Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
7.1.11 10:48

No ja to mam taky skoro hodinu…a dneska teda asi nepojedu, nevite jak dlouho ten vyprodej bude? V pondeli by to bylo lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309

Tak ja uz si tu jednu hnedou objednala a zaplatila a pani mi ji prave bali :mrgreen:
Druha je jeste volna rikala :wink:

Jinak mne sokly,ze ty Anavy jsou tak neuveritelne hebounky-to jsou tak furt?Jako FURT,I PO VYPRANI???? 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid

Aspoň si ty plíny pořádně užiju, když je budu žmoulat :mrgreen:
U TV to nejde, na tu koukám až večer a to chovám miminko :mrgreen:
Já mám viskozový Popli a nemůžu si stěžovat, po vyprání se nemusí tolik rovnat jako perlan, rovnají se docela samy :palec:

Kdo pojedete na tu Bránu, dejte vědět, co zajímavého tam mají, jo? Ne že si to necháte pro sebe. Už jsem dlouho pro nic neposlala ségru, tak aby nevyšla ze cviku. :lol: Naposled jsem jí slíbila, že se seznámí s manželem od Anavy, až si s ním bude domlouvat schůzku ohledně muchomůrkové plíny :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
7.1.11 10:49
Pavla23 píše:
peti vypadají pěkně :potlesk: a i ty ušitýod paní jsou tak široké mezi nožičkama? já jsem podle jejího návodu šila a na maxe je to dost široké :think: je fakt že už mu jsou menší ale nevím jestli by se v tom mohl pořádně hýbat

Jsou dost široké, když to porovná třeba s BI kapsovkou - anyhour tuším že se jmenuje - tak je o dost širší.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
7.1.11 10:51
farska píše:
Tak ja uz si tu jednu hnedou objednala a zaplatila a pani mi ji prave bali :mrgreen:
Druha je jeste volna rikala :wink:Jinak mne sokly,ze ty Anavy jsou tak neuveritelne hebounky-to jsou tak furt?Jako FURT,I PO VYPRANI???? 8-o 8-o 8-o

Mám dvoje Anavy - jedny nové a jedny od Achdarka a rozdíl v hebkosti tam je veliký - takže časem to už tak hebké nebude :)

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
7.1.11 10:52
farska píše:
Druha je jeste volna rikala :wink:

Hergot proč mě musíte všichni tak rozčilovat?! :cert:
O něčem začnu přemýšlet a vy mi to hnedka vykoupíte, že bych teda hned šáhla po té druhé? Abych nedopadla jak s muchomůrkovou Anavou, pak budu prstíčkem škrábat, aby mi ještě jednu ušila :zed:

Holky, já bejt z Brna, tak už tam jsem, nebuďte měkký :mrgreen: Ikdyž jestli je u vás počasí jako tady, tak to docela chápu, že se vám nechce, tady večer začalo pršet a mrzlo, takže ledovka, jsem si málem rozbila hubu ráno, i psům to klouzalo a to mají o dvě nohy víc jak já :roll:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
7.1.11 10:55

Farska: Brala jsi to i s tou vkládačkou nebo bez ní?
Já ještě přemýšlím o téhle, ta je taky hezká.
 http://nd04.jxs.cz/…09945_o2.jpg

• Citovat
  • Upravit
30309
7.1.11 11:00
Brunifid píše:
Farska: Brala jsi to i s tou vkládačkou nebo bez ní?
Já ještě přemýšlím o téhle, ta je taky hezká.
http://nd04.jxs.cz/…09945_o2.jpg

ale VZDYT TUHLE JA MAM :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
7.1.11 11:07
farska píše:
ale VZDYT TUHLE JA MAM :dance: :dance: :dance: :dance:

Aha, já myslela, že máš tu co ukazovala Petka.
A brala jsi to s vkládačkou nebo bez ní?

• Citovat
  • Upravit
5393
7.1.11 11:12

hm, holky já bych právě z brány NUTNĚ potřebovala jedny thirstiesky a nechce se mi platit 70kč poštovnýho kvůli jedný plíně. tak jsem myslela, že kdyby tam měl někdo cestu a byl by tak moc hodný a ochotný :oops:

bruni, mě se ty plíny vnucujou samy 8-o :lol:

a já nežmoulám, já s nima rázně trhám :lol: ale efekt stejný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
7.1.11 11:20

Abyste věděly, jaká jsem švadlenka! :mrgreen:
Jsem vzala pár flekatých čč a každou rozstříhala na 4 kusy jakože ubourky na utírání prdelky. 8-) Přemýšlím, jestli to není moc velké, no uvidím.

• Citovat
  • Upravit
10170
7.1.11 11:23

Bruni - neboj až Pavlínka poporoste, tak ti plenky bude muchlat sama :mrgreen: Teda já je POli dám a ona je různě mačká, muchlá, dáva si na hlavu apd.

Právě jsem došila jednu kalhotovku s Polnkou na klíně. Moc se jí to líbilo. :srdce: Tak na dvě plínky by jí to ještě mohlo vydržet, abych nemusela šít po večerech. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
7.1.11 11:27
Achdarek píše:
Bruni - neboj až Pavlínka poporoste, tak ti plenky bude muchlat sama :mrgreen: Teda já je POli dám a ona je různě mačká, muchlá, dáva si na hlavu apd.Právě jsem došila jednu kalhotovku s Polnkou na klíně. Moc se jí to líbilo. :srdce: Tak na dvě plínky by jí to ještě mohlo vydržet, abych nemusela šít po večerech. :mrgreen:

Právě jsem začala s výcvikem, vzala jsem si přenosnou postýlku s Pavlínkou k přebalováku a drbu plíny a povídám jí, ona odpovídá a moc se jí to líbí. Pokaždé ji nechám zkontrolovat, jestli to mám dobře udělaný :mrgreen:
Jenže Ty jsi šikovná, já nikdy nic neušiju :cry:

• Citovat
  • Upravit
4742
7.1.11 11:30

ivuska.h
Přemýšlela jsem nad tím, a už dříve mě napadlo, že se zeptám, proč se plenky jmenují zrovna ANAVY, zprvu jsem si myslela, že je to zkratka nějakých slov, ale dneska mě to trklo, když jsem četla jméno na té samolepce! Je to myšleno tak, že je to tvé jméno čtené pozpátku? Jako Ivana:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
7.1.11 11:31

hm, tak já zase včera učinila první pokus o šití od porodu. jsem si nastříhala bambus na vkládačky a jen jsem dupla na plyn :lol: , neluš se vzbudila a začla řvát. takže jsem nic neušila. nechám to na víkend - pošlu taťku ven s kočárem a budu šít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure