Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
8.1.11 21:54
ivuska.h píše:
xlin píše:
asho - tak to je mazec tvrdnuti teda… nezavidim :-( tak tak dramaticke to nemam… u me to i dost zpusobuje placenta vzadu nahore, takze maly kope do cele delohy ze vsech stran a tim ji dost drazdi, mam dost hybajici se mimi a citlivou delohu (pry jsem moc stihla, pres bricho zadny tuk), proto citim pohyby od konce 16.tt… nikdo mi neveril :-D
Jojo, já u Ondry od 15. tt a doktorka mi tvrdila, že to je blbost, že to přece nemůžu cítit :cert: Tak jsem si říkala, že kdyby mi do břicha zašili křečka, taky bych ho přece cítila :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Já cítila u prvního v 16.tt, u druhého už na konci prvního trimestru, ale to bylo vlastně ještě všechno pod tou kostí, tak to bylo takové jemné ťukání.
díky, takže vlastně není kam spěchat :-D Já přemýšlela, zda už teď nebo počkat na ten utz ve 30.tt, aby se vědělo, že je mimino fakt způsobilé pro domporod.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
8.1.11 21:55

Mě doktor taky tvrdil, že to neni možný, nic nenahmatal, prý děloha jak hadr. Taky že jo, ale když ztvrdla, tak ztvrdla. A nenahmatal nikdy, protože furt vyhrožoval, že pokud se to potvrdí, tak mi dá na neschopenku. Takže jsem před ordinací udělala 3 dřepy, břicho spolehlivě ztvrdlo a já měla jistotu, že pak půl hodiny bude klid děj se co děj.
Magnézko jsem brala podle stavu mé paměti, ze začátku vzhledem k histerii často, později skoro vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
8.1.11 21:56

Jo a homeopatika jsem teď při druhém porodu měla taky a děloha se mi zavinovala fakt hodně rychle, PA zírala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
8.1.11 21:59
Gladys píše:
ivuska.h píše:
xlin píše:
asho - tak to je mazec tvrdnuti teda… nezavidim :-( tak tak dramaticke to nemam… u me to i dost zpusobuje placenta vzadu nahore, takze maly kope do cele delohy ze vsech stran a tim ji dost drazdi, mam dost hybajici se mimi a citlivou delohu (pry jsem moc stihla, pres bricho zadny tuk), proto citim pohyby od konce 16.tt… nikdo mi neveril :-D
Jojo, já u Ondry od 15. tt a doktorka mi tvrdila, že to je blbost, že to přece nemůžu cítit :cert: Tak jsem si říkala, že kdyby mi do břicha zašili křečka, taky bych ho přece cítila :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Já cítila u prvního v 16.tt, u druhého už na konci prvního trimestru, ale to bylo vlastně ještě všechno pod tou kostí, tak to bylo takové jemné ťukání.
díky, takže vlastně není kam spěchat :-D Já přemýšlela, zda už teď nebo počkat na ten utz ve 30.tt, aby se vědělo, že je mimino fakt způsobilé pro domporod.

No kdybys chtěla chodit k PA i do poradny (pokud to vůbec u té tvé je možné), tak bys ji určitě měla kontaktovat co nejdřív. Jinak kdybys chtěla, můžu ti půjčit knížku Zázrak porodu od Iny May Gaskin, určitě by se ti líbila :wink: Ještě mám Stadelmann, ale ta mě zas tak neoslovila (krom částí o aromateriapii a homeopatii).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.1.11 22:13

No já se přiznám, že pokud už nějakou poradnu, tak si ji střihnu u své dr, poradna u PA zhruba za 350, já si radši koupím za to novou plínu :oops:
Moje dr už nějak vstřebala fakt, že jsem většinu její péče odmítla :lol:
Poradnu u PA kdyžtak až před koncem, ale ani ne poradnu, jako spíš pokecat o porodu, co mě zrovna napadne.

tvrdnutí, minule mi tvrdlo břicho dřív, teď do 20.tt ne, až mi to bylo divné, ale už začalo, vzhledem k tomu, že je to podle mě v únosné míře, tak neřeším. Kdyby mi začli migrény a křeče v nohách, tak bych věděla, že tu hladinu mám fakt sníženou, tak bych si možná něco málo zobla.
Naposled jsem měla magnoslov někdy 4m po porodu kvůli zvýšenému výskytu bolehlavu, vzala jsem si 2magnosolvy a tak děsivě mi spadnul tlak, že jsem myslela, že umřu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
9.1.11 10:16

ahoj!
já nevím, co máte proti pulkám. dneska jsem ráno přebalovala a říkám si, jak má neluš zaprděno pod peřinou… houby pod peřinou! nars…měla v plíně. a to jsem ještě před rozbalením koukala ze stran na gumičky, zda tam není vidět nějaké prosakování. ani náznak a uvnitř plíny devítidenní tornádo :lol: takže za mě pulkám :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
9.1.11 11:57

Zuzu bych to nechtela uklizet :lol: Si tu naloz nejak nedovedu predstavit :lol:

Ja teda mela sestinedeli huste tak 2 tydny a pak zbytek stridave oblacno spineni,ale porad jsem potrebovala velke porodnicke vlozky a teda ze zacatku pokazde dve. Ja jsem teda nelitovla penez a nakoupila jsem si parkrat pratelne dirkovane krataso kalhotky a to bylo taky super, dobre drzely a pekne vse dychalo…no a xhvilu po sestinedeli jsem dostala i MS a to jak u prvni tak u druhe :zed: …jsem se tesila jak bez ni budu aspon nejaky ten mesic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
9.1.11 12:00
Gladys píše:
oskárku, co dát pod prostěradlo spíš deku? Třeba fleece, nějakou obyč, kde ti nebude vadit ji prát na 60. Jinak já mám ty dvě podložky z ikea, ty silné, já ho na tom nechávala v létě bez plenky, když byl ještě malinkej, ale na spaní se mi to moc netento. Zatím máme taky molitanovou matraci, v nejhorším bymi nevadilo ji vyhodit. Až bude na noc bez plíny, tak asi zkusim nejdřív nějakou tu vlnu. Mohla bych si deku uháčkovat. To abych začla, mým tempem :roll: :lol:

ty jo super nápad, díky! :kytka: zrovna tady mám jednu volnou novou ikea irmu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
9.1.11 12:06

Holky, jake homeopatika jste braly na to zavinovani delohy? Ja jsem taky pres prirodni lecbu, pomohlo mi to srovnat cely organismus a asi i otehotnet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
9.1.11 12:48

čauky já teda tento nemám, mám Pfaff, ale tam je to řešený tak, že na jednom tom kolečku nastavuju délku stehu a potom na konci za délkou stehu mám napsaný stretch a když to dám na to stretch, tak mi to šije ty overlockový švy. Myslím, že by to mohlo být stejně nebo podobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
9.1.11 13:38
zuzanecka81 píše:
uvnitř plíny devítidenní tornádo :lol:

Mohla bys vyfotit, jak to vypadá? Pro nás, co si to neumí představit, neb miminko kadí 4× denně? :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
51750
9.1.11 13:43
Brunifid píše:
zuzanecka81 píše:
uvnitř plíny devítidenní tornádo :lol:
Mohla bys vyfotit, jak to vypadá? Pro nás, co si to neumí představit, neb miminko kadí 4× denně? :think: :lol:
:lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
9.1.11 13:49

hlavna by me zajimalo jak to ze to neschytaly tu pulky, v cem jsi ji mela zabalenou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
9.1.11 14:07

holky jak sedí anavy jednovelikostní větším dětem? máme 84 cm, necelých 12 kg…dala by se ještě použít?
jinak pro srovnání - máme doma megerku a ta sedí dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.1.11 16:13
Oskárek píše:
holky jak sedí anavy jednovelikostní větším dětem? máme 84 cm, necelých 12 kg…dala by se ještě použít?
jinak pro srovnání - máme doma megerku a ta sedí dobře…

Oskárku no já bych řekla, že sedět bude, tady vkládám foto megerky i Anavy na ELi, věk 17měsíců, váhá 10kg, výška cca 87cm.
http://img5.rajce.idnes.cz/…P5180067.JPG
http://img5.rajce.idnes.cz/…270139-1.jpg
Podle fotek jde vidět, že Anavy sedí ELi stejně dobře jako Megerka, obě zapínám přes sebe, tak že pokud vám je dobrá Megerka, tak Anavy bude zřejmě taky a budeš jí zapínat stejně jako Megerku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure