Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
10.1.11 12:03
Oskárek píše:
xlin píše:
Ivus - nene, neobtezuje, nesmrdi, nesvedi, nic… takze by to snad nic nemelo byt… :palec: diky za reakci!
Satek byl vcera v nejakem serialu nebo co to bylo KOLOTOC, tak to muz videl a ze hned on chce taky a at to zaradim do rozpoctu pro mimi na nakup :-D
no tak to jsem zrovna viděla a to byla hrůza jak měli chudáka dítě uvázaný, viselo jim tam snad hůř jak v klokance 8-o

Já teda šátek nemám (pouze jsem ho zkoušela), ale zrovna z toho filmu bych si moc inspiraci nebrala, Oskárek má pravdu, viselo jim tam to dítě tak nějak moc divně :)

• Citovat
  • Upravit
31594
10.1.11 12:19

Jestli chcete vidět dobře navázané děti v obrovském množství úvazů, tak doporučuju vonzino http://www.youtube.com/user/vonzino1
Váže skvěle, má přehledné návody na vázání. Jen dodám, že nejčastěji se začíná s úvazem Kříž s kapsou uvnitř, někdo si s ní vystačí klidně celé nošení vpředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.1.11 12:31

Holky pomooooooc, je tady taky nějaká „hnuskující“ přes noc? Já se teda asi definitivně rozhodla, že na noc pojedeme v hnuskách, už pár dní je malé dávám a spaní je o 200% lepší, tak že látkovce přes noc už asi odzvonilo.
No a dnes jsem teda poprvé za 17 měsíců co je ELi na světě, v tesku ohlížela slevy plín, no teda že tam toho je. Nakonc vyhrály Huggies premium, nějaký mega balík v super akci, jen za 400kč........no pravda, byla by za to jedna celá Anavy, ale tak těch plín tam je 104, to je na 3 a půl měsíce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
10.1.11 12:35
Katy2 píše:
Holky pomooooooc, je tady taky nějaká „hnuskující“ přes noc? Já se teda asi definitivně rozhodla, že na noc pojedeme v hnuskách, už pár dní je malé dávám a spaní je o 200% lepší, tak že látkovce přes noc už asi odzvonilo.
No a dnes jsem teda poprvé za 17 měsíců co je ELi na světě, v tesku ohlížela slevy plín, no teda že tam toho je. Nakonc vyhrály Huggies premium, nějaký mega balík v super akci, jen za 400kč........no pravda, byla by za to jedna celá Anavy, ale tak těch plín tam je 104, to je na 3 a půl měsíce. :mrgreen:

Hnusek tu mám foch, chceš? Dám Ti slevu :mrgreen:
Největší mám ale do 9kg.

• Citovat
  • Upravit
7712
10.1.11 12:35

Holky - tak my nesatkujici to jeste moc nepozname… :-D ale diky za pripominky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.1.11 12:37
Brunifid píše:
Katy2 píše:
No a dnes jsem teda poprvé za 17 měsíců co je ELi na světě, v tesku ohlížela slevy plín, no teda že tam toho je. Nakonc vyhrály Huggies premium, nějaký mega balík v super akci, jen za 400kč........no pravda, byla by za to jedna celá Anavy, ale tak těch plín tam je 104, to je na 3 a půl měsíce. :mrgreen:
Hnusek tu mám foch, chceš? Dám Ti slevu :mrgreen:
Největší mám ale do 9kg.

Díky nechci, jsem si koupila mega balík, to je na tři měsíce a půl. :mrgreen: A navíc, váhová kategorie kterou nabízíš už nám neodpovídá. :-P
No ale jako fakt mě to sere, že v noci bude v Hnusce, ale opravdu je spaní o 200% lepší než v látce, nevím proč. :nevim: Ale co už, hlavně že se vyspí ona i já. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.1.11 12:38
xlin píše:
Holky - tak my nesatkujici to jeste moc nepozname… :-D ale diky za pripominky :-)

No to je fakt, že vy nešátkující to ještě tak nějak nepoznáte. Ale neboj, časem se i v tom vyznáš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.1.11 12:45

Katy, pokud spí líp, tak bych to neřešila. Mates naštěstí spí dobře, probuzení maximálně 1× za noc, chvilku kniká, když řve, jdu tam, když neřve, tak vím, že za 2min zase usne. Zrovna dneska v noci byl teda hysterák, spal na zádech a měl peřinu nadrchanou přes hlavu, vzbudil se a asi se dost leknul :lol: Tak ječel jak Viktorka u splavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.1.11 12:47
Katy2 píše:

No ja polohnuskuju, na noc mame Alany, takze ne uplny hnusky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.1.11 12:48

Gladys ona spala fakt strašně, máme odmontovanou bočnici od postýlky a přiraženou k naší posteli, jsem myslela že to bude lepší, ale bylo to téměř stejné, prostě se hodně budila, strašně cestovala, pořád pofňukávala a teď co má hnusku, tak fakt tak jednou za noc jí jen odšťouchnu na její lože a spíme dál, před tím to bylo tak 20× za noc, tak že asi fakt to bylo tou plínou, teda doufám když už jsem koupila ten megabalík hnusek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.1.11 12:51

asha no Alany jsem teď dobrala, nějaký zbytek co tu ležel už nevím jak dlouho, tuším že to bylo ještě od loňských lázních, to jsem jí tam na noc dávala Alany, jen že DM otvírá až pozdě a to já neměla čas čekat, tak jsem vzala ty HUggies, snad budou dobrý. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.1.11 12:51
xlin píše:
Holky - tak my nesatkujici to jeste moc nepozname… :-D ale diky za pripominky :-)

Tak ja satkuju 7 let…a doporucuju na minimimi polopruzny. Vaze se sam. ;) Na vetsi mimi, tak od cca 6-9ti mesicu jsem uz mela vetsinou nositko, nejdriv Ergo, pak Beco.
Ten polopruzny satek je treba MaM Eco, uplne pruzny byvaji tenci a muzou rezat do ramen. Taky nevydrzi tak dlouho, u tezsiho ditete se hodne provesi.

Ty fotky uz jsem sem davala, tak aspon jednu, mesicni mimino (3,5kg) v uvazu kriz s kapsou venku, nosila jsem tak hned od narozeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.1.11 12:52

…MaM Eco

Je tady http://www.isatky.cz/…co-hemp.html
satek je z konopi a bavlny, nosila jsem i ve vedru a v pohode.
Boticky a hlavne cepicka jsou bozi, hlavne napis na cepicce :palec:

Příspěvek upraven 10.01.11 v 12:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.1.11 12:53

Jo jinak flisáčky dnešní ranní cestu do OV zvládly v pohodě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
10.1.11 13:15
Katy2 píše:
asi fakt to bylo tou plínou, teda doufám když už jsem koupila ten megabalík hnusek.

To doufej, jinak budeš dávat inzerát :mrgreen:
To je taky rozum, brát rovnou megabalík. 8-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí