Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
xlin, pro začátek ti těch 20přebalů stačí, ale ne 20ks kalhotkovek, no jako mohla bys, ale to teda jednovelikostní, protože vícevelikostní by ses nedoplatila. Nedávno tu byla diskuze, kdy si holčina koupila celou výbavičku v kalhotkových, většinou velikosti newborn a S a ve 3m se divila, že jí z toho dítě vyrůstá a že utratila přes 6tis a najednou nemá skoro do čeho balit. No zkušenost, no. Výbavička by měla být založená na jednoduchách jednovelikostních variantách (čtverce, vícevrstvé, vázačky, třeba haipa daipa pastelky sedí od miminka a na dlouho) a k tomu pár kusů na ven, na noc, pro manžela na snadné přebalení, takže nějaké ty kalhotkové hodně savé, nějaké kvalitní bambusové vkládačky, nějaké vše v jednom (ty asi pro toho muže, hlídací babičku…). A pak už zjistíš, co tě bere, někdo odlátkuje dítě jen ve čtvercích, někoho naopak chytí kalhotkové plíny, ale pak už víš co. V Bavlnce ty úplně highlight plíny nemají, to spíš na Bráně. A dobré je mrknout na mmb, zda někdo něco neprodává, občas jsou hezké kousky za pěkné ceny.
Nebo Mamaja a obcas maji vyprodeje, mam HHS vazacku (dve v baleni) za 190 jestli mne pamet neklame.
Tak a stalo se nestesti, nez jsem stacila B. prebalit, posral mi TUUUUT!!!!! A bez separacky!!!! Se asi taky pos… ![]()
Asho, na malé mimi jak to bude sedět nevim, v červnu poreferuju
Ale podle mě, když tu plínu zmenšíš těma patentkama, tak tu dlouhou vkládačku tam malé miminko potřebovat přes den nebude, bude mu stačit ta malá
Gladys píše:
Asho, na malé mimi jak to bude sedět nevim, v červnu poreferujuAle podle mě, když tu plínu zmenšíš těma patentkama, tak tu dlouhou vkládačku tam malé miminko potřebovat přes den nebude, bude mu stačit ta malá
No to je fakt, že malému miminku bude stačit ta malá vkládačka. ![]()
Asho ti teda nevím, ale mám pocit, že Anavy TUUUUUUUUUUUUUUUT přivolávají kadění, my to měli taky tak, když jsem jí ji dala prvně na zadek a samo že bez separačky. ![]()
Nj, to jsem tenkrat slysela o Popoliny, tak jsem vzala asi 4. A holka je pak nosila jen kvuli kyclim, misto deky, ve ktery se parila
Ty jsou Benovi velky snad jeste ted ![]()
A tady je moje nejoblibenejsi vazacka. Konecne jsem si ji vyfotila, ale to utrpeni…
xlin píše:
No ted studuju ty ANAVY a vypadaji fakt skvele! cele se mohou susit v susicce… takze je na ne nutne jeste davat svrchni kalhotky nebo ne? To by mi bylo lito, protoze jsou fakt krasne!!!
Ha, čichám, čichám - už je to tady cítit další úchylkou na Anavky…
![]()
Já koukám co chvíli na webovky…
jj, jsou bombastické! Měním svoji výbavičku, už mám hezkou sbírku těchto skvělých mazlících plínek. ![]()
asha píše:
a medvedy navrchA popravde nechapu, jak bych to davala pidimimi, Ta plina mi ted na nem prijde akoratJa ale nemam rada velky zadky…
Ten je dobře vysmátej, cos mu to dala za sušenky?
Já musím Klárku taky vždycky uplatit, když jí chci něco zkusit, plínky mě vyjdou vždycky hodně draho, do těch už se jí nechce ![]()
ivuska.h píše:asha píše:Ten je dobře vysmátej, cos mu to dala za sušenky?
a medvedy navrchA popravde nechapu, jak bych to davala pidimimi, Ta plina mi ted na nem prijde akoratJa ale nemam rada velky zadky…
Já musím Klárku taky vždycky uplatit, když jí chci něco zkusit, plínky mě vyjdou vždycky hodně draho, do těch už se jí nechce
No konopi mam jen v plinach
![]()
Ja davam anavy od cca 2 mesicu a pohoda…nase mala teda mela porodni vahu 3,5 kg a sla jen nahoru a ne dolu.....stacilo je jen zmensit a bylo. Ted ma 4 mesice a uz je ani nezmensuji a dobry.....davam jen s tou velkou vlozkou,ale teda klidne ji procura na jedno ucurnuti- jako ne skrz ale vetsinou ma na povrchu mokre kolecko,takze hned vim,ze je pocurana…kdyz ma treba pastelku a to do ni davam vkladacky,tak tu ma teda mokrou temer celou…
Katy2 píše:xlin píše:Xlin ty jsi odkud?
Super, holky, pozkousime a uvidime…snad poznam, ktere jsou ok a ktere mene ok
Do bavlnky se chystam, asi pristi tyden, tam mi urcite poradi
Jinak v Bavlnce toho moc nemají bohužel, spíš tam vedou ty popolini, bambinex, imse vimse, pop-in, disany a to asi tak vše. Krásné plenky jako Anavy, Šijeme dětem, Itti Bitti, tam fakt nenajdeš, teda aspoň v OV opravdu ne.
Ahoj! Jsem z Ostravy, jak jsem manzelovi ted ukazovala plinky z bavlnky, tak mi rekl, ze zadne plinky nebudou, ze se mu nelibi
naopak anavy sklizi fakt uspech, ty se mu moc libi… prijdou mi opravdu prakticke a moc hezke, no asi do nich pujdeme
jeste dva mesice pockam a pak nakoupime…
uz se na ne fakt moc tesim
daleko vic nez na „hnusky“, jak tomu rikate ![]()