Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Katy2 píše:asha píše:Hele a jak mu ty plíny vezmeš? Máš nějakou osvědčenou taktiku jak na to?
No ale ja uz fakt nic nepotrebuju! Vzdyt pocitam, ze v lete Benovi ty pliny seberu! A co pak s tim…neee, reseni mi sem nepiste, pred chvili mi ho rekla kamoska. (momentalne jsem rozhodnuta, ze 4. neeeee![]()
![]()
…ale to treba zas prejde)
No mam
Cekam tak dlouho, az to v ty makovicce dozraje, coz u obou bylo na jare ve dvou a ctvrt. Sebrala jsem, kluk byl behem dvou dnu bez plen, chodil teda naostro, bez teplaku. Holce to trvalo tyden do spolehlivosti. Ale predtim jsem to semtam zkusila…abych nocnik zas schovala.
A T. mela ze zacatku obdobi, kdy se proste na nocnik neposadila. Na ni platilo mirny nasili spolu s konzumaci cokoladovyho Miklase. Jen tak zjistila, ze ji nocnik ten zadek fakt nesezere.
B. to ma blby, pac mu budou dva tesne pred letem…na podzim teda cekat nebudu ![]()
farska píše:Katy2 píše:Jo,prej se tomu rika ‚davova psychoza‘
Ty jo holky a neměly by jsme opravdu navštívit nějakého psychouše? To přeci není normální, taková závislost na plenkách, vždyť ty děti do toho jen čůraj a kadí a my tady nad tím tak slintáme.
No a ja prosim pekne odolavam 4!!! roky vsem diskuzim, protoze mi to bylo jasny… a pak na stary kolena…
Jsem si tak tise a samostatne latkovala…
![]()
Hele a ty planujes jeste neco???
asha píše:Katy2 píše:No mamasha píše:Hele a jak mu ty plíny vezmeš? Máš nějakou osvědčenou taktiku jak na to?
No ale ja uz fakt nic nepotrebuju! Vzdyt pocitam, ze v lete Benovi ty pliny seberu! A co pak s tim…neee, reseni mi sem nepiste, pred chvili mi ho rekla kamoska. (momentalne jsem rozhodnuta, ze 4. neeeee![]()
![]()
…ale to treba zas prejde)
Cekam tak dlouho, az to v ty makovicce dozraje, coz u obou bylo na jare ve dvou a ctvrt. Sebrala jsem, kluk byl behem dvou dnu bez plen, chodil teda naostro, bez teplaku. Holce to trvalo tyden do spolehlivosti. Ale predtim jsem to semtam zkusila…abych nocnik zas schovala.
A T. mela ze zacatku obdobi, kdy se proste na nocnik neposadila. Na ni platilo mirny nasili spolu s konzumaci cokoladovyho Miklase. Jen tak zjistila, ze ji nocnik ten zadek fakt nesezere.
B. to ma blby, pac mu budou dva tesne pred letem…na podzim teda cekat nebudu
Hmmm, nám budou dva v srpnu, tak snad jí to do té doby v makovici taky docvakne. Jako už teď dobře ví, že je počůraná, obvykle hlásí že chce přebalit, a když má hovňouse, tak to běží rovnou s osuškou a stojí před koupelnou.
Na nočník už občas taky něco pustí, když se jí zrovna chce, když se jí nechce, tak chvíli posedí a jde do pryč. ![]()
Tak to jsem zvedava…zatim co sleduju, tak hodne casto se stava, ze kdo vysazuje na nocnik pred 2. rokem, tak zazije obdobi drsnyho odmitani a vraci se nacas do plen. Ale ne nafurt
Jen se to tu za tech 7 let resilo docela casto..a jinde taky. Ja jsem lina matka, jdu cestou nejmensiho odporu
![]()
Ale fakt nevim, co s tim. Ted sleduju segru, ma holcicku o mesic mladsi a taky zacina upozornovat, takze chteji ted zacit s nocnikem. Tak uvidime, jak to zmaknou. Moje deti jsou teda cunata, jim je proste fuk, v cem jsou. Pak ale staci par dnu a je po plinach. Ja na takovy delsi nocnikovani nemam nervy nebo co
A to hodne rychle prejdou na zachod, protoze nemam nervy ani na ten nocnik …a oni nejak taky ne ![]()
asha píše:farska píše:Katy2 píše:Jo,prej se tomu rika ‚davova psychoza‘
Ty jo holky a neměly by jsme opravdu navštívit nějakého psychouše? To přeci není normální, taková závislost na plenkách, vždyť ty děti do toho jen čůraj a kadí a my tady nad tím tak slintáme.No a ja prosim pekne odolavam 4!!! roky vsem diskuzim, protoze mi to bylo jasny… a pak na stary kolena…
Hele a ty planujes jeste neco???Jsem si tak tise a samostatne latkovala…
![]()
Jestli tim ‚neco‘myslis 'nekoho,tak pokud jestli jeste nekdy,tak NAPOSLEDY(uz ted mam po 3 SC).A V NASLEDUJICH DVOU LETECH NE-pak se uvidi.Manzelovi uz bylo 50 a i kdyz je to naprosto neuveritelny chlap se skvelymi geny,nemuzu ho nechat plodit ty deti taky porad,ze jo
![]()
Tak to jooo ( a mam nemistnou otazku..kolik je tobe? ) Ja prave pokud by jo, tak porod tri roky po B. A to uz mi bude 37..coz o to, ze jo, ale zdravi nic moc a pak vsechny ty sileny opletacky s amnio a pod…
Mmch., ted si uvedomuju, ze pred 7mi lety uz od 9 rano rodim
A budu do 11 zitra…chudinka ja! ![]()
asha píše:
Tak to jooo ( a mam nemistnou otazku..kolik je tobe? ) Ja prave pokud by jo, tak porod tri roky po B. A to uz mi bude 37..coz o to, ze jo, ale zdravi nic moc a pak vsechny ty sileny opletacky s amnio a pod…Mmch., ted si uvedomuju, ze pred 7mi lety uz od 9 rano rodimA budu do 11 zitra…chudinka ja!
Jeee,tak narozeninky
![]()
A ja mam 33
![]()
farska píše:asha píše:
Tak to jooo ( a mam nemistnou otazku..kolik je tobe? ) Ja prave pokud by jo, tak porod tri roky po B. A to uz mi bude 37..coz o to, ze jo, ale zdravi nic moc a pak vsechny ty sileny opletacky s amnio a pod…Mmch., ted si uvedomuju, ze pred 7mi lety uz od 9 rano rodimA budu do 11 zitra…chudinka ja!
Jeee,tak narozeninky
A ja mam 33![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Diky! ![]()
A nestyd se, to te nejaky tri roky fakt nepali
A jeste dotaz: nechas se zahnat na amnio?
ty brdo vy jedete teda ![]()
na anavy jsem koukala odpoledne a uz tam ty novy vzory byly…jsem tam koukala po ruzovym prouzku a po zelenejch kravickach ci cem…
no jo jenze ja mam na ceste asi 4 kusy tak ted holt nic ![]()
Oskárek píše:
toto taky nevypadá špatně ne?
http://ny-image2.etsy.com/…01883286.jpg
Oskarku to je taky moc pekneeee
Jooo a co to kdo chtel v te branekdetem? Sestra tam jde pristi tyden pro moje nakupy,tak by to mohla vzit a poslat postou…
asha píše:farska píše:asha píše:
Jeee,tak narozeninky
A ja mam 33![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Diky!
A nestyd se, to te nejaky tri roky fakt nepaliA jeste dotaz: nechas se zahnat na amnio?
Ne,
na amnio jsem odmitla jit uz dvakrat,vcera jsem to psala:
Pro dr je duvod to,ze nas'soucet veku je nad 70let' a to uz ‚se pry amnio doporucuje‘.
Tssss-na co??? POKUD BUDOU DOBRE VYSLEDKY JINE A VEROHODNEJSI (KVALITNI UZV,SIJOVE PROJASNENI ATD) ODMITNU ZASE ![]()
farska píše:asha píše:Ne,farska píše:asha píše:
Jeee,tak narozeninky
A ja mam 33![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Diky!
A nestyd se, to te nejaky tri roky fakt nepaliA jeste dotaz: nechas se zahnat na amnio?
na amnio jsem odmitla jit uz dvakrat,vcera jsem to psala:
Pro dr je duvod to,ze nas'soucet veku je nad 70let' a to uz ‚se pry amnio doporucuje‘.
Tssss-na co??? POKUD BUDOU DOBRE VYSLEDKY JINE A VEROHODNEJSI (KVALITNI UZV,SIJOVE PROJASNENI ATD) ODMITNU ZASE
Jj, taky myslim.