Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
xlin píše:
Gladys - moc diky za radu, asi nejvic koupime tech anav a par treba i jinych… samozrejme i ty ctvercove a nejake AIO, kdyz nekam pojedeme treba… pocitam do zacatku tak 10tis. ze padne… ja newborn kupovat nebudu, budeme mit asi velke mimi, manzel je dvoumetrak, narodil se s 57cm, takze si myslim, ze maly bude po nem a i oblecky zacinam 56 a 62kdyztak par tydnu odlatkuju se skladacimi ctverci a pak uz budou ty jednovelikostni akorat… Ta slecna je chudak, ale ja pocitam s rychlerostoucim chlapeckem
No tak to neprehanej ani s tou 56
Moje deti z ni vyrostli v 6ti tydnech a kdyz se kouknes na porodni miry… ![]()
Katy, klidne pak az budes moct odpoledne, to neni problem, ja se prizpusobim a nijak na to nespecham
jsi moc hodna, diky
kazdopadne ty sijemdetem jsou taky krasne! Tak pak pokoupim asi anavy a ty druhe a bude klid… mi ty ostatni prisly i dost tvrde (Haipa pastelka - ty mela kamoska a byly dost ostre), koupila bych stejne bambusky, jsem s tim materialem strasne spokojena (i rucinky, uterky, osusky, vse doma bambus
)! A kdyz muzou byt i krasne barevne, tak proc ne ![]()
Katy2 píše:
Holky kdo má zálusk na nějaké Anavy, tak radím rychle rychle, protože až se na to vrchne Xlin, tak na eshopu bude prd.
Nebojte, ja az v breznu az se uvolni finance
driv nemuzu, tak klidne nakupujte ![]()
No tyy jo, uz jsou tam zas oranzovy prouzky! A ten modry je taky mnam. AAAA oranzovy auticka! Oranzovou na plinach milujuuuuu pomoc!!! ![]()
asho - 56 mam asi celkem 7 kousku a zbytek 62
mamka sla i menit po vanocich, protoze koupila nadhernou novoroz. soupravicku, drahou moc moc, a v 56… tak jsem ji donutila to jit vymenit za 62
s prekotnym rustem pocitam ![]()
Jaj, holky, ja se tak tesim na ty plinky! ![]()
asha píše:
No tyy jo, uz jsou tam zas oranzovy prouzky! A ten modry je taky mnam. AAAA oranzovy auticka! Oranzovou na plinach milujuuuuu pomoc!!!
A ty ruzovy prouzky a dole ta posledni oranzova
![]()
xlin píše:
asho - 56 mam asi celkem 7 kousku a zbytek 62mamka sla i menit po vanocich, protoze koupila nadhernou novoroz. soupravicku, drahou moc moc, a v 56… tak jsem ji donutila to jit vymenit za 62
s prekotnym rustem pocitam
Jaj, holky, ja se tak tesim na ty plinky!
Ty jo a to jsi se tu přišla zeptat jen na čč na blinkání.
![]()
xlin píše:
Katy, klidne pak az budes moct odpoledne, to neni problem, ja se prizpusobim a nijak na to nespechamjsi moc hodna, diky
kazdopadne ty sijemdetem jsou taky krasne! Tak pak pokoupim asi anavy a ty druhe a bude klid… mi ty ostatni prisly i dost tvrde (Haipa pastelka - ty mela kamoska a byly dost ostre), koupila bych stejne bambusky, jsem s tim materialem strasne spokojena (i rucinky, uterky, osusky, vse doma bambus
)! A kdyz muzou byt i krasne barevne, tak proc ne
xlin jasně pohoda, budu mít sebou v lázních net, tak že se pak klidně domluvíme. ![]()
Katy - jj., prisla
no vidis
a ted se tesim na plinky
haha
jinak co jsou ty zkratky? čč? a jeste neco jste tu psaly… ![]()
xlin píše:čč je zkratka česká čtvercovka, tuším.......no prostě čtvercová plenka
Katy - jj., prislano vidis
a ted se tesim na plinky
haha
jinak co jsou ty zkratky? čč? a jeste neco jste tu psaly…
xlin píše:
a ted se tesim na plinky
haha
Zkratky budeš za chvilku umět odříkat i o půlnoci když tě někdo vzbudí ![]()
petka.konecna píše:xlin píše:Zkratky budeš za chvilku umět odříkat i o půlnoci když tě někdo vzbudí
a ted se tesim na plinky
haha
no vy mi teda davate tady
jste tu celkem vesela kopa, co?
jsem rada, ze jsem vas objevila ![]()
xlin píše:
no vy mi teda davate tadyjste tu celkem vesela kopa, co?
jsem rada, ze jsem vas objevila
No jo srandy kopec…jsem si dneska vyzvedla na poste Anavy a ejhle: novy zbozi!
(ze ja sem vubec kdy lezla!
)
asha píše:xlin píše:No jo srandy kopec…jsem si dneska vyzvedla na poste Anavy a ejhle: novy zbozi!
no vy mi teda davate tadyjste tu celkem vesela kopa, co?
jsem rada, ze jsem vas objevila
![]()
![]()
![]()
(ze ja sem vubec kdy lezla!
![]()
![]()
)
Jo presne!
Mne dnes prisly dvoje Fleece a jedny ‚kabelkodortickove‘ a uz zase mam poslintany notas
![]()