Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
petka.konecna píše:
Mám i vkládačku za 99 - připomíná prefold od BI a šikovnější si to ušijí určitě sami - navíc mám pocit, že jen s tou jednou vkládačkou toho moc nepobere, musela jsem si tam dát kikko bambus čč + plus tu vkládačku a bylo to super.Pár fotek.
Mezi šikovnější se nepočítám
Ale jestli se tam vejde Kikko čtverec, tak bych tu vkládačku ani nepotřebovala. Čiliže do toho něco nacpeš, zapneš a jdete, žádné svrchňáky, jo? A praní normálně na 60? A vyšla teda kolem 200,–Kč bez vkládačky, jo?
peti, plína pěkná, ale nechci, opakuji už nechci!
holky, které chodíte na bránu nakupovat mohla bych vás o něco poprosit?
Brunifid píše:petka.konecna píše:Mezi šikovnější se nepočítám
Mám i vkládačku za 99 - připomíná prefold od BI a šikovnější si to ušijí určitě sami - navíc mám pocit, že jen s tou jednou vkládačkou toho moc nepobere, musela jsem si tam dát kikko bambus čč + plus tu vkládačku a bylo to super.Pár fotek.Ale jestli se tam vejde Kikko čtverec, tak bych tu vkládačku ani nepotřebovala. Čiliže do toho něco nacpeš, zapneš a jdete, žádné svrchňáky, jo? A praní normálně na 60? A vyšla teda kolem 200,–Kč bez vkládačky, jo?
tady se rýsuje zas nějaké nakupování ![]()
Peru na 60°C, bez svrchňáků a dovnitř čtverec na osminu protože ta plína je dost široka, na 12tinu je to blbé, a já tam teda dám i tu vkládačku, ale není podle mého nutná.
zuzanecka81 píše:
peti, plína pěkná, ale nechci, opakuji už nechci!
Cpe Ti někdo něco?!
![]()
petka: Že bych pořídila již druhou AIO?
![]()
OBJEVILA JSEM AMERIKUUUUU!!!!!!
Ony ty plíny po přemnutí v ruce vážně změknou!
Dokonce i prkenný BI vkládačky, froté, prostě všechno ![]()
Brunifid píše:
Ony ty plíny po přemnutí v ruce vážně změknou!Dokonce i prkenný BI vkládačky, froté, prostě všechno
Zmoulani zdar
Nejlepsi u TV ![]()
A ja si jdu teda nakonec stejne zanadavat. Viskozy BM jsou PRISERNY!!! Nejenze na omak fujtajbl (suchy ruce se zachytavaji), ale nedaji se prat! Trhaji se, po vyprani se nenarovnaji, proste na jedno pouziti. 200ks za necelych 200,–, nekupte to
Zlaty Popo teda!
Kdyz uz jsem u toho, docela dobry duvod na tu Branu zaject. Teda vy mi davate, ja se tu odhodlavam vyrazit aspon na postu, v noci bylo venku jedolity zrcadlo, chodit se po tom nedalo, rano to nebylo lepsi…a na poste cekaji Anavy ![]()
asha píše:Brunifid píše:
Ony ty plíny po přemnutí v ruce vážně změknou!Dokonce i prkenný BI vkládačky, froté, prostě všechno
Zmoulani zdar
Nejlepsi u TV
A ja si jdu teda nakonec stejne zanadavat. Viskozy BM jsou PRISERNY!!! Nejenze na omak fujtajbl (suchy ruce se zachytavaji), ale nedaji se prat! Trhaji se, po vyprani se nenarovnaji, proste na jedno pouziti. 200ks za necelych 200,–, nekupte to
Kdyz uz jsem u toho, docela dobry duvod na tu Branu zaject. Teda vy mi davate, ja se tu odhodlavam vyrazit aspon na postu, v noci bylo venku jedolity zrcadlo, chodit se po tom nedalo, rano to nebylo lepsi…a na poste cekaji AnavyZlaty Popo teda!
Co je ta zkratka BM?Jsem to zapomnela ![]()
farska píše:asha píše:Co je ta zkratka BM?Jsem to zapomnelaBrunifid píše:
Zmoulani zdar
Nejlepsi u TV
Kdyz uz jsem u toho, docela dobry duvod na tu Branu zaject. Teda vy mi davate, ja se tu odhodlavam vyrazit aspon na postu, v noci bylo venku jedolity zrcadlo, chodit se po tom nedalo, rano to nebylo lepsi…a na poste cekaji AnavyZlaty Popo teda!
Bambino Mio
Aha,tak ty jsem nemela…Jen ty separacky Disany ve velke roli(spravne dlouhe,ale material po vyprani naprd) a ted ty POP IN(matros supr,vydrzi dlouho,jen by mohly byt krapet uzsi a delsi)
peti vypadají pěkně
a i ty ušitýod paní jsou tak široké mezi nožičkama? já jsem podle jejího návodu šila a na maxe je to dost široké
je fakt že už mu jsou menší ale nevím jestli by se v tom mohl pořádně hýbat
ja bych taky zajela na branu jenze mam to tam cca 50 minut cesty
to se asi nevykopu
..