Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
7.1.11 20:27
xlin píše:
Katy2 píše:
xlin píše:
Super, holky, pozkousime a uvidime… :-) snad poznam, ktere jsou ok a ktere mene ok :-)Do bavlnky se chystam, asi pristi tyden, tam mi urcite poradi :-)
Xlin ty jsi odkud?
Jinak v Bavlnce toho moc nemají bohužel, spíš tam vedou ty popolini, bambinex, imse vimse, pop-in, disany a to asi tak vše. Krásné plenky jako Anavy, Šijeme dětem, Itti Bitti, tam fakt nenajdeš, teda aspoň v OV opravdu ne.
Ahoj! Jsem z Ostravy, jak jsem manzelovi ted ukazovala plinky z bavlnky, tak mi rekl, ze zadne plinky nebudou, ze se mu nelibi :-D naopak anavy sklizi fakt uspech, ty se mu moc libi… prijdou mi opravdu prakticke a moc hezke, no asi do nich pujdeme :-) jeste dva mesice pockam a pak nakoupime… :-) uz se na ne fakt moc tesim :-) daleko vic nez na „hnusky“, jak tomu rikate :-)

No ale pospěš si, aby ti ty krásně Anavy někdo nevyfouknul. :lol: Tak že z OV? Kdyby jsi třeba chtěla, tak bych ti mohla přivézt Anavy ukázat, aby jsi je viděla na vlastní oči. Jezdím téměř každý den do OV Poruby do školky, tak že by jsme si třeba mohly dát někde zcuka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
7.1.11 20:28

Gladys - moc diky za radu, asi nejvic koupime tech anav a par treba i jinych… samozrejme i ty ctvercove a nejake AIO, kdyz nekam pojedeme treba… pocitam do zacatku tak 10tis. ze padne… ja newborn kupovat nebudu, budeme mit asi velke mimi, manzel je dvoumetrak, narodil se s 57cm, takze si myslim, ze maly bude po nem a i oblecky zacinam 56 a 62 :-D kdyztak par tydnu odlatkuju se skladacimi ctverci a pak uz budou ty jednovelikostni akorat… Ta slecna je chudak, ale ja pocitam s rychlerostoucim chlapeckem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
7.1.11 20:29
Gladys píše:
Asho, na malé mimi jak to bude sedět nevim, v červnu poreferuju :mrgreen: Ale podle mě, když tu plínu zmenšíš těma patentkama, tak tu dlouhou vkládačku tam malé miminko potřebovat přes den nebude, bude mu stačit ta malá

Gladys, otravovala jsem z anavy pani Ivu a napsala mi to presne tak… pro male mimi staci mala vkladacka, pak pro velke jen ta velka a kdyz nekam jedes nebo na noc davas obe… uz zacinam byt chytra, co? :-D :dance: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.1.11 20:32

Xlin - :mavam:

Koukám že tě tady holky ukecaly rychle :) - to Bruni odolávala dýl - že?

Jinak Anavy a šijemedětem plenky jsou nejlepší :palec: - nejjemnější, krásné :) a pěkné jsou i anavy flísačky :)

Doufám že dobře vybereš :)

• Citovat
  • Upravit
7712
7.1.11 20:34

Katy, tak to by bylo super, kdybych se na ne mohla kouknout! Tak nekdy pristi tyden, jo? napsala bych ti SZ a domluvily bychom se, muzu do Poruby dorazit, ale az nekdy po 12:00 kvuli vychazkam na nemocenske :-( muzem zajit na caj nekam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
7.1.11 20:35

Petko - no u me to slo rychle, no :-D ani nemusely ukecavat, byla jsem napul zlomena uz predtim a ony to jen dotahly :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
7.1.11 20:37

Kurna Katy ty si aspon nepripadas jako exot,mas zase dalsi latkujici maminku- kamosku. Ja chci takyyyyy,ja mam jenom tady vas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.1.11 20:37
xlin píše:
Katy, tak to by bylo super, kdybych se na ne mohla kouknout! Tak nekdy pristi tyden, jo? napsala bych ti SZ a domluvily bychom se, muzu do Poruby dorazit, ale az nekdy po 12:00 kvuli vychazkam na nemocenske :-( muzem zajit na caj nekam :-)

xlin tak to je blbé, já jsem v OV jen do 11hod, pak vyzvedávám holku ze školky a jedeme domů. Tak že pak jedině, že bych dojela k tobě, pro mě to problém není, záleží na tobě. Příští týden bych ještě mohla, další týden jedeme do Klimkovic do lázní, tak že pak budu mimo, ale také budu pojízdná, tak že bych klidně jednu Anavy mohla vzít sebou a udělat sraz třeba někdy odpoledne, někde v OV. Ale jak jsem psala, není problém pro mě dojet i k tobě, jen teda mohu od 8 - tak do 10.30hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.1.11 20:38
Mirii píše:
Kurna Katy ty si aspon nepripadas jako exot,mas zase dalsi latkujici maminku- kamosku. Ja chci takyyyyy,ja mam jenom tady vas!
:lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309

Koukam na Anavy a zda se mi to-anebo maji v nabidce nove prouzky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750

Holky kdo má zálusk na nějaké Anavy, tak radím rychle rychle, protože až se na to vrchne Xlin, tak na eshopu bude prd. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.1.11 20:40
farska píše:
Koukam na Anavy a zda se mi to-anebo maji v nabidce nove prouzky :mrgreen:

NO něco nového tam pravděpodobně je.
Novinky
Přidány dámské vložky, jednovel. plenky na patentky a Anavy Easy. Další dámské vložky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.1.11 20:41
farska píše:

Hus babo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.1.11 20:42
asha píše:
farska píše:
Hus babo!!!
:think: :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.1.11 20:42
Mirii píše:
Kurna Katy ty si aspon nepripadas jako exot,mas zase dalsi latkujici maminku- kamosku. Ja chci takyyyyy,ja mam jenom tady vas!

Já taky neznám v mém okolí nikoho kdo látkuje - jen manželova sestřenice a pak široko daleko nikdo a já jsem za blázna.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí