Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
7.1.11 11:42
farska píše:
Brunifid píše:
Farska: Brala jsi to i s tou vkládačkou nebo bez ní?
Já ještě přemýšlím o téhle, ta je taky hezká.
http://nd04.jxs.cz/…09945_o2.jpg
ale VZDYT TUHLE JA MAM :dance: :dance: :dance: :dance:

Ale doprcic! Na tu mam chute od vcerejska!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.1.11 12:38

A mě dnes přišli flisáčky Anavy, už v nich ELi běhá. :dance: A taky jsem si byla u Mahji vyzvednou moje tři nové plíny Anavy. :dance:
JO Ivčo zajímalo by mě, z čeho vznikl název Anavy, my teda s Mahjou asi víme z čeho je název. Holky co vy ostatní, tušíte jak název vzniknul? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
7.1.11 12:42

Ahoj holky, nezlobte se, ze vam lezu do diskuse, ale potrebovala bych poradit ohledne gramáže bavlněných plen. Chci je používat zejm. jako podložku, na utírání malého, při jídle apod. Zatím mě používání látkových plen moc neláká, pokud nebude problém s jednorázovými. Prosím ale o radu, které jsou nejlepší, nejsavější, prostě aby vydržely běžné používání, neškrábaly a vydržely i pro druhé mimi… Moc díky za odpovědi zkušenějsích :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
7.1.11 13:08

Já myslím, že na utírání zadku a pusinky stačí bohatě obyčejné. Pokud chceš zainvestovat do krásných měkoučkých, hodně savých, tak kup pár Kikko bambusek, mají i barevné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
7.1.11 13:13

Alpako - diky za odpoved, prave o tech bambuskach uvazuju, i o osuskach, protoze jich potrebuju fakt jen par, tak asi zainvestujem… nebo jsem se jeste divala na Kikko lux a nebo Newbaby premium… tech 90g/plinka teda staci, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.1.11 13:16
xlin píše:
Ahoj holky, nezlobte se, ze vam lezu do diskuse, ale potrebovala bych poradit ohledne gramáže bavlněných plen. Chci je používat zejm. jako podložku, na utírání malého, při jídle apod. Zatím mě používání látkových plen moc neláká, pokud nebude problém s jednorázovými. Prosím ale o radu, které jsou nejlepší, nejsavější, prostě aby vydržely běžné používání, neškrábaly a vydržely i pro druhé mimi… Moc díky za odpovědi zkušenějsích :-)

Na gramazi zas az tak moc nezalezi, zalezi na vyrobci. Mam od nekolikera vyrobcu, plus par jeste po mne. Ty po mne jsou jednoznacne nejlepsi, takovy jemny uz dneska nejsou. Pak mam ruzny, od normalnich po ty, co pranim hrozne zhrubly. Pokud chces obyc, kup nekde dve tri na zkousku a pak dokup.
Jinak ja mam super pliny Imse Vimse, nebeleny, jsou 80×80cm. Pak mam maly plinecky cca 30×30 Babyidea. A jak bylo psano, Kikko, bambus. Akorat ho mam jako frote. Super pod hlavu! Delaji bud normalni rozmer, nebo 30×30. Kikko bambus barevny maji i v DM drogerii, kus za cca 75,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
7.1.11 13:19

O tom množství bych pochybovala - kluk blil jak amina, za den klidně 5-7 poblil, k tomu něco na různé utírání… Pokud jsem nechtěla prát denně, tak 20-30 užiješ. Spíš než gramáž bych pro utírání řešila jemnost, aby nebyly jak struhadlo. Ono nakonec budou ale stejně všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
7.1.11 13:20

Jinak holky si tu hodně chválí nějaké Ikea osušky velikosti plínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
7.1.11 13:21
xlin píše:
Zatím mě používání látkových plen moc neláká

Tak to odtud rychle utíkej! Taky jsem říkala, že nejsem blázen, abych prala látkový plíny :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29730
7.1.11 13:24
Brunifid píše:
xlin píše:
Zatím mě používání látkových plen moc neláká
Tak to odtud rychle utíkej! Taky jsem říkala, že nejsem blázen, abych prala látkový plíny :mrgreen:

A hlavne se nedivej na Anavy! Ja si rikala, ze uz zadny pliny nepotrebujem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
7.1.11 14:00

Holky, sleduju, ze jste tu vsechny poradne latkarky, mi se to libi, ale problem je u nas se susenim - co vim, vetsina plinek se nesmi davat do susicky a vzhledem k vlhkosti v dome se neda susit normalne, jen kdyztak par kusu… Moc dekuji za rady a tipy, jste moc hodne :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.1.11 14:03
xlin píše:
Holky, sleduju, ze jste tu vsechny poradne latkarky, mi se to libi, ale problem je u nas se susenim - co vim, vetsina plinek se nesmi davat do susicky a vzhledem k vlhkosti v dome se neda susit normalne, jen kdyztak par kusu… Moc dekuji za rady a tipy, jste moc hodne :palec: :hug:

VŠE! davam do susicky a OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
xlin píše:
Holky, sleduju, ze jste tu vsechny poradne latkarky, mi se to libi, ale problem je u nas se susenim - co vim, vetsina plinek se nesmi davat do susicky a vzhledem k vlhkosti v dome se neda susit normalne, jen kdyztak par kusu… Moc dekuji za rady a tipy, jste moc hodne :palec: :hug:

Tady holky v sušičce suší, určitě se některá ozve. :palec:

• Citovat
  • Upravit
51750
xlin píše:

Počkej a to jsi slyšela kde? Téměř všechny plínu korom těch s PUL zátěrem, se do sušičky můžou dávat. PUL zátěr jsou třeba svrchní kalhotky, nebo plíny vše v jednom. :wink: Já sušičku mám a suším už tak víc než rok. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
7.1.11 14:20

No parada, tak to abych fakt rychle zmizla, jinak se dam do latkovani i ja :-D :-D :-D muzu takovy trapny dotaz? V cem je to lepsi krome usetreni pak za plinky… vsechny kamaradky pouzivaji normalni jednorazovky a jsou spokojene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure