Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
xlin píše:
Dotaz dalsited jsem cetla, ze se u kapsovek a AIO nesmi susit ta vnejsi vrstva v susicce… tak neni lepsi pak pro me plinku kalhotkovou, na to svrchni kalhotky a nestarat se, ze to musim odepinat kvuli susicky?
holky ti urcite poradej lip ale u kapsovky vyndas obsah kapsy a samotna ta kapsovka je jakoby svrchni kalhotky s pul zaterem a to schne samo o sobe dost rychle, jenom se nesmi davat na topeni ptz pak se narusuje ta pul vrstva a se susickou to bude asi podobny… no a u AIO plenek, tam zalezi jestli mas odepinaci savou vrstvu nebo ne, ja nemam, mam to vsity a schne mi to na susaku cca 14hodin…
ake problem s bytem plnym plinek jsem nikdy nemela, naopak lahodi to oku memu ![]()
xlin píše:
Dotaz dalsited jsem cetla, ze se u kapsovek a AIO nesmi susit ta vnejsi vrstva v susicce… tak neni lepsi pak pro me plinku kalhotkovou, na to svrchni kalhotky a nestarat se, ze to musim odepinat kvuli susicky?
V USA všichni suší všechno, i PUL a v pohodě… Já teda taky. Takže pokud to výrobce nezakazuje, tak bych se toho nebála, stejně jako sušení na topení atd. Přecejen PUL byl původně vyvinut pro medicínské účely a musel vydržet i autokláv. Samozřejmě záleží na kvalitě laminace…
No ted studuju ty ANAVY a vypadaji fakt skvele! cele se mohou susit v susicce… takze je na ne nutne jeste davat svrchni kalhotky nebo ne? To by mi bylo lito, protoze jsou fakt krasne!!!
xlin píše:
No ted studuju ty ANAVY a vypadaji fakt skvele! cele se mohou susit v susicce… takze je na ne nutne jeste davat svrchni kalhotky nebo ne? To by mi bylo lito, protoze jsou fakt krasne!!!
No tak to pak jedine ty Anavy medvedovy flisaky
Jj, taky mi to prijde skoda, ale to bych ho musela nechat litat i bez teplaku ![]()
lenholka píše:
ja ja ja ja ji mama davam snapku, drzi bezvadne, netrham latku, vsechno v pohode
a kde jsou ty moje anavy
co ta posta zase dela
neeee dneska jsem si donesla 6 balicku tak je nesmim tak pomlouvat
No ja totiz mela puvodne dojem, ze je to spis jako frote, tam bych se nebala. Takze to zkusim (v nejhorsim holt spendlik no).
xlin: vítej do klubu! a já jsu taky váha! ![]()
vlňáčky disana - natahovací - dají se dávat i na noc? já je zatím jednou nalanolinovala a dumám, zda je nenaráchat ještě jednou, aby byly festovnější držáky. chtěla bych je pak dávat asi na noc s anavami ![]()
xlin píše:
No v tak luxusnich plinkach v lete klidne i bez teplaku![]()
Ty jo uz vidim ty obliceje na piskovisti
To by teda ale dostaly zabrat (Anavy ne ty obliceje) ![]()
No to asi urcite
Jinak ty Anavy jsou teda fakt good, jo? Mi je jedno totiz, jestli dam 400,– za celobambusy nebo 400,– za anavy… vypadaji jako fakt skvely kompromis mezi vsemi plenkami…
No a pro zacatek kolem 20 plinek staci, ne? Kdyz budu prat kazdy den…
xlin píše:
Já mám ve výbavě všechno a dávám dle potřeby a nálady. Na cesty kapsovky. AIO nemám kvůli schnutí. Doma bud čtvercovky na rovno, vícevrstevné. Nebo kalhotové a ty dávám doma bez svrchňáků. Svrchní kalhotky mám PUL, fleece i vlněné. Sušičku nemám, takže s tím neporadím. Kapsovky jsou rychle, jdou vycpat v podstatě čímkoliv.
Ty Anavy se mi zdaji super, maji v sobe i tu dlouhou vkládací vložku, takze v podstate usetri penizky za dalsi doplnky, ne? No asi pokoupim od kazdeho neco a podle mimi jak to bude sedet se pak rozhodnu… akorat je toho teda fest hodne na trhu… ![]()
xlin píše:
Ty Anavy se mi zdaji super, maji v sobe i tu dlouhou vkládací vložku, takze v podstate usetri penizky za dalsi doplnky, ne? No asi pokoupim od kazdeho neco a podle mimi jak to bude sedet se pak rozhodnu… akorat je toho teda fest hodne na trhu…
No to je a porad to pribyva. Tak nakupuj pomalu, protoze urcite bude zas neco novyho a lepsiho ![]()
A Anavy za chvili nafotim na batoleti, nejdriv tu teda musim vyluxovat, abyste mne nepomluvily ![]()
Je toho fakt hodně. Já třeba Anavy nemusím. Raději mám tyto " tady " (Akorát jim asi zrovna nefunguje web
)
A Ostravě je prodejna V bavlnce Tak asi by bylo dobrý tam vyrazit a podívat co vše se dá koupi.
xlin píše:
akorat je toho teda fest hodne na trhu…
No právě, jsem Ti psala, že jak sem polezeš, tak co 14 dní něco koupíš, protože to uvidíš jinde a usoudíš, že bez toho nepřežiješ ![]()
Hele dej na mne, vyzkoušeno na vlastním vzorku a vypozorováno na mnoha jiných ![]()
xlin, já taky teprve s látkováním začínám.
určitě pořiď svrchní kalhotky. já mám dvoje pul (thirsties), fleesáčky (anavy), vlňáčky (disana) a ty střídám.
do nich dávám vv (kikko), čč (libštátské), haipa-daipa pastelka, anavy. plus vkládací plínky - používám žíňky ikea a takový malý mrchy, co jsem si z froté ušila.
no a pak to chce nějaké machrovací kalhotky aio, sio či kapsovky. mám itti bitti, merinostar, bum genius a anavy.
takže určitě nakupuj, ale jak píšou holky - radši míň kousků od víc značek