.11 21:44
ivuska.h píše:Poprvé jsem jí psala někdy kolem toho 20. tt, ale tehdy mi vůbec neodepsala a doneslo se ke mě, že je děsně vytížená (máme tu jen jednu jedinou, teda teď už tři, ale tehdy byla jen ta jedna), tak jsem to více méně vzdala a smiřovala se s porodnicí.

Já myslela, že jich je 5?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509

tvrdnuti bricha se u me dostavilo v 18. tydnu nervama z prace, sla jsem na neschopnost, pila magnezko asi mesic a dobry, pak jsem se uz na to vyprdla a i bez magnezka to bylo v pohode, jsem totiz zase cetla, ze je dobre, kdyz je deloha primerene drazdiva, ze pak je dobrej porod, rychlej, ze magnezko zpomaluje, a teda nemuzu si stezovat…

MS po porodu se u me dostavila tento tyden, cili po 4 mesicich a zaplatpanbu, uz jsem zacinala byt nervozni, uff :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
xlin píše:
asho - tak to je mazec tvrdnuti teda… nezavidim :-( tak tak dramaticke to nemam… u me to i dost zpusobuje placenta vzadu nahore, takze maly kope do cele delohy ze vsech stran a tim ji dost drazdi, mam dost hybajici se mimi a citlivou delohu (pry jsem moc stihla, pres bricho zadny tuk), proto citim pohyby od konce 16.tt… nikdo mi neveril :-D

Jojo, já u Ondry od 15. tt a doktorka mi tvrdila, že to je blbost, že to přece nemůžu cítit :cert: Tak jsem si říkala, že kdyby mi do břicha zašili křečka, taky bych ho přece cítila :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.1.11 21:46
xlin píše:
asho - tak to je mazec tvrdnuti teda… nezavidim :-( tak tak dramaticke to nemam… u me to i dost zpusobuje placenta vzadu nahore, takze maly kope do cele delohy ze vsech stran a tim ji dost drazdi, mam dost hybajici se mimi a citlivou delohu (pry jsem moc stihla, pres bricho zadny tuk), proto citim pohyby od konce 16.tt… nikdo mi neveril :-D

No ja to mam prave uplne stejne, hodne zivy deti atd… Pohyby prvni 15+1, druhy 15+3 a treti 14+6… dr. mi prave rikala, ze kdo ma citlivou delohu, citi i pohyby brzo a ta deloha na ne i reaguje. Takze presne, uz nekdy v ty dobe jsem neco takovyho citila, ale dr. to tvrdnuti nahmatla az kolem toho 20tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
8.1.11 21:48
Alpaka píše:
ivuska.h píše:Poprvé jsem jí psala někdy kolem toho 20. tt, ale tehdy mi vůbec neodepsala a doneslo se ke mě, že je děsně vytížená (máme tu jen jednu jedinou, teda teď už tři, ale tehdy byla jen ta jedna), tak jsem to více méně vzdala a smiřovala se s porodnicí.
Já myslela, že jich je 5?

V Brně? Ono se to tu trochu střídá, dřív byly 3 PA, co chodily k porodům, jenže jedna je teď v UK (Bára Hanachová, mimochodem UNIPA s ní teď bude mít nějakou přednášku) a druhá na mateřské. Tu třetí jsem měla u porodu. Mezitím byla ještě jedna, která dočasně nechodila, teď už zas jo. A teď tu máme jednu úplně novou, která dřív pracovala v Boskovicích v porodce, teď na Obilňáku a chodí i domů. To je moje naděje pro budoucí třetí těhotenství :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure