Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
7.1.11 21:20
Katy2 píše:
asha píše:
No ale ja uz fakt nic nepotrebuju! Vzdyt pocitam, ze v lete Benovi ty pliny seberu! A co pak s tim…neee, reseni mi sem nepiste, pred chvili mi ho rekla kamoska. (momentalne jsem rozhodnuta, ze 4. neeeee :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: …ale to treba zas prejde)
Hele a jak mu ty plíny vezmeš? Máš nějakou osvědčenou taktiku jak na to? :mrgreen:

No mam :mrgreen: Cekam tak dlouho, az to v ty makovicce dozraje, coz u obou bylo na jare ve dvou a ctvrt. Sebrala jsem, kluk byl behem dvou dnu bez plen, chodil teda naostro, bez teplaku. Holce to trvalo tyden do spolehlivosti. Ale predtim jsem to semtam zkusila…abych nocnik zas schovala.
A T. mela ze zacatku obdobi, kdy se proste na nocnik neposadila. Na ni platilo mirny nasili spolu s konzumaci cokoladovyho Miklase. Jen tak zjistila, ze ji nocnik ten zadek fakt nesezere.
B. to ma blby, pac mu budou dva tesne pred letem…na podzim teda cekat nebudu 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.1.11 21:23
farska píše:
Katy2 píše:
Ty jo holky a neměly by jsme opravdu navštívit nějakého psychouše? To přeci není normální, taková závislost na plenkách, vždyť ty děti do toho jen čůraj a kadí a my tady nad tím tak slintáme. :mrgreen:
Jo,prej se tomu rika ‚davova psychoza‘ :-P

No a ja prosim pekne odolavam 4!!! roky vsem diskuzim, protoze mi to bylo jasny… a pak na stary kolena… :mrgreen: Jsem si tak tise a samostatne latkovala… :mrgreen: :mrgreen:

Hele a ty planujes jeste neco???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.1.11 21:24
asha píše:
Katy2 píše:
asha píše:
No ale ja uz fakt nic nepotrebuju! Vzdyt pocitam, ze v lete Benovi ty pliny seberu! A co pak s tim…neee, reseni mi sem nepiste, pred chvili mi ho rekla kamoska. (momentalne jsem rozhodnuta, ze 4. neeeee :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: …ale to treba zas prejde)
Hele a jak mu ty plíny vezmeš? Máš nějakou osvědčenou taktiku jak na to? :mrgreen:
No mam :mrgreen: Cekam tak dlouho, az to v ty makovicce dozraje, coz u obou bylo na jare ve dvou a ctvrt. Sebrala jsem, kluk byl behem dvou dnu bez plen, chodil teda naostro, bez teplaku. Holce to trvalo tyden do spolehlivosti. Ale predtim jsem to semtam zkusila…abych nocnik zas schovala.
A T. mela ze zacatku obdobi, kdy se proste na nocnik neposadila. Na ni platilo mirny nasili spolu s konzumaci cokoladovyho Miklase. Jen tak zjistila, ze ji nocnik ten zadek fakt nesezere.
B. to ma blby, pac mu budou dva tesne pred letem…na podzim teda cekat nebudu 8-)

Hmmm, nám budou dva v srpnu, tak snad jí to do té doby v makovici taky docvakne. Jako už teď dobře ví, že je počůraná, obvykle hlásí že chce přebalit, a když má hovňouse, tak to běží rovnou s osuškou a stojí před koupelnou. :mrgreen: Na nočník už občas taky něco pustí, když se jí zrovna chce, když se jí nechce, tak chvíli posedí a jde do pryč. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.1.11 21:31

Tak to jsem zvedava…zatim co sleduju, tak hodne casto se stava, ze kdo vysazuje na nocnik pred 2. rokem, tak zazije obdobi drsnyho odmitani a vraci se nacas do plen. Ale ne nafurt :mrgreen: Jen se to tu za tech 7 let resilo docela casto..a jinde taky. Ja jsem lina matka, jdu cestou nejmensiho odporu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale fakt nevim, co s tim. Ted sleduju segru, ma holcicku o mesic mladsi a taky zacina upozornovat, takze chteji ted zacit s nocnikem. Tak uvidime, jak to zmaknou. Moje deti jsou teda cunata, jim je proste fuk, v cem jsou. Pak ale staci par dnu a je po plinach. Ja na takovy delsi nocnikovani nemam nervy nebo co :mrgreen: A to hodne rychle prejdou na zachod, protoze nemam nervy ani na ten nocnik …a oni nejak taky ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.1.11 21:34
asha píše:
farska píše:
Katy2 píše:
Ty jo holky a neměly by jsme opravdu navštívit nějakého psychouše? To přeci není normální, taková závislost na plenkách, vždyť ty děti do toho jen čůraj a kadí a my tady nad tím tak slintáme. :mrgreen:
Jo,prej se tomu rika ‚davova psychoza‘ :-P

No a ja prosim pekne odolavam 4!!! roky vsem diskuzim, protoze mi to bylo jasny… a pak na stary kolena… :mrgreen: Jsem si tak tise a samostatne latkovala… :mrgreen: :mrgreen:

Hele a ty planujes jeste neco???

Jestli tim ‚neco‘myslis 'nekoho,tak pokud jestli jeste nekdy,tak NAPOSLEDY(uz ted mam po 3 SC).A V NASLEDUJICH DVOU LETECH NE-pak se uvidi.Manzelovi uz bylo 50 a i kdyz je to naprosto neuveritelny chlap se skvelymi geny,nemuzu ho nechat plodit ty deti taky porad,ze jo :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.1.11 21:38

Tak to jooo ( a mam nemistnou otazku..kolik je tobe? ) Ja prave pokud by jo, tak porod tri roky po B. A to uz mi bude 37..coz o to, ze jo, ale zdravi nic moc a pak vsechny ty sileny opletacky s amnio a pod…

Mmch., ted si uvedomuju, ze pred 7mi lety uz od 9 rano rodim :mrgreen: A budu do 11 zitra…chudinka ja! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.1.11 21:50
asha píše:
Tak to jooo ( a mam nemistnou otazku..kolik je tobe? ) Ja prave pokud by jo, tak porod tri roky po B. A to uz mi bude 37..coz o to, ze jo, ale zdravi nic moc a pak vsechny ty sileny opletacky s amnio a pod…Mmch., ted si uvedomuju, ze pred 7mi lety uz od 9 rano rodim :mrgreen: A budu do 11 zitra…chudinka ja! :mrgreen:

Jeee,tak narozeninky :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

A ja mam 33 :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.1.11 21:52
farska píše:
asha píše:
Tak to jooo ( a mam nemistnou otazku..kolik je tobe? ) Ja prave pokud by jo, tak porod tri roky po B. A to uz mi bude 37..coz o to, ze jo, ale zdravi nic moc a pak vsechny ty sileny opletacky s amnio a pod…Mmch., ted si uvedomuju, ze pred 7mi lety uz od 9 rano rodim :mrgreen: A budu do 11 zitra…chudinka ja! :mrgreen:

Diky! :)

A nestyd se, to te nejaky tri roky fakt nepali ;) A jeste dotaz: nechas se zahnat na amnio?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
7.1.11 21:58

ty brdo vy jedete teda :lol:
na anavy jsem koukala odpoledne a uz tam ty novy vzory byly…jsem tam koukala po ruzovym prouzku a po zelenejch kravickach ci cem…
no jo jenze ja mam na ceste asi 4 kusy tak ted holt nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
7.1.11 22:03
Oskárek píše:
toto taky nevypadá špatně ne? :wink:
http://ny-image2.etsy.com/…01883286.jpg

Oskarku to je taky moc pekneeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
7.1.11 22:06

Oskarku kdes to vyhrabala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
7.1.11 22:09

Jooo a co to kdo chtel v te branekdetem? Sestra tam jde pristi tyden pro moje nakupy,tak by to mohla vzit a poslat postou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
7.1.11 22:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.1.11 22:10
asha píše:
farska píše:
asha píše:

A nestyd se, to te nejaky tri roky fakt nepali ;) A jeste dotaz: nechas se zahnat na amnio?

Ne,
na amnio jsem odmitla jit uz dvakrat,vcera jsem to psala:
Pro dr je duvod to,ze nas'soucet veku je nad 70let' a to uz ‚se pry amnio doporucuje‘.
Tssss-na co??? POKUD BUDOU DOBRE VYSLEDKY JINE A VEROHODNEJSI (KVALITNI UZV,SIJOVE PROJASNENI ATD) ODMITNU ZASE :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.1.11 22:14
farska píše:
asha píše:
farska píše:
asha píše:

A nestyd se, to te nejaky tri roky fakt nepali ;) A jeste dotaz: nechas se zahnat na amnio?
Ne,
na amnio jsem odmitla jit uz dvakrat,vcera jsem to psala:
Pro dr je duvod to,ze nas'soucet veku je nad 70let' a to uz ‚se pry amnio doporucuje‘.
Tssss-na co??? POKUD BUDOU DOBRE VYSLEDKY JINE A VEROHODNEJSI (KVALITNI UZV,SIJOVE PROJASNENI ATD) ODMITNU ZASE :nevim:

Jj, taky myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí