Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
10.1.11 13:20
Brunifid píše:
Katy2 píše:
asi fakt to bylo tou plínou, teda doufám když už jsem koupila ten megabalík hnusek.
To doufej, jinak budeš dávat inzerát :mrgreen:
To je taky rozum, brát rovnou megabalík. 8-)

No když on byl fakt levnej. :mrgreen: Ale tak myslím, že problém je udat by fakt nebyl. Třeba na plavání by mi maminy určitě urvaly ruce za něj. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
10.1.11 13:21

Katy - nejsi v tom sama. Já také teď dávám jednorázovku. POli teda hodně pije. A kolem čtvrté páté se budí na mléko a má plenku úplně durch, takže je nutno přebalit a u toho teď řve nebo se moc probere. S jednorázovkou spí mnohem lépe. Ale já doufám, že je to jen období. CHvíli jí budu dávat jednorázovky, pak zs zkusím látku a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
10.1.11 13:26

Já taky přebaluju kolem té páté ranní, tak budu doufat, že si na to tak zvykla a nebudou s tím do budoucna problémy. Inzerát na ty hnuska jsem ještě nedala, dopadnu jak Mirii, ta taky není schopná dát inzerát :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8651
10.1.11 13:47
Katy2 píše:
Holky pomooooooc, je tady taky nějaká „hnuskující“ přes noc? Já se teda asi definitivně rozhodla, že na noc pojedeme v hnuskách, už pár dní je malé dávám a spaní je o 200% lepší, tak že látkovce přes noc už asi odzvonilo.
No a dnes jsem teda poprvé za 17 měsíců co je ELi na světě, v tesku ohlížela slevy plín, no teda že tam toho je. Nakonc vyhrály Huggies premium, nějaký mega balík v super akci, jen za 400kč........no pravda, byla by za to jedna celá Anavy, ale tak těch plín tam je 104, to je na 3 a půl měsíce. :mrgreen:

My jsme Klárce dávali Babylove z DMka. Pak jsme se teda zas vrátili k látce, ale u ní to nemělo vliv na spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
10.1.11 13:48
xlin píše:
Holky - tak my nesatkujici to jeste moc nepozname… :-D ale diky za pripominky :-)

Nejlepší zdroj informací ohledně šátků je nosenideti.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
10.1.11 13:49
ivuska.h píše:
My jsme Klárce dávali Babylove z DMka.

Těch tu mám velkou krabici, kdyby někdo chtěl :mrgreen:
Chápu, že s tím asi lezu na blbé forum, já jen kdyby náhodou, když už je chválí i Anavy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8651
10.1.11 13:53
Brunifid píše:
ivuska.h píše:
Chápu, že s tím asi lezu na blbé forum, já jen kdyby náhodou, když už je chválí i Anavy :mrgreen:

Já jsem jiný hnusky nikdy nezkusila (jo, vlastně ještě Moltexky), takže to možná není úplně objektivní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
Brunifid píše:
Já taky přebaluju kolem té páté ranní, tak budu doufat, že si na to tak zvykla a nebudou s tím do budoucna problémy. Inzerát na ty hnuska jsem ještě nedala, dopadnu jak Mirii, ta taky není schopná dát inzerát :oops: :mrgreen:

Co to slysi me bystre usi? Jaaa,ja,ja a jenom ja uz jsem inzerat dala, ha a dokonce jsem promazala i ty stare :pankac: :potlesk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
Brunifid píše:
ivuska.h píše:
Chápu, že s tím asi lezu na blbé forum, já jen kdyby náhodou, když už je chválí i Anavy :mrgreen:

Já Babylove používám, ale asi jinou váhovou kategorii. Já hnuskuju na dovolených (delších, než víkend). A pak u babičky, protože prababička tajně brakuje šuplata s plínama a žehlí je :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.1.11 14:00

Hm, koukam, ze Alan 7-18kg se nezbavuje nikdo…

Ale my stejne milujem auticka. On tu plinu porad nekde taha. Snad budu muset koupit jeste jednu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
10.1.11 14:05
asha píše:
Hm, koukam, ze Alan 7-18kg se nezbavuje nikdo…Ale my stejne milujem auticka. On tu plinu porad nekde taha. Snad budu muset koupit jeste jednu :mrgreen:

Nechtěl by autíčkový polštářek třeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475

Mirii a kde mas inzeraty? Ze bych se podivala…kdyz uz vim ze mame holcicku :-)

moc prosim da dobra duse pripravu lanolinu z lekarny..(slibuju ze si to napisu :-) do sesitku)

Katy po tech huggiskach se malej od segry oprudil :( vubec jim nesedly a to ma papirovky od narozeni…

Příspěvek upraven 10.01.11 v 14:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
asha píše:
Hm, koukam, ze Alan 7-18kg se nezbavuje nikdo…Ale my stejne milujem auticka. On tu plinu porad nekde taha. Snad budu muset koupit jeste jednu :mrgreen:

Bobanek :mrgreen:
Me se starsi porad dozaduje merinostar s opickama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
10.1.11 14:09
asha píše:

To je Anavy? Konečně pořádná fotka, jak vypadá rozebraná, na webu to mají akorát úhledně složený :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29730
10.1.11 14:11
Mirii píše:
asha píše:
Bobanek :mrgreen:
Me se starsi porad dozaduje merinostar s opickama :lol:

No jo, vzdycky ma cely mokry triko, jak dela soustredene BRRRRVRRRRRR :mrgreen:
Kde jsou k videni ty Merinostar?

Ivusasi by chtel, ale ja uz z tech kramu tady silim. Mame 3+1…uz se sem nevejde pomalu ani mys (aspon letos jsme tu poprvy zadnou nemeli :mrgreen: ) :zed: No necham si to projit hlavou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure