Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
10.1.11 17:50
Brunifid píše:
Katy2 píše:
Ježiš ještě abych jí v noci krmila. :roll:
:mrgreen: A tak nemyslela jsem přímo kojení, ale vím já, jak to je s rok a půl starými dětmi? Jestli chtějí třeba napít nebo tak něco? :mrgreen:

Já teda zatím kojím v noci několikrát, tak jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet… Přes den už nepije, tak jsem ráda, že aspoň něco do sebe dostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.1.11 18:26
Mirii píše:
Jeden odkaz pro Ashu :lol: http://www.fler.cz/…icka-1338942

No tak to je teda ale hezky zlomyslny! Jesteze jsoujen do 10 kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.1.11 18:36

Sama provokace tady…

Ja krmim v noci! Teda pro mne to noc je, dneska budik v pul 6 , nekdy i driv. A dneska se mi ho nepovedlo osalit vodou, za chvili zas stal a MAMO MAMO. A budik v pul 7, kvuli detem, to vetsinou projeci, pak k nemuv pul 8 zalezu, ze dospime a prdlajs, jedine s prsem v puse a na to jsem dneska mela nervy jen pul hodiny :cert: No a kdyz byl prtavec…tak skoda mluvit :mrgreen:

A chodi spat po 20h…a po o spi tak pul hodky :cert: Jediny nespavec v nasi rodine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
10.1.11 18:38
asha píše:
Mirii píše:
Jeden odkaz pro Ashu :lol: http://www.fler.cz/…icka-1338942
No tak to je teda ale hezky zlomyslny! Jesteze jsoujen do 10 kg :mrgreen:

Tyhle jsou do víc, ne? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29730
10.1.11 18:44

Hmmm, ty by byly hezky k tem svetlemodrym Anavy :mrgreen: …prave jsem utratila skoro 500 za HHS, orechovy gel a body od Fixoni…tohle mne znici. Mam teda velkou kliku, ze ted mi jeste prisel rodicak za prosinec, uz jsem pocitala, ze budu mit o 4 litry min. Jste tady fakt nebezpecny, abych ja si nedala ban :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
10.1.11 18:49
asha píše:
A chodi spat po 20h…a po o spi tak pul hodky :cert: Jediny nespavec v nasi rodine.

Naše malá nespí za celý den skoro vůbec, maximálně v kočárku, jinak ani prd. Takže si to vynahrazuje v noci :)

• Citovat
  • Upravit
51750
10.1.11 18:57
asha píše:
Hmmm, ty by byly hezky k tem svetlemodrym Anavy :mrgreen: …prave jsem utratila skoro 500 za HHS, orechovy gel a body od Fixoni…tohle mne znici. Mam teda velkou kliku, ze ted mi jeste prisel rodicak za prosinec, uz jsem pocitala, ze budu mit o 4 litry min. Jste tady fakt nebezpecny, abych ja si nedala ban :mrgreen:

A kde jsi objednávala? :lol:
No jo no rodičák u nás taky tak, příští měsíc už to bude mizivé, doufám, že mi nekrouhnou i příspěvek při péči. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
10.1.11 19:02
Katy2 píše:
asha píše:
Hmmm, ty by byly hezky k tem svetlemodrym Anavy :mrgreen: …prave jsem utratila skoro 500 za HHS, orechovy gel a body od Fixoni…tohle mne znici. Mam teda velkou kliku, ze ted mi jeste prisel rodicak za prosinec, uz jsem pocitala, ze budu mit o 4 litry min. Jste tady fakt nebezpecny, abych ja si nedala ban :mrgreen:
No jo no rodičák u nás taky tak, příští měsíc už to bude mizivé, doufám, že mi nekrouhnou i příspěvek při péči. :roll:

Tipuju http://www.detiamiminka.cz/ - mají tam nějaké slevy.

• Citovat
  • Upravit
29730
10.1.11 19:24
petka.konecna píše:
Katy2 píše:
asha píše:
No jo no rodičák u nás taky tak, příští měsíc už to bude mizivé, doufám, že mi nekrouhnou i příspěvek při péči. :roll:
Tipuju http://www.detiamiminka.cz/ - mají tam nějaké slevy.
:palec:

Ach jo, B. si to ani v tu noc nevynahradi, on spi tak 9 hodin, max 10. Ja bych spala treba 15 a pres den trihodku a vubec bych nemela problem :mrgreen: Kdyz ma takova matka nespavy dite, je to fakt na :zed: Ale on je takovy od 1 mesice, ten mesic prospal, ze jsem si gratulovala a pak smytec. Mel par mesicu a pres den mi naspal treba hodinu po 10ti minutovkach. Kdyby dal tu hodinu aspon v kuse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
10.1.11 19:25

Mirii mam taky pracku se susickou, zas takova tragedie to neni :lol:

Lenholka Itti peru na sedesat se vsim ostatnim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.1.11 19:28

Tak jsem testla tu Anavku a musim to nejak vychytat. Mel tam jen ten chobot dlouhy a za dve hodiny uplne nacucany a jeste to mel sezvejkany do strany. Tak mu to budu muset asi vic vycpat a vic zapnout…pres sebe 8-o Jako mimino by mi z ni asi fakt vypadnul…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
10.1.11 19:34

Achdarek - kde píšeš ty recenze plínek - by mě to zajímalo 8-)

• Citovat
  • Upravit
22590
10.1.11 19:35

Peti tak to ti spinka pekne, me mala spava teda jeste i celkem dost pres den,ale zase mi to vynahrazuje druha :lol:
Gladys ze se s tim nocnikovanim mordujes :-D ,ale zase lepsi ted nez ucit az bude druhe na svete…ja to tak mela ze zacatku a byl to hukot,kolikrat jsem odtrhavala malou od prsa a velke sla utirat zadek ci jen sundavat ci oblekat obleceni. Ale kdyz prijde ten spravny cas,tak je skoda ho nevyuzit :lol:

Asho jsem si nevsimla ze jen do 10 kg,bych ti hned hodila ten Bruni odkaz :lol:

Neno tak ja vam budu s tou prackou teda verit :lol: hele a uz jste odplinkovani? :lol: Abychom tu neprosvihly tvuj rozprodej :lol: plen :lol: A jak to mas teda s tim ocko,nechavalas Zvire ve 4 mesicich napichat hned vsema trema vakcinama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.1.11 20:00
Mirii píše:
Peti tak to ti spinka pekne, me mala spava teda jeste i celkem dost pres den,ale zase mi to vynahrazuje druha :lol:
Gladys ze se s tim nocnikovanim mordujes :-D ,ale zase lepsi ted nez ucit az bude druhe na svete…ja to tak mela ze zacatku a byl to hukot,kolikrat jsem odtrhavala malou od prsa a velke sla utirat zadek ci jen sundavat ci oblekat obleceni. Ale kdyz prijde ten spravny cas,tak je skoda ho nevyuzit :lol:

Asho jsem si nevsimla ze jen do 10 kg,bych ti hned hodila ten Bruni odkaz :lol:

Neno tak ja vam budu s tou prackou teda verit :lol: hele a uz jste odplinkovani? :lol: Abychom tu neprosvihly tvuj rozprodej :lol: plen :lol: A jak to mas teda s tim ocko,nechavalas Zvire ve 4 mesicich napichat hned vsema trema vakcinama?

Tak zadek budes utirat jeste hezky dlouho…ja utirala i s miminem na prsu, podruhy uz mi to neprislo :mrgreen: Ale je k tomu nutna urcita vybava, ani mala, ani velka :mrgreen:

Jaky ocko resite? My ho oddalovali tak, az jsme ho fakt oddalili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Achdareka
10.1.11 20:14

Petko - zatím si píšu jen pro sebe. Zveřejním až jich bude víc. Neboj dám vědět. Chci jich nejdřív pár napsat a trochu poladit, aby byly v jednotném stylu.

Mirii, Katy - testuju tu novou plenku z Fleru od Kisy. Musím říct, že jsem čím dál tím vic nadšená. Stává se pomalu plenkou číslo jedna :srdce: . Štíhlá, krásně saje, rychle schne. Je krásně velká, i na Poli je potřeba zmenšit. Sedne i Tobíkovi. :palec: Na malém mimi nevím, nemám na kom otestovat. Když to pak někdo budete chtít zkusit, tak klidně zapůjčím. Jediné co mi trochu vadí, tak je to zmnešování. Sice mám raději zmenšování přehnutím (jako cuddle buns nebo megerka) , ale tady když to přehnu, tak tím jak je Poli furt v pohybu, tak se to vysune ven. Vliv na funkci to nemá, POli to v ničem nevadí. Jen ta estetika. Až ji bude mít na sobě, pokusím se nafotit. CO by to dělalo na malé mimču, které se moc nehýbe, neumím posoudit.

Tobík mně rozmazlil, od 3 týdnů se budil jen jednou za noc, od 2 měsíců spal celou noc. CCa od 21 do 7 hod. Takže , když Poli se do 7 měsíců budila 6× za oc, tak to pro mně byl šok. Ale, když jsem skončila s kojením, tak se na UM budí jen jednou za noc. Někdy se ani nevzdudí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí