Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
7.1.11 16:58
xlin píše:
Dotaz dalsi :-D ted jsem cetla, ze se u kapsovek a AIO nesmi susit ta vnejsi vrstva v susicce… tak neni lepsi pak pro me plinku kalhotkovou, na to svrchni kalhotky a nestarat se, ze to musim odepinat kvuli susicky?

holky ti urcite poradej lip ale u kapsovky vyndas obsah kapsy a samotna ta kapsovka je jakoby svrchni kalhotky s pul zaterem a to schne samo o sobe dost rychle, jenom se nesmi davat na topeni ptz pak se narusuje ta pul vrstva a se susickou to bude asi podobny… no a u AIO plenek, tam zalezi jestli mas odepinaci savou vrstvu nebo ne, ja nemam, mam to vsity a schne mi to na susaku cca 14hodin…
ake problem s bytem plnym plinek jsem nikdy nemela, naopak lahodi to oku memu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
7.1.11 17:02
xlin píše:
Dotaz dalsi :-D ted jsem cetla, ze se u kapsovek a AIO nesmi susit ta vnejsi vrstva v susicce… tak neni lepsi pak pro me plinku kalhotkovou, na to svrchni kalhotky a nestarat se, ze to musim odepinat kvuli susicky?

V USA všichni suší všechno, i PUL a v pohodě… Já teda taky. Takže pokud to výrobce nezakazuje, tak bych se toho nebála, stejně jako sušení na topení atd. Přecejen PUL byl původně vyvinut pro medicínské účely a musel vydržet i autokláv. Samozřejmě záleží na kvalitě laminace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
7.1.11 17:04

No ted studuju ty ANAVY a vypadaji fakt skvele! cele se mohou susit v susicce… takze je na ne nutne jeste davat svrchni kalhotky nebo ne? To by mi bylo lito, protoze jsou fakt krasne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.1.11 17:06
xlin píše:
No ted studuju ty ANAVY a vypadaji fakt skvele! cele se mohou susit v susicce… takze je na ne nutne jeste davat svrchni kalhotky nebo ne? To by mi bylo lito, protoze jsou fakt krasne!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No tak to pak jedine ty Anavy medvedovy flisaky :mrgreen: Jj, taky mi to prijde skoda, ale to bych ho musela nechat litat i bez teplaku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
7.1.11 17:07

No v tak luxusnich plinkach v lete klidne i bez teplaku :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.1.11 17:08
lenholka píše:
ja ja ja ja ji mam :mrgreen: a davam snapku, drzi bezvadne, netrham latku, vsechno v pohode :palec:a kde jsou ty moje anavy :cert: co ta posta zase dela :?: neeee dneska jsem si donesla 6 balicku tak je nesmim tak pomlouvat :lol:

No ja totiz mela puvodne dojem, ze je to spis jako frote, tam bych se nebala. Takze to zkusim (v nejhorsim holt spendlik no).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
7.1.11 17:08

xlin: vítej do klubu! a já jsu taky váha! :dance:

vlňáčky disana - natahovací - dají se dávat i na noc? já je zatím jednou nalanolinovala a dumám, zda je nenaráchat ještě jednou, aby byly festovnější držáky. chtěla bych je pak dávat asi na noc s anavami :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.1.11 17:10
xlin píše:
No v tak luxusnich plinkach v lete klidne i bez teplaku :-D :-D

:mrgreen: Ty jo uz vidim ty obliceje na piskovisti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To by teda ale dostaly zabrat (Anavy ne ty obliceje) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
7.1.11 17:16

No to asi urcite :-D Jinak ty Anavy jsou teda fakt good, jo? Mi je jedno totiz, jestli dam 400,– za celobambusy nebo 400,– za anavy… vypadaji jako fakt skvely kompromis mezi vsemi plenkami…
No a pro zacatek kolem 20 plinek staci, ne? Kdyz budu prat kazdy den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
7.1.11 17:18
xlin píše:

Já mám ve výbavě všechno a dávám dle potřeby a nálady. Na cesty kapsovky. AIO nemám kvůli schnutí. Doma bud čtvercovky na rovno, vícevrstevné. Nebo kalhotové a ty dávám doma bez svrchňáků. Svrchní kalhotky mám PUL, fleece i vlněné. Sušičku nemám, takže s tím neporadím. Kapsovky jsou rychle, jdou vycpat v podstatě čímkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
7.1.11 17:25

Ty Anavy se mi zdaji super, maji v sobe i tu dlouhou vkládací vložku, takze v podstate usetri penizky za dalsi doplnky, ne? No asi pokoupim od kazdeho neco a podle mimi jak to bude sedet se pak rozhodnu… akorat je toho teda fest hodne na trhu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.1.11 17:28
xlin píše:
Ty Anavy se mi zdaji super, maji v sobe i tu dlouhou vkládací vložku, takze v podstate usetri penizky za dalsi doplnky, ne? No asi pokoupim od kazdeho neco a podle mimi jak to bude sedet se pak rozhodnu… akorat je toho teda fest hodne na trhu… :nevim:

No to je a porad to pribyva. Tak nakupuj pomalu, protoze urcite bude zas neco novyho a lepsiho :mrgreen:

A Anavy za chvili nafotim na batoleti, nejdriv tu teda musim vyluxovat, abyste mne nepomluvily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
7.1.11 17:31

Je toho fakt hodně. Já třeba Anavy nemusím. Raději mám tyto " tady " (Akorát jim asi zrovna nefunguje web :nevim: )

A Ostravě je prodejna V bavlnce Tak asi by bylo dobrý tam vyrazit a podívat co vše se dá koupi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
7.1.11 17:33
xlin píše:
akorat je toho teda fest hodne na trhu… :nevim:

No právě, jsem Ti psala, že jak sem polezeš, tak co 14 dní něco koupíš, protože to uvidíš jinde a usoudíš, že bez toho nepřežiješ :mrgreen:
Hele dej na mne, vyzkoušeno na vlastním vzorku a vypozorováno na mnoha jiných :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5393
7.1.11 17:34

xlin, já taky teprve s látkováním začínám.
určitě pořiď svrchní kalhotky. já mám dvoje pul (thirsties), fleesáčky (anavy), vlňáčky (disana) a ty střídám.
do nich dávám vv (kikko), čč (libštátské), haipa-daipa pastelka, anavy. plus vkládací plínky - používám žíňky ikea a takový malý mrchy, co jsem si z froté ušila.
no a pak to chce nějaké machrovací kalhotky aio, sio či kapsovky. mám itti bitti, merinostar, bum genius a anavy.
takže určitě nakupuj, ale jak píšou holky - radši míň kousků od víc značek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí