Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Brunifid píše:Katy2 píše:To doufej, jinak budeš dávat inzerát
asi fakt to bylo tou plínou, teda doufám když už jsem koupila ten megabalík hnusek.
To je taky rozum, brát rovnou megabalík.
No když on byl fakt levnej.
Ale tak myslím, že problém je udat by fakt nebyl. Třeba na plavání by mi maminy určitě urvaly ruce za něj. ![]()
Katy - nejsi v tom sama. Já také teď dávám jednorázovku. POli teda hodně pije. A kolem čtvrté páté se budí na mléko a má plenku úplně durch, takže je nutno přebalit a u toho teď řve nebo se moc probere. S jednorázovkou spí mnohem lépe. Ale já doufám, že je to jen období. CHvíli jí budu dávat jednorázovky, pak zs zkusím látku a uvidím.
Já taky přebaluju kolem té páté ranní, tak budu doufat, že si na to tak zvykla a nebudou s tím do budoucna problémy. Inzerát na ty hnuska jsem ještě nedala, dopadnu jak Mirii, ta taky není schopná dát inzerát
![]()
Katy2 píše:
Holky pomooooooc, je tady taky nějaká „hnuskující“ přes noc? Já se teda asi definitivně rozhodla, že na noc pojedeme v hnuskách, už pár dní je malé dávám a spaní je o 200% lepší, tak že látkovce přes noc už asi odzvonilo.
No a dnes jsem teda poprvé za 17 měsíců co je ELi na světě, v tesku ohlížela slevy plín, no teda že tam toho je. Nakonc vyhrály Huggies premium, nějaký mega balík v super akci, jen za 400kč........no pravda, byla by za to jedna celá Anavy, ale tak těch plín tam je 104, to je na 3 a půl měsíce.
My jsme Klárce dávali Babylove z DMka. Pak jsme se teda zas vrátili k látce, ale u ní to nemělo vliv na spaní.
xlin píše:
Holky - tak my nesatkujici to jeste moc nepozname…ale diky za pripominky
Nejlepší zdroj informací ohledně šátků je nosenideti.cz.
ivuska.h píše:
My jsme Klárce dávali Babylove z DMka.
Těch tu mám velkou krabici, kdyby někdo chtěl ![]()
Chápu, že s tím asi lezu na blbé forum, já jen kdyby náhodou, když už je chválí i Anavy ![]()
Brunifid píše:ivuska.h píše:Těch tu mám velkou krabici, kdyby někdo chtěl
Chápu, že s tím asi lezu na blbé forum, já jen kdyby náhodou, když už je chválí i Anavy
Já jsem jiný hnusky nikdy nezkusila (jo, vlastně ještě Moltexky), takže to možná není úplně objektivní ![]()
Brunifid píše:
Já taky přebaluju kolem té páté ranní, tak budu doufat, že si na to tak zvykla a nebudou s tím do budoucna problémy. Inzerát na ty hnuska jsem ještě nedala, dopadnu jak Mirii, ta taky není schopná dát inzerát![]()
Co to slysi me bystre usi? Jaaa,ja,ja a jenom ja uz jsem inzerat dala, ha a dokonce jsem promazala i ty stare
![]()
Brunifid píše:ivuska.h píše:Těch tu mám velkou krabici, kdyby někdo chtěl
Chápu, že s tím asi lezu na blbé forum, já jen kdyby náhodou, když už je chválí i Anavy
Já Babylove používám, ale asi jinou váhovou kategorii. Já hnuskuju na dovolených (delších, než víkend). A pak u babičky, protože prababička tajně brakuje šuplata s plínama a žehlí je ![]()
Hm, koukam, ze Alan 7-18kg se nezbavuje nikdo…
Ale my stejne milujem auticka. On tu plinu porad nekde taha. Snad budu muset koupit jeste jednu ![]()
asha píše:
Hm, koukam, ze Alan 7-18kg se nezbavuje nikdo…Ale my stejne milujem auticka. On tu plinu porad nekde taha. Snad budu muset koupit jeste jednu
Nechtěl by autíčkový polštářek třeba?
Mirii a kde mas inzeraty? Ze bych se podivala…kdyz uz vim ze mame holcicku ![]()
moc prosim da dobra duse pripravu lanolinu z lekarny..(slibuju ze si to napisu
do sesitku)
Katy po tech huggiskach se malej od segry oprudil
vubec jim nesedly a to ma papirovky od narozeni…
Příspěvek upraven 10.01.11 v 14:09
asha píše:
Hm, koukam, ze Alan 7-18kg se nezbavuje nikdo…Ale my stejne milujem auticka. On tu plinu porad nekde taha. Snad budu muset koupit jeste jednu
Bobanek ![]()
Me se starsi porad dozaduje merinostar s opickama ![]()
asha píše:
To je Anavy? Konečně pořádná fotka, jak vypadá rozebraná, na webu to mají akorát úhledně složený ![]()
Mirii píše:asha píše:Bobanek
Me se starsi porad dozaduje merinostar s opickama
No jo, vzdycky ma cely mokry triko, jak dela soustredene BRRRRVRRRRRR ![]()
Kde jsou k videni ty Merinostar?
Ivusasi by chtel, ale ja uz z tech kramu tady silim. Mame 3+1…uz se sem nevejde pomalu ani mys (aspon letos jsme tu poprvy zadnou nemeli
)
No necham si to projit hlavou ![]()