Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
7.1.11 08:59

..

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
7.1.11 09:00

Poslední

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
7.1.11 09:00
petka.konecna píše:
Mám i vkládačku za 99 - připomíná prefold od BI a šikovnější si to ušijí určitě sami - navíc mám pocit, že jen s tou jednou vkládačkou toho moc nepobere, musela jsem si tam dát kikko bambus čč + plus tu vkládačku a bylo to super.Pár fotek.

Mezi šikovnější se nepočítám :mrgreen: Ale jestli se tam vejde Kikko čtverec, tak bych tu vkládačku ani nepotřebovala. Čiliže do toho něco nacpeš, zapneš a jdete, žádné svrchňáky, jo? A praní normálně na 60? A vyšla teda kolem 200,–Kč bez vkládačky, jo?

• Citovat
  • Upravit
5393
7.1.11 09:01

peti, plína pěkná, ale nechci, opakuji už nechci!

holky, které chodíte na bránu nakupovat mohla bych vás o něco poprosit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
7.1.11 09:05
Brunifid píše:
petka.konecna píše:
Mám i vkládačku za 99 - připomíná prefold od BI a šikovnější si to ušijí určitě sami - navíc mám pocit, že jen s tou jednou vkládačkou toho moc nepobere, musela jsem si tam dát kikko bambus čč + plus tu vkládačku a bylo to super.Pár fotek.
Mezi šikovnější se nepočítám :mrgreen: Ale jestli se tam vejde Kikko čtverec, tak bych tu vkládačku ani nepotřebovala. Čiliže do toho něco nacpeš, zapneš a jdete, žádné svrchňáky, jo? A praní normálně na 60? A vyšla teda kolem 200,–Kč bez vkládačky, jo?

tady se rýsuje zas nějaké nakupování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.1.11 09:09

Peru na 60°C, bez svrchňáků a dovnitř čtverec na osminu protože ta plína je dost široka, na 12tinu je to blbé, a já tam teda dám i tu vkládačku, ale není podle mého nutná.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
7.1.11 09:26
zuzanecka81 píše:
peti, plína pěkná, ale nechci, opakuji už nechci!

Cpe Ti někdo něco?! :mrgreen: :pankac: :mrgreen: :pankac:

petka: Že bych pořídila již druhou AIO? :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
7.1.11 10:10

OBJEVILA JSEM AMERIKUUUUU!!!!!!
Ony ty plíny po přemnutí v ruce vážně změknou! :dance: Dokonce i prkenný BI vkládačky, froté, prostě všechno :pankac:

• Citovat
  • Upravit
29730
7.1.11 10:20
Brunifid píše:
Ony ty plíny po přemnutí v ruce vážně změknou! :dance: Dokonce i prkenný BI vkládačky, froté, prostě všechno :pankac:

Zmoulani zdar :mrgreen: Nejlepsi u TV :mrgreen:

A ja si jdu teda nakonec stejne zanadavat. Viskozy BM jsou PRISERNY!!! Nejenze na omak fujtajbl (suchy ruce se zachytavaji), ale nedaji se prat! Trhaji se, po vyprani se nenarovnaji, proste na jedno pouziti. 200ks za necelych 200,–, nekupte to :cert: Zlaty Popo teda!

Kdyz uz jsem u toho, docela dobry duvod na tu Branu zaject. Teda vy mi davate, ja se tu odhodlavam vyrazit aspon na postu, v noci bylo venku jedolity zrcadlo, chodit se po tom nedalo, rano to nebylo lepsi…a na poste cekaji Anavy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.1.11 10:27

A ja uz mam ANAVY doma :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.1.11 10:27
asha píše:
Brunifid píše:
Ony ty plíny po přemnutí v ruce vážně změknou! :dance: Dokonce i prkenný BI vkládačky, froté, prostě všechno :pankac:

A ja si jdu teda nakonec stejne zanadavat. Viskozy BM jsou PRISERNY!!! Nejenze na omak fujtajbl (suchy ruce se zachytavaji), ale nedaji se prat! Trhaji se, po vyprani se nenarovnaji, proste na jedno pouziti. 200ks za necelych 200,–, nekupte to :cert: Zlaty Popo teda!

Kdyz uz jsem u toho, docela dobry duvod na tu Branu zaject. Teda vy mi davate, ja se tu odhodlavam vyrazit aspon na postu, v noci bylo venku jedolity zrcadlo, chodit se po tom nedalo, rano to nebylo lepsi…a na poste cekaji Anavy :zed:

Co je ta zkratka BM?Jsem to zapomnela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.1.11 10:31
farska píše:
asha píše:
Brunifid píše:

Kdyz uz jsem u toho, docela dobry duvod na tu Branu zaject. Teda vy mi davate, ja se tu odhodlavam vyrazit aspon na postu, v noci bylo venku jedolity zrcadlo, chodit se po tom nedalo, rano to nebylo lepsi…a na poste cekaji Anavy :zed:
Co je ta zkratka BM?Jsem to zapomnela :lol:

Bambino Mio

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.1.11 10:35

Aha,tak ty jsem nemela…Jen ty separacky Disany ve velke roli(spravne dlouhe,ale material po vyprani naprd) a ted ty POP IN(matros supr,vydrzi dlouho,jen by mohly byt krapet uzsi a delsi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
7.1.11 10:38

peti vypadají pěkně :potlesk: a i ty ušitýod paní jsou tak široké mezi nožičkama? já jsem podle jejího návodu šila a na maxe je to dost široké :think: je fakt že už mu jsou menší ale nevím jestli by se v tom mohl pořádně hýbat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
7.1.11 10:45

ja bych taky zajela na branu jenze mam to tam cca 50 minut cesty :think: to se asi nevykopu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure