Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky a co jsou ty TETRA pleny? v cem jsou jine od normalnich?
xlin píše:
To jsou osušky na mimčo - jsou strašně veliké - myslím že 100×100 - výborně sajou.
Já sice nemám dnešní, mám 12let staré tetra pleny a jsou úplně suprové
navíc malé miminko do toho zabalíš od hlavy k patě ![]()
xlin píše:
To je obr plena osuska. U mrnat je to lepsi nez frotaky, ty jsou moc tlusty.
Aha, diky za vyklad, ja chtela koupit ty bambusove osusky, ale jedna stoji 155,–. Tak ty tetra jsou teda taky dobre a levnejsi, jo?
xlin píše:
Aha, diky za vyklad, ja chtela koupit ty bambusove osusky, ale jedna stoji 155,–. Tak ty tetra jsou teda taky dobre a levnejsi, jo?
jj přesně tak. ![]()
Ahoj maminky. Koukám sem na vás už od začátku těhotenství a jsem pevně rozhodnutá látkovat. Myslím že už je na čase začít kupovat, ne jen přemýšlet. Rodím přelom dubna/května (jako Xlin
) Takže se přidávám i k vám a budu otravovat ![]()
Jsem teda z toho množství sortimentu trochu mimo, tak budu vděčná za každou praktickou radu. Maminka taky plete, tak jí zaúkoluju a od příští výplaty nakupuju.
Supeeeer, mám radost že se přidávají další a další, co budou látkovat
![]()
No pockejte, jestli budou tak ukecane jak v kvetnatkach, tak nebudete stihat docitat
![]()
xlin píše:
Monin - parada!Holky latkarky - bojte se!!! Invaze zacina!
Spíš bychom měly podniknout nějakou invazi do „pampersových“ kruhů
![]()
pomeranca píše:xlin píše:Spíš bychom měly podniknout nějakou invazi do „pampersových“ kruhů
![]()
Jako sirit osvetu latkovych plin? Jeje to bych nedoporucovala,vetsinou se tyhle diskuze strhnou v hadku ![]()
Mirii píše:pomeranca píše:Jako sirit osvetu latkovych plin? Jeje to bych nedoporucovala,vetsinou se tyhle diskuze strhnou v hadkuxlin píše:Spíš bychom měly podniknout nějakou invazi do „pampersových“ kruhů
![]()
jo jo souhlasím ![]()