Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
kdyz uz jsme u susicek chtela bych tuto…nemate nekdo?
http://www.aeg-electrolux.cz/node146.asp?…
Bruni tak to je paradni kup…ja uz mam mycku rok a Boschenka je moje nejlepsi kamaradka ![]()
Ja uz bych taky nebyla bez mycky
,to je pro me vetsi priorita nez susicka ![]()
Brunifid píše:lenholka píše:
teda holky, na noc hnusky?? vy me strasiteNenech se zastrašit, já mám předsevzetí, že na hnusky nešáhnu
Bruni tohle jsem si říkala taky, ale když dítě začne velmi špatně spát, tak začneš zkoušet cokoliv.
![]()
Katy2 píše:Brunifid píše:Bruni tohle jsem si říkala taky, ale když dítě začne velmi špatně spát, tak začneš zkoušet cokoliv.lenholka píše:Nenech se zastrašit, já mám předsevzetí, že na hnusky nešáhnu
teda holky, na noc hnusky?? vy me strasite![]()
A tak to je jasné. Však taky píšu, že mám předsevzetí, a těch jsem už pár porušila, jak víme ![]()
Tobě se musí kudla v kapse otvírat víc než mně, když jsi taková praxí ošlehaná látkařka ![]()
ravena píše:
kdyz uz jsme u susicek chtela bych tuto…nemate nekdo?
http://www.aeg-electrolux.cz/node146.asp?…Bruni tak to je paradni kup…ja uz mam mycku rok a Boschenka je moje nejlepsi kamaradka
Já mám 840
Katy a je neco co bys ji vytkla, pripadne ze by jsis ji znovu nekoupila?
ravena píše:
nic, je super, super, super a ještě jednou super. ![]()
Brunifid píše:Katy2 píše:A tak to je jasné. Však taky píšu, že mám předsevzetí, a těch jsem už pár porušila, jak vímeBrunifid píše:Bruni tohle jsem si říkala taky, ale když dítě začne velmi špatně spát, tak začneš zkoušet cokoliv.lenholka píše:Nenech se zastrašit, já mám předsevzetí, že na hnusky nešáhnu
teda holky, na noc hnusky?? vy me strasite![]()
Tobě se musí kudla v kapse otvírat víc než mně, když jsi taková praxí ošlehaná látkařka
No fakt mě to štve, ale v noci přebalovat fakt nemíním, co bych si jí akorát více vzbudila a zase pracně uspávala a za to mi to fakt nestojí. ![]()
Katy2 píše:ravena píše:nic, je super, super, super a ještě jednou super.
tak to mooooc rada slysim
![]()
Katy2 píše:
No fakt mě to štve, ale v noci přebalovat fakt nemíním, co bych si jí akorát více vzbudila a zase pracně uspávala a za to mi to fakt nestojí.
Ty už v noci asi nekrmíš, co?
Já jo, stejně mám malou u toho v posteli a nepřendavám ji do postýlky, takže je mi to jedno.
Brunifid píše:Katy2 píše:Ty už v noci asi nekrmíš, co?
No fakt mě to štve, ale v noci přebalovat fakt nemíním, co bych si jí akorát více vzbudila a zase pracně uspávala a za to mi to fakt nestojí.
Já jo, stejně mám malou u toho v posteli a nepřendavám ji do postýlky, takže je mi to jedno.
I když to není zrovna asi moc zdravé - tak malá spí teď v látce nějakých 12h - zatím jí to nevadí. To kolikrát když byla na noc v hnusce tak byla vzůhuru klidně co 2 hodiny, přebalily jsme a spala dál. Doufám teda že se jí to z věkem nezmění ![]()
Brunifid píše:Katy2 píše:Ty už v noci asi nekrmíš, co?
Ježiš ještě abych jí v noci krmila. ![]()
petka.konecna píše:
I když to není zrovna asi moc zdravé - tak malá spí teď v látce nějakých 12h - zatím jí to nevadí. To kolikrát když byla na noc v hnusce tak byla vzůhuru klidně co 2 hodiny, přebalily jsme a spala dál. Doufám teda že se jí to z věkem nezmění
To jako spí 12 hodin v kuse??? ![]()
Katy2 píše:
Ježiš ještě abych jí v noci krmila.