Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
8.1.11 12:12
lenholka píše:
a holky, ty disany, zhodnotil by mi to nekdo??
řekla bych že je to ok. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.1.11 12:12
xlin píše:
no ja jsem si to teda ted komplet sepsala pro ten zacatek a vychazi to cca. na 6230,–. Pokud by vas zajimal muj seznam, tak se ozvete, klidne ho sem dam… Podle toho, co jsem vycetla a co chci spis zkusit… sazim zezacatku na plinky a Disany a kalhotkove budu zkouset anavy…

já bych o seznam měla zájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.1.11 12:14
lenholka píše:
teda ja mam ted 4 disany a zda se mi to malo :mrgreen:Bruni uz jsi se zkousela nacpat s kocarem do mhd v praze?? :lol:

Hele a ty ještě nemáš šátek? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
8.1.11 12:19

Katy - tak to je super seznam, ja si ho ted upravila a pujdu tedy do toho:

30ks Ikea Barsling osuska (misto plen)
30ks Ikea frote ruč. za tech 5,–
2× snappy sponka (pro jistotu)
5× Disany
2× PUL kalhotky svrchni tristies
2× fleece anavy patentka
2× AIO Anavy
3× kalhotkova Anavy
1bal separ. plinek

• navic chci na pusu apod. 10× čč 70×70, 10× čč 80×80, 12× barevna plena bambus, 3× plena bambus neběl., 3× tetra osuška, 1× bambus osuška (vyzkouším, co bude lepší)

Napada vas jeste neco? A ty kalhotkove budu dokupovat az mimi povyroste podle toho, co mu bude sedet…

Cely seznam cca. za 6500,–, podle cen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
8.1.11 12:24
Katy2 píše:
lenholka píše:
teda ja mam ted 4 disany a zda se mi to malo :mrgreen:Bruni uz jsi se zkousela nacpat s kocarem do mhd v praze?? :lol:

sim te :roll: nemam no, zatim odolavam :mrgreen:
ja se bojim ze bych si ji zavazala blbe a ze by mi zuchla, a taky ty prachy!!pffff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.1.11 12:25
xlin píše:
Katy - tak to je super seznam, ja si ho ted upravila a pujdu tedy do toho:

30ks Ikea Barsling osuska (misto plen)
30ks Ikea frote ruč. za tech 5,–
2× snappy sponka (pro jistotu)
5× Disany
2× PUL kalhotky svrchni tristies
2× fleece anavy patentka
2× AIO Anavy
3× kalhotkova Anavy
1bal separ. plinek

• navic chci na pusu apod. 10× čč 70×70, 10× čč 80×80, 12× barevna plena bambus, 3× plena bambus neběl., 3× tetra osuška, 1× bambus osuška (vyzkouším, co bude lepší)

Napada vas jeste neco? A ty kalhotkove budu dokupovat az mimi povyroste podle toho, co mu bude sedet…

Cely seznam cca. za 6500,–, podle cen…

Já bych teda nebrala 30 těch Ikea frote ručníku, to se mi zdá fakt zbytečně moc, se zbytkem souhlasím. :-D
No a s těmi plenkami na pusu, no já ti nevím, mě by těch kikko bambusových bylo na pusu líto, ty jsou super savé právě do těch disan. :-D :lol: Navíc máš sušičku, tak že všechny čč i obyč budou příjemné na omak po vytažení ze sušičky, tak že bych pusinu klidně utírala obyč. čč. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
8.1.11 12:25
Brunifid píše:
lenholka píše:
Však ale říkám, že to vyzkouší a když tomu přijde na chuť, může dokoupit. Ale kdyby jich koupila deset a pak jí to nevyhovovalo, je to škoda, sice je prodá, ale za míň. Šmarjá Ty jsi z Prahy??? Pět let mi tam bohatě stačilo, ještě dneska mám osypky, když musím projíždět skrz :poblion: Zlatě na vesnici se slepicema na zahradě a ovcema pod oknem :mrgreen:

ja taky pevne doufam, ze do roka budu zase zpet v usteckym kraji, a jestli ne tak doma bude veselo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.1.11 12:26
lenholka píše:
Katy2 píše:
lenholka píše:
sim te :roll: nemam no, zatim odolavam :mrgreen:
ja se bojim ze bych si ji zavazala blbe a ze by mi zuchla, a taky ty prachy!!pffff

njn nevíš o co přicházíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
8.1.11 12:32

Katy - to mas asi pravdu… dalsi usetrene penizky, ze… susicka je fakt super vec, jsem z ni nadsena :-D tak ty bambusy asi vyskrtam a necham jen tri barevne :-)

Jinak zapomnela jsem jeste na ten
Extendor (150,–)
a síťka na použité pleny (140,–)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
8.1.11 12:34
Brunifid píše:
Ach jo :-( Mnout teda až suché? Zkusím to.
Sušička by se sem sice vešla, ale nějak po ní neprahnu. A taky jak bych si potom zdůvodnila, že potřebuju víc plen, abych měla co dávat, když nějaké čekají na vyprání a nějaké se suší? :think: :mrgreen:
Ale zajímavé je, že naše prádlo je furt normální. Ale to bude asi aviváží. Jsem se tuhle rozhodla, že sdělám aviváž, co mám doma a další už kupovat nebudu, ale koukám, že budu muset. Leda teda vyzkoušet ten ocet, my nic bambusového nemáme :lol:

Máte! moje vkládačka v plence je z konopnobambusovýho flísu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.1.11 12:35

xlin navíc ty bambusky pak může přikoupit kdykoliv. :wink:
Ještě teda další varianta je vicevrstvé plenky, ale když bych nějaké kupovala, tak jedině tyhle, dělají i větší rozměry, teď je ale momentálně asi nemají. Ze začátku je můžeš používat na kalhotkový sklad a až budou na sklad malé, tak je lze použít jako vkládací plenku. http://www.anavy.cz/…plenka-vel-S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.1.11 12:38
xlin píše:
Katy - to mas asi pravdu… dalsi usetrene penizky, ze… susicka je fakt super vec, jsem z ni nadsena :-D tak ty bambusy asi vyskrtam a necham jen tri barevne :-)Jinak zapomnela jsem jeste na ten
Extendor (150,–)
a síťka na použité pleny (140,–)

I když já bych ty bambusky asi nevyškrtávala, jen bych přehodnotila na co je budu používat. Já je používám jen na čůrání, teda né pro sebe, ale pro ELišku. :mrgreen: Tak že bych možná ubrala nějaké ty Ikea, těch bych vzala třeba 20ks. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
8.1.11 12:38

Katy - o tech taky uvazuju… ale ja ty bambusy chci vylozene na pusu a jako podlozku a tak, vis, tyto jsou moc malinke… Ja jen doufam, ze ty Ikea osusky, co mi poradily holky, jsou fakt good :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
8.1.11 12:40

No to se ti rekne na curani :-D a jak poznam, kdy zrovna bude curat nebo kakat? :-D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.1.11 12:41
xlin píše:
Katy - o tech taky uvazuju… ale ja ty bambusy chci vylozene na pusu a jako podlozku a tak, vis, tyto jsou moc malinke… Ja jen doufam, ze ty Ikea osusky, co mi poradily holky, jsou fakt good :-)

Jo ty chceš ty malé Kikko bambusky? To jsou tuším 30×30cm, že? Těch tu mám celé balení a už je nepoužívám, teda veeeeeeeelmi zřídka a to tak 3ks, mám jich 8ks, tak že kdyby měl někdo zájem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure