Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ivus - nene, neobtezuje, nesmrdi, nesvedi, nic… takze by to snad nic nemelo byt…
diky za reakci!
Satek byl vcera v nejakem serialu nebo co to bylo KOLOTOC, tak to muz videl a ze hned on chce taky a at to zaradim do rozpoctu pro mimi na nakup ![]()
Jinak akorat nevim, jaky satek zvolit, je toho vic druhu, o jeje, to zas budou hodiny studia na netu, nez neco vyberu
jestli elasticky nebo ne, asi 5m (manzel je 2m obr), tak kvuli nemu… Vy mate jake?
Bruni - uz procitam, vezmu to asi od zacatku, at se v tom trochu aspon zorientuju…
xlin píše:
Bruni - IVUSKA Ti psala, ze jsi zlomyslnaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
Neboj, já si to dobře pamatuju, jen jsem čekala, jestli se jako chlap přizná
![]()
Napiš do té diskuze, já se tenkrát radila nevím jestli v téhle nebo v jiné, tahle je taková nejživější, tak jsem tam vlezla nedávno kvůli vázání. Já tenkrát právě na emiminu zkoumala, jaké nosítko, plíny mě nezajímaly, to bylo jasný, že jednorázovky ![]()
tak chlap dneska zustal doma, zajedu si do branykdetem a JESTLI budou mit slevu i na satky tak do nej asi pujdu ![]()
no jsem na to zvedava, tesim se na to jako maly dite, ze si konecne vsechno osaham a uvidim to na vlastni oci a ne porad na eshopu
lenholka píše:
tak chlap dneska zustal doma, zajedu si do branykdetem a JESTLI budou mit slevu i na satky tak do nej asi pujdu
Jaký plánuješ koupit šátek?
Jinak abys nebyla zkalamaná, já tam jednou naběhla, že jako mají slevy a oni mělí asi deset plínek na poličce uprostřed, že to je jako ono ![]()
lenholka píše:
no jsem na to zvedava, tesim se na to jako maly dite, ze si konecne vsechno osaham a uvidim to na vlastni oci a ne porad na eshopu
Když já byla prvně v bráně, tak jsem si připadala jak v ráji ![]()
Brunifid píše:xlin píše:Neboj, já si to dobře pamatuju, jen jsem čekala, jestli se jako chlap přizná
Bruni - IVUSKA Ti psala, ze jsi zlomyslnaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Napiš do té diskuze, já se tenkrát radila nevím jestli v téhle nebo v jiné, tahle je taková nejživější, tak jsem tam vlezla nedávno kvůli vázání. Já tenkrát právě na emiminu zkoumala, jaké nosítko, plíny mě nezajímaly, to bylo jasný, že jednorázovky
Se přiznávám! ![]()
pomeranca píše:lenholka píše:Jaký plánuješ koupit šátek?
tak chlap dneska zustal doma, zajedu si do branykdetem a JESTLI budou mit slevu i na satky tak do nej asi pujdu
Jinak abys nebyla zkalamaná, já tam jednou naběhla, že jako mají slevy a oni mělí asi deset plínek na poličce uprostřed, že to je jako ono
aha
hm tak to nevim teda jestli si tam vyberu a ohledne satku jsem to nijak nestudovala tkz vlastne vubec nevim ![]()
xlin píše:
Jinak akorat nevim, jaky satek zvolit, je toho vic druhu, o jeje, to zas budou hodiny studia na netu, nez neco vyberujestli elasticky nebo ne, asi 5m (manzel je 2m obr), tak kvuli nemu… Vy mate jake?
Do začátku je určitě lepší elastický, tam není v délce moc na výběr. A pak na těžší dítě (nad cca 6 kg) je lepší pevný, tam jsou pak u jednotlivých značek tabulky, k jaké postavě jakou délku. Pokud je manžel vysoký, ale hubený, tak by mu měla stačit vel. 6 (4.6 m), krom šátků od Elevillu, tam je to s těma délkama trochu jinak (nebudu zbytečně zabíhat do detailů).
aha aha tkz pro nas uz elastickej ne e, stepa uz bude mit urcite 6kg, dozvim se vlastne ve stredu…
no tak aspon neco vim ![]()
xlin píše:
Ivus - nene, neobtezuje, nesmrdi, nesvedi, nic… takze by to snad nic nemelo byt…diky za reakci!
Satek byl vcera v nejakem serialu nebo co to bylo KOLOTOC, tak to muz videl a ze hned on chce taky a at to zaradim do rozpoctu pro mimi na nakup
no tak to jsem zrovna viděla a to byla hrůza jak měli chudáka dítě uvázaný, viselo jim tam snad hůř jak v klokance ![]()