Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7712
10.1.11 08:55

Ivus - nene, neobtezuje, nesmrdi, nesvedi, nic… takze by to snad nic nemelo byt… :palec: diky za reakci!
Satek byl vcera v nejakem serialu nebo co to bylo KOLOTOC, tak to muz videl a ze hned on chce taky a at to zaradim do rozpoctu pro mimi na nakup :-D

Jinak akorat nevim, jaky satek zvolit, je toho vic druhu, o jeje, to zas budou hodiny studia na netu, nez neco vyberu :-D jestli elasticky nebo ne, asi 5m (manzel je 2m obr), tak kvuli nemu… Vy mate jake?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
10.1.11 08:55

Bruni - IVUSKA Ti psala, ze jsi zlomyslnaaaa :-D :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
10.1.11 09:12

Bruni - uz procitam, vezmu to asi od zacatku, at se v tom trochu aspon zorientuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
10.1.11 09:18
xlin píše:
Bruni - IVUSKA Ti psala, ze jsi zlomyslnaaaa :-D :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Neboj, já si to dobře pamatuju, jen jsem čekala, jestli se jako chlap přizná :twisted: :mrgreen:
Napiš do té diskuze, já se tenkrát radila nevím jestli v téhle nebo v jiné, tahle je taková nejživější, tak jsem tam vlezla nedávno kvůli vázání. Já tenkrát právě na emiminu zkoumala, jaké nosítko, plíny mě nezajímaly, to bylo jasný, že jednorázovky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7712
10.1.11 09:30

Bruni - no samozrejme, jak jinak :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
10.1.11 10:59

tak chlap dneska zustal doma, zajedu si do branykdetem a JESTLI budou mit slevu i na satky tak do nej asi pujdu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
10.1.11 11:04

lenholka: Pak dej vědět, co tam mají zajímavého :-)

• Citovat
  • Upravit
4509
10.1.11 11:15

no jsem na to zvedava, tesim se na to jako maly dite, ze si konecne vsechno osaham a uvidim to na vlastni oci a ne porad na eshopu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
10.1.11 11:32
lenholka píše:
tak chlap dneska zustal doma, zajedu si do branykdetem a JESTLI budou mit slevu i na satky tak do nej asi pujdu :think:

Jaký plánuješ koupit šátek?
Jinak abys nebyla zkalamaná, já tam jednou naběhla, že jako mají slevy a oni mělí asi deset plínek na poličce uprostřed, že to je jako ono :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
10.1.11 11:32
lenholka píše:
no jsem na to zvedava, tesim se na to jako maly dite, ze si konecne vsechno osaham a uvidim to na vlastni oci a ne porad na eshopu

Když já byla prvně v bráně, tak jsem si připadala jak v ráji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
10.1.11 11:36
Brunifid píše:
xlin píše:
Bruni - IVUSKA Ti psala, ze jsi zlomyslnaaaa :-D :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Neboj, já si to dobře pamatuju, jen jsem čekala, jestli se jako chlap přizná :twisted: :mrgreen:
Napiš do té diskuze, já se tenkrát radila nevím jestli v téhle nebo v jiné, tahle je taková nejživější, tak jsem tam vlezla nedávno kvůli vázání. Já tenkrát právě na emiminu zkoumala, jaké nosítko, plíny mě nezajímaly, to bylo jasný, že jednorázovky :mrgreen:

Se přiznávám! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
10.1.11 11:37
pomeranca píše:
lenholka píše:
tak chlap dneska zustal doma, zajedu si do branykdetem a JESTLI budou mit slevu i na satky tak do nej asi pujdu :think:
Jaký plánuješ koupit šátek?
Jinak abys nebyla zkalamaná, já tam jednou naběhla, že jako mají slevy a oni mělí asi deset plínek na poličce uprostřed, že to je jako ono :twisted:

aha :think: hm tak to nevim teda jestli si tam vyberu a ohledne satku jsem to nijak nestudovala tkz vlastne vubec nevim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
10.1.11 11:38
xlin píše:
Jinak akorat nevim, jaky satek zvolit, je toho vic druhu, o jeje, to zas budou hodiny studia na netu, nez neco vyberu :-D jestli elasticky nebo ne, asi 5m (manzel je 2m obr), tak kvuli nemu… Vy mate jake?

Do začátku je určitě lepší elastický, tam není v délce moc na výběr. A pak na těžší dítě (nad cca 6 kg) je lepší pevný, tam jsou pak u jednotlivých značek tabulky, k jaké postavě jakou délku. Pokud je manžel vysoký, ale hubený, tak by mu měla stačit vel. 6 (4.6 m), krom šátků od Elevillu, tam je to s těma délkama trochu jinak (nebudu zbytečně zabíhat do detailů).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
10.1.11 11:43

aha aha tkz pro nas uz elastickej ne e, stepa uz bude mit urcite 6kg, dozvim se vlastne ve stredu…
no tak aspon neco vim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
10.1.11 12:01
xlin píše:
Ivus - nene, neobtezuje, nesmrdi, nesvedi, nic… takze by to snad nic nemelo byt… :palec: diky za reakci!
Satek byl vcera v nejakem serialu nebo co to bylo KOLOTOC, tak to muz videl a ze hned on chce taky a at to zaradim do rozpoctu pro mimi na nakup :-D

no tak to jsem zrovna viděla a to byla hrůza jak měli chudáka dítě uvázaný, viselo jim tam snad hůř jak v klokance 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure