Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Brunifid píše:petka.konecna píše:To jako spí 12 hodin v kuse???
I když to není zrovna asi moc zdravé - tak malá spí teď v látce nějakých 12h - zatím jí to nevadí. To kolikrát když byla na noc v hnusce tak byla vzůhuru klidně co 2 hodiny, přebalily jsme a spala dál. Doufám teda že se jí to z věkem nezmění
To jsou provokace,cooo ![]()
Brunifid píše:petka.konecna píše:To jako spí 12 hodin v kuse???
I když to není zrovna asi moc zdravé - tak malá spí teď v látce nějakých 12h - zatím jí to nevadí. To kolikrát když byla na noc v hnusce tak byla vzůhuru klidně co 2 hodiny, přebalily jsme a spala dál. Doufám teda že se jí to z věkem nezmění
Někdy ano
někdy ne
- spí v rozmezí 9-12h ![]()
Mirii píše:
To jsou provokace,cooo
Heleď a víš, že ani ne? Já už bych byla jak na trní, nespala bych zaručeně, furt bych sledovala, jestli jí něco není. To samé s tím kaděním, jednou za týden nebo ještě víc, to bych nemusela přežít v psychicky nepoznamenaném stavu. ![]()
Brunifid píše:Mirii píše:Heleď a víš, že ani ne? Já už bych byla jak na trní, nespala bych zaručeně, furt bych sledovala, jestli jí něco není. To samé s tím kaděním, jednou za týden nebo ještě víc, to bych nemusela přežít v psychicky nepoznamenaném stavu.
To jsou provokace,cooo
No ze začátku jsem se taky probouzela hrůzou ve 3 ráno že ještě nejedla, pokládala jsem na ní ruku jestli dýchá (nemáme monitor), ale pak jsem si zvykla.
Ona se třeba po 5h probudí, zavrčí, dostane napít čaje a chrní dále …
Bruni no ja to tak mam taky
,mala usina mezi 18-19 a prvni probuzeni na piti je kolem 2-3 rano
…ze zacatku jsem trnula,ale ted uz neee. Obcas jsem i aktivne malou budila
a to mi mala ze zacatku spala az do 5 do rana bez jedineho probuzeni,kde sou ty casy ![]()
Brunifid píše:Katy2 píše:
Ježiš ještě abych jí v noci krmila.A tak nemyslela jsem přímo kojení, ale vím já, jak to je s rok a půl starými dětmi? Jestli chtějí třeba napít nebo tak něco?
Hele tak kojit bych klidně kojila, jen že slečinka prso nechtěla už snad ve třech měsících, tak že MM jsem odsávala do jejich 7mi měsíců, pak jsem se na to vyprdla. Noční krmení jsme odbourali cca v roce, no a od té doby spí a nedostává v noci nic.
Katy2 píše:
Hele tak kojit bych klidně kojila, jen že slečinka prso nechtěla už snad ve třech měsících, tak že MM jsem odsávala do jejich 7mi měsíců, pak jsem se na to vyprdla. Noční krmení jsme odbourali cca v roce, no a od té doby spí a nedostává v noci nic.
A to už měla v těch třech měsících nějaké příkrmy? Nebo jen tak najednou nechtěla? To mě vůbec nestraš ![]()
jojo o tom si taky muzu nechat jenom zdat ze by mi mala spala do rana ![]()
prosim vas, VY co pouzivate itti bitti, na kolik je perete?? na papiru pisou perte na 40, a na plence je cedulka 60.. tak co si mam vybrat
a jesty, VY co pouzivate kikko cc a bambusky, je v savosti fakt rozdil?? me prijde ze to jsou uplne stejny pleny
na to koukam jako blazen a rikam si jak muze ta bambuska sat jako blazen kdyz je slaba jako blazen?? ![]()
Jak jste tu psali, že se vám dítě nikdy v plíně neprochcalo, že by byla potřeba nepromokavá podložka, tak mě se to dnes povedlo ![]()
Nechala jsem jen jednu kikko vv, kaposvku fuzzi jako svrchňáky, ještě po obědě dala na nočník, nechtěl, byl takovej čilej, že jsem i pochybovala, že bude spát a jestli jo, tak maximálně hoďku. Spal 4h, při probuzeních na čurání ani nemek a spal dál, komplet celej durch samozřejmě ![]()
Teď naháníme bobek a mám chuť se na to vybodnout, co 10min běháme na pokřik kaka do koupelny na nočník, většinou planý poplach, jednou čurnuto v plíně.
Bruni klid, my mame 4 mesice a zatim se drzime… dela u toho sice voloviny ale kojim, zatim ![]()
Mirii píše:
Bruni no ja to tak mam taky,mala usina mezi 18-19 a prvni probuzeni na piti je kolem 2-3 rano
…ze zacatku jsem trnula,ale ted uz neee. Obcas jsem i aktivne malou budila
a to mi mala ze zacatku spala az do 5 do rana bez jedineho probuzeni,kde sou ty casy
Koukám skoro stejný režim, taky chodí spát 18-19h, ale první buzení je mezi 4-5
- jen poslední dny vstáváme mezi 1-3, a pak mezi 5-7h - ale přisuzuju to očkování a následné teplotě, tak snad se vrátíme zpět ![]()
Peti a kdyz se vzbudi jen kolem 4-5 pak jeste hned usne?
Mne totiz mala v ty 2 usne a spinka az do pul osme…
A jen co jsem to dopsala, tak byla snaha korunována úspěchem
![]()
Ještě, že jsem se na to nevybodla ![]()
Mirii píše:
Peti a kdyz se vzbudi jen kolem 4-5 pak jeste hned usne?
Mne totiz mala v ty 2 usne a spinka az do pul osme…
Usne ve své postýlce maximálně už na 2 hodiny, a když jí přendám pak k sobě (místo manžela který jde do práce), tak ještě ležíme v klidu do půl osmé až osmé.
Brunifid píše:Katy2 píše:A to už měla v těch třech měsících nějaké příkrmy? Nebo jen tak najednou nechtěla? To mě vůbec nestraš
Prostě nechtěla, problémy už začaly dříve, ona prostě celkově nechtěla a nechce jíst. Kojila jsem více méně jen v polospánku a to bohužel vždy nešlo, tak že byla schopná přes den klidně nejís i 8hod. No a tím jak jsem začala odstříkávát MM, tak se teda jeji chutenství nezlepšílo, ale aspoň jsem věděla kolik vypije. Příkrmy jsem začala dávat až po pátem měsíci a ty taky nechtěla. ![]()