Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
215
8.1.11 12:42
Brunifid píše:
petka.konecna píše:
teta je teď těhu a prý se o ní nikdo moc nestará, po žádných testech jí neposílají (přitom už je lehce starší 33let, u nás by musela snad absolvovat úplně vše) a tam zatím nic. :nevim:
HELEEEEEEE!!!!!!
Předevčírem mi bylo 34, kdyby Tě to zajímalo :cert:

Moc gratulujem, mně bylo před koncem roku 32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
8.1.11 12:42
Brunifid píše:
Ne, fakt, pozvat do nějakého pořadu znalou osobu typu paní Anavy, co by vysvětlila, ukázala.

Fakt vtipný. Já bych ze sebe před kamerou nedostala jediné slovo :lol: Aspoň myslím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.1.11 12:44

Mě, mě, já bych jim to vysvětlila, já jsem měla na peďáku z rétoriky jedničku s hvězdičkou :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
8.1.11 12:44

Katy - nee, mam na mysli ty klasiky 70×70 a pak ty tetra osusky… http://www.vbavlnce.cz/…-zelena.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.1.11 12:46
xlin píše:
Katy - nee, mam na mysli ty klasiky 70×70 a pak ty tetra osusky… http://www.vbavlnce.cz/…-zelena.html

Jo no já už se v tom motám.
Tak že já bych teda brala na přebalování, myslím tím na prdel, ty kikko bambusové 70×70cm a Ikea bych vzala 20ks, na pusu bych vzala klasické čč plínky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.1.11 12:47
Gladys píše:
Mě, mě, já bych jim to vysvětlila, já jsem měla na peďáku z rétoriky jedničku s hvězdičkou :lol: :mrgreen:
:mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: Tak to se někde přihlaš, že chceš udělat přednášku o látkových plenkách. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
8.1.11 12:48

Katy - tak ja zkusim od kazdeho neco a uvidime… ty bambusy pry ale nedrzi moc dobre tvar, cetla jsem nekde diskusi, kde na to lidi nadavali jako na plinky, ze po par vypranich uz to nebyly ctverce apod… Tak proto volim radeji ty osvedcene Ikea.. ty se budou prat casteji nez bambus… ale zkusim je dat i na prdelku a uvidime, koupim tri nebarevne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.1.11 12:50
lenholka píše:
Katy2 píše:
lenholka píše:
teda ja mam ted 4 disany a zda se mi to malo :mrgreen:Bruni uz jsi se zkousela nacpat s kocarem do mhd v praze?? :lol:
Hele a ty ještě nemáš šátek? :mrgreen:
sim te :roll: nemam no, zatim odolavam :mrgreen:
ja se bojim ze bych si ji zavazala blbe a ze by mi zuchla, a taky ty prachy!!pffff

Leni, ty seš jak ten chlápek, co na mě minulou zimu pořvával na Pankráci, aby mi to dítě nevypadlo :roll: Bylo teda pod bundou, tak neviděl, že je v manduce, ale měla jsem sto chutí mu říct, že využívám základního úchopového reflexu dítěte a mám speciální chlupatou vestu z opičí kožešiny a dítě se drží jen za chlupy :cert:
Když se bojíš, že by ti dítě vypadlo z šátku, tak si kup ergonomické nosítko. Manduku nebo teda ještě nevypadnutelnější bude v nosítku Beco. A to má nádherné designy :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.1.11 12:51
xlin píše:
Katy - tak ja zkusim od kazdeho neco a uvidime… ty bambusy pry ale nedrzi moc dobre tvar, cetla jsem nekde diskusi, kde na to lidi nadavali jako na plinky, ze po par vypranich uz to nebyly ctverce apod… Tak proto volim radeji ty osvedcene Ikea.. ty se budou prat casteji nez bambus… ale zkusim je dat i na prdelku a uvidime, koupim tri nebarevne…

Tvar sice dlouho nedrží, začínají se časem srážet, ale to nic nemění na jejich sacích vlastnostech. Já je dávám více méně jen na rovno a to do těch disan a nebo jen do svrchních kalhotek, malá už je velká, tak že když vychytám kadění, tak si můžu dovolit je dát jen složené rovno.
Jinak na přebalování, myslím tím položení pod prtě bych koupila ještě tak dvě přebalovací podložky pratelné. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.1.11 12:53

Jo a víte proč byly ty plíny za komančů tak kvalitní? Myslím bavlněné čtverce. Protože byly všechny tetra :cert: Potvrdila mi to jak moje mamka, tak paní na úklid. To co se v současné době prodává jako obyčejná čtvercovka je výsměch. A na dotek je to fuj hrubé, tetra osušky jsou luxusní.
Prodávají se někde tetra plíny menších rozměrů jak osušky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
8.1.11 12:58

Gladys - mrkni sem - toto mas na mysli?

http://www.sambaby.com/…suska-bila-/?…

http://www.sambaby.com/…ka-barevna-/?…

http://www.sambaby.com/…razky-bobas/?…

??? Je to ono??? taky je uvazuju par koupit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.1.11 12:59

Gladys tak to teda netuším, zda se prodávají tetra plíny i menší, ale pochybuji :roll:
Jo a co flisáčky? Jak jsi s nimi spokojená? Stále stejně? Já jsem teda nadšená, perfektně tu čč drží, žádné pul kalhotky mi čč tak hezky nedržely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
8.1.11 13:06
Gladys píše:
lenholka píše:
Katy2 píše:
lenholka píše:
teda ja mam ted 4 disany a zda se mi to malo :mrgreen:
Bruni uz jsi se zkousela nacpat s kocarem do mhd v praze?? :lol:
Hele a ty ještě nemáš šátek? :mrgreen:
sim te :roll: nemam no, zatim odolavam :mrgreen:
ja se bojim ze bych si ji zavazala blbe a ze by mi zuchla, a taky ty prachy!!pffff
Leni, ty seš jak ten chlápek, co na mě minulou zimu pořvával na Pankráci, aby mi to dítě nevypadlo :roll: Bylo teda pod bundou, tak neviděl, že je v manduce, ale měla jsem sto chutí mu říct, že využívám základního úchopového reflexu dítěte a mám speciální chlupatou vestu z opičí kožešiny a dítě se drží jen za chlupy :cert:
Když se bojíš, že by ti dítě vypadlo z šátku, tak si kup ergonomické nosítko. Manduku nebo teda ještě nevypadnutelnější bude v nosítku Beco. A to má nádherné designy :huban:

a unosim v tom dite s 10kg napr??nepadnu na drzku??:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.1.11 13:08

xlin, jojo, to bude ono :palec: Tak to si ukládám do záložek, určitě nějaké vezmu

Katy, já jsem spokojená, dokonce tak spokojená, že se chystám koupit ještě jedny. :lol: Pulky už mám jen jako záložní, protože zařezávající se gumičky nějak ztratili své kouzlo, když může být v měkoučkym :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.1.11 13:09
Gladys píše:Katy, já jsem spokojená, dokonce tak spokojená, že se chystám koupit ještě jedny. :lol: Pulky už mám jen jako záložní, protože zařezávající se gumičky nějak ztratili své kouzlo, když může být v měkoučkym :mrgreen:

Gladys tak u nás je to přesně tak, taky mě nadchly a hlavně, má konečně nepodrážděné stehýnka od PUL, prostě nám ten PUL vážně asi nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure