Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
7.1.11 20:42
xlin píše:
Gladys - moc diky za radu, asi nejvic koupime tech anav a par treba i jinych… samozrejme i ty ctvercove a nejake AIO, kdyz nekam pojedeme treba… pocitam do zacatku tak 10tis. ze padne… ja newborn kupovat nebudu, budeme mit asi velke mimi, manzel je dvoumetrak, narodil se s 57cm, takze si myslim, ze maly bude po nem a i oblecky zacinam 56 a 62 :-D kdyztak par tydnu odlatkuju se skladacimi ctverci a pak uz budou ty jednovelikostni akorat… Ta slecna je chudak, ale ja pocitam s rychlerostoucim chlapeckem :-D

No tak to neprehanej ani s tou 56 :mrgreen: Moje deti z ni vyrostli v 6ti tydnech a kdyz se kouknes na porodni miry… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
7.1.11 20:44

Katy, klidne pak az budes moct odpoledne, to neni problem, ja se prizpusobim a nijak na to nespecham :-) jsi moc hodna, diky :-) kazdopadne ty sijemdetem jsou taky krasne! Tak pak pokoupim asi anavy a ty druhe a bude klid… mi ty ostatni prisly i dost tvrde (Haipa pastelka - ty mela kamoska a byly dost ostre), koupila bych stejne bambusky, jsem s tim materialem strasne spokojena (i rucinky, uterky, osusky, vse doma bambus :-D)! A kdyz muzou byt i krasne barevne, tak proc ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
7.1.11 20:45
Katy2 píše:
Holky kdo má zálusk na nějaké Anavy, tak radím rychle rychle, protože až se na to vrchne Xlin, tak na eshopu bude prd. :mrgreen:

Nebojte, ja az v breznu az se uvolni finance :-D driv nemuzu, tak klidne nakupujte :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.1.11 20:46

No tyy jo, uz jsou tam zas oranzovy prouzky! A ten modry je taky mnam. AAAA oranzovy auticka! Oranzovou na plinach milujuuuuu pomoc!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
7.1.11 20:47

asho - 56 mam asi celkem 7 kousku a zbytek 62 :-D mamka sla i menit po vanocich, protoze koupila nadhernou novoroz. soupravicku, drahou moc moc, a v 56… tak jsem ji donutila to jit vymenit za 62 :-D s prekotnym rustem pocitam :-D
Jaj, holky, ja se tak tesim na ty plinky! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.1.11 20:48
asha píše:
No tyy jo, uz jsou tam zas oranzovy prouzky! A ten modry je taky mnam. AAAA oranzovy auticka! Oranzovou na plinach milujuuuuu pomoc!!! :mrgreen:

A ty ruzovy prouzky a dole ta posledni oranzova :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.1.11 20:50
xlin píše:
asho - 56 mam asi celkem 7 kousku a zbytek 62 :-D mamka sla i menit po vanocich, protoze koupila nadhernou novoroz. soupravicku, drahou moc moc, a v 56… tak jsem ji donutila to jit vymenit za 62 :-D s prekotnym rustem pocitam :-D
Jaj, holky, ja se tak tesim na ty plinky! :-)

Ty jo a to jsi se tu přišla zeptat jen na čč na blinkání. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.1.11 20:51
xlin píše:
Katy, klidne pak az budes moct odpoledne, to neni problem, ja se prizpusobim a nijak na to nespecham :-) jsi moc hodna, diky :-) kazdopadne ty sijemdetem jsou taky krasne! Tak pak pokoupim asi anavy a ty druhe a bude klid… mi ty ostatni prisly i dost tvrde (Haipa pastelka - ty mela kamoska a byly dost ostre), koupila bych stejne bambusky, jsem s tim materialem strasne spokojena (i rucinky, uterky, osusky, vse doma bambus :-D)! A kdyz muzou byt i krasne barevne, tak proc ne :-)

xlin jasně pohoda, budu mít sebou v lázních net, tak že se pak klidně domluvíme. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
7.1.11 20:52

Katy - jj., prisla :-D no vidis :-D a ted se tesim na plinky :-D haha :-D jinak co jsou ty zkratky? čč? a jeste neco jste tu psaly… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.1.11 20:53
xlin píše:
Katy - jj., prisla :-D no vidis :-D a ted se tesim na plinky :-D haha :-D jinak co jsou ty zkratky? čč? a jeste neco jste tu psaly… :-D
čč je zkratka česká čtvercovka, tuším.......no prostě čtvercová plenka
Neboj ve zkratkách se za chvíli vyznáš. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.1.11 20:54
xlin píše:
Katy - jj., prisla :-D no vidis :-D a ted se tesim na plinky :-D haha :-D jinak co jsou ty zkratky? čč? a jeste neco jste tu psaly… :-D

Zkratky budeš za chvilku umět odříkat i o půlnoci když tě někdo vzbudí :)

• Citovat
  • Upravit
51750
7.1.11 20:55
petka.konecna píše:
xlin píše:
Zkratky budeš za chvilku umět odříkat i o půlnoci když tě někdo vzbudí :)
:lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
7.1.11 20:59

no vy mi teda davate tady :-D jste tu celkem vesela kopa, co? :-D jsem rada, ze jsem vas objevila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.1.11 21:06
xlin píše:
no vy mi teda davate tady :-D jste tu celkem vesela kopa, co? :-D jsem rada, ze jsem vas objevila :-)

No jo srandy kopec…jsem si dneska vyzvedla na poste Anavy a ejhle: novy zbozi! :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (ze ja sem vubec kdy lezla! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.1.11 21:07
asha píše:
xlin píše:
no vy mi teda davate tady :-D jste tu celkem vesela kopa, co? :-D jsem rada, ze jsem vas objevila :-)
No jo srandy kopec…jsem si dneska vyzvedla na poste Anavy a ejhle: novy zbozi! :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (ze ja sem vubec kdy lezla! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

Jo presne!
Mne dnes prisly dvoje Fleece a jedny ‚kabelkodortickove‘ a uz zase mam poslintany notas :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure