Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4373
8.1.11 14:20

Anavy flísáčky jsou lepší na patentky nebo na suchý zip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
8.1.11 14:23
ivuska.h píše:
Mě 6 kg ve 3 měs příjde v pohodě, měly to obě naše děcka, plně kojená. Porodní váhy měly 3,2 a cca 3,5 kg.

tak super! kolem mě jsou totiž samá vyžlata - 6 kilo v půl roce nebo 8 v roce apod. Tak mi to přišlo, že přibírá hodně. Ale v podstatě jsem ráda, že ji chutná a nemám problémy s kojením. A jak tu někdo psal - až začne lézt, tak to „vylozí“ :))

jo a ta stránka s recenzema zní moc dobře! přehledy a statistiky mám taky moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
8.1.11 14:26
xlin píše:
Jinak chranic matrace asi nutny je, ze?

Ne :lol: Nikdy jsem ho neměla. Až teď při odplenkovávání Klárky byla párkrát skrz matraci, peřinu a všechno, ale furt lepší, než aby spala na igelitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
8.1.11 14:27
xlin píše:
Holky, jj, dostaly jste me… a proc tak rychle? Ja nebyla rozhodnuta, jsem typicka VAHA, potrebuju argumenty pro i proti, dlouho vybiram, ale jakmile vyberu, tak je to uz hotovka. Je to super, ze je vas (nas) tolik! :-) ono ja nejvice ocenim asi to, ze mi nebude lito po kazdem pocurani plinku menit… u jednorazovek bych skoncila na 20ks denne a to by me teda asi stvalo hodne… tak prebalim, vyperu, vysusim a je to :-) :palec: a vim, ze je mimi v suchem, cistem a hlavne prirozenem… ja treba osobne nesnasim vlozky pri MS, hnusi se mi to, smrdi to, chodit v igelitu je proste fuj, a predstava, ze v tom je mimi 2 roky v kuse, tak to neeeeee!!!

No vidíš a pak že nebudeš látkovat, jsi úplně zralá na to, aby sis nakoupila i látkové vložky a měla je už po porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
8.1.11 14:34
eivlis píše:
ivuska.h píše:
Mě 6 kg ve 3 měs příjde v pohodě, měly to obě naše děcka, plně kojená. Porodní váhy měly 3,2 a cca 3,5 kg.

tak super! kolem mě jsou totiž samá vyžlata - 6 kilo v půl roce nebo 8 v roce apod. Tak mi to přišlo, že přibírá hodně. Ale v podstatě jsem ráda, že ji chutná a nemám problémy s kojením. A jak tu někdo psal - až začne lézt, tak to „vylozí“ :))

jo a ta stránka s recenzema zní moc dobře! přehledy a statistiky mám taky moc ráda.

No ony naše děcka byly dost hubené, ale dlouhé, takže tím se ta váha asi nahnala. A s tím vylezením… Ondra v 11 měs. furt neleze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
8.1.11 14:35

mehlo - tak az tak dalece asi ne :-D preci jen ta krev je neco jineho nez curanky a kakanky od mimi, to bych asi nedala psychicky… :-(

Kazdopadne teda dokud se plinkuje, tak je to ok a nepotrebuju ty chranice? Tak fajn :-D o to lip, usetrenych 500 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.1.11 14:41
xlin píše:
No nic, holciny, jdu taky neco delat. Plenkovy plan a nakup je sestaven v Excel tabulce, kterou predlozim vecer manzelovi :-D uz je na to zvykly a ma aspon prehled :-) :-)
Jinak chranic matrace asi nutny je, ze?

To je nutný i u hnusek, teda řekla bych, že tam je víc než nutný. My teda chránič nemáme, zatím se taková nehoda aby byla morká i postýlka ještě nestala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.1.11 14:42
xlin píše:
mehlo - tak az tak dalece asi ne :-D preci jen ta krev je neco jineho nez curanky a kakanky od mimi, to bych asi nedala psychicky… :-(Kazdopadne teda dokud se plinkuje, tak je to ok a nepotrebuju ty chranice? Tak fajn :-D o to lip, usetrenych 500 :palec:

500? To byl co za chránič? Já teda koupila v Ikea, prodyšný, tak že předpokládám že je to taky PUL a stál něco málo přes 100kč. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.1.11 14:44
eivlis píše:
Anavy flísáčky jsou lepší na patentky nebo na suchý zip?

Horší či lepší...........to nejde tak říct, jde o to co člověk preferuje, já teda patentky, já sucháče neberu. Už jen proto, že mám většinu výbavy jednovelikostní, tak že až po nočník a starší dítka, si sucháče velmi jednoduše odlepí, s patentkame je to přeci jen krapet složitější. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
8.1.11 14:49
Oskárek píše:
toto taky nevypadá špatně ne? :wink:
http://ny-image2.etsy.com/…01883286.jpg

ježiš to je krása! to je Ivuščin výrobek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
8.1.11 14:50

Katy - mela jsem na mysli dva - jeden do postylky a druhy do cestovni, co budu mit dole, vis… takze celkem 500,–. V te Ikei mrknu… jestli to tam maji levnejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
8.1.11 14:52

Katy - jinak jde o to, ze budeme mit nejakou specialni matraci v postylce pres 2000,– drahou, chci proste kvalitni, na tom nesetrim, tak nechci, aby byla hned procurana, vis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.1.11 14:55

Tak a tady foto Anavy Sakura v akci. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.1.11 14:56
xlin píše:
Katy - jinak jde o to, ze budeme mit nejakou specialni matraci v postylce pres 2000,– drahou, chci proste kvalitni, na tom nesetrim, tak nechci, aby byla hned procurana, vis…

No jak jsem už psala výše, u Eli se nám ještě nestalo aby se pročůrala až na matraci. Chránič jsem kupovala původně pro starší dceru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
8.1.11 14:56

Katy - moc hezke!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat